Αθήνα

6 oC

αίθριος καιρός

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 15 έως 21 Ιουλίου 2019

Πως θα είναι η εβδομάδα για τα προσωπικά των ζωδίων; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 15 έως 21 Ιουλίου 2019.

Πως θα είναι η εβδομάδα για τα προσωπικά των ζωδίων; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 15 έως 21 Ιουλίου 2019.

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ήρθε η ώρα για επανασύνδεση 1ο δεκαήμερο! Ο Ανάδρομος σε βοηθά να πάρεις πίσω το αίμα σου και να γυρίσει ο πρώην παρακαλώντας μετανιωμένος! Yeah λέμε!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, η πιο πιεστική εβδομάδα ever για δουλειά και οικογένεια… Άσε καλύτερα τα ερωτικά τώρα και κυρίως αν αφορούν πρώην έρωτες!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλα βασίζονται στην επικοινωνία τελικά! Εσύ 2ο δεκαήμερο θα πάρεις ένα εκπληκτικό νέο ή μια συναρπαστική γνωριμία! Εσύ πάλι του 3ου, μπορείς να αναμένεις μήνυμα από τα… παλιά!
Τα «ΜΗ»: Ναι, οκ δεν Λέω 1ο δεκαήμερο… Θα γυρίσουν οι πρώην… Άλλα κάτι μου λέει ότι θα γυρίσουν όλοι, εκτός από αυτόν που θες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, με τόσα μηνύματα από πρώην, δεν «παίζει»…, θα σου «κάτσει» η επανασύνδεση! Εσύ πάλι του 2ου ή κάνεις νέα σχέση ή απλά βελτιώνεις στο έπακρο την ήδη υπάρχουσα, αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Ναι, οκ 3ο δεκαήμερο, δεν αντιλέγω, θα έχεις και εσύ μηνύματα από το παρελθόν, αλλά δεν νομίζω ότι θα σε νοιάξει τόσο, όσο το άδειο σου πορτοφόλι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί τα οικονομικά σου να είναι για κλάματα, αλλά ένα μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν, θα σου δώσει και πάλι συναισθηματική χαρά 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο, κάνε κουράγιο! Έρχονται ρήξεις, λάθος κινήσεις, καταλυτικές αλλαγές, κόντρες και μοιραίες δυσάρεστες καταστάσεις… Υπομονή μικρό μου…

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα να γιορτάσουμε τον Έρωτα κατακαλόκαιρο! Ο μεν του 1ου δεκαημέρου, έχει την πολυαναμενόμη ευκαιρία για επανασύνδεση! Ο δε του 2ου απολαμβάνει διασκέδαση, κατακτήσεις και πάθος άπλετο!
Τα «ΜΗ»: 3ο το απωθημένο… φυγείν αδύνατον και αν επιμένεις ακόμα σε αυτόν τον λάθος άνθρωπο, σε βλέπω να γίνεσαι ψυχολογικά ράκος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο δεκαήμερο, επιτέλους ένα ερωτικό σου όνειρο, γίνεται πραγματικότητα με τον πιο αγαπησιάρικο και τρυφερό τρόπο! Εσύ του 3ου, δέχεσαι μήνυμα από τον πρώην ή κάποιο νέο που τον αφορά, από έναν φίλο σου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, οκ με τα ερωτικά πισωγυρίσματα, αλλά όχι αν είναι απαγορευμένα όμως! Θα την «πατήσεις»…

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έρχεται ερωτική ή φιλική επαναπροσέγγιση, ή ακόμα και επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»: Χμμ… Δύσκολα τα πράγματα 2ο και 3ο δεκαήμερο… Και σε έρωτα και σε καριέρα και σε σπίτι… Υπομονή και κουράγιο εύχομαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες γνωριμίες, τύχη, φλερτ και ταξιδάκια 2ο δεκαήμερο! Μηνύματα και συναντήσεις από τον πρώην 3Ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Α, να σου πω 1ο δεκαήμερο… Αν είναι να τα κάνεις αχταρμά στην δουλειά, λόγω των ερωτικών σου, τότε άσ’το καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι, ναι, ναι! Ο πρώην στέλνει μήνυμα, παίρνει τηλέφωνο ή απλά σε συναντά τυχαία ή μη, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, έχεις ό,τι γουστάρεις! Η τύχη, θα σου φέρνει και πρώην και νυν και next! Όλα για πάρτη σου!
Τα «ΜΗ»: Αν θες πισωγύρισμα 3ο δεκαήμερο, μόνο για σεξ με πρώην… Για επανασύνδεση δεν το «κόβω»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Μπορεί τα οικονομικά σου 1ο δεκαήμερο να είναι άσ’τα να πάνε, αλλά ο Ανάδρομος θα σε ανταμείψει με μία άκρως παθιασμένη επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο…, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου… Σε κακά κέφια Κρόνος και Πλούτωνας και με γαρνιτούρα την Έκλειψη Σελήνης, θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις μοιραίες και αναπόφευκτες σε όλες σου τις σχέσεις… Για να δω ψυχική δύναμη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο μάντεψε! Έρχεται η επανασύνδεση και έρχεται για να μείνει! Εσύ πάλι του 2ου, εκτός του ότι καλοπερνάς και έχεις εύνοια στον φιλικό τομέα, απολαμβάνεις επιπλέον ερωτική ανανέωση και θετικές αλλαγές!
Τα «ΜΗ»: Άγχος, τρεξίματα, γκάφες στην δουλειά 3ο δεκαήμερο… Από έρωτα, μπα…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η πιο ερωτική, ρομαντική, τυχερή και συναισθηματική περίοδος είναι εδώ 2ο δεκαήμερο! Όλα μπορούν να συμβούν! Εσύ του 3ου, πέρα από την ερωτική τύχη, απολαμβάνεις και άπειρα ερωτικά πισωγυρίσματα!
Τα «ΜΗ»: Δουλειά και υποχρεώσεις Ιχθύ του 1ου… Δεν την λες και ερωτική, ούτε αυτήν την εβδομάδα…

Πηγή: oroskopos.gr

Send this to a friend