Αθήνα

 

30 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Εορτολόγιο 15 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με ταραχές! Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 28/8-3/9;

Τι προβλέπει για τα ζώδια ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 28/8-3/9;

Δείτε επίσης

zodia 3 1
Tα ζώδια της Δευτέρας 28 Αυγούστου

Κώστας Λεφάκης – Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Ο Aύγουστος κλείνει ηχητικά, επεισοδιακά και με κάποια προβλήματα στον τομέα της καθημερινότητας, ή γεγονότα που επιβαρύνουν τη φύση της δουλειάς σας. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, και επειδή συμμετέχει στο φαινόμενο της Πανσελήνου, αυτό θα πυροδοτήσει ένταση και νευρικότητα. Για λίγες μέρες ακόμα παραμένει ανάδρομη και η Αφροδίτη, γεγονός που επιβραδύνει μια αισθηματική σχέση, ή μια οικονομική υπόθεση. Το μόνο καλό είναι ότι ο Άρης περνάει στο Ζυγό και ο Δίας στον Ταύρο, αν δεν σας φέρει τώρα άμεσα χρήματα, δημιουργεί τις σχετικές προοπτικές για το εγγύς μέλλον.

Ταύρος
Το μπλε φεγγάρι του Αυγούστου την τελευταία μέρα του μήνα αυτού, θα σημαδέψει τις ερωτικές σας σχέσεις, μια μεγάλη επιχειρηματική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη και οτιδήποτε δημιουργικό με το οποίο έχετε καταπιαστεί. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, αλλά περισσότερο περίπλοκα. Ο συγχρονισμός του Ερμή και της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία εμποδίζει για λίγο την υλοποίηση σχεδίων και μειώνει την είσπραξη στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας.

Δίδυμοι
Ακόμα μια φορά θα δοκιμαστεί το νευρικό σύστημα και θα πληθύνουν τα περιστατικά στην καθημερινή σας πορεία. Ετερόκλητα γεγονότα μεταξύ τους θα προκύψουν ταυτόχρονα, ενώ η δεύτερη πανσέληνος του Αυγούστου, πυρπολεί τον άξονα εργασία – σπίτι και ότι αυτό συνεπάγεται. Η αποχώρηση του Άρη από την Παρθένο είναι η αρχή μιας βελτίωσης που θα εξελιχθεί σταδιακά τον Σεπτέμβριο, όπως και η αρχή αποζημίωσης, ή ανακούφισης από ότι περάσατε τους δύο τελευταίους μήνες.

Καρκίνος
Νευρικές και για εσάς οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου, με αφορμή τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα. Ελέγχετε τη νευρικότητά σας και αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και μην εκτίθεστε σε κινδύνους από πείσμα, ή απροσεξία. Τα χρήματά σας αποδεικνύονται ανεπαρκή για να καλύψουν τις αιφνίδιες ανάγκες. Φανείτε όμως ψύχραιμοι γιατί σύντομα το κλίμα θα βελτιωθεί.

Λέων
Δεύτερη Πανσέληνος στο τέλος Αυγούστου που θίγει το πόσο είστε καλυμμένοι συναισθηματικά και οικονομικά. Αυτό προκύπτει μέσα από γεγονότα που εκδηλώνονται χωρίς να τα έχετε υπολογίσει. Όσοι παρατείνετε τις διακοπές σας βάλτε ένα φρένο και όσοι έχετε γυρίσει στην εργασία γίνετε πιο παραγωγικοί. Ένα αισθηματικό δίλημμα θα σας απασχολήσει πολύ. Φροντίστε για έναν πρόσκαιρο συμβιβασμό με την όλη κατάσταση και αποφύγετε να το διαλευκάνετε τώρα. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και ο σκοπός είναι να αποφύγετε μια αντιπαράθεση, ένα ερωτικό δράμα, ή ένα μικρό ατύχημα.

Παρθένος
Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου συμβαίνει στον άξονα του ζωδίου σας. Αυτό συνεπάγεται έμφαση σε γεγονότα και ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας σαστίσει για λίγο, ή θα δείτε μια γενικότερη ασάφεια γύρω σας. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ανεμπόδιστα. Αποφύγετε να κάνετε κριτική στους εύθικτους ανθρώπους του δικού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός
Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά να διαφωτιστεί αρκετά ο εργασιακός χώρος, προκειμένου να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Υποχωρούν κάποιες καθυστερήσεις, αποκαθίστανται κάποιες παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν και ελαττώνονται αντιξοότητες, κυρίως αισθηματικής, ή και οικονομικής φύσεως. Ο ανάδρομος Ερμής όμως, από τις 24 και μετά θα δημιουργήσει ένα νέο παρασκήνιο και βγαίνει μια διάχυτη νευρικότητα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην επηρεάζεστε από τις κινήσεις και τα λόγια των άλλων.

Σκορπιός
Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου είναι λιγότερο επιζήμια ή επεισοδιακή σε σύγκριση με αυτήν που προηγήθηκε. Θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και κάποιες πρακτικές εφαρμογές. Η καθημερινότητα δεν αλλάζει, απλώς, οι μέρες αυτές θα παρουσιάσουν μια ένταση συναισθημάτων ή συγκινήσεων. Αν λάβουμε υπόψη και έναν ανάδρομο Ερμή από τις 24 του μήνα και την αλλαγή της θέσης του Άρη, από την Παρθένο στον Ζυγό δεν θα αποφύγετε έναν πρόσκαιρο πονοκέφαλο και μια αλλαγή σχεδίων, κάτω από το βάρος της γενικότερης κατάστασης.

Τοξότης
Αυτή η Πανσέληνος θα διαταράξει αλλά και παράλληλα θα διαφωτίσει, οτιδήποτε συμβαίνει στον άξονα οικογένεια – εργασία. Οι ανησυχίες δεν θα λείψουν, μαζί με κάποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες, κυρίως πρακτικής, ή οικονομικής φύσεως. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, αποφύγετε να πάρετε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες, όπως επίσης αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τρίτους. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως
Για σας, οι μέρες είναι καλύτερες, συγκριτικά με άλλους. Ο Άρης στον Ζυγό δείχνει μια καινούρια εποχή στον τομέα της εργασίας, που θα σας αποκαταστήσει, τουλάχιστον ηθικά. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δοκιμάσει την αντοχή των νεύρων σας, εξ αιτίας καθυστερήσεων σε αναμονές και ασυνεννοησίες με το στενό σας περιβάλλον. Η Αφροδίτη όμως παραμένει σύμμαχός σας και ερωτικά και οικονομικά! Μην εκτίθεστε άνευ λόγου και γενικότερα αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και τις κοπιαστικές εξυπηρετήσεις.

Υδροχόος
Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι αρκετά επεισοδιακές. Θα πρέπει να πάρετε μέτρα ασφάλειας, ειδικά σε σχέσεις που είναι εύθραυστες, ή που εμπεριέχουν διαφωνίες εμπορικής φύσεως. Επίησης θέματα υγείας ήγ εργασίας τρίτων ανθρώπων θα σας απασχολήσουν. Μια υπόθεση που σας ταλαιπώρησε, κοινωνικού ή ερωτικού χαρακτήρα παίρνει μια καλύτερη τροπή και σας αποκαθιστά. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και λειτουργήστε πιο διπλωματικά σε δύσκολες συνεργασίες, ή σε συναλλαγές που θα παρουσιάσουν καθυστέρηση.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος του τέλους του μήνα επηρεάζει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και υποθέσεών σας. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι, να δώσετε τις σωστές προτεραιότητες και να μην επηρεάζεστε από τις δυσκολίες, είτε είναι ξαφνικές, είτε σας ταλαιπωρούν από καιρό. Φροντίστε να είστε προνοητικοί με τα οικονομικά σας και να μην ξεπερνάτε το όριο της ασφάλειάς σας. Οι σχετικές υποχρεώσεις θα έρθουν αρκετές φορές στο προσκήνιο και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Αισθηματικά αποφύγετε να θέσετε νέα ζητήματα στον σύντροφό σας!

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

pagoto 160724

16/07/2024 | 08:35

Συνταγή Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Παγωτό με στέβια

16/07/2024 | 08:20

Έκτακτη σύσκεψη για τις τιμές χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος υπό τον Μητσοτάκη

16/07/2024 | 08:17

Ίνγκασον: «Ενθουσιασμένος για τις νέες προκλήσεις που με περιμένουν»

16/07/2024 | 08:12

Εξαφάνιση 14χρονου από την περιοχή του Χαλανδρίου

16/07/2024 | 08:08

Ο Μπάιντεν παραδέχθηκε πως έκανε «λάθος» όταν κάλεσε να μπει ο Τραμπ στο «στόχαστρο»

16/07/2024 | 08:05

Η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοινώνει το μεσημέρι την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
syriza sima 040823

16/07/2024 | 08:01

Κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για οικονoμικά και ΜΜΕ

16/07/2024 | 07:52

Πολύ υψηλός σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς για επτά περιφέρειες της χώρας

16/07/2024 | 07:46

Τραμπ: Έκανε την πρώτη εμφάνιση του μετά την απόπειρα δολοφονίας – Με επίδεσμο στο αυτί και υψωμένη γροθιά αποθεώθηκε
kairos2 kafsonas 100624

16/07/2024 | 07:41

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα λόγω καύσωνα

16/07/2024 | 07:36

Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα

16/07/2024 | 07:32

Καιρός σήμερα: Καμίνι η χώρα με 42άρια

16/07/2024 | 07:28

Εορτολόγιο 16 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

15/07/2024 | 23:45

Το πρόγραμμα αγώνων των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

15/07/2024 | 23:30

Ο αντισυμβατικός σκηνοθέτης Τιάγκο Ροντρίγκες με την Κομεντί Φρανσέζ στην Επίδαυρο
Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν έντονες επιθυμίες, σήμερα
youth pass 210723
Τα ζώδια που κρατούν αποστάσεις από κουτσομπολιά και ίντριγκες
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024