Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη (5-11 Ιουλίου 2021) - TheCaller

Αθήνα

29 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Επικός Αντετοκούνμπο: Tραγουδάει Χαρά Βέρρα και… «θα κάνω ζημιές» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη (5-11 Ιουλίου 2021)

Τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 5 έως και τις 11 Ιουλίου 2021, κάνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, για όλα τα ζώδια.

Δείτε επίσης

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021 από τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια: Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη:

Kριός
Οι εξελίξεις στο εξωτερικό περιβάλλον και η γενικότερη κατάσταση φαίνεται ότι επηρεάζουν πολύ τη διάθεσή σας, αλλά και τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε. Κάποιες εκκρεμότητες επιμένουν στην καθυστέρησή τους, παρά τις προσπάθειες που καταβάλετε. Η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα επηρεάζει επεισοδιακά την ερωτική σας ζωή και ταυτόχρονα αυξάνει τα έξοδα διαβίωσης. Ωστόσο είναι ένα διάστημα που θα έχετε επιτυχία και καλή επίδοση παντού.

Ταύρος
Το διάστημα παραμένει ανατρεπτικό. Όσο και αν θέλετε να κάνετε το καλύτερό σας, οι άνθρωποι με τους οποίους συμβιώνετε, ή συνεργάζεστε δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου. Τα γεγονότα είναι ετερόκλητα και δεν σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε να ξεκουραστείτε πραγματικά το φετινό καλοκαίρι. Αποφύγετε τις πολλές και άσκοπες μετακινήσεις και διαλέξτε με προσοχή τις παρέες σας.

Δίδυμοι
Όσο αισιόδοξα και αν φαίνονται τα πράγματα, εξακολουθείτε να είστε ανήσυχοι και εκνευρισμένοι. Αυτό δεν βοηθά ούτε στις επιδιώξεις, ούτε στις σχέσεις με τους άλλους. Προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τα προσωπικά σας προβλήματα. Οι προσπάθειες θα αποδώσουν, αν και τα οικονομικά άγχη δεν υποχωρούν. Οι ανάγκες σας μπορεί να μην καλύπτονται όσο θα θέλατε, αλλά οι παρεμβάσεις και οι επεμβάσεις σας θα διαφωτίσουν και θα απομακρύνουν παράσιτα και κακές προθέσεις τρίτων.

Καρκίνος
Άρης και Αφροδίτη μαζί στον Λέοντα, φέρνουν μεγάλη αναστάτωση τις μέρες αυτές, στον συναισθηματικό και στον οικονομικό τομέα. Είναι σκόπιμο να οργανώσετε σωστά τη δραστηριότητά σας, να μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας και να έχετε υπομονή με τους άλλους και τα προβλήματά τους. Οι σχέσεις σας μπαίνουν σε νέα αναδιάταξη, ο κίνδυνος για έκτακτα έξοδα μεγαλώνει, μαζί όμως με αυτόν και η ανάγκη σας να δραπετεύσετε κάπου, εγκαταλείποντας για λίγο τις υποχρεώσεις σας που έχετε φορτωθεί.

Λέων
Θα έχετε καινούριες ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις, αλλά και για κοινωνικές επιτυχίες. Μην αμελήσετε όμως τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην αγνοείτε τα οικογενειακά επεισόδια. Ένας καταιγισμός από γεγονότα και συμπτώσεις θα διακοσμήσει όλο το εύρος αυτού του μήνα. Εκτροπές δεν θα λείψουν όπως και αιφνιδιασμοί από συμπεριφορές τρίτων και από περιστατικά. Κρατήστε γερά το πηδάλιο στην πορεία της πλεύσης σας και αποφύγετε να πέσετε σε ύφαλους που είναι διάσπαρτοι.

Παρθένος
Αρκετά έντονο προβλέπεται το διάστημα που ακολουθεί. Όσοι έχετε υποψίες μην τις υποτιμάτε και όσοι έχετε ενοχλήσεις προσπαθήστε να τις αποφύγετε. Επαγγελματικά ζητήματα θα αλλάξουν κατεύθυνση, ή ροή, η δουλειά θα αυξηθεί, όπως οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, αλλά και οι διαφωνίες με ανθρώπους που παίζουν νευραλγικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Μη βιαστείτε όμως να βασιστείτε σε κανέναν από αυτούς που υπόσχονται πριν ο χρόνος δοκιμάσει τη σταθερότητα και την αντοχή των σχέσεών σας.

Ζυγός
Περνάτε μια επεισοδιακή περίοδο, όχι υποχρεωτικά άσχημη, αλλά σίγουρα διαφορετική. Οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα πρέπει να προσεχτούν και να μην αφεθούν στην τύχη. Τυχόν κακή διαχείριση ή επιλογή, θα φέρει ανεπιθύμητες συνέπειες, λίγο χρόνο αργότερα. Η Αφροδίτη δίπλα στον Άρη όλο αυτό το διάστημα θα φέρει γεγονότα στην ερωτική σας ζωή που θα προκαλέσουν την ευθικρισία και τις αρχές σας. Κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια συνταρακτική σχέση, αλλά και μερικοί θα ανταποκριθείτε σε μια κοινωνική πρόταση που θα σας δώσει ψυχαγωγία και ευχαρίστηση.

Σκορπιός
Η δύσκολη γωνία του Κρόνου με τον Ουρανό συνεχίζεται και αυτό έχει απήχηση στις αισθηματικές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ο Άρης στον Λέοντα σας επιστρατεύει συχνά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και γενικότερα φροντίζει να κάνει κουραστική την καθημερινή σας ζωή. Επιστρατεύστε προσοχή και προνοητικότητα, προκειμένου να αποφύγετε συγκρούσεις ασύμφορες, ή επιλογές που θα κοστίσουν αργότερα. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα για ξεκούραση και για διακοπές. Μια ερωτική αναζωπύρωση μιας παλιάς ιστορίας θα σας κάνει καλό για λίγο.

Τοξότης
Αποφύγετε τις αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον και οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας για να μπορέσετε να φτάσετε γρηγορότερα στους στόχους σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που πολλά καινούρια πράγματα μπορούν να αρχίσουν, αλλά και διάφορα παλιά να τελειώσουν. Θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας εντυπωσιάσουν, θα εκπλαγείτε από προτάσεις που θα σας γίνουν, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε και να δώσετε ζωή στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Πολλά από τα σχέδιά σας θα αλλάξουν , καινούρια πράγματα θα βγουν στον ορίζοντα που θα αποτελέσουν κίνητρο για αλλαγή της τακτικής σας αλλά και των καθημερινών σας συνηθειών.

Αιγόκερως
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας λίγο βαρύς για τους περισσότερους από εσάς, αλλά κατάλληλος να βάλετε μια καλή τάξη σε όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Έχετε ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας, όσοι ασχολείστε με αγοραπωλησίες, ή με εποχικό επάγγελμα. Συναισθηματικά θα υπάρξουν αναμοχλεύσεις και αναστατώσεις. Φανείτε ψύχραιμοι σε αυτήν την εκδοχή. Οικονομικά αποφύγετε να κάνετε λάθη στη διαχείριση, ή στις αγορές σας. όσοι πρέπει να εργαστείτε δείξτε συνέπεια και ζήλο και αυτό θα αποδώσει.

Υδροχόος
Η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα, πυροδοτεί γεγονότα σημαντικά, έως ακραία στον τομέα των προσωπικών και των κοινωνικών σας σχέσεων. Οι προκλήσεις και οι ανατροπές θα λειτουργήσουν και σε εσάς για μια ακόμη φορά σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η καθημερινότητα θα είναι έντονη και καταναλωτική. Οι υποχρεώσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ζήστε αυτήν την πρόκληση της ίδιας της ζωής, αλλά φροντίστε να έχετε χρόνο για ξεκούραση και για ανεφοδιασμό των δυνάμεών σας. Στα ερωτικά θα εντυπωσιαστείτε αλλά και θα διαφωνήσετε. Εξαρτάται τη στιγμή!

Ιχθύες
Η περίοδος αυτή παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Η εργασία ενδεχομένως να έχει μερικές αντιξοότητες. Στα οικονομικά ενδέχεται να τύχετε μιας βοήθειας ή μιας εξυπηρέτησης και τέλος, οι άνθρωποι του σπιτιού θα σας πιέσουν ακόμα μια φορά με το γνωστό τους τρόπο. Μέσα σε όλο αυτό το καθημερινό χάος και τις εξωτερικές αναστατώσεις φροντίστε να έχετε τη δέουσα οργάνωση πρακτικά και ψυχολογικά. Αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις ή συμπεριφορές και απομακρυνθείτε από οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος, ή ασυνενοησία.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

24/07/2021 | 11:32

Ανήλικος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε ηλικιωμένο με αναπηρικό αμαξίδιο στην Κάλυμνο

24/07/2021 | 11:22

Ενόργανη: Τα φιλιά του Πετρούνια στις κόρες του και στη Βασιλική Μιλλούση μετά το τέλειο πρόγραμμα (ΒΙΝΤΕΟ)

24/07/2021 | 11:17

Βελόπουλος: Δεν θα παραστεί στη δεξίωση της Προεδρίας – Η απάντηση της ΠΤΔ

24/07/2021 | 10:59

«Σαρωτικός» ο Λευτέρης Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό

24/07/2021 | 10:55

Τροχαίο στην Καβάλα: Μητέρα και γιος περιμέναν να μπουν στο μαγαζί για το γαμήλιο γλέντι και σκοτώθηκαν

24/07/2021 | 10:50

Φολέγανδρος: «Θα είχε σωθεί αν τη βρίσκαμε 10 λεπτά νωρίτερα»

24/07/2021 | 10:39

«Σήκωναν» 25 τηλεοράσεις από μαγαζί στην Καλλιθέα, πέρασε περιπολικό και δεν τους κατάλαβε (ΒΙΝΤΕΟ)

24/07/2021 | 10:23

Θρήνος για τον Νίκο που σκοτώθηκε στη Βουλιαγμένη – Αναζητούν ένα μαύρο Audi

24/07/2021 | 10:14

Θήβα: Εκτέλεση 45χρονου με 7 σφαίρες έξω από το σπίτι του – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

24/07/2021 | 09:53

Αποκαλυπτική έρευνα: Μόνο Ανδρέας! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο!

24/07/2021 | 09:40

Εορτολόγιο: Ποια γνωστά ονόματα γιορτάζουν και σήμερα 24 Ιουλίου

24/07/2021 | 09:32

Πόπη Τσαπανίδου: «Ξετρελαμένη» με τον εγγονό της – Το νέο βίντεο της κόρης της

24/07/2021 | 09:17

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποβλήθηκε Αλγερινός τζουντόκα επειδή αρνήθηκε να αγωνιστεί κόντρα σε Ισραηλινό

24/07/2021 | 09:05

Η Πάργα στην κορυφή προτίμησης των Ελλήνων τουριστών

24/07/2021 | 08:47

Ξεσπά η Μαρία Κορινθίου για τα επικριτικά σχόλια: «Σε όλους εσάς τους «καλοπροαίρετους», ευσεβείς συνανθρώπους»
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου