Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 6/4

Πώς θα είναι η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ: Είσαι γοητευτικός και ερωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Οι ερωτικές και οι οικονομικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αρκεί να τις διεκδικήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς τώρα πετάξεις από αυτά που σε βαραίνουν μέσα σου και έτσι, ανανεώνεσαι συναισθηματικά! Μυστικοί και ανεκπλήρωτη έρωτες ευνοούνται!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι φίλοι σου, σε στηρίζουν και σε βοηθούν σε έρωτα, χρήμα, αλλά και για ένα μεγάλο όνειρο σου, που τώρα μπορείς να κατακτήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από την επαγγελματική εύνοια, θα έχεις τώρα την ευκαιρία, λόγω της καλής κοινωνικής εικόνας σου, να σταθεροποιήσεις και να σοβαρέψεις την ερωτική ζωή!

ΛΕΩΝ: Μπορείς τώρα να τα αλλάξεις όλα, να κάνεις την επανάσταση σου και να πετύχεις υψηλούς στόχους σε έρωτα και χρήμα! Πες ναι σε αισιοδοξία, τύχη και τόλμη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάθος και ο ερωτισμός χαρακτηρίζουν την ερωτική σου ζωή! Μία βαθιά επιθυμία πραγματοποιείται και τα οικονομικά σου, βελτιώνονται!

ΖΥΓΟΣ: Ο τομέας των σχέσεων και της συντροφικότητας ευνοείται ιδιαίτερα και εμπλουτίζεται με πάθος και επιτυχίες! Πιθανότητα, για έναν νέο μεγάλο παθιασμένο έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεωμένη γοητευτική εμφάνιση, έρωτας μέσα από τη δουλειά, αλλά και βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον, θα έχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι απόλυτα λαμπερός, ερωτεύσιμος, παθιασμένος και ακαταμάχητος! Τύχη στον έρωτα, πάθος και πολλές κατακτήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού βελτιώνονται και επίσης, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει με πάθος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κοινωνικότητα, γνωριμίες και φλερτ! Βελτιώνεις σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, εξαιτίας των εκφραστικών σου μέσων!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις τώρα την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή, να την γεμίσεις με πάθος και να πετύχεις οικονομικούς στόχους!

πηγή: oroskopos

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου
Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου