Αθήνα

 

36 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Ιουλίου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και εβδομάδα γεγονότων- Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης;

«Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία ενισχύει τις κοινωνικές μας ανησυχίες, αλλά μας ωθεί και σε υπερβολές» τονίζει ο Κώστας Λεφάκης.

Κώστας Λεφάκης – Αναλυτικά οι προβλέψεις του για όλα τα ζώδια:

Κριός
Εβδομάδα Πανσελήνου και το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε σε τελικές αποφάσεις για αρκετά από τα ζητήματα που σας απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα αισθηματικά σας, καθώς έχουν υπάρξει αφορμές εκατέρωθεν για παρεξηγήσεις και περιορισμένες εντάσεις. Φροντίστε να βελτιώσετε το κλίμα και να απολαύσετε διακοπές. Οι ελεύθεροι ενθουσιάζεστε ευκολότερα, αλλά δεν προτίθεστε να αλλάξετε συνήθειες. Ταξίδια και μετακινήσεις συναντούν κάποια προσωρινά εμπόδια.

Ταύρος
Είναι αλήθεια πως στις σχέσεις με τους άλλους τα πράγματα δεν πηγαίνουν σπουδαία. Η Πανσέληνος της Δευτέρας μπορεί να σημαίνει ότι τα οικογενειακά σας προβλήματα κάπως έχουν ηρεμήσει, αλλά για τα συζυγικά ή αισθηματικά δεν συμβαίνει το ίδιο. Καλό όμως θα είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε συγκρούσεις και να περιφρουρήσετε τη σχέση με τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Οικονομικά τα έξοδα είναι πιο ελεγχόμενα, αλλά και πάλι έχετε τάσεις κατανάλωσης και υπερβολής.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος της εβδομάδας σας δίνει μια γεύση των γεγονότων που θα εξελιχθούν στη συνέχεια. Πολλά από αυτά θα σας κουράσουν, άλλα θα σας προβληματίσουν και άλλα θα σας αναγκάσουν να πάρετε αμυντική στάση. Η πολυπόθητη χαλάρωση και ξεκούραση φαίνεται να καθυστερεί καθώς οι περισσότεροι εκφράζετε φιλοδοξίες, ή βρίσκετε ευκαιρίες να προβάλετε ικανότητες και ιδιότητες. Παρόλα αυτά φροντίστε για μικρές αποδράσεις, ευχάριστες συντροφιές και ανάλογες δραστηριότητες. Αποφύγετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν και ανθρώπους που δεν σας συνδέει κάτι κοινό.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος του Αυγούστου φωτίζει την εβδομάδα και οι πιο δημιουργικοί του ζωδίου θα πρέπει να επωφεληθείτε από μια ευκαιρία πολύ σημαντική για την επαγγελματική και κοινωνική σας εξέλιξη. Αισθηματικά, τίποτα δεν πηγαίνει άσχημα, καθώς αρκετοί θα πραγματοποιήσετε ή θα αποφασίσετε τώρα το γάμο σας. Μερικοί μόνο μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μία σχέση σας και αυτό θα γίνει αφορμή να αναθεωρήσετε τις απόψεις για τον άνθρωπο σας.

Λέων
Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στον άξονά σας με τον Υδροχόο. Η έμφαση είναι στα προσωπικά και αισθηματικά σας και κατά δεύτερο λόγο στα πρακτικά και επαγγελματικά. Φανείτε τολμηροί στις επιδιώξεις σας, συνετοί στη συμπεριφορά σας, ευχάριστοι στις συναναστροφές σας. Υπερασπιστείτε τις επιλογές σας, ανοίξτε την καρδιά σας εκεί που πρέπει και αφεθείτε στα δώρα ενός πολύ ιδιαίτερου καλοκαιρινού μήνα. Κάποιοι θα αποζητήσουν τη συντροφιά σας και ίσως γίνουν κουραστικοί. Βρείτε τρόπο να τους αποφύγετε!

Παρθένος
Η διάθεση σας καλυτερεύει ενόψει πιο ξεκούραστων ημερών και είναι πολύ φυσικό, γιατί ταλαιπωρηθήκατε αρκετά τον τελευταίο καιρό. Η εβδομάδα της Πανσελήνου προβλέπεται ανανεωτική και ουσιαστική, αλλά όχι απαραίτητα ξεκούραστη. Αποφύγετε καταστάσεις που σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο και κρατήστε ακέραια τα στεγανά σας. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε φάση αργής βελτίωσης και αυτό γιατί εσείς διστάζετε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Για κάποιους, το παρελθόν ξαναχτυπάει την πόρτα τους.

Ζυγός
Η εβδομάδα της Πανσελήνου ευνοεί την αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι θα πάρετε αποφάσεις να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και κάποιοι θα υπερασπιστείτε μια κατάσταση εκεί με όλες σας τις δυνάμεις. Όσοι είστε σε διακοπές φροντίστε να προφυλάσσεστε από απροσεξίες, αλλά και από ανθρώπους που υπερβάλουν στη συμπεριφορά τους. Οικονομικά υπολογίστε σε κάποιες απρόβλεπτες ενισχύσεις, αλλά μην ενδίδετε στην καταναλωτική σας διάθεση. Ειδήσεις και προτάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Ευκαιρία να προβληθείτε και να ενισχυθείτε!

Σκορπιός
Η εβδομάδα της Πανσελήνου σας δίνει αφορμές να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο, ή να σκεφτείτε σοβαρά για την εξέλιξη των υποθέσεών σας. Είναι αλήθεια πως το ζώδιο σας δεν αρέσκεται σε συμβουλές ή υποδείξεις και ακόμα και όταν ακούτε τη γνώμη των άλλων, αυτό δεν σημαίνει παρά πως στο τέλος, θα κάνετε εκείνο που αποφασίσατε από πριν. Η εργασία εξελίσσεται , χωρίς σημαντικές δυσκολίες. Μην δώσετε σημασία σε κάποιες καθυστερήσεις. Σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν.

Τοξότης
Η Πανσέληνος της Δευτέρας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις ευαισθησίες σας και αυξάνει τις τάσεις φυγής σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία μιας απόδρασης από τα συνηθισμένα, ή ενός πέπλου μυστηρίου που θα σας κάνει λίγο απρόσιτους σε εκείνους που δεν θέλετε γύρω σας. Η ψυχική και σωματική σας ξεκούραση σας βοηθά να ξαναβρείτε την μπλοκαρισμένη αισιοδοξία σας. Χαρίστε στον εαυτό σας χαρούμενες στιγμές και στον σύντροφό σας το πιο γοητευτικό σας χαμόγελο.

Αιγόκερως
Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο που θεωρείται καλός οιωνός για τα οικονομικά σας. Κάποιοι θα τακτοποιήσετε υποχρεώσεις και άλλοι θα εισπράξετε χρήματα με καθυστέρηση. Οι διακοπές σας προβλέπονται ικανοποιητικές, είτε με ιδιαίτερη συντροφιά, είτε μια μια πιο τυχοδιωκτική διάθεση. Ανάλογα με τις επιδιώξεις , τις ανάγκες και τις διαθέσεις του καθενός από εσάς, θα υπάρξει και η ανάλογη ανταπόκριση των άλλων. Αισθηματικά, απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε αρνητικό και δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και τις εξελίξεις.

Υδροχόος
Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιό σας, γεγονός που φέρνει μια γενικότερη αναδιοργάνωση και ευκαιρίες προβολής σας. Κάποιοι θα βρείτε αφορμές για να υπερασπιστείτε καλύτερα τις απόψεις σας, να προβάλετε τις ικανότητες σας και να λύσετε κάποια θέματα σχετικά με τις συνεργασίες σας. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας. Αισθηματικά γίνεστε πιο τολμηροί και διεκδικείτε πιο αποτελεσματικά τις επιθυμίες σας. Ένας νέος άνθρωπος κάνει την εμφάνισή του και σας προβληματίζει ο ρόλος του.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο που υπάρχει ή υπήρξε γύρω από μια σημαντική σας υπόθεση. Φροντίστε να είστε οργανωμένοι στις παρεμβάσεις τρίτων και υπερασπιστείτε αποτελεσματικά το συμφέρον σας. Μην αποκαλύπτετε τις ευαισθησίες σας και μην παραμελείτε τους αγαπημένους σας. Οι ελεύθεροι φανείτε πιο τολμηροί εκεί που πρέπει, ενώ εσείς που έχετε σχέση, προφυλαχτείτε από εντάσεις που δημιουργούνται από ασήμαντη αφορμή.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

kafsonas 120724

12/07/2024 | 17:20

Καύσωνας: Οι κόντρες των μετεωρολόγων και το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

12/07/2024 | 17:08

Παραλίες Αττικής: Τρεις προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

12/07/2024 | 17:00

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν μπορώ να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα συναντήσω ξανά την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη»
olympiacos live 290524

12/07/2024 | 16:54

UEFA: Η νέα κατάταξη συλλόγων – Στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, δύο ελληνικές ομάδες στο τοπ-100

12/07/2024 | 16:47

Η Νέα Αριστερά για το νοσοκομείο Γεννηματάς: Η βλάβη βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

12/07/2024 | 16:41

Δήμος Καλλιθέας: Εκδήλωση για τα 81 χρόνια από το θάνατο του Κωστή Παλαμά με τον συνθέτη Πασχάλη Τόνιο
sloukas panathinaikosbc 310524

12/07/2024 | 16:36

Δεν θα διεξαχθεί το τουρνουά στο Ντουμπάι, στο οποίο θα μετείχε ο Παναθηναϊκός

12/07/2024 | 16:32

Μπελέρης: Πήρε άδεια να ορκισθεί ευρωβουλευτής μετά τις πιέσεις στον Ράμα

12/07/2024 | 16:25

ΣΥΡΙΖΑ: Εμπαιγμός χιλιάδων μικρομεσαίων, να παραιτηθεί ο Χατζηδάκης
pavlou xatzidou 120724

12/07/2024 | 16:19

Χατζίδου και Παύλου για Μαγγίρα: «Με αυτά που ξέρουμε, ήταν αδικία αυτό που έγινε»

12/07/2024 | 16:15

Β.Κικίλιας: Φέτος τα εναέρια μέσα σηκώνονται με τον πρώτο καπνό

12/07/2024 | 16:05

Λιλή Πυράκη: «Σοκαριστήκαμε όλοι με την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη»
fotia purkagia purosbestiki 14

12/07/2024 | 15:59

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Περιστερά Θέρμης και Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

12/07/2024 | 15:55

Αναστολή λειτουργίας της στοιχηματικής Betshop – Τι απαντά η εταιρεία

12/07/2024 | 15:50

Π.Μαρινάκης για Β.Μακεδονία: Εάν θέλουν οι γείτονες μας να μιλάνε για Ευρώπη πρέπει να αλλάξουνε ρότα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024
zodia 5 scaled
Ιούλιος: Δύσκολος ο υπόλοιπος μήνας για αυτά τα ζώδια
zodia11
Δύο ζώδια που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα είναι μέσα στο μπρίο και το κέφι, σήμερα