Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14/6 - TheCaller

Αθήνα

30 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ξεσπά η Ελένη Τζώρτζη κατά Φιλιππίδη: «Όλοι ήξεραν πόσο κακοποιητικός είναι – Το σύστημα τον καλύπτει και θα τον καλύπτει»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14/6

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός
Απόφυγε να πιέσεις σκληρά σήμερα τις υποθέσεις σου καθώς κάτι που φαίνεται πολύ ελκυστικό τώρα μπορεί να αποδειχθεί άχρηστο αργότερα ή μια επιθυμία που έρχεται ξαφνικά να υποχωρήσει γρήγορα. Ο Κρόνος και ο Ουρανός επιστρέφουν για να σχηματίσουν ένα τετράγωνο, επαναφέροντας τις εντάσεις που σχετίζονται με τις πηγές χρημάτων και να μεγαλώσουν τις ανησυχίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Ταύρος
Μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν θα έχουν πραγματική σημασία μακροπρόθεσμα και κάνε σωστά τους διαχωρισμούς σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σου να επιστρέφει σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως καταλήξεις να παλεύεις με τις προσωπικές σου ανάγκες για περισσότερη ελευθερία, αυθορμητισμό και ανεξαρτησία. Στην πραγματικότητα είναι καιρός να απελευθερωθείς από ορισμένες παλιές συνήθειες και να δημιουργήσεις νέες. Υπάρχει κάτι στη σχέση με τον αγαπημένο σου που σε προβληματίζει. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά.

Δίδυμοι
Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα και παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη, κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε προσγειώσουν απότομα. Είναι σημαντικό να μην αναλάβεις άλλα καθήκοντα στα εργασιακά και αν έχεις κάποιες κάρτες μπαλαντέρ να μην τις χρησιμοποιήσεις ακόμα. Σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου απόφυγε τες γιατί δεν θα καταλήξουν εκεί που πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι και αφήνεσαι συναισθηματικά.

Καρκίνος
Κάποιος μπορεί να σου υποσχεθεί περισσότερα από όσα μπορεί να προσφέρει, για αυτό μην ενθουσιάζεσαι και κράτα μικρό καλάθι. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές προτάσεις είτε για συναισθηματικές καλά θα κάνεις να είσαι προσγειωμένη. Σήμερα ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα της χρονιάς, αυξάνοντας την επιθυμία σου για πειραματισμό. Έκτακτα έξοδα σε βγάζουν από το προϋπολογισμό σου. Κρατώντας μυστικά από τον αγαπημένο σου θέτεις τη σχέση σας σε κίνδυνο.

Λέων
Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα μείνε προσγειωμένη και μην παρασύρεσαι από τις προκλήσεις που μπορεί να μοιάζουν ευκαιρίες και να μην είναι. Μην επιτρέψεις στο κλίμα έντασης που επικρατεί στα εργασιακά να σε παρασύρει. Η τάση σου για ανεξαρτησία μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις μηνύματα γιατί στη συνέχεια θα απογοητευτείς.

Παρθένος
Μην υπερβαίνεις τις δυνάμεις σου σήμερα και μην αναλαμβάνεις πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα. Με τις σημερινές ενέργειες μετρίασε τη βιασύνη και την ανυπομονησία σου που εύκολα μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη ή ενέργειες που δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Με τον Κρόνο και τον Ουρανό να σχηματίζουν το δεύτερο τετράγωνο του έτους τα καθήκοντα σου μπορεί να συγκρουστούν με την αυξημένη σου επιθυμία να μάθεις, να εξερευνήσεις, να ανακαλύψεις και να μοιραστείς.

Ζυγός
Υπάρχει μια τάση σήμερα να υποσχόμαστε περισσότερα από όσα μπορούμε να εκπληρώσουμε ή να ωθούμε τα όρια των άλλων. Έτσι θα μπορούσαν να δημιουργηθούν διαφωνίες με φίλους ή συνεργάτες σχετικά με το πως θα ολοκληρωθούν οι στόχοι. Μέσα από κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να νιώσεις απογοήτευση. Εσύ που είσαι μόνη, αυτά που σου υπόσχονται αυτή την περίοδο δεν είναι ανάγκη να τα πιστέψεις.

Σκορπιός
Μπορεί να είσαι πρόθυμη σήμερα αλλά ίσως και λίγο υπερβολική με μια πτυχή Άρη – Δία στο παιχνίδι. Ως αποτέλεσμα προσπάθησε να αποφύγεις να αναλάβεις πολλή δουλειά ή πάρα πολλές ευθύνες. Παρόλα αυτά οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι ικανοποιητικές τουλάχιστον αυτές που αφορούν πρακτικά θέματα. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Άσε τα γεγονότα να αποκαλυφθούν και να ξεδιπλωθούν προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα ή αποφάσεις. Επίσης σήμερα ένα επαναλαμβανόμενο τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα ή ένταση σε θέματα που αφορούν στην άνεση, την υγεία, την εργασία και τις ισορροπίες. Παρερμηνεύεις κάποιες συμπεριφορές ή τα λόγια του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν είναι αυτές που φαίνονται για αυτό συνέχισε να πατάς στη γη.

Αιγόκερος
Είναι καλύτερο σήμερα να μην κάνεις υπέρβαση των δυνάμεών σου και να αρκεστείς στη διεκπεραίωση των πρακτικών καθημερινών υποχρεώσεων σου. Η άμεση επικοινωνία έχει νόημα με τον ανάδρομο Ερμή και μια δύσκολη πτυχή του Άρη και του Δία. Επίσης ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα από τα τρία τετράγωνα της χρονιάς επισημαίνοντας μια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας για ασφάλεια και της διακλάδωσης. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Υδροχόος
Η δημιουργικότητα σου σήμερα αν και νιώθεις να βρίσκεται στα ύψη μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ή υπερβολές. Καλά θα κάνεις να παραμείνεις προσγειωμένη και να περιοριστείς σε μικρά καθημερινά εργασιακά καθήκοντα. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός για αυτό σήμερα σε αυτά που ακούς δείξε επιφυλακτικότητα.

Ιχθείς
Θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σήμερα χρειάζονται προσοχή. Αντιμετώπισε ό,τι παρουσιαστεί με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Διατήρησε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με συναδέλφους και απόφυγε εντάσεις που μόνο κακό θα κάνουν στην εικόνα σου. Αξίζει να καταβάλεις μια προσπάθεια προκειμένου να καταλαγιάσεις τις ανασφάλειες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση του παρελθόντος ή γνωριμία σε επαναπροσεγγίζει όμως μην εμπιστεύεσαι τα όσα σου τάζει.

πηγή:tlife

Ροή Ειδήσεων

31/07/2021 | 00:11

Νίκη Λυμπεράκη: Αποχαιρέτησε το OPEN η κορυφαία παρουσιάστρια-«Τιμή μου που με εμπιστευτήκατε», είπε στους τηλεθεατές

30/07/2021 | 23:31

Πέτρος Φιλιππίδης: Για δεύτερη μέρα στο κελί – Βρίσκεται ακόμα σε σοκ ενώ παραμένει σε καραντίνα (vid)

30/07/2021 | 23:10

Κορονοϊός – Παπαευαγγέλου: Τα παιδιά μου θα τα βάλω σε καραντίνα για λίγες μέρες όταν γυρίσουν από διακοπές

30/07/2021 | 22:44

Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που αγνόησαν τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία πριν το έγκλημα

30/07/2021 | 22:43

Στέφανος Ντούσκος: Η μητέρα του συγκινήθηκε μιλώντας για τη στιγμή που ακουγόταν ο Εθνικός Ύμνος για το παλικάρι της! (vid)

30/07/2021 | 22:38

Αττική: Διακοπές ρεύματος λόγω του καύσωνα – Έκκληση για ορθή χρήση ηλεκτρικού και νερού

30/07/2021 | 22:22

Θεοκλής Ζαούτης στο TheCaller: «Αν δεν εμβολιάσουμε τα παιδιά, θα μείνει κενό στο τείχος ανοσίας»

30/07/2021 | 22:18

Φρίκη στην Ινδία: Μια 17χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από συγγενείς της επειδή φόρεσε τζιν

30/07/2021 | 22:12

Καύσωνας: Οι περιοχές που ξεπέρασε τους 43 βαθμούς – Δεν θα πέσει κάτω από τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο

30/07/2021 | 21:39

ΕΛ.ΑΣ: Το νέο σχέδιο για τα «κόκκινα νησιά» – Μυστικοί αστυνομικοί με κάμερες σε βίλες-κλαμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

30/07/2021 | 21:38

Αιγάλεω: 18χρονος ντελιβεράς επεδείκνυε το μόριο του σε κοπέλες και τις θώπευε! (vid)

30/07/2021 | 21:18

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη της αντίδραση μετά την προφυλάκιση Φιλιππίδη! (vid)

30/07/2021 | 21:08

Άρης: Τραγωδία για το νέο του μεταγραφικό απόκτημα Λούμορ Αγιεγκμπένι – Πέθανε το 4 εβδομάδων μωρό του

30/07/2021 | 20:59

ΗΠΑ: Κυκλοφορούσε επί μήνες έχοντας νεκρά τα ανίψια της σε βαλίτσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου

30/07/2021 | 20:49

Βερολίνο: Πυροβολισμοί και μαχαιριές έξω από κατάστημα – Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021 – «Αποφύγετε συγκρούσεις…»
«Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες…»: Ποια ζώδια προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 25 Ιουλίου