Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισαν πάνω από 130.000 μέχρι τις 20.00– Ομιλία Τσίπρα στην πλατεία Κουμουνδούρου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή μέρα υποδηλώνει ότι μπορείς να κάνεις ουσιαστικές συνδέσεις. Έχεις την ανάγκη να ξέρεις ότι το μέλλον σου είναι σχετικά ασφαλές και ότι η επίτευξη των στόχων σου θα σε ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Μπορεί επίσης να υπάρξουν πληροφορίες που υποστηρίζουν τα οικονομικά σου ή τα τρέχοντα επιχειρηματικά σχέδια και ενδιαφέροντά σου. Ο βόρειος κόμβος της Σελήνης διέρχεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου μέχρι τα μέσα του 2023 ενθαρρύνοντας σε να λύσεις οικονομικά ζητήματα.


Ταύρος
Με τον βόρειο κόμβο της Σελήνης στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του 2023, ενθαρρύνεσαι να εξερευνήσεις και να αναπτύξεις την ανεξαρτησία σου. Οι επόμενοι δεκαοκτώ μήνες είναι περίοδος οικοδόμησης εμπιστοσύνης και έκφρασης με νέους, συναρπαστικούς και θετικούς τρόπους. Σήμερα είναι ζεστή και δυνατή η επικοινωνία με θετικά αποτελέσματα. Μπορείς να χειριστείς τα εργασιακά θέματα σου με ωριμότητα και αποτελεσματικότητα. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι
Είναι καιρός να δώσεις σημασία και προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου, την ψυχική σου υγεία και τις πνευματικές σου ανάγκες. Είναι ικανοποιητικό να συνδέεσαι με τα όνειρα και την πνευματικότητα σου. Σήμερα είσαι απίστευτα παρατηρητική και μπορείς να δημιουργήσεις μια καλή σχέση με κάποιον μέσω της κατανόησης σου. Για παράδειγμα, μια συζήτηση για κάτι ιδιωτικό, ένα μυστικό ή ένα θέμα του παρελθόντος είναι σημαντική και λυτρωτική.

Καρκίνος
Με τις σημερινές διελεύσεις μαθαίνεις κάτι σημαντικό με την παρατήρηση, αλλά έχεις επίσης την τάση να συμμετέχεις ενεργά. Πρόσφατα ξεκίνησε ένας κύκλος δεκαοκτώ μηνών που σου δείχνει την κατεύθυνση της συναναστροφής με ομάδες και φίλους. Είναι καιρός να ανακαλύψεις την ανάγκη να συνδεθείς με άλλους ή να γίνεις μέλος μιας ομάδας ή κοινότητας. Σήμερα ωστόσο οι σχέσεις υποστηρίζουν την ανάπτυξη σου και ανακαλύπτεις χρήσιμες πληροφορίες. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον καθώς προκύπτουν νέα δεδομένα.

Λέων
Με τον βόρειο κόμβο της Σελήνης στον ηλιακό 10ο οίκο σου μέχρι τα μέσα του 2023 είναι καιρός να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου, να ανεβάσεις τους στόχους σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου εξασφαλίζοντας του ασφάλεια. Η σημερινή μέρα σου φέρνει πληροφορίες σχετικά με θέματα εργασίας και υγείας. Είναι μια στιγμή να δώσεις περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες που βοηθούν στην ανάπτυξη και βελτίωση. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται άμεσα από το παρελθόν.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις διεγείρουν καλές, δημιουργικές ιδέες και είναι λογικό να λαμβάνεις υπόψη σου κάποιες από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως. Είναι σημαντικό να κρατάς ανοιχτές της γραμμές επικοινωνίας, καθώς υπάρχουν πολύτιμα πράγματα να μάθεις. Κάποιος μπορεί να αναζητήσει την καθοδήγηση σου κι εσύ ικανοποιείσαι ιδιαίτερα. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν μπερδεύεται στα πόδια σου και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία σου.

Ζυγός
Μπορείς να δημιουργήσεις μια σύνδεση με κάποιον που σε βοηθά να νιώσεις άνετα ή έχει μια καθοριστική επίδραση πάνω σου. Εναλλακτικά οι σχέσεις με τους φίλους ή γνωστούς μπορούν να βελτιωθούν κυρίως μέσα από τις συζητήσεις, τα καλά λόγια ή τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Ο βόρειος κόμβος της Σελήνης διασχίζει τώρα τον ηλιακό 8ο οίκο σου και κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα μάθεις όχι μόνο να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα κέρδη και τις πρακτικές υποθέσεις σου, αλλά και τις πνευματικές, σεξουαλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Σκορπιός
Οι ιδέες είναι συναρπαστικές σήμερα και θα μπορούσες να κάνεις μια χρήσιμη σύνδεση που θα σε βοηθήσει να βρεις έναν τρόπο να κάνεις τις ιδέες σου πράξη. Μπορεί να μάθεις κάτι σημαντικό ή πολύτιμο για μια φιλία ή ένα αγαπημένο έργο, οπότε φρόντισε να ανοίξεις τις γραμμές επικοινωνίας. Κάτι από το παρελθόν μην αποκλείεις να σου κινήσει ξανά το ενδιαφέρον κυρίως σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Η μέρα υπόσχεται πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους στόχους της δουλειάς ή των χρημάτων σου. Θα μπορούσες να έχεις εκλάμψεις έμπνευσης που ενισχύουν την επίλυση προβλημάτων. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις οικονομικές σχέσεις, να βρεις καλές συμβουλές και συναισθηματική υποστήριξη από έναν σύντροφο ή φίλο. Σπρώξε τον εαυτό σου να βγεις απαλά από τις ζώνες ασφαλείας σου, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πας πολύ μακριά.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα υπόσχεται πολλά για τη δημιουργία συνδέσεων. Μπορεί να υπάρξει έμπνευση από ένα ρομαντικό ενδιαφέρον ή οι επικοινωνίες να τραβούν την προσοχή σου. Είναι μια σημαντική στιγμή για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με ένα παιδί, έναν εραστή ή ένα δημιουργικό έργο. Νιώθεις ανανεωμένη καθώς αποκτάς μεγαλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των ονείρων σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου.

Υδροχόος
Με τον βόρειο κόμβο της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μέχρι τον Ιούλιο του 2023 καλείσαι να ρίξεις περισσότερη ενέργεια στις ανάγκες άνεσης του σπιτιού και την ασφάλεια. Επίσης είναι ζωτικής σημασίας να αφιερώσεις χρόνο για να παρακολουθήσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Οι συζητήσεις σήμερα μπορούν κάλλιστα να σε οδηγήσουν σε σημαντικές ανακαλύψεις για τον εαυτό σου και για αυτούς τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ιχθύες
Μερικές από τις μεγαλύτερες χαρές και προκλήσεις σου πιθανότατα θα προκύψουν μέσω της μάθησης, της επικοινωνίας και της σύνδεσης. Είναι καιρός να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές δεξιότητες σου και να ευαισθητοποιήσεις τον εαυτό σου απέναντι στις ανάγκες των άλλων. Η μέρα υπόσχεται ωφέλιμες πληροφορίες μέσω φίλων ή δικτύων. Στηρίξου σε δραστηριότητες και ανθρώπους που σε ενθαρρύνουν να αναπτυχτείς και να βελτιωθείς.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

16/05/2022 | 07:31

Καιρός: Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σήμερα Δευτέρα – Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες

16/05/2022 | 07:19

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

16/05/2022 | 07:15

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς

16/05/2022 | 07:06

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 16 Μαΐου

16/05/2022 | 07:00

Εορτολόγιο: Ποιοί γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου

15/05/2022 | 23:37

Εριέττα Κούρκουλου: Το σχόλιό της όταν follower τής είπε «θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατέρα σου» επειδή «αποθέωσε» Καπουτζίδη

15/05/2022 | 23:25

Τριαντάφυλλος για Survivor: Είπα «Άγιε μου Φανούριε φέρε μας φαγητό» και το είδαμε μπροστά μας

15/05/2022 | 23:07

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η κατάθεση που μπορεί να τελειώσει την υπόθεση – Το άτομο που «δένει» τη διαδρομή της κεταμίνης

15/05/2022 | 22:44

Στα 172.000 έφθασαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Τσίπρας: Είναι βέβαιο ότι θα είμαστε το πρώτο κόμμα στις εκλογές

15/05/2022 | 22:37

Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες – Σοϊλέδης: Θα διαλέγω συνεχώς τον Τάκη, να μην έχει υπάρξει άλλος με τόσο χαμηλά στατιστικά

15/05/2022 | 22:22

Survivor: Τέλος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Οι λόγοι υγείας για τους οποίους αποχώρησε

15/05/2022 | 22:05

Τζακ ποτ στο Τζόκερ-Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 15/05

15/05/2022 | 21:57

Κάτω Πατήσια: Απαγχονίστηκε 12χρονος – Εξετάζεται αν πρόκειται για φονικό παιχνίδι θάρρους

15/05/2022 | 21:46

Αγγελική Ηλιάδη: Η φωτογραφία με το μικροσκοπικό μαγιό και το σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις!

15/05/2022 | 21:25

Πάνω από 150.000 στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-Τι είπε ο Ηλίας Νικολακόπουλος
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10-15 Μαΐου 2022