Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου 2021 | TheCaller Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου 2021 - TheCaller

Αθήνα

36 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νερά: Γιατί έβαλε το παιδί πάνω στη νεκρή Καρολάιν; – Tι απάντησε ο 32χρονος δράστης στον ανακριτή

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η σημερινή μέρα (Κυριακή 9 Μαΐου 2021) για τα ζώδια;

Δείτε επίσης

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια με τα πιο «κρύα» συναισθήματα
Ζώδια και Χρήμα: Τι σχέση έχεις με τα λεφτά, με βάση το ζώδιό σου;

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές ππροβλέψεις από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Η Αφροδίτη μόλις μπήκε στον τομέα των επικοινωνιών σου σηματοδοτώντας μια ευνοϊκή περίοδο για σένα. Με τη θεά του έρωτα και της αρμονίας να λειτουργεί με τη μαγεία της στον τομέα της σύνδεσης και της μάθησης μέχρι τις 2/6, εκφράζεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη άνεση και γοητεία. Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου και κάνε delete στους όποιους προσωπικούς σου προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου και βάλε στόχους.

Ταύρος
Η Αφροδίτη μόλις άφησε το ζώδιό σου και μετακόμισε στον τομέα των πόρων σου για μια διαμονή μέχρι τις 2/6. Ο κύκλος μπροστά σου είναι εξαιρετικός για να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να εκτιμάς τους ανθρώπους στη ζωή σου. Η Αφροδίτη είναι ο πλανητικός σου κυβερνήτης και η διέλευση εδώ αναδεικνύει τη φυσική σου αγάπη για άνεση και ασφάλεια. Οι ανακουφιστικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν στο να αποφευχθούν στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις υπέροχα.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει έως τις 2/6. Αυτός ο υπέροχος κύκλος σε βοηθά να εκφράσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να τον απολαύσεις. Αισθάνεσαι ξανά ερωτευμένη με τον άνθρωπό σου κι αυτό αναθερμαίνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, τα ανταλλάγματα από αυτά που έχεις προσφέρει είναι δεδομένα, είτε πρόκειται για παρελθοντική σχέση ή μια γνωριμία.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη είναι πλέον επισκέπτης του ηλιακού 12ου οίκου σου και αυτό είναι μια καλή στιγμή για την επεξεργασία των πρόσφατων γεγονότων και των συναισθημάτων σου. Μέχρι τις 2/6 τα οφέλη προέρχονται από τη μεγάλη προσοχή στα κρυμμένα στοιχεία και μοτίβα. Η ενδοσκόπηση που κάνεις τώρα μπορεί να είναι εποικοδομητική και θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για σένα που είτε είσαι μόνη συναισθηματικά, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Λέων
Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 11ο οίκο σου όπου και θα φιλοξενηθεί μέχρι τις 2/6. Αυτή η επιρροή ενθαρρύνει περισσότερη αρμονία, ισορροπία, ευκαιρίες και οφέλη στην κοινωνική σου ζωή. Οι στόχοι, οι επιθυμίες και τα όνειρα για επιτυχία και ευτυχία αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για σένα το επόμενο διάστημα. Μην προκαλείς τη ζήλια ή την ανασφάλεια του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και μην ασχολείσαι με το τι λένε οι άλλοι.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι δυνατές για να απολαύσεις τη δουλειά ή μια ωραία έρευνα. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματός σου, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να φτάσεις ή να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Γνωρίζεις καλά πόσο σημαντική είναι η παρουσία του αγαπημένου σου στη ζωή σου, για αυτό εκδηλώσου συναισθηματικά περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα αυτά που απλά ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Η Αφροδίτη μόλις άρχισε να εναρμονίζεται με το ζώδιό σου ξεκινώντας έναν κύκλο που είναι πιο ελεύθερος για την έκφραση και την απόλαυση. Μέχρι τις 2/6 η Αφροδίτη στον τομέα του πνεύματος, ενισχύει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να απαλλαγείς από μια δύσκολη κατάσταση. Οι δραστηριότητες που τείνουν να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές σχετίζονται με την προώθηση, τη δημοσίευση, την κοινή χρήση, τη διδασκαλία, την καθοδήγηση και τη μάθηση. Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδανικές για να απολαύσεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου ή να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον 8ο ηλιακό σου οίκο για μια παραμονή μεγαλύτερη των τριών εβδομάδων και είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς πιο βαθιά με κάποιον ή τον εαυτό σου. Άκουσε το ένστικτό σου και βάλε τις προτεραιότητες στη ζωή σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ήρθε η στιγμή να πάρει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια και κοίτα μπροστά που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι.

Τοξότης
Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον τομέα των συνεργασιών σου και θα παραμείνει σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου διαγράμματος μέχρι τις 2/6. Είναι μια ωραία περίοδος για να απολαύσεις μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή σου και είναι ισχυρή για την επίσης ενίσχυση στενών σχέσεών σου. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να απολαύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να ελπίσεις σε σημαντικές αλλαγές και εκπλήξεις εσύ που είσαι μόνη.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και τα επίπεδα απόλαυσης σου από τις ρουτίνες αυξάνονται τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τις 2/5 η δουλειά σου μπορεί να βελτιωθεί ή να λάβεις θετικά και θερμά σχόλια, καθώς και να λάβεις και να απολαύσεις τη βοήθεια των άλλων. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ενισχύεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη μόλις άρχισε να εναρμονίζεται με το ζώδιό σου και θα παραμείνει στον τομέα της χαράς σου μέχρι τις 2/6. Η Αφροδίτη εδώ σε ενθαρρύνει να εκφραστείς πιο ελεύθερα και να νιώσεις πιο ευτυχισμένη. Οι επόμενες εβδομάδες είναι πιο κοινωνικές και εξαιρετικές για να ανακαλύψεις ή να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου και τα χόμπι σου. Δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, χαιρέτα σταδιακά την ανεξαρτησία σου.

Ιχθείς
Άραξε για μια φορά στον καναπέ σου και σταμάτα να σκέφτεσαι. Απόλαυσε τη μέρα σου και τη συντροφιά ή επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επέβαλλε το άγχος για την πορεία και εξέλιξη των σχεδίων σου και χαλάρωσε. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου χωρίς όμως να αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου τόσο προκλητικά. Ξεκινά μια σημαντική περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Πηγή: Tlife

Ροή Ειδήσεων

25/06/2021 | 15:16

Ζάκυνθος: Σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

25/06/2021 | 15:16

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα «καρφώνει» την Ελένη Χαμπέρη: «Δεν είναι κακό να έχεις χαμηλή συνείδηση»

25/06/2021 | 15:09

Λάκης Λαζόπουλος: Μιλά για τη θρόμβωση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

25/06/2021 | 15:05

Γλυκά Νερά: Τι αναζητήσεις έκανε στο κινητό της η Κάρολαϊν 4 ώρες πριν από τη δολοφονία της

25/06/2021 | 15:01

Έγκλημα στη Λάρισα: 35χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε 70χρονο συγχωριανό του

25/06/2021 | 14:55

Απογοήτευση της Τουρκίας για τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής της ΕΕ

25/06/2021 | 14:47

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο (ΕΙΚΟΝΑ)

25/06/2021 | 14:31

Μητσοτάκης: Κινδυνεύουν όσοι δεν εμβολιάζονται – Έρχονται προνόμια για τους εμβολιασμένους

25/06/2021 | 14:26

Βιασμός στα Πετράλωνα: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος – Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο

25/06/2021 | 14:23

Η COSMOTE πατάει γκάζι με ταχύτητες 5G στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

25/06/2021 | 14:17

Έπεσαν οι υπογραφές για το Ελληνικό – Υπεγράφη πριν από λίγο η μεταβίβαση του Ελληνικού στη Lamda Development

25/06/2021 | 14:11

Αιμίλιος Χειλάκης για τις δηλώσεις του για Λιγνάδη: «Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, αυτό δεν αλλάζει»

25/06/2021 | 14:09

Μαργαρίτης κατά Ξενογιαννακοπούλου: Θέλει να βαφτίσει το κρέας ψάρι για να παραστήσει ότι νηστεύει

25/06/2021 | 14:02

Αγρίνιο: Ο ιερέας είχε φτιάξει κοινόβιο όπου φέρεται να κακοποιούσε τα παιδιά – Σενάρια ακόμα και για τελετές

25/06/2021 | 13:57

Γλυκά Νερά: Η πρώτη δήλωση του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή – «Έχασα τα πάντα, το μόνο που επιθυμώ…»
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 25 Ιουνίου
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου
Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η «Πανσέληνος της φράουλας»
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021)