Αθήνα

21 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ζώδια: Για «δυνατή και επικοινωνιακή ημέρα» έκανε λόγο η Λίτσα Πατέρα

Για «δυνατή και επικοινωνιακή ημέρα» έκανε λόγο σήμερα (13/3) η Λίτσα Πατέρα, κάνοντας τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Για «δυνατή και επικοινωνιακή ημέρα» έκανε λόγο σήμερα (13/3) η Λίτσα Πατέρα, κάνοντας τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Μάλιστα, η γνωστή αστρολόγος ζήτησε από το τηλεοπτικό και κάτι, αφήνοντας, παράλληλα αιχμές, σε όσους χρησιμοποιούν το όνομά της χωρίς να συνεργάζεται μαζί τους...

«Θέλω σήμερα να κάνω μια προσωπική παράκληση. Σας έχω παρακαλέσει να μου στέλνετε την ημερομηνία σας και να σας γράφω στον αστρολόγο τους πλανήτες σας. Το κάνετε και σας ευχαριστώ, αλλά μην μου γράφετε για δέκα άτομα γιατί είναι δύσκολο να γίνει για όλους. Η δεύτερη παράκληση είναι να ξέρετε ότι εγώ είμαι στο περιοδικό “Αστρολόγος” και στο Πρω1νό και πουθενά αλλού. Διότι κάπου γράφουν διάφορα και αυτά δεν υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

«Για να ψάξουμε χαμένα αντικείμενα σήμερα. Βλέπουμε παλιούς φίλους. Μπορούμε να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Θα παρατηρήσουμε πολλά να γίνονται... Είναι μέρες πάρα πολύ δυνατές. Γενικά είναι καλές» είπε μεταξύ άλλων η διάσημη αστρολόγος με την Φαίη Σκορδά να την παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία, πρόσθεσε ακόμη, η Λίτσα Πατέρα

Δείτε στο σχετικό βίντεο τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Λίτσα Πατέρα:

Send this to a friend