Αθήνα

 

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

onasi 2
Χρίστινα Ωνάση: Η δραματική ζωή της μοναχοκόρης του Αριστοτέλη

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Εβδομάδα με κόντρες και Πανσέληνο – Tι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης;

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για 25 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια κάνει ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης.

Κώστας Λεφάκης – Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε σχέσεις που σας αφορούν. Η πανσέληνος φέρνει αλλαγές σε επαγγελματικά και ερωτικά σχέδια, γι αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο εκνευρισμός δεν ενδείκνυται αυτήν την εβδομάδα, ενώ στα πρακτικά σας θέματα διατηρούνται οι ισορροπίες επιτρέποντας σας να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά. Οικονομικά συνεχίστε να είστε φειδωλοί στα έξοδα. Αισθηματικά οι ευκαιρίες υπάρχουν για τους ελεύθερους, ενώ για τους έχοντες σχέση, θα χρειαστεί μια επιβεβαίωση των δεσμεύσεων αμφοτέρων.

Ταύρος
Νέες προοπτικές διαφαίνονται στον εργασιακό τομέα. Η πανσέληνος της εβδομάδας εξυπηρετεί αρκετά σχέδια σας αλλά προβάλει και μερικές αιφνίδιες υποχρεώσεις. Προσέξτε που ποντάρετε και τι καθώς ναι μεν η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά καραδοκούν και κάποιοι απρόσμενοι παράγοντες. Τα οικονομικά έχουν προοπτική βελτίωσης, κάποιοι όμως του στενού περιβάλλοντος επιμένουν να σας ταλαιπωρούν. Αγνοήστε τους ή αντιμετωπίστε τους με τον τρόπο που καταλαβαίνουν. Κάποιες μικρές αποδράσεις θα φανούν ωφέλιμες για τη συνέχεια του φθινοπώρου.

Δίδυμοι
Συμπαθητικές προβλέπονται οι επόμενες μέρες καθώς ολοκληρώνονται κάποιες προσπάθειες που σας ταλαιπώρησαν στη διαδικασία τους. Η πανσέληνος της 29ης Σεπτεμβρίου δίνει έμφαση σε δημιουργικές δραστηριότητες. Ασχοληθείτε με πρακτικές υποθέσεις, τακτοποιήστε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως και δώστε προσοχή σε θέματα υγείας. Ο Άρης, συνεχίζοντας την πορεία του στον Ζυγό, σας δίνει περιθώρια να κάνετε πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, ή να ανακαλύψετε νέους τομείς δράσεις. Συνεργασίες και συνεννοήσεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή εκ μέρους σας!

Καρκίνος
Οι εξελίξεις των επομένων ημερών είναι ενδιαφέρουσες. Η πανσέληνος στις 29 του μήνα ανακινεί υποθέσεις τόσο στο στενό περιβάλλον του σπιτιού όσο και στο αντίστοιχο της εργασίας. Να είστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα αλλά και να διατηρήσετε τα πλεονεκτήματά σας. Παρά τις πιέσεις των υποχρεώσεων πάντως, μπορείτε να κινηθείτε για την καλύτερη διαχείριση των χρημάτων. Προφυλαχτείτε από τις βιασύνες σας και τα ξεσπάσματα του θυμού σας, τα οποία δεν οδηγούν στο αποτέλεσμα που θέλετε. Είναι καλύτερα να βρείτε δικλείδες ασφαλείας για να μπορέσετε να ανανεωθείτε και να αποσυμπιεστείτε!

Λέων
Οι επόμενες μέρες θα παρουσιάσουν μια αυξημένη κινητικότητα ενώ κάποιες συναλλαγές θα φανούν ενδιαφέρουσες ως προς το αποτέλεσμα που θα δώσουν. Η πορεία του Άρη στο Ζυγό σας φέρνει σωστά επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις κάθε είδους. Από την άλλη, μπορείτε να αναβάλετε κάποιες δύσκολες συναντήσεις, ή νομικές εμπλοκές. Η Πανσέληνος της εβδομάδας βοηθά να διατηρήσετε την καλή σας φήμη και να επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Υπερασπιστείτε μια αγάπη που σας αφορά αλλά αποφύγετε συναναστροφές που μπορεί να σας εκθέσουν.

Παρθένος
Ευτυχώς τις επόμενες μέρες μια αίσθηση βελτίωσης θα αγγίξει αρκετούς τομείς της ζωής σας. Εξακολουθήστε όμως να είστε προσεκτικοί και αμυντικοί στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην υλοποίηση κάποιου σχεδίου σας, όχι από τον σύντροφο, αλλά από το περιβάλλον σας. Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σας, αλλά σας βοηθά να είστε διπλωμάτες και αποτελεσματικοί. Η Πανσέληνος της Παρασκευής φέρνει αλλαγές στη διάθεση αλλά ευνοεί τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Ξεχωρίστε και απομακρυνθείτε από εκείνους που σας μπερδεύουν και σας αποπροσανατολίζουν.

Ζυγός
Ο Άρης εξακολουθεί να διατρέχει το ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει άλλοτε ευέξαπτους και άλλοτε ανυπόμονους. Οι μεγαλύτεροι έχετε περισσότερη υπομονή, ενώ οι νεότεροι πρέπει να αποφύγετε τα λάθη μιας παρόρμησης. Η Πανσέληνος της Παρασκευής φωτίζει σημαντικές πτυχές μιας προσωπικής σας υπόθεσης και σας ρίχνει το βάρος μιας χρήσιμης απόφασης. Σας συνιστώ να μείνετε ψύχραιμοι, να αποφύγετε αντιδράσεις, αντιδικίες και εκδικητική συμπεριφορά. Ερωτικά ελέγχετε την όλη κατάσταση και επικοινωνιακά έχετε καλά αποτελέσματα, αν λειτουργήσετε με μέτρο και καλή διάθεση.

Σκορπιός
Υπάρχουν αντιξοότητες και εντάσεις που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες. Καθαρίστε το παρασκήνιο της ζώνης σας από παράσιτα ή παρείσακτους τύπους. Επιμεληθείτε σπουδές, νομικές διευθετήσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ευνοείστε σε ταξίδια και σε νέες γνωριμίες και μπορείτε να υπερασπιστείτε άνετα τα τρέχοντα συμφέροντα σας. Η Πανσέληνος της Παρασκευής επηρεάζει θέματα εργασίας και φέρνει πρόσκαιρες αλλαγές και σκέψεις. Αν γίνει κάποιο ανακάτεμα των παραγόντων και των συνθηκών σε αυτόν τον τομέα, φροντίστε να κάνετε σωστές εκτιμήσεις για να βρεθείτε στην καλή πλευρά των εξελίξεων.

Τοξότης
Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι σε ότι σας προκύψει αιφνίδια. Η πανσέληνος της Παρασκευής βγάζει στην επιφάνεια νέες πραγματικότητες που είχατε αγνοήσει την ύπαρξη τους. Γενικότερα αποφύγετε να εκτεθείτε κοινωνικά ή να ξεπεράσετε τα όρια της ασφάλειας σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι στην αντιμετώπιση όσων συμβαίνουν, μην παίρνετε θέσεις ή αποφάσεις. Φιλίες και καινούργιες προτάσεις παίζουν τώρα σημαντικότερο ρόλο, καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό. Ταξίδια και μετακινήσεις αποδεικνύονται πιο ωφέλιμα τώρα, ιδιαίτερα αν γίνονται προπαρασκευαστικά για κάποιο γεγονός που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Αιγόκερως
Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ζωή θα δώσουν οι επόμενες μέρες. Η πανσέληνους της εβδομάδας θα σας υποχρεώσει, ενδεχομένως να αναλάβετε νέες ευθύνες ή αποστολές. Φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για ότι επιδιώκετε και μη φοβηθείτε να κάνετε κάποιον χρήσιμο ελιγμό αν το κρίνετε αναγκαίο. Γενικότερα, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι αλλά και συνετοί. Ούτε διστακτικοί, ούτε όμως και υπερβολικοί. Διατηρήστε επίσης συνέπεια στις υποχρεώσεις σας, καθώς είναι χρήσιμο να είναι ξεκάθαρο το τοπίο γύρω σας.

Υδροχόος
Παρά τα όσα συμβαίνουν, ένας άνεμος ανανέωσης φυσά στη ζωή των περισσότερων από εσάς. Η πανσέληνος της εβδομάδας σας δίνει καινούργιες ελπίδες, καθώς η τύχη στα αισθηματικά και οι συμπτώσεις στην επικοινωνία ανοίγουν ένα νέο ορίζοντα με περισσότερες αισιόδοξες προοπτικές για τον τομέα των σχέσεων γενικότερα. Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να ξεπεράσετε ενδοιασμούς, να γίνετε πιο άμεσοι στη συμπεριφορά σας και να οργανώσετε καλύτερα τις δεύτερες ασχολίες και τα χόμπι σας. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα.

Ιχθείς
Οι επόμενες μέρες έχουν ένταση, κατανάλωση ενεργείας και ξόδεμα χρημάτων. Προσπαθήστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση ανατροπής σχεδίων ή προγραμμάτων. Υπερασπιστείτε τον επαγγελματικό τομέα και παίξτε το ρολό του πυροσβέστη στις οικογενειακές σας εντάσεις. Η Πανσέληνος της Παρασκευής πάντως, έστω και σε περιορισμένη κλίμακα, σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, να βάλετε νερό στο κρασί σας σε μια διαφωνία με αγαπημένο πρόσωπο και να απολαύσετε τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων.

Γενικότερα προετοιμαστείτε για ένα ενδιαφέρον φθινόπωρο διατηρώντας όμως μια τάξη στο προγραμματισμό των σχεδίων σας.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

screenshot 18

11/12/2023 | 20:54

Τέμπη: «Δεν έφτασες ποτέ αλλά σε περιμένω ακόμη – Σ’ αγαπάω όσο δεν φαντάζεσαι και μου λείπεις τόσο πολύ» – Το σπαρακτικό κείμενο της μητέρας του 21χρονου Τάσου

11/12/2023 | 20:40

Παύλος Γερουλάνος: «Υπάρχει ο δρόμος των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων τού ΠΑΣΟΚ, απέναντι σε μια κουρασμένη Κυβέρνηση»

11/12/2023 | 20:30

Ναταλία Γερμανού: Δεν σημαίνει κάτι ούτε για σας ούτε για μένα – Η απάντησή της για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της
fotia xrisoxori1

11/12/2023 | 20:14

Τραγωδία στην Καβάλα: Πήγε να σβήσει φωτιά σε γειτονικό σπίτι, εισέπνευσε καπνό και πέθανε

11/12/2023 | 20:09

Δημήτρης Παπανώτας για Ρούλα Κορομηλά: «Είδα τις φωτογραφίες της στο Instagram και λέω μπάστα»

11/12/2023 | 20:04

Γιάννης Οικονόμου: Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αστυνομική παρουσία στα γήπεδα
231211194201

11/12/2023 | 19:42

Έλλη Στάη: «Έλεος, φτάνει – Το Ζάππειο δεν είναι χώρος για να παρκάρουν αυτοκίνητα – Θα μας τρελάνουν»

11/12/2023 | 19:27

Καλάβρυτα: Εντοπίστηκε ο 65χρονος κυνηγός που αγνοούνταν

11/12/2023 | 19:21

Απορρίφθηκε το αίτημα Μπελέρη να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας
screenshot 12

11/12/2023 | 19:16

Ρέντης: Χούλιγκαν ρίχνουν φωτοβολίδες και τρέχουν πίσω στο γήπεδο – Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια

11/12/2023 | 18:52

Τα «γυρίζει» ο 18χρονος για την εγκληματική επίθεση κατά του αστυνομικού: «Υπήρχε κι άλλη φωτοβολίδα – Ήθελα να την ρίξω ψηλά»

11/12/2023 | 18:22

Πρέβεζα: Εργάτης καταπλακώθηκε από μετασχηματιστή και πέθανε
screenshot 10

11/12/2023 | 18:16

Αλέξης Τσίπρας: Στο Παρίσι για συναντήσεις με Ολάντ και οικονομολόγους

11/12/2023 | 18:10

Συναγερμός στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση μιας 12χρονης

11/12/2023 | 17:58

Αποκαλυπτικός Φάνης Μουρατίδης: «Τον συνέλαβε ο πατέρας μου και το πρωτοπαλίκαρο του είπε: θα τον φτιάξω τον γιο σου αν βγω»
zodia
Tα ζώδια της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου
istock 1372910783
Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο
zwdia astrologikes provlepseis gia ola ta zodia simera 13 01 sostoi kata lathos
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
zodia tis gis kai sxeseis astrology4u 1499x1000
Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο
679467 zodia2
Tα ζώδια του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου
zodia11
Δύο ζώδια που θα κάνουν τις περισσότερες αγορές, σήμερα