Αθήνα

13 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η Σάσα Σταμάτη και η συνοδεία της διέκοψαν την παράσταση μου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις:

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου στρέφοντας την προσοχή σου στους μακροπρόθεσμους στόχους ή τις εξωτερικές σου ευθύνες. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να είσαι υπομονετική όταν ακολουθείς τους κανόνες και να έχεις τους στόχους σου στο μυαλό σου. Σήμερα ωστόσο είναι μια εξαιρετική μέρα για να συνδεθείς με κάποιον μέσω κοινών δραστηριοτήτων ή πεποιθήσεων. Δείξε εμπιστοσύνη στον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ξέκλεψε προσωπικό χρόνο.

Ταύρος
Οι σημερινές μεταφορές βοηθούν να συνδεθείς με πρωτότυπες ιδέες και πρακτικούς τρόπους. Μπορείς να απολαύσεις μια ενισχυτική, υποστηρικτική συμμαχία ή συνομιλία που χτίζει την αυτοπεποίθησή σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου ενθαρρύνοντάς σε να εστιάσεις στην ανανέωση του πνεύματός σου. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία από το πουθενά μπορεί να σε συναρπάσει.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις την πιο υπεύθυνη πλευρά σου κυρίως μέσω της εργασίας, των υπηρεσιών ή της ηγεσίας σου. Ωστόσο τα ελαττώματα μιας κατάστασης φαίνονται μεγαλύτερα ή πιο δυνατά σήμερα και ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντικό είσαι σε καλή φόρμα για να εργαστείς σε προβληματικούς τομείς και να ενισχύσεις τη θέση ή τα σχέδιά σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια του αγαπημένου σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος
Μια στρατηγική που λειτουργεί καλύτερα σήμερα είναι να επικεντρωθείς σε μικρή πρόοδο παρά σε μεγάλες νίκες. Μπορεί επίσης να σου αρέσει να μοιράζεσαι ιδέες ή τα οράματ;a σου με άλλους, να διδάσκεις και να μελετάς. Γίνεσαι αρκετά ευεραίσθητη αν νιώσεις πως οι άλλοι επεμβαίνουν στη ζωή σου. Απόφυγε παρόλα αυτά την ένταση στα εργασιακά. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι αναζωογονητικό και ευχάριστο. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται.

Λέων
Ένα αίσθημα δύναμης αισθάνεσαι σήμερα και είναι εύκολο να βρεις ομοιότητες με κάποιον ή με ομοϊδεάτες σου. Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στα μικρά πράγματα και στα χαλαρά της ζωής σου. Πολλοί περισπασμοί στα εργασιακά δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς. Ξέρεις ακριβώς τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να γεφυρώσεις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία προκειμένου να περάσεις καλά.

Παρθένος
Οι συνομιλίες μπορεί σήμερα να σε γοητεύσουν ή να σε βοηθήσουν να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να σε οδηγήσουν σε ένα πιο πρακτικό, ρεαλιστικό πνεύμα. Η διατύπωση των σκέψεών σου κυρίως στα εργασιακά έχει θετικά αποτελέσματα. Οι μετριοπαθείς φιλοδοξίες λειτουργούν καλύτερα μέχρι να ξεπεράσεις την αίσθηση της υπερβολής. Πάθος και ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και νέες κατακτήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Οι σημερινές μετακινήσεις ενθαρρύνουν την ιδιαίτερη σκέψη για εποικοδομητικές αναζητήσεις. Η ανάγκη σου να κάνεις check in με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα ή τους αγαπημένους σου οφείλεται στη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της καρδιάς σου. Θετικές αλλαγές στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδιά σου. Μην απογοητεύεις τον αγαπημένο σου με την απόμακρη στάση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά ιστορία επανέρχεται.

Σκορπιός
Στόχος σου είναι να κρατήσεις τα πράγματα απλά και συστηματικά σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα. Οι εποικοδομητικές δραστηριότητες ή τα χόμπι μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Τα μπερδεμένα στοιχεία στα εργασιακά φαίνεται να απομακρύνονται καθώς εστιάζεις στους επιτεύξιμους στόχους σου. Μικρές διαφωνίες με τον αγαπημένο σου μπορούν να φέρουν λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και το φλερτ.

Τοξότης
Η ανάγκη για κοινή λογική και η επιθυμία για προγραμματισμό μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα παραμένουν στον αέρα θέλεις να επικεντρωθείς σε αυτά που γνωρίζεις και σε αυτά που είναι βιώσιμα. Στόχος σου επίσης είναι να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και τα εισοδήματά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι σχετίζεται με την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και τα θετικά σχόλια μπορούν να τροφοδοτήσουν τα κίνητρα σου και να κάνεις τα καλύτερα. Ενώ τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου έρχονται σε προτεραιότητα μπορεί να νιώσεις πιεσμένη αν χρειαστεί να προσαρμοστείς με κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά. Απόφυγε παρεξηγήσεις και εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος
Σήμερα είναι ευκολότερο από το συνηθισμένο να επωφεληθείς από μια πιο οργανωμένη προσέγγιση. Η ανταλλαγή ιδεών, η εκμάθηση και η καθοδήγηση μπορούν επίσης να είναι αρκετά επιτυχημένες, βοηθώντας σε να αποτοξινωθείς από τις πρόσφατες πιέσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε τη διαίσθηση και όχι τη λογική σου.

Ιχθείς
Παρακολούθησε προσεκτικά την τάση σου να θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα και ταυτόχρονα σήμερα. Η παρορμητικότητα με χρήματα, πόρους ή σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Ωστόσο εάν καταφέρεις να τη διατηρήσεις υπό έλεγχο μπορείς να κάνεις πιο πετυχημένα βήματα. Οι συμβουλές των φίλων σήμερα είναι πολύτιμες και φέρνουν λύσεις στα συναισθηματικά.

πηγή: tlife.gr

 

Ροή Ειδήσεων

03/12/2021 | 23:58

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Άλλαξαν οι αποδόσεις των στοιχημάτων και δείχνουν φαβορί!

03/12/2021 | 23:41

Θ. Μαργαρίτης: Ευτυχώς που υπήρξε αρχηγός η Γεννηματά – Την Κυριακή πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά της

03/12/2021 | 23:32

«Μαζί μπροστά»: Το τελικό σποτ του Ανδρουλάκη πριν την κάλπη της 5ης Δεκέμβρη!

03/12/2021 | 23:21

Κορονοϊός: 8 ανεμβολίαστες έγκυες νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο – Οι 3 διασωληνωμένες

03/12/2021 | 23:03

Ανδρουλάκης: Ο λαός κουράστηκε να δίνει ευκαιρίες, θέλει ανανέωση

03/12/2021 | 22:54

Πάτρα: Λήστεψαν με μαχαίρι ντελιβερά για… 5 ευρώ!

03/12/2021 | 22:39

Κλέλια Ρένεση: Σάσα οι τραμπουκισμοί γίνονται στην αρένα του μποξ, στο θέατρο βγάζεις τον σκασμό…!

03/12/2021 | 22:31

Παπανδρέου: Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν, βιάστηκαν να βάλουν τελεία στο ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής

03/12/2021 | 22:21

Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για όσους θέλουν να κάνουν την αναμνηστική δόση στους 3 μήνες

03/12/2021 | 22:13

Σεισμός 4,1 ρίχτερ κοντά στην Κυπαρισσία

03/12/2021 | 22:07

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Άγριος «πόλεμος» Δούκα-Μυρσίνης – Συλλαμβάνεται στο Δικαστήριο η Ελένη

03/12/2021 | 21:58

«Η Γη της Ελιάς» επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν Στέλλα και Πέτρος

03/12/2021 | 21:51

Τι είπε ο Ζαραλίκος και εξοργίστηκε η Σάσα Σταμάτη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

03/12/2021 | 21:35

Κορονοϊός – Πάτρα: Μετά από «μάχη» τα κατάφερε το δυο μηνών βρέφος, που είχε αεροβαπτιστεί (vid)

03/12/2021 | 21:26

Απίστευτες σκηνές σε ΕΠΑΛ της Αττικής – Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια και οι συμμαθητές της τού διέλυσαν το αυτοκίνητο!
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο το 2022 – Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021- Για ποια ζώδια μπαίνει καλά ο μήνας;
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου