Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο γάμος με τον Γιάννη Νταλιάνη, τα δύο παιδιά και ο ρόλος στον Σασμό που ενθουσίασε τους τηλεθεατές

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η σημερινή μέρα (Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021) για τα ζώδια; Ποια θα συναντήσουν δυσκολίες;

Δείτε επίσης

«Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες…»: Ποια ζώδια προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 – «Αποφύγετε συγκρούσεις…»

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου, κάτι που είχες βιώσει από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάιο κι έτσι έχεις μια ακόμα φορά τη δυνατότητα να επιδιώξεις περισσότερη ελευθερία και να ενισχύσεις τις κοινωνικές σχέσεις σου. Σήμερα η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή απογοητεύσεις για αυτό η κάθε σου κίνηση θα πρέπει να είναι μετρημένη. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην αφήνεις δεύτερες σκέψεις να σε καταβάλλουν. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις σε εντυπωσιάζουν.

Ταύρος
Ο Δίας επιστρέφει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα και θα συνεχίσει τη διέλευσή του για τους επόμενους πέντε μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσε να υπάρξει μια ώθηση ή προώθηση των επαγγελματικών στόχων σου. Κατανόησε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ φυσικό και πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι
Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον τομέα του πνεύματός σου και θα συνεχίσει αυτήν τη διέλευσή του για τους επόμενους πέντε μήνες. Έτσι ξεπερνάς το καθημερινό άγχος και γίνεσαι πιο αισιόδοξη και σίγουρη για τον εαυτό σου. Αυτό το διάστημα υπάρχει επίσης η δυνατότητα για μάθηση, επικοινωνία, διδασκαλία ή προώθηση. Ο διάλογος με τον αγαπημένο σου θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα επιλογής.

Καρκίνος
Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον 8ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας τα δώρα της εμπιστοσύνης και του θάρρους στον οικείο ή τον εσωτερικό κόσμο σου τους επόμενους μήνες. Η αναβλητικότητα στα εργασιακά θα αυξήσει τις ήδη πολλές εκκρεμότητές σου. Η υπερπροστατευτικότητά σου μπορεί να χαρακτηριστεί καταπιεστική από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αποκάλυψη, πιθανά ενός θαυμαστή σου που δεν φαντάζεσαι, σε εντυπωσιάζει.

Λέων
Ο Δίας επιστρέφει στον τομέα των συνεργασιών σου και θα συνεχίσει αυτήν τη διέλευση του έως τις 28/12. Έτσι τους επόμενους πέντε μήνες θα μπορούσες να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια στις σχέσεις σου. Κάποιος που θα μπει στη ζωή σου αυτό το διάστημα μπορεί να είναι σημαντικός ή να αναπτύξεις μια συμφέρουσα για τα σχέδιά σου σχέση μαζί του. Οι συνθήκες ευνοούν τις ουσιαστικές σχέσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κρυφοί θαυμαστές σου αποκαλύπτονται.

Παρθένος
Ο Δίας επιστρέφει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οι εξελίξεις θα είναι πιο ικανοποιητικές. Σήμερα πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Η ανανέωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου είναι στο χέρι σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι προ των πυλών και φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

Ζυγός
Ο Δίας επιστρέφει στον τομέα της χαράς ενθαρρύνοντας εκπληκτικές και απολαυστικές δραστηριότητες για τους επόμενους πέντε μήνες. Αυτό το διάστημα έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς με μοναδικούς τρόπους ή να επιδιώξεις χόμπι και διασκέδαση. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία αρχίζει να αλλάζει μορφή και να γίνεται πιο ερωτική.

Σκορπιός
Ο Δίας επιστρέφει στον 4ο ηλιακό σου οίκο όπου και θα παραμείνει έως τις 28/12. Έτσι τους επόμενους μήνες τα θέματα αναβαθμίσεων και βελτιώσεων που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή ευνοούνται. Είναι ιδανική η μέρα για να προχωρήσεις σε οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επαναφέρει την ασφάλεια και το πάθος που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ένα καινούριο φλερτ ή γνωριμία σε συναρπάζει.

Τοξότης
Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Δίας επιστρέφει στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και αυτή η υποστηρικτική διέλευση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον 12ο του 2020 έως τον 5ο του 2021. Έτσι για τους επόμενους πέντε μήνες νέοι ή βελτιωμένοι τρόποι επικοινωνίας, μάθησης και περιήγησης ανοίγονται μπροστά σου. Σήμερα οι επαγγελματικές εξελίξεις ευνοούν τα σχέδιά σου. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη.

Αιγόκερως
Ο Δίας επιστρέφει στον ηλιακό 2ο οίκο σου κι έτσι τα μαθήματα και τα οφέλη συνεχίζονται σχετικά με τα χρήματα, τα κέρδη και τα προσωπικά ταλέντα. Μέχρι τα μέσα Οκτώβρη ο Δίας παραμένει ορθόδρομος καθιστώντας ιδανική τη στιγμή για επανεκτίμηση των υποθέσεων που σε απασχολούν. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε θέματα και αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά. Η μέρα με τον αγαπημένο σου είναι γεμάτη πάθος και έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ενδιαφέρουσες αλλαγές.

Υδροχόος
Ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σου και επαναφέρει την πίστη σου στον εαυτό σου καθώς και τις δυνατότητες να διεκδικήσεις τους στόχους σου για τους επόμενους πέντε μήνες. Σήμερα πρόσεξε την τάση σου να κάνεις πολλά πράγματα μαζί γιατί μπορεί να εκτεθείς. Απόλαυσε τη μέρα και τις στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

Ιχθείς
Ο Δίας επιστρέφει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όπου και θα παραμείνει για τους επόμενους πέντε μήνες. Αυτή είναι μια ήσυχη περίοδος η οποία έχει και τα οφέλη της. Θα επιστρέψει στο ζώδιό σου στις 28/12 και θα φέρει τα δώρα του. Η μέρα στα εργασιακά κυλά ήρεμα χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Φρόντισε τον αγαπημένο σου και επανάφερε τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

17/09/2021 | 19:27

Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική γιορτή της κόρης του (ΦΩΤΟ)

17/09/2021 | 19:21

Βούγιας: Δεν με έχει πείσει κανείς υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ

17/09/2021 | 19:11

Σε τραγική κατάσταση η Έλενα Πολυχρονοπούλου! «Είναι ράκος, είναι αθώα, θα παλέψω με νύχια και με δόντια να βγει από εκεί», λέει η μητέρα της (vid)

17/09/2021 | 18:55

Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος φίλος της Έφης γνώριζε για την εμμονή της με την Ιωάννα – Τόν είχε ρωτήσει που μπορεί να βρει βιτριόλι (vid)

17/09/2021 | 18:45

Κατερίνα Γιατζόγλου για #metoo: «Ήξερα, γι’ αυτό δεν πήγαινα στις πρεμιέρες τους-Δεν γελούσα καθόλου μαζί τους!» (vid)

17/09/2021 | 18:31

Χανιά: Μαθητές έμειναν στην ίδια τάξη επειδή οι γονείς τους δεν ήθελαν να κάνουν self test ή να φορούν μάσκες (vid)

17/09/2021 | 18:16

Κάτια Δανδουλάκη για υπόθεση Φιλιππίδη: Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

17/09/2021 | 18:04

Πατέλης για e-food: Η μόνη αλλαγή που έφερε ο Εργασιακός Νόμος είναι επιπλέον δικαιώματα στους ντελιβεράδες free lancers

17/09/2021 | 17:55

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου – «Ξεφεύγει» ξανά η Θεσσαλονίκη

17/09/2021 | 17:50

Επίθεση ροτβάιλερ: «Αντί για συγγνώμη προσπάθησαν να με διώξουν από τη χώρα – Ο Στάθης δεν θα γυρίσει πίσω», λέει η μητέρα του

17/09/2021 | 17:49

Κορονοϊός: Έτσι θα επιστρέψουν οι φοιτητές στα Πανεπιστήμια – Όλο το πρωτόκολλο του υπουργείου

17/09/2021 | 17:46

Κορονοϊός: 2.255 νέα κρούσματα και 39 νέοι θάνατοι την Παρασκευή 17/09-Στους 352 οι διασωληνωμένοι

17/09/2021 | 17:31

Επίθεση με βιτριόλι: Τα ηχητικά ντοκουμέντα της 36χρονης Έφης με την χαρτορίχτρα για τα μαντζούνια (vid)

17/09/2021 | 17:29

Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο – Αλαλούμ στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

17/09/2021 | 17:19

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε από τη βίλα των 6 εκατ. ευρώ επειδή τόν ενοχλούσαν τα πρόβατα που βέλαζαν στο διπλανό κτήμα!
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Πώς θα κυλήσει η μέρα
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/9
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021
Δείτε ποια τρία ζώδια κινδυνεύουν με χωρισμό αυτή την εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021