Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στέλιος Κούλογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24/9

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις:

Κριός
Το να μοιράζεσαι ένα όνειρο, ιδανικό ή άποψη με κάποιον σήμερα μπορεί να είναι εκπληκτικό και μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι ξεχωριστό. Οι άλλοι έλκονται από τις προσωπικές σου πεποιθήσεις και οι σημερινές μεταφορές είναι επίσης κατάλληλες για την παρακολούθηση πρακτικών θεμάτων. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό και είναι μια καλή ιδέα να δώσεις στον εαυτό σου και στους άλλους χώρο και ελευθερία. Διαφορές απόψεων ή έλλειψη κατανόησης επηρεάζουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Νιώθεις αρκετά ανανεωμένη σε συναισθηματικό επίπεδο σήμερα και οι περιστάσεις φαίνεται να συνωμοτούν και να σε θέτουν επικεφαλή. Ενώ η ανταλλαγή ιδεών σήμερα μπορεί να είναι κατατοπιστική και ενδιαφέρουσα απόφυγε την άμυνα και την ακραία σκέψη. Μην κουκουλώνεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και συζήτησέ τα μαζί του δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι
Έχεις την τάση σήμερα να απομακρύνεσαι από απαιτητικές καταστάσεις καθώς και το να επικεντρώνεσαι στο παρελθόν. Οι διαφορές στο στιλ, τα γούστα ή τις πεποιθήσεις με τους άλλους ίσως να διαταράξουν τις σχέσεις σας σε σημεία. Κράτα χαμηλούς τους τόνους στις σχέσεις με συναδέλφους. Εμπνεύσου διαφορετικές και ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να έρθει μέσω των αλληλεπιδράσεων ή της υποστήριξης φίλων και συνεργατών σου. Ακόμα κι έτσι οι άλλοι μπορούν να σε εκπλήξουν ή να σε κάνουν να σκεφτείς. Η διάθεσή σου είναι κοινωνική, αισιόδοξη και ιδεαλιστική. Μεγάλες ιδέες στα εργασιακά και σχέδια γεμίζουν το κεφάλι σου, ανεξάρτητα αν δεν διατίθεσαι να περάσεις άμεσα στην εφαρμογή τους. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον ανεξάρτητα αν σε σημεία σε προβληματίζει.

Λέων
Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση της εικόνας που παρουσιάζεις στους άλλους με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Ενώ μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα μπορεί επίσης να σε παρακινήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να φροντίσεις καλύτερα τις ευθύνες σου. Αισθάνεσαι την ανάγκη να αποφορτίσεις κάποια ψυχική ένταση στα εργασιακά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεσπάς χωρίς λόγο. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια πρόσφατη γνωριμία σου δεν εξελίσσετεαι με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Παρθένος
Σήμερα νιώθεις πιο τολμηρή και σίγουρη για τον εαυτό σου και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους τείνουν να είναι εύκολες και ικανοποιητικές. Αργότερα σήμερα και όσο κυλούν οι ώρες μπορείς να συζητήσεις για θέματα που σε απασχολούν και να επανεξετάσεις θέματα. Ίσως ανησυχείς για θέματα ασφάλειας και σταθερότητας αλλά η εξέταση και ανάλυση των φόβων σου μπορεί να σε βοηθήσει να προσαρμοστείς στις αλλαγές ακόμα και τις συναισθηματικές.

Ζυγός
Τα συναισθήματα σου είναι έντονα σήμερα και οι επικοινωνίες μπορεί να είναι αρκετά παθιασμένες. Μικρές αλλαγές στις ρουτίνες ή τις συνήθειές σου πιθανά να σε στεναχωρήσουν πιο εύκολα. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να λύσεις ένα οικονομικό θέμα ή να πάρεις μια απόφαση στα εργασιακά. Απομόνωσε τις σκέψεις και ανησυχίες σου και μην ξεσπάς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κινήσου διακριτικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς και να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα με τα χρήματα ειδικά μέσω μιας συνομιλίας με έμπιστους συμβούλους. Καθώς τα επίπεδα ενέργειας σου είναι χαμηλά απόφυγε να αναλάβεις περισσότερα από όσα αντέχεις. Τα σχόλια κάποιων στα εργασιακά μπορεί να σε εκπλήξουν και να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικές ιδέες. Οι διαφωνίες είναι μέρος της ημέρας ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα συναισθηματικά σου.

Τοξότης
Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί τώρα και η ικανότητα σου να κλείσεις μια καλή συμφωνία είναι ισχυρή. Ενώ δεν είσαι ενθουσιασμένη με τη μονοτονία της ρουτίνας έχεις την τάση να δίνεις προσοχή στις δουλειές, στις λεπτομέρειες και τον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Απόφυγε τις αποφάσεις και τις υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι αρνητικά και μην κλείνεις νέες πόρτες.

Αιγόκερος
Είναι μια υπέροχη μέρα η σημερινή για να προσελκύσεις όποιον και ό,τι θέλεις στη ζωή σου. Είσαι πιο ευχάριστη και προσιτή καθώς οι λεπτότερες ιδιότητες σου βγαίνουν στην επιφάνεια και προκαλείς το θαυμασμό των άλλων. Αντί να αφήσεις τα προβλήματα στα εργασιακά να επιδεινωθούν, προσπάθησε να εντοπίσεις την πηγή και να εργαστείς για την επίλυση τους. Συναισθήματα δυσαρέσκειας μην τα αφήσεις να σε πολιορκήσουν.

Υδροχόος
Οι φίλοι μπορεί να απαιτούν περισσότερη προσοχή και υποστήριξη από εσένα σήμερα αν και προτιμάς να είσαι στην παρέα της οικογένειας ή των πολύ κοντινών σου ανθρώπων. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και η ζωή στο σπίτι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Μην χάνεις χρόνο στα εργασιακά για ασήμαντα θέματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποσπά το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη της συντροφικότητας ίσως να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ιχθείς
Σήμερα μπορεί να λάβεις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με επιχειρηματικές ευκαιρίες ή να συνδεθείς με κάποιον που βοηθά την περαιτέρω καριέρα σου. Τη νευρική ενέργεια σου χρησιμοποίησε τη με εποικοδομητικούς τρόπους. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει και θα πρέπει να συγκρατηθείς.

πηγή:tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

26/10/2021 | 13:44

Πάτρα: 22χρονος ξύπνησε από κώμα έπειτα από δυο μήνες (ΒΙΝΤΕΟ)

26/10/2021 | 13:38

Λεωνίδας Σωπρανίδης: «Ήμουν κλινικά νεκρός για 3 μέρες – Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος να ζήσει φυσιολογικά μετά από τέτοιο κώμα» (vid)

26/10/2021 | 13:30

Διαθέσιμη η ιστοσελίδα του «Νέου Εξοικονομώ»

26/10/2021 | 13:24

Γωγώ Μαστροκώστα: «Εγώ ήμουν τυχερή – Η Φώφη Γεννηματά πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά» (vid)

26/10/2021 | 13:23

Κίνημα Αλλαγής: Έντονη κινητικότητα για αναβολή των εκλογών

26/10/2021 | 13:23

«Τρελάθηκαν» στον ΣΚΑΪ: Παρουσιάστρια τους άφησε στα “κρύα του λουτρού” (ΒΙΝΤΕΟ)

26/10/2021 | 13:14

Λιάγκας: Ο εκνευρισμός όταν του ευχήθηκαν on air για τον γιο του – «Είναι αγένεια αυτό» είπε η Σκορδά

26/10/2021 | 12:58

Άγιος Δημήτριος: Ο συγκλονιστικός βίος και το μαρτύριό του

26/10/2021 | 12:52

Δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

26/10/2021 | 12:34

Σάλος στην Ιαπωνία: Η πριγκίπισσα Μάκο αποκήρυξε τον αυτοκρατορικό της τίτλο και παντρεύτηκε τον φοιτητικό της έρωτα

26/10/2021 | 12:30

Γιάννης Αϊβάζης: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο ηθοποιός – Είναι πλήρως εμβολιασμένος

26/10/2021 | 12:18

Τόνια Αντωνίου: Στη Βουλή μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

26/10/2021 | 12:18

Περικλής Κονδυλάτος: «Είμαι φαν της βασιλείας»

26/10/2021 | 12:01

Τραγωδία στη Χίο με μετανάστες: Τέσσερις νεκροί από το ναυάγιο – Τρία ανήλικα παιδιά και μια γυναίκα

26/10/2021 | 12:00

Όμιλος FOURLIS: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας 2020
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021)
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25-31 Οκτωβρίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
Ζώδια: Αυτά αγαπούν την αλλαγή και εκείνα που λατρεύουν τη συνήθεια
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου