Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στέλιος Κούλογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις:

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα υπηρετώντας την αφύπνιση της επιθυμίας και της ανάγκης σου. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τα όνειρα, τις ελπίδες και τους στόχους σου. Οι ημιτελείς δραστηριότητες μπορεί να σε επιβαρύνουν καθώς η μέρα προχωρά και πλησιάζουμε σε μια μικρή πρόκληση Ερμή – Ποσειδώνα. Αντικρουόμενες επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι και δημιουργείται αναποφασιστικότητα. Εμπιστεύσου τον αγαπημένο σου και άνοιξέ του την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα δεν σου επιτρέπουν να εντοπίσεις ευκαιρίες.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να σκέφτεσαι ή να αξιολογείς τους στόχους ζωής σου και τη γενική κατεύθυνσή σου. Οι ευθύνες μεγαλώνουν και πρέπει να βρεις τρόπους να αποφορτίζεσαι και να διατηρείς ακμαία τη σκέψη και τις αντοχές σου. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή έλλειψη εμπιστοσύνης σχετικά με πρόσφατες αποφάσεις ή επιλογές. Με τη στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου του δημιουργείς ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αβεβαιότητα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Θα μπορούσε σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία να επιδιώξεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον απελευθερώνοντάς σε από έντονα συναισθήματα ή μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να απολαύσεις μια αλλαγή σκηνικού. Ικανοποιητικές αποφάσεις είναι δύσκολο να παρθούν στα εργασιακά. Δίνεις υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεύτερες σκέψεις δεν σε αφήνουν να απολαύσεις στιγμές.

Καρκίνος
Είναι καιρός να επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσεις τα πραγματικά συναισθήματά σου και όχι να αποκολληθείς από αυτά. Καθώς προχωρά η μέρα πιθανά να έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης στα γεγονότα και τους αριθμούς και να διαπιστώσεις πως το μυαλό σου τρέχει αλλού. Μίλησε για όλα αυτά που αισθάνεσαι στον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα σε καταλάβει. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για αυτό δεν ασχολείσαι με εφήμερες καταστάσεις και γνωριμίες.

Λέων
Είσαι πιο δραστήρια σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Παρόλο που έχεις τη διάθεση να βρεις, να συνδέσεις γεγονότα και να μάθεις μια απόφαση ή μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη. Ίσως να χρειαστεί να περιμένεις για μια στιγμή που η διαίσθηση και το μυαλό σου θα συνεργαστούν αρμονικά. Είσαι διατεθειμένη να κάνεις τις υποχωρήσεις σου προκειμένου να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις τις στιγμές που σε φλερτάρουν.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και εστιάζεις πιο έντονα σε πρακτικά θέματα και ζητήματα. Έχεις την τάση να κάνεις προσαρμογές παρά να προχωρήσεις μπροστά κι αυτό μόνο σε καλό θα σου βγει. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που προσπαθεί να σου πει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια απρόβλεπτη γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Γεγονότα και καταστάσεις σήμερα διεγείρουν τα συναισθήματά σου. Μια προκλητική πτυχή μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα σου δημιουργεί την τάση να προσεγγίζεις μια κατάσταση είτε πολύ λογικά είτε με πολύ φαντασία. Είναι βέβαια προσωρινό για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις δύσκολες και γρήγορες αποφάσεις ή τις δεσμεύσεις. Μικρές λεπτομέρειες στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ανησυχία ή σε ευερεθιστικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, καταδικάζεις νέες γνωριμίες για ασήμαντα πράγματα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Με μια όμως διέλευση του Ερμή με τον Ποσειδώνα η σκέψη σου μπορεί να μετατραπεί από πολύ πραγματική σε υπερβολικά ευφάνταστη. Η επιτυχία θα ήταν να μπορούσες να συνδυάσεις αυτά τα δυο. Επιδίωξε μικρά διαλείμματα στα εργασιακά προκειμένου να μη νιώσεις εξαντλημένη. Εάν αισθάνεσαι αόριστα ένοχη απέναντι στον αγαπημένο σου μην αποφεύγεις τις συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αφιερώνεις τη μέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να διδάξεις και να μάθεις. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ανησυχία με το προσωπικό σου περιβάλλον και επιθυμία να δεις και να ζήσεις διαφορετικά πράγματα. Κάποια έλλειψη ενέργειας στα εργασιακά σε οδηγεί σε μικρά διαλείμματα. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί αρκετά αν όμως είσαι μόνη, σκέψου πιο αισιόδοξα και μην απογοητεύεσαι με μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες.

Αιγόκερος
Η ασφάλεια και η άνεση είναι έντονα σήμερα στο μυαλό σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει μια ψυχική ταλάντευση με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Οι πιθανότητες να παραπλανηθείς είναι έντονες για αυτό προτίμησε να αποφύγεις αποφάσεις και συμπεράσματα κυρίως στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται την έμπρακτη συναισθηματική σου επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματά σου γίνονται πολύχρωμα, απαιτώντας περισσότερη προσοχή. Καθώς προχωρούν οι ώρες μπορεί να στερηθείς ένα σαφές σχέδιο ή να ανησυχείς για ημιτελείς δραστηριότητες που σχετίζονται με χρήματα ή επιχειρήσεις. Με τον Ποσειδώνα στον τομέα των πόρων σου οι αβεβαιότητες μεγαλώνουν. Η συναισθηματική σου ζωή είναι ικανοποιητική και κρύβει εκπλήξεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδανικές για τη λήψη αποφάσεων και δεσμεύσεων καθώς είναι δύσκολο να δεις ολόκληρη την εικόνα. Τα προσωπικά ενδιαφέροντα και οι περισπασμοί σε απομακρύνουν από την εργασία και τα καθήκοντά σου. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον αγαπημένο σου εάν δεν τη διαχειριστείς σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ελευθερία σου.

πηγή:tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

26/10/2021 | 20:37

Πέραμα: «Σκυλεύεται η μνήμη του με ρατσιστικές χυδαιολογίες» – Το υπόμνημα των γονέων του 20χρονου

26/10/2021 | 20:36

Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε τα εσώρουχα της Καρντάσιαν και γύρισε πλάτη στο Instagram! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

26/10/2021 | 20:33

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη βόλτα με τα δίδυμα παιδιά της και η πόζα δίπλα στο καρότσι (ΕΙΚΟΝΑ)

26/10/2021 | 20:25

Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Ακύρωσε τη συμμετοχή της στην Διάσκεψη COP26

26/10/2021 | 20:18

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Βασίλη Τσιάρτα – Τι έγραψε στο Facebook

26/10/2021 | 20:14

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik: Τα ξαναβρήκαν; Έτσι του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή (ΕΙΚΟΝΑ)

26/10/2021 | 20:12

Αιματηρό επεισόδιο στη Βιέννη: Άρπαξε μαχαίρι από εστιατόριο και κυνηγούσε τους πελάτες – 4 τραυματίες

26/10/2021 | 20:05

Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν γνώριζα για τον σασμό και δεν ήξερα ότι συμβαίνουν ακόμα περιστατικά»

26/10/2021 | 20:05

Επίδομα παιδιού – Α21: Πότε καταβάλλεται η 5η δόση από τον ΟΠΕΚΑ

26/10/2021 | 20:02

Vegan διατροφή με τον Χρήστο Σίττα

26/10/2021 | 19:58

Θρίλερ με τον θάνατο 33χρονου μεγιστάνα – Πέθανε μετά από πάρτι σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο

26/10/2021 | 19:39

Θρίλερ με την εξαφάνιση 53χρονου στα Μέγαρα: Ο άντρας αγνοείται από τις 29 Αυγούστου

26/10/2021 | 19:38

Εργάτης του σεξ με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα – Οι «πελάτισσες», οι προκρατήσεις 9 μήνες πριν και οι… εκπτώσεις

26/10/2021 | 19:28

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη

26/10/2021 | 19:22

Κορονοϊός: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη δεύτερη δόση του εμβολίου Johnson & Johnson
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021)
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25-31 Οκτωβρίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
Ζώδια: Αυτά αγαπούν την αλλαγή και εκείνα που λατρεύουν τη συνήθεια
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου