Αθήνα

15 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

«Σασμός» -Spoiler: Ο Μανωλάκης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Πως θα είναι η σημερινή (21/8) ημέρα για τα ζώδια;

Δείτε επίσης

Ζώδια: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου – Δείτε αναλυτικά
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα από 16-22 Αυγούστου 2021

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Με ισχυρότερη κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών σου σήμερα είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Βρίσκεις άτομα πιο πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί σου από ότι συνήθως. Επίσης η διαίσθηση σου για χρήματα και επαγγελματικά θέματα είναι ισχυρότερη και πρέπει να την εμπιστευτείς. Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ταύρος
Αυτή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να βρεις τις σωστές πληροφορίες ή πόρους που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Ευνοούνται επίσης οι δημιουργικές προσπάθειες και οι άνθρωποι γύρω σου φαίνονται πιο πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σου και να εκτιμήσουν τα φυσικά σου ταλέντα και τις ικανότητες. Ο ρομαντισμός στη σχέση με τον αγαπημένο σου ενισχύεται. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες γνωριμίες και δραστηριότητες επαναφέρουν τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Σήμερα υπάρχει καλή ενέργεια για οικογενειακές δραστηριότητες ή εργασία στο σπίτι. Είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις νέα πράγματα και να συνδεθείς στενότερα με τα συναισθήματα σου. Ψάχνεις έναν τρόπο να αφήσεις ένα πρόβλημα πίσω σου καθώς ο Άρης και ο Ουρανός κατευθύνονται προς ένα υποστηρικτικό για εσένα τρίγωνο. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα και σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Καρκίνος
Το να βοηθήσεις κάποιον ή να πάρεις πρωτοβουλίες να δημιουργήσεις μια σχέση μπορεί σήμερα να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου. Μια διέλευση Άρη – Ουρανού μπορεί να σε ενθουσιάσει και να σου φέρει συναρπαστικές ιδέες. Ευνοούνται οι προσπάθειες εκμάθησης ή ανάπτυξης δεξιοτήτων. Είναι στο χέρι σου να προσθέσεις σασπένς και ενδιαφέρον στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για τη σύνδεση και την επικοινωνία. Γρήγορα βλέπεις τι είναι πολύτιμο ή αξίζει τον χρόνο σου κάνοντας τις αποφάσεις σου ευκολότερες και πιο έξυπνες. Αποκτάς το θάρρος για να δοκιμάσεις κάτι νέο ή να προσεγγίσεις ένα πρόβλημα με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο. Η καριέρα, οι ευθύνες, τα μακροπρόθεσμα σχέδια ή και η φήμη σου ενισχύονται και ευνοούνται. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς με πόρους ή άτομα που σε βοηθούν να δεις μια νέα πορεία σε πρακτικό επίπεδο. Το να δίνεις ενέργεια στους γύρω σου αντί να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου φαίνεται να είναι πιο ωφέλιμο σήμερα. Ένα τρίγωνο Άρη – Ουρανού που επηρεάζει τη μέρα σε ενθαρρύνει να ενισχύσεις το θάρρος σου. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου καθώς το πάθος και ο ρομαντισμός αυξάνονται. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και κοινωνικότητα ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός
Έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά σήμερα, πιο αισιόδοξη και πιο θετική. Οι σχέσεις με τα άτομα που μοιράζεσαι παρόμοια πράγματα, ιδέες και ενδιαφέροντα ενισχύονται και είναι πιο ανταποδοτικές. Μια διέλευση Άρη – Ουρανού που επηρεάζει τη μέρα σου δημιουργεί ενθουσιασμό για να κάνεις προσωπικές βελτιώσεις κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Σκορπιός
Αναζήτησε τρόπους για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα που συνεργάζεσαι ή για να αναβαθμίσεις τις ρουτίνες σου. Ο Άρης κατευθύνεται προς μια αρμονική όψη με τον Ουρανό φέρνοντας φρέσκια ενέργεια στην κοινωνική σου ζωή. Η ομαδική εργασία ή οι δραστηριότητες της δικτύωσης μπορούν να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικές ευκαιρίες. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά πρωτόγνωρο ενδιαφέρον.

Τοξότης
Οι ενέργειες σήμερα σε ενθαρρύνουν να προσεγγίσεις και να συνδεθείς ενώ το βλέμμα σου εστιάζεται στη βελτίωση, τις αναβαθμίσεις και την πρόοδο. Η επιθυμία σου για αλλαγές αυξάνεται όσο περνούν οι ώρες της ημέρας. Νέες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά και ίσως εκφράσετε ο ένας στον άλλον ανασφάλειες και επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις και ειδήσεις σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Αιγόκερως
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με απλούς και φυσικούς τρόπους ενώ ταυτόχρονα η αίσθηση και η επιθυμία της περιπέτειας ενισχύεται. Ο Άρης και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα θετικό τρίγωνο σε αρμονία με το ζώδιο σου και σε κάνει πιο τολμηρή με τις αποφάσεις σου. Ίσως με τον ερωτικό σύντροφο σου να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις πιθανά μια επανασύνδεση σήμερα μπορείς να κινηθείς προς το μέρος του.

Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να έρθουν χρήσιμες ειδήσεις και ιδέες που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Μπορεί να επιλέξεις να αναλάβεις την πρωτοβουλία ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς τη δημιουργία περισσότερης ασφάλειας ή αρμονίας στην προσωπική σου ζωή. Οι σημερινές ενέργειες επίσης διεγείρουν το μυαλό και την επιθυμία να εφαρμόσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και σταθεροποιείται.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι αρκετά χρήσιμες για την έρευνα, τα οικονομικά, τις επικοινωνίες και τα θέματα σπιτιού. Μελέτες ή έργα μπορούν να δείξουν σημάδια προόδου ή να σε παρακινήσουν να κάνεις κάτι νέο και τολμηρό. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και περάστε αρκετό χρόνο μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα και νόημα στην καθημερινότητα σου.

Πηγή: Tlife

Ροή Ειδήσεων

23/09/2021 | 23:54

Συνάντηση Μητσοτάκη-Γκουτέρες: Η Ελλάδα σταθερά υπέρμαχος της ειρήνης, της σταθερότητας και της συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο

23/09/2021 | 23:38

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε παντοπωλείο στο Τενεσί: Πληροφορίες για 12 τραυματίες

23/09/2021 | 23:23

Κωνσταντίνος Μπoγδάνος για τη λίστα με τα προσφυγόπουλα: Λάθος μου όμως πέρα από το δέντρο υπάρχει και το δάσος

23/09/2021 | 22:59

Σεισμός στη Θήβα – Ανάστατοι οι κάτοικοι

23/09/2021 | 22:54

ΓΕΝΟΠ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ: Η κυβέρνηση χαρίζει ένα από τα πιο ακριβά ασημικά της

23/09/2021 | 22:51

Αθηνά: «Θέλω να βλέπω συνέχεια τον Αλέξη – Είμαι αχόρταγη»

23/09/2021 | 22:41

Ολλανδία: 12χρονος πήγε τον πατέρα του στο δικαστήριο, επειδή δεν τον άφηνε να εμβολιαστεί και κέρδισε

23/09/2021 | 22:38

Σασμός: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας – Συνταρακτικές εξελίξεις

23/09/2021 | 22:32

Μητσοτάκης: Να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας για τη διεύρυνση της πρόσβασης σε ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια παντού

23/09/2021 | 22:12

ΤΖΟΚΕΡ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 2.000.000 ευρώ

23/09/2021 | 22:10

ΣΥΡΙΖΑ για ΔΕΗ: Έγκλημα κατά του ελληνικού λαού η αιφνιδιαστική απόφαση για ιδιωτικοποίηση

23/09/2021 | 22:09

Αναπάντεχο «διαζύγιο» για Γαρμπή-Σχοινά! Γιατί ναυάγησαν τα σχέδιά τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

23/09/2021 | 22:04

Κάτια Ζυγούλη: Τα σημειώματα αγάπης που της αφήνουν τα παιδιά της

23/09/2021 | 21:55

Πρετεντέρης: Καλύτερα τα κόμματα να τσακώνονται για την οικονομία παρά για άλλα ακατανόμαστα

23/09/2021 | 21:39

Ποιους «φωτογραφίζει» η Γεννηματά; «Κάποιοι φτάνουν σε ακροδεξιές αντιλήψεις»
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23/9
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22/9
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21/9
Ζώδια-Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τους έρχονται τα πάνω κάτω στον έρωτα μέχρι τις 26/9
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου