Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Η αντίδραση του Κοκλώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Έρχονται τα πάνω κάτω! Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη, 3-9 Σεπτεμβρίου 2018

Ο διάσημος αστρολόγος μας δίνει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 3-9 Σεπτεμβρίου 2018 για όλα τα ζώδια

Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας δίνει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 3-9 Σεπτεμβρίου 2018 για όλα τα ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις για την βδομάδα που έρχονται:

Κριός
Κερδίστε τις εντυπώσεις με την δραστηριότητά σας σε όλους τους τομείς που έχουν ενδιαφέρον για εσάς. Αισθηματικά φανείτε συγκαταβατικοί στις προτάσεις του συντρόφου σας, ενώ θα πρέπει να προστατεύσετε και την συνοχή της οικογένειας. Να είστε περισσότερο δοτικοί, τόσο σε συναίσθημα, όσο και σε πρακτική υποστήριξη, αλλά να μην ξεπεράσετε τα σημεία εκείνα που επηρεάζουν την προσωπική σας ασφάλεια και ισορροπία.

Ταύρος
Μια μικρή και έξυπνη αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σας θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την τάξη που επιθυμείτε στη ζωή σας. Διακρίνετε τους τομείς που μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και προσφέρετε εκείνα τα μικρά ανταλλάγματα που σας ζητούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οικονομικά στηριχτείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που αρχίζουν να παρουσιάζονται.

Δίδυμοι
Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα. Δείτε πώς μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους και μην αισθάνεστε  παραγκωνισμένοι όταν εκμεταλλεύονται κι εκείνοι τις δικές τους ευκαιρίες. Οικονομικά φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα το εισόδημά σας και να κλείσετε κάποιες χρόνιες εκκρεμότητες. Η κοινωνική σας ζωή σας προσφέρει διέξοδο και σας βοηθά να προβληθείτε στο περιβάλλον που σας αφορά!

Καρκίνος
Βιαστείτε να κατοχυρώσετε τα δικαιώματά σας στην εργασία, ή να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις στα οικονομικά σας, τώρα που το ρεύμα σας ευνοεί. Φανείτε τολμηροί στις επιλογές και στην συμπεριφορά σας και απαλλαγείτε, όπου μπορείτε, από κηδεμονίες που σας εμποδίζουν να επιλέξετε ελεύθερα τους τομείς στους οποίους θέλετε να δημιουργήσετε ή να αναπτυχθείτε! Βοηθήστε επίσης εκείνους που προβληματίζονται με τις επιλογές τους!

Λέων
Δώστε έμφαση στην εργασία και θυσιάστε χρόνο από την προσωπική σας ζωή για να επιτύχετε τους στόχους σας και να έχετε δυνατά ερείσματα για το άμεσο μέλλον και ότι αυτό σας επιφυλάσσει σε αυτόν τον τομέα. Η εβδομάδα υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες εκείνες που σας επιστρέφουν μέρος της αυτοκυριαρχίας σας και σας προτρέπει να βελτιώσετε φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. Αισθηματικά διαπιστώνετε ότι είχατε θορυβηθεί από λάθος διαπιστώσεις!

Παρθένος
Διαπιστώνετε σταδιακές αλλαγές στον ψυχισμό σας και αυτό οφείλεται περισσότερο σε μικρά αλλά ουσιαστικά γεγονότα τα οποία συμβάλλουν στην διαμόρφωση μιας εσωτερικής αισιοδοξίας. Είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από αγκυλώσεις του παρελθόντος, να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και να μην φοβάστε τα λάθη που μπορεί να κάνετε στην συμπεριφορά σας. Αισθηματικά ανοίγουν νέα κεφάλαια στη ζωή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να γίνετε ακόμα πιο αισιόδοξοι.

Ζυγός
Η εβδομάδα σας προκαλεί να δραστηριοποιηθείτε και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που δεν μπορέσατε να φροντίσετε το Καλοκαίρι. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας χωρίς να κάνετε λάθη τακτικής και χωρίς να αναθέσετε σε άλλους τη διεκπεραίωσή τους.  Η ένταση στο προσωπικό και κοινωνικό σας περιβάλλον είναι προσωρινή και δεν πρέπει να σας απασχολεί τόσο, ώστε να γίνεστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας!

Σκορπιός
Πολλά τα ενδιαφέροντα αυτής της εβδομάδας και θα το διαπιστώσετε στην πορεία της. Ο χαρακτήρας σας είναι που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση την κάθε φορά, αλλά και εκείνος που προκαλεί το ενδιαφέρον των γύρω σας. Κρατηθείτε εκτός διενέξεων και διαφορών, μιλήστε πρακτικά και όχι θεωρητικά και μην υποστηρίξετε κανέναν αν δεν γνωρίζετε τα γεγονότα και από τις δύο πλευρές. Οικονομικά φερθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά.

Τοξότης
Η αισθηματική σας ζωή ποικίλει αυτήν την εβδομάδα, αλλά εξελίσσεται θετικά για τους περισσότερους από εσάς. Οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται, αλλά θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε και να μην υπερβείτε το όριο που έχετε θέσει σαν ασφάλεια. Αισθηματικά για κάποιους θα υπάρξει επανασύνδεση με το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις και την συμπεριφορά σας!

Αιγόκερως
Ρευστή προβλέπεται η εξέλιξη της εβδομάδας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις και σχέσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος . Δημιουργήστε σοβαρά ερείσματα στήριξης όπου μπορείτε και συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Κάποιοι θα ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα βελτίωσης του σπιτιού, ή με θέματα που έχουν να κάνουν με την γη και την προετοιμασία της για κάποιες καλλιέργειες.

Υδροχόος
Γίνετε πιο σαφείς στις επιδιώξεις και στον τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους, τώρα που φαίνεται να έχουν τη διάθεση και τα μέσα να σας υποστηρίξουν. Φροντίστε να εκφράσετε σχέδια που τους περιλαμβάνουν και τηρήστε κάποιες υποσχέσεις που δώσατε στο παρελθόν. Οικονομικά φαίνεται να υπάρχει προοπτική βελτίωσης αλλά χρειάζεται να είστε σαφείς και τυπικοί στις επιδιώξεις και στις ενέργειές σας!Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει την τρίμηνη πρόβλεψη σου για το Φθινόπωρο 2018!

Ιχθύες
Οι περισσότεροι από εσάς είστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι το πρόσφατο παρελθόν και αυτό σας βοηθά να έχετε αισιοδοξία και να κινείστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από πριν. Φροντίστε την προσωπική σας ζωή, προφυλαχτείτε από νεύρα και διαφωνίες όταν κάποιοι δεν σας καταλαβαίνουν και μην εκδηλώνετε τόσο απροκάλυπτα τις προθέσεις σας. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μια σύντομη ερωτική γνωριμία.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

29/11/2021 | 10:50

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη και η αντίδραση του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

29/11/2021 | 10:42

Στέφανος Κασιμάτης για σχόλιο για Γεννηματά:  Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο, ήταν ακραία διατύπωση

29/11/2021 | 10:30

Αρχαιολογικό Μουσείο: Βίντεο – ντοκουμέντο με την στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το 1,5 έτους κοριτσάκι στο καρότσι

29/11/2021 | 10:29

DWTS: «Τα πήρε» η Μιλλούση με την Λαμπροπούλου! «Ε όχι να με διορθώνουν στην κατακόρυφο, που είμαι 30 χρόνια αθλήτρια»

29/11/2021 | 10:22

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τροχαίο ατύχημα το 1999, η φωτιά και οι 11 εγχειρήσεις – Συγκινεί η εξομολόγησή της

29/11/2021 | 10:01

Τουρκία: Ποια κρίση; Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για τη… Χούλια και ο Ερντογάν τραγουδάει λαϊκά άσματα

29/11/2021 | 09:59

Θεσσαλονίκη: Με 8 μαχαιριές σκότωσε την σύζυγό του – Είπε πως τον απατούσε

29/11/2021 | 09:52

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε το εναλλακτικό πλάνο του αν χρεοκοπήσει

29/11/2021 | 09:46

Μιχάλης Ζαμπίδης: Το βίντεο που πιάνει στα πράσα επίδοξους διαρρήκτες – «Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω»

29/11/2021 | 09:44

ΗΣΑΠ: Κλειστή η γραμμή από Φάληρο μέχρι Αττική

29/11/2021 | 09:33

DWTS: Απίθανος ο Νίκος Μουτσινάς! Έκανε σόου και αποθεώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

29/11/2021 | 09:26

Νυχτερινός «καύσωνας» στην Κρήτη: Η θερμοκρασία έφτασε τους 30 βαθμούς – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

29/11/2021 | 09:20

Καστανίδης: Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ

29/11/2021 | 09:11

Eoρτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 29 Νοεμβρίου

29/11/2021 | 09:05

Cyber Monday: Ευκαιρία για διαδικτυακές αγορές – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Ζώδια-Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 11 Νοεμβρίου – Tαραχώδης εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Δείτε την λίστα εύνοιας – Αναλυτικά η τάση της νέας χρονιάς
Τι προβλέπει το ζώδιο σου για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο από τη Σμαρώ Σωτηράκη