Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 11/2

Πώς θα είναι η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ
Τώρα η κοινωνικότητα σου και η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου σε φέρνει πιο κοντά σε καλούς φίλους. Επωφελείσαι πολύ μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, για να πετύχεις ένα όνειρο σου και πολύ πιθανόν μία φιλία, να εξελιχθεί σε έρωτα.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις πέφτουν βροχή, αλλά και οι διακρίσεις δεν θα λείψουν. Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, να καταφέρεις σταθεροποίηση στην αισθηματική αλλά και να φτάσεις την κοινωνική σου εικόνα στα καλύτερα επίπεδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Όλα μπορούν να συμβούν τώρα με την αισιοδοξία, την τύχη και την κοινωνικότητα που σε διακρίνει! Γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις, κυρίως ερωτικές, ευνοούνται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος σου και η σεξουαλικότητα σου σε κάνουν ακαταμάχητα γοητευτικό και παράλληλα επιθυμίες ερωτικές και οικονομικές, πραγματοποιούνται!

ΛΕΩΝ
Έρχονται όμορφες ερωτικές στιγμές, βελτίωση ή και επισημοποίηση της σχέσης σου με το σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος έρχεται ευκαιρία, για μία νέα σχέση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ομορφιάς! Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και εσύ λάμπεις εμφανισιακά, όσο ποτέ!

ΖΥΓΟΣ
Φήμη, γοητεία, τύχη, έρωτας, λάμψη, δημιουργικότητα, γονιμότητα και ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ημερών! Απόλαυσε το στο έπακρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχεται εύνοια στη οικογενειακή ζωή και θα διορθωθούν σχέσεις που είχαν ίσως κλονιστεί! Θέματα σπιτιού ή γενικά ακινήτων βελτιώνονται. Ερωτικά, τώρα θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση ή για συγκατοίκηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και γενικά στις επαφές σου! Εύνοια στις συζητήσεις, στις επικοινωνίες και σε κάθε είδους νέα γνωριμία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχεται μεγάλη οικονομική εύνοια, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά. Μην παρασυρθείς σε αλόγιστες σπατάλες και προσοχή στην υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχονται σπουδαίες ευκαιρίες και ανέλπιστα τυχερές καταστάσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ο αισθηματικός και οικονομικός τομέας είναι γεμάτος επιτυχίες και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΣ
άποια σημαντικά θετικά γεγονότα, φέρνουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι επιτέλους ξανά πολύ αισιόδοξος και μπορείς τώρα άφοβα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Παρελθοντικοί ή παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται τώρα και σε συναρπάζουν.

πηγή:zenws.gr

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα (9 Απριλίου 2021)
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 6/4
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (5-11 Απριλίου 2021)