Αθήνα

24 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νερά: «Ο αδερφός του πιλότου έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού- Τι μου είπε»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 10/6

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Οι σημερινές προβλέψεις.

Κριός
Μια σημαντική ιδέα μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα σημαντικό μονοπάτι με τη σημερινή νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη. Μπορεί επίσης να δεις ένα παλιό πρόβλημα με ένα νέο τρόπο και ματιά. Γενικά αυτή η έκλειψη φέρνει νέα ενέργεια ή οδηγίες για μάθηση, μετακίνηση, κοινή χρήση και επικοινωνία. Είναι ευκαιρία να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σου που θα ενισχύσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος
Βλέποντας ένα παλιό πρόβλημα με ένα άλλο τρόπο μπορείς να οδηγηθείς σε νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμες προοπτικές και δυνατότητες. Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη φέρνει στο προσκήνιο τους πόρους σου, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των αντικειμένων και των ταλέντων. Αντιμετώπισε την αναβλητικότητα σου στα εργασιακά. Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, λάβε υπόψη σου τα σημάδια που λαμβάνεις απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Είναι μια σημαντική στιγμή για να επιδιώξεις τους προσωπικούς στόχους σου, να εκφραστείς ανεξάρτητα και να φροντίσεις τις ανάγκες σου. Με τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου βλέπεις πρόσφατες αποφάσεις ή σχέδια κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Πάρε τον έλεγχο στα οικονομικά και επαγγελματικά. Απόλαυσε μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου σε γενικές γραμμές εξελίσσεται όμορφα.

Καρκίνος
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη σε προκαλεί να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο, να αναρρώσεις και να φροντίσεις περισσότερο την ψυχική σου ισορροπία. Θα μπορούσες επίσης να ανακαλύψεις ένα μυστικό ή θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις ένα παλιό τρόπο κάτω από μια νέα ή διαφορετική ματιά. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην καταπιάνεσαι με μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα.

Λέων
Η Ηλιακή έκλειψη προκαλεί το ενδιαφέρον σου για την προσωπική σου ευτυχία και τους ανθρώπους γύρω σου καθώς και τη στάση σου απέναντι σε φίλους και ομάδες. Ο τρόπος που επικοινωνείς έχει περισσότερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο για αυτό θα πρέπει αν είσαι προσεκτική σε αυτά που λες. Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου στα εργασιακά. Απόφυγε τις κόντρες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική γνωριμία.

Παρθένος
Είσαι σε τέλεια φόρμα για να ελέγξεις πρόσφατα επιχειρηματικά έργα, αποφάσεις ή ιδέες σου αυτές τις μέρες. Η σκέψη και ο προβληματισμός για την κατεύθυνση της ζωής ή τους μακροπρόθεσμους στόχους με νέους τρόπους μπορεί να επιφέρει καρπούς. Δείξε υπευθυνότητα στα όσα έχεις αναλάβει επαγγελματικά. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε την παρορμητικότητα σου και μην λες ή κάνεις πράγματα που δεν πρέπει.

Ζυγός
Δώσε προσοχή σε νέες πληροφορίες και ιδέες που σου έρχονται τώρα. Μπορεί να υπάρξει μια νέα κατανόηση των προηγούμενων θεμάτων που τελικά τροφοδοτούν επιτυχημένα νέα σχέδια και αρχές. Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη ενθαρρύνει το πνεύμα σου να αναπτυχτεί, να εξερευνήσεις και να επεκταθεί πέραν του συνηθισμένου. Απόφυγε νέες συμφωνίες στα εργασιακά. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αρκέσου σε αυτό προς το παρόν. Όποιος θέλει πραγματικά κάτι επιμένει.

Σκορπιός
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη μπορεί να πυροδοτήσει την επιθυμία ή την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις ένα αίσθημα δυσαρέσκειας που θα σε οδηγήσει σε αλλαγές. Κάποιες αποκαλύψεις ή εξελίξεις στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδια σου. Μην γίνεσαι τόσο απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφο σου και ανέλαβε τις δικές σου ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν κάποιες καταστάσεις δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Τοξότης
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη φέρνει αυτονομία και ισορροπία στις σχέσεις σου. Μπορεί να σημειωθεί μια σημαντική νέα αρχή σε μια βασική σχέση ή μια νέα αποστολή που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις ανάγκες των σχέσεων και τους στόχους κατά την προσεχή περίοδο. Προστάτευσε σημαντικές εργασιακές σχέσεις σου από την ένταση της στιγμής. Η συντροφική σου ζωή περνά από ένα μεγάλο τεστ. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μη δεσμεύεσαι σε καταστάσεις που το ένστικτο σου σε προειδοποιεί.

Αιγόκερος
Με τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη ανοίγει ο δρόμος για βελτιώσεις στον τρόπο ζωής καθώς ιδέες που αποκτήθηκαν τώρα μπορούν να σε βοηθήσουν να κατευθυνθείς προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο υπάρχει κάποια ανάγκη ελέγχου πριν κάνεις μια νέα αρχή. Καθημερινές ευθύνες μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να γίνεσαι φορτική.

Υδροχόος
Για να ανοίξεις το δρόμο για ένα νέο ξεκίνημα μετά τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη ίσως χρειαστεί να φροντίσεις κάποια ημιτελή σχέδια. Αυτά τα έργα ή οι ενώσεις που σε εμποδίζουν να εκφράσεις τον αυθεντικό, δημιουργικό εαυτό σου ενδέχεται να τεθούν υπό έλεγχο. Η μέρα σου στα εργασιακά εξελίσσεται ικανοποιητικά. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κυρίως πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, αν φλερτάρεις μέσα στον εργασιακό χώρο σου κάνε το με διακριτικότητα.

Ιχθύες
Εάν δεν έχεις αποφασίσει για την έναρξη ενός έργου, μια κίνηση ή προσωπική αλλαγή, η ενέργεια της σημερινής Ηλιακής έκλειψης μπορεί να σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Προς το παρόν στόχευσε στη στρατηγική και τον προγραμματισμό. Κάποιες εκκρεμότητες στα εργασιακά επανέρχονται και μάλιστα ιδιαίτερα απαιτητικές. Γκρίνιες και ξεσπάσματα δεν βοηθούν στο να σταθεροποιηθεί η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε ελκύει επικίνδυνα.

πηγή:tlife

Ροή Ειδήσεων

20/06/2021 | 23:41

Καιρός: Βροχές τη Δευτέρα – Έρχεται καύσωνας με 40άρια από την Τρίτη

20/06/2021 | 23:31

Οργή Μπακογιάννη για τη βεβήλωση του μνημείου του αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα: «Είναι λίγοι και είμαστε πολλοί» (ΕΙΚΟΝΑ)

20/06/2021 | 23:09

Πετράλωνα: Εξαφανίστηκαν οι βιαστές της 50χρονης καθαρίστριας – Την κακοποιούσαν επί ώρες και το έσκασαν από το φωταγωγό

20/06/2021 | 22:59

Γλυκά Νερά: Έπνιξε την Καρολάιν και στη συνέχεια τσέκαρε τα email του ο 33χρονος πιλότος (vid)

20/06/2021 | 22:51

Παραλίγο τραγωδία σε κορονοπάρτι στο ΑΠΘ: 20χρονη έπεσε σε φρεάτιο

20/06/2021 | 22:45

H Γιάννα Αγγελοπούλου αγκαλιά με τον Κερτ Ράσελ και την Γκόλντι Χον στη Σκιάθο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

20/06/2021 | 22:32

«Ασύλληπτο» και όμως αληθινό: Αυξάνονται οι followers στο Instagram του γυναικοκτόνου στα Γλυκά Νερά – Γιατί συμβαίνει αυτό

20/06/2021 | 22:17

Συγκλονίζει ο πατέρας Βησσαρίωνας για την 14χρονη κόρη που έχασε: «Πείτε στα παιδιά σας να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία, Δεν ζητάω οίκτο»

20/06/2021 | 22:06

Κλήρωση Τζόκερ: Aυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 2.300.000 ευρώ

20/06/2021 | 21:46

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε έξι μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα» (vid)

20/06/2021 | 21:41

Γλυκά Νερά: Συνεπιμέλεια του βρέφους, της μικρής Λυδίας, σκοπεύει να ζητήσει η οικογένεια του πιλότου

20/06/2021 | 21:16

Survivor-Νίκος Μπάρτζης: Ο άγνωστος καβγάς με τον Σάκη Κατσούλη – «Με είπε σκουπίδι»

20/06/2021 | 21:03

Euro 2020: «Δούλεψε ρολόι» η Ελβετία και έκανε το 3-1 με την Τουρκία

20/06/2021 | 20:54

Πέτρος Κωστόπουλος: Πως του ευχήθηκε η κόρη του Αλεξάνδρα για την Γιορτή του Πατέρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

20/06/2021 | 20:38

Ο 32χρονος πιλότος στον ΣΚΑΪ: «Κατέστρεψα τα πάντα και τη ζωή μας, δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο, ούτε υπήρχε τρίτο πρόσωπο»
Αυτά είναι τα 5 πιο δυναμικά ζώδια
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Κυριακή 20 Ιουνίου 2021)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Σάββατο 19 Ιουνίου 2021)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021)