Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 - TheCaller

Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Επικός Αντετοκούνμπο: Tραγουδάει Χαρά Βέρρα και… «θα κάνω ζημιές» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Πως θα είναι η μέρα για τα ζώδια;

Δείτε επίσης

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021 από τον Κώστα Λεφάκη
Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη (5-11 Ιουλίου 2021)

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 3ο ηλιακό σου οίκο και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Ταυτόχρονα θέλεις και μπορείς να εξασφαλίσεις χρόνο και για προσωπική διασκέδαση και καλοπέραση. Απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά. Μείωσε τις απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και ενίσχυσε το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτάρεις και δείχνεις να το απολαμβάνεις.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για τη βελτίωση των σχέσεών σου. Με την Αφροδίτη στον προστατευτικό 4ο οίκο σου αυτές τις μέρες δίνεις μεγάλη αξία σε οικείες καταστάσεις, αξίες και συναισθήματα -ιδιαίτερα στην αγάπη. Θα μπορούσε επίσης να σκέφτεσαι παλιές σχέσεις. Απόφυγε τις διαφωνίες με συνεργάτες. Οι περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση και νεύρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεσαι καλύτερα με το παρελθόν.

Δίδυμοι
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Οι ενέργειες και συμπεριφορές σου μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Καθώς η Αφροδίτη διέρχεται αυτήν τη στιγμή στον τομέα της επικοινωνίας σου αισθάνεσαι θετική στις σχέσεις και θέλεις να δουλέψεις για αυτές, κυρίως τις συναδελφικές. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεται στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς όμως να αρχίσεις να πετάς στα σύννεφα.

Καρκίνος
Είναι μια υπέροχη στιγμή για να βάλεις περισσότερο πάθος και αγάπη σε ένα έργο ή έναν στόχο. Μπορείς να αξιοποιήσεις μια υποστηρικτική ενέργεια που είναι ισχυρή και υπέροχη για πρακτικές επαγγελματικές υποθέσεις. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου μπορεί να σε κάνουν ζηλιάρα και κτητική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά.

Λέων
Η Αφροδίτη είναι στο δικό σου ζώδιο αυτές τις μέρες ενισχύοντας τη δημοτικότητα και τη φιλικότητά σου. Οι άλλοι γοητεύονται από τη σοφία, τις συμβουλές ή την υποστήριξή σου κι αυτό βελτιώνει τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Μια αποκάλυψη μπορεί να αποθαρρύνει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου χαρακτηρίζονται επιπόλαιες.

Παρθένος
Η μέρα προσφέρει μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία για να αναζωογονηθεί μια σχέση ή την επανασύνδεση με τον εσωτερικό κόσμο σου. Στο επίκεντρό σου όμως είναι να ξεμπλοκάρεις ή να ξεκινήσεις μια διαδικασία επούλωσης. Αναζήτησε νέους τρόπους για την προώθηση των εργασιακών στόχων και επιδιώξεών σου. Οφείλεις να υπερασπιστείς τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τρίτα άτομα. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη και μην προσπερνάς τις προσωπικές ανάγκες σου.

Ζυγός
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει μια όμορφη πτυχή με τον Χείρωνα και μπορείς να κάνεις υπέροχες συνδέσεις ή να βρεις ιδιαίτερη ευχαρίστηση στην κοινωνική σου ζωή, τους στόχους ευτυχίας και τα σχέδιά σου για το μέλλον. Απόφυγε επιπόλαιες κινήσεις κυρίως ενθουσιασμού στα εργασιακά. Βρες τρόπους να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και όχι να κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τις απόψεις των φίλων.

Σκορπιός
Τα θέματα καρδιάς είναι ζωτικής σημασίας σήμερα με τη διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα. Είναι μια καλή επιρροή για την αγάπη, τις σχέσεις και τις επιχειρήσεις καθώς με τη διαφάνεια μπορείς να καταφέρεις και να καταλάβεις πολλά. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως να είναι διαφορετικές από ό,τι περίμενες όμως αυτό δεν θα σε απογοητεύσει. Είναι μια καλή στιγμή για να πολεμήσεις τις ανασφάλειες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη μην δίνεις περισσότερη σημασία σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν πρέπει.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν τις επικοινωνίες και μια ειλικρινή προσέγγιση της αγάπης και της δημιουργικότητας. Η αποδοχή και η υπομονή είναι ζωτικής σημασίας για πετυχημένες σχέσεις. Η ανταλλαγή οραμάτων, σχεδίων και επιθυμιών με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Επαγγελματικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αφησέ τες για αργότερα.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη σε φέρνει σε μια σταθερή επαφή με τις συναισθηματικές σου προσκολλήσεις και τα εσωτερικά πάθη σου. Σήμερα αυτό γίνεται πιο έντονο με το τρίγωνό της με το Χείρωνα. Τακτοποίησε οικονομικές και εργασιακές σου εκκρεμότητες. Προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα σου δίνει τη δυνατότητα να βρεθείς πιο κοντά με τους άλλους και να διασκεδάσεις ταυτόχρονα. Η Αφροδίτη επίσης κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου εξυπηρετώντας την προώθηση των σχεδίων σου αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων με συναδέλφους. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να συνδεθείς με αυτό που πραγματικά αγαπάς και είναι πολύτιμο για σένα. Η επιχειρηματική σου διαίσθηση αυξάνεται και μπορείς να βρεις μια υπέροχη ιδέα ή να προχωρήσεις σε μια συμφωνία. Άλλαξε στάση απέναντι στον αγαπημένο σου και γίνε πιο προσιτή. Εσύ που είσαι μόνη, οφείλεις να δείξεις υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

24/07/2021 | 10:39

«Σήκωναν» 25 τηλεοράσεις από μαγαζί στην Καλλιθέα, πέρασε περιπολικό και δεν τους κατάλαβε (ΒΙΝΤΕΟ)

24/07/2021 | 10:23

Θρήνος για τον Νίκο που σκοτώθηκε στη Βουλιαγμένη – Αναζητούν ένα μαύρο Audi

24/07/2021 | 10:14

Θήβα: Εκτέλεση 45χρονου με 7 σφαίρες έξω από το σπίτι του – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

24/07/2021 | 09:53

Αποκαλυπτική έρευνα: Μόνο Ανδρέας! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο!

24/07/2021 | 09:40

Εορτολόγιο: Ποια γνωστά ονόματα γιορτάζουν και σήμερα 24 Ιουλίου

24/07/2021 | 09:32

Πόπη Τσαπανίδου: «Ξετρελαμένη» με τον εγγονό της – Το νέο βίντεο της κόρης της

24/07/2021 | 09:17

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποβλήθηκε Αλγερινός τζουντόκα επειδή αρνήθηκε να αγωνιστεί κόντρα σε Ισραηλινό

24/07/2021 | 09:05

Η Πάργα στην κορυφή προτίμησης των Ελλήνων τουριστών

24/07/2021 | 08:47

Ξεσπά η Μαρία Κορινθίου για τα επικριτικά σχόλια: «Σε όλους εσάς τους «καλοπροαίρετους», ευσεβείς συνανθρώπους»

24/07/2021 | 08:30

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι θα παντρευόμουν”

24/07/2021 | 08:19

Ένα καλά κρυμμένο ”διαμάντι” στη Νότια Κρήτη για ψαγμένους περιηγητές (BINTEO)

24/07/2021 | 08:15

Δόμνα Μιχαηλίδου για νέο πρόγραμμα προσχολικής αγωγής: Είναι επένδυση για το αύριο, αφορά κάθε παιδί

24/07/2021 | 08:08

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου

24/07/2021 | 07:57

Φολέγανδρος: Aνακριτής για δολοφόνο Γαρυφαλλιάς – «Δεν διστάζει να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή οικείου του με σκληρότητα»

24/07/2021 | 07:46

Καιρός σήμερα: Tοπικές μπόρες και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου