Αθήνα

19 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Η αντίδραση του Κοκλώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις:

Κριός
Μπορεί σήμερα να είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις ή να εργαστείς με ασυνήθιστους τρόπους. Ακόμα κι έτσι υπάρχει η επιθυμία για ήσυχο χρόνο, οικογενειακές σχέσεις και ανακουφιστικές ή σπιτικές δραστηριότητες. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να βασιστείς στη διαίσθησή σου για να χαρτογραφήσεις ιδέες ή σχέδια. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ελευθερία σου και τις συνομιλίες με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις γενικά ευνοούν την επικοινωνία, τη μάθηση, το μοίρασμα και την κοινωνική σου ζωή. Οι διαισθητικές επιρροές είναι ισχυρές. Τα ιδανικά σου είναι στο επίκεντρο και γοητεύεσαι από ανθρώπους που σε εμπνέουν και σου δίνουν ερεθίσματα. Η σκέψη μπορεί να είναι λίγο ομιχλώδης στα εργασιακά για αυτό απόφυγε τις αλλαγές. Δημιουργικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα ενισχύσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, εκτίμησε την ανεξαρτησία σου και αντιμετώπισε τις αδυναμίες σου.

Δίδυμοι
Η ανησυχία μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες αλλαγές σήμερα και η δημιουργικότητά σου ευνοείται ιδιαίτερα, καθώς στοχεύεις στο να αφήσεις πίσω αρνητικές σκέψεις. Οι ανασφάλειές σου αφορούν στα εργασιακά κυρίως όμως απαιτείται υπομονή. Ίσως κάποιος να είναι επικριτικός ή αρνητικός σήμερα. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου καθώς μπορεί να αρχίσει η γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την κοινωνικότητά σου και κάνε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση και ακρίβεια. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια ονειρική κατάσταση του μυαλού και δυσκολεύεσαι να επιστρέψεις στη Γη. Εξετάζεις πνευματικές, μεταφυσικές ή δημιουργικές δραστηριότητες. Η εργασία σήμερα σου προσφέρει ικανοποίηση. Αργότερα μπορεί να υπάρξει μια συναισθηματική αποστασιοποίηση κι αυτό να προβληματίσει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καθημερινές ρουτίνες ξεγελούν το μυαλό σου.

Λέων
Οι ενέργειες σήμερα είναι εξαιρετικές για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και αφήνεις πρόσωπα και καταστάσεις να έρθουν κοντά σου. Είναι καιρός να σκεφτείς σχέδια και ιδέες που μπορεί να μην σκέφτεσαι σε πιο πρακτικές μέρες. Επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς σου στα εργασιακά και επεξεργάσου πρόσφατα γεγονότα. Μην πιέζεις τον εαυτό σου συναισθηματικά όμως μην γίνεσαι και προκλητική απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τον αγαπημένο σου.

Παρθένος
Οι διελεύσεις νωρίς σήμερα είναι κατάλληλες για να στοχεύσεις στο να αποδεχτείς τους άλλους όπως είναι. Μπορεί σήμερα επίσης να αποκαλυφθεί ένας κρυφός θαυμαστής σου, ωστόσο μπορεί να νιώσεις ένα αίσθημα εξαπάτησης. Απόλαυσέ το και μην υπεραναλύεις τα πάντα. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μην αφήνεις το μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια επιβαρυντικά για τον άνθρωπό σου. Αυτήν τη φαντασία αξιοποίησέ τη σωστά. Η μέρα στα εργασιακά έχει μικρές στιγμές έντασης.

Ζυγός
Έχεις τη θετική ενέργεια με το μέρος σου σήμερα για να βρεις ασυνήθιστες λύσεις σε προβλήματα και μπορεί να επιλέξεις να δεις τις απογοητεύσεις ως δρόμους για μεγαλύτερη κατανόηση. Αναγνώριση και ανταμοιβή των κόπων σου έρχεται στα εργασιακά. Αργότερα σήμερα η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου επιβαρύνεται όμως είναι κάτι προσωρινό. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη διάθεση να ψάξεις μέσα σου για να εντοπίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Σκορπιός
Σήμερα υπάρχει μια δημιουργική δύναμη και σιωπηλή έμπνευση και τη διοχετεύεις στα επαγγελματικά και πρακτικά θέματα με μεγάλη επιτυχία. Ένα ιδιωτικό θέμα μπορεί να σου δώσει μια πραγματική συναισθηματική ώθηση. Επιδίωξε να είσαι ανοιχτή και δεκτική σε νοητικό επίπεδο, αλλά κράτησε τα πόδια σου στη Γη. Ο αυθόρμητος λόγος σου μπορεί να πληγώσει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου προτάσεις ή προσκλήσεις από φίλους ή θαυμαστές.

Τοξότης
Έχεις την τάση να υποδέχεσαι τη μέρα με ισχυρότερη θέληση για κατανόηση. Επιδίωξε να είσαι υπομονετική, δεκτική και ευγενική για να αξιοποιήσεις καλύτερα τις ενέργειες ενός παράλληλου Ερμή Ποσειδώνα. Ενώ μπορεί να είσαι πολύ ενθουσιώδης οι άλλοι ίσως παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου. Όλα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται στα εργασιακά και ίσως χρειαστεί να προσέξεις με την κριτική σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε κάποια σημεία.

Αιγόκερος
Έχεις την τάση να αφήνεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει σήμερα επιτρέποντας στην υπομονή να σου δείξει ότι η ζωή εξελίσσεται έτσι όπως θα έπρεπε. Κάποια πράγματα δεν πρέπει ή δεν μπορούν να γίνουν βιαστικά. Είναι μια καλή στιγμή να αποσπαστείς από τον κόσμο και να ασχοληθείς με τους προβληματισμούς και τις επιθυμίες σου. Περιορίσου στις δικές σου υποχρεώσεις στα εργασιακά και απόφυγε την ανάμειξή σου στα πόδια των άλλων. Η συναισθηματική σου ζωή δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της.

Υδροχόος
Είναι μια καλή στιγμή για να προσελκύσεις κάποιον και μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα κέρδη ή συνδέσεις. Λαχταράς κάτι ασυνήθιστο στην κοινωνική και ρομαντική σου ζωή και τα παραδοσιακά δεν σου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Εάν οι λεπτομέρειες στα εργασιακά και ιδιαίτερα μιας προσπάθειας δεν συνδυάζονται ομαλά, πάρε μια ανάσα και άσε κάποια πράγματα στο ράφι. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί κάτι να σου αποσπάσει. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες σε προβληματίζουν.

Ιχθείς
Αν και η αναβλητικότητα μπορεί να είναι ένα πρόβλημα σήμερα αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς ενδιαφέρουσες ιδέες ή λύσεις. Η μέρα έχει να κάνει περισσότερο με το να αφήσεις τα πράγματα και τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν από μόνα τους. Είναι καιρός να παρατηρήσεις και να αναλύσεις. Ανταγωνιστικές ενέργειες στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Περιόρισε την κτητικότητά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από τα μεγάλα λόγια.

πηγή:tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

29/11/2021 | 11:39

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή τεστ στην κάλπη – Η σύσταση σε όσους δεν είναι μέλη ή φίλοι

29/11/2021 | 11:33

Άγριες μέλισσες: Ο «Ντούνιας» αποκαλύπτει πώς γυρίζονται οι ξυλοδαρμοί – Θα παραμένει πιστός στο καθεστώς;

29/11/2021 | 11:18

ΠΟΥ: Όλα τα τελευταία νέα για τη μετάλλαξη Όμικρον – Τι ισχύει για μεταδοτικότητα και σοβαρότητα νόσησης

29/11/2021 | 11:15

Tο βράδυ στις 10:00 στην ΕΡΤ το debate των υποψηφιών για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής

29/11/2021 | 11:03

Μαρίνα Πατούλη: «Ξεσπάθωσε» κατά της Βανδή – «Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία…»

29/11/2021 | 10:53

Δημήτρης Λιγνάδης: Πέθανε η μητέρα του – «Επιδεινώθηκε η υγεία της μετά τις εξελίξεις»

29/11/2021 | 10:50

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη και η αντίδραση του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

29/11/2021 | 10:42

Στέφανος Κασιμάτης για σχόλιο για Γεννηματά:  Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο, ήταν ακραία διατύπωση

29/11/2021 | 10:30

Αρχαιολογικό Μουσείο: Βίντεο – ντοκουμέντο με την στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το 1,5 έτους κοριτσάκι στο καρότσι

29/11/2021 | 10:29

DWTS: «Τα πήρε» η Μιλλούση με την Λαμπροπούλου! «Ε όχι να με διορθώνουν στην κατακόρυφο, που είμαι 30 χρόνια αθλήτρια»

29/11/2021 | 10:22

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τροχαίο ατύχημα το 1999, η φωτιά και οι 11 εγχειρήσεις – Συγκινεί η εξομολόγησή της

29/11/2021 | 10:01

Τουρκία: Ποια κρίση; Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για τη… Χούλια και ο Ερντογάν τραγουδάει λαϊκά άσματα

29/11/2021 | 09:59

Θεσσαλονίκη: Με 8 μαχαιριές σκότωσε την σύζυγό του – Είπε πως τον απατούσε

29/11/2021 | 09:52

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε το εναλλακτικό πλάνο του αν χρεοκοπήσει

29/11/2021 | 09:46

Μιχάλης Ζαμπίδης: Το βίντεο που πιάνει στα πράσα επίδοξους διαρρήκτες – «Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω»
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Ζώδια-Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 11 Νοεμβρίου – Tαραχώδης εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Δείτε την λίστα εύνοιας – Αναλυτικά η τάση της νέας χρονιάς
Τι προβλέπει το ζώδιο σου για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο από τη Σμαρώ Σωτηράκη