Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 - TheCaller

Αθήνα

30 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αυτό είναι το «παλάτι» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η σημερινή (5/5) μέρα για τα ζώδια;

Δείτε επίσης

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια με τα πιο «κρύα» συναισθήματα
Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν την πιο ρομαντική άνοιξη με πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα

Αναλυτικά από τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ευνοϊκές για την προσαρμογή σε πρακτικούς στόχους και προτεραιότητες. Ανεξάρτητα με το εάν επιλύεις προβλήματα ή αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις είναι μια ωραία μέρα η σημερινή για αυξημένη αισιοδοξία καθώς κρατάς τα πόδια σου στο έδαφος. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Μην του κρύβεις πράγματα ή μην κάνεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ανασφάλειές σου.

Ταύρος
Έχεις την τάση να συντονίζεσαι σε πρακτικούς στόχους και προτεραιότητες διατηρώντας παράλληλα τους στόχους και τα όνειρα σου ζωντανά. Είναι πιο πιθανό να σκεφτείς πριν ενεργήσεις και είσαι λιγότερο επιρρεπής στο να αφήσεις στιγμιαίες αδυναμίες σου να σε παρασύρουν σε λάθη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναισθηματική εξομολόγηση σε ξαφνιάζει ευχάριστα.

Δίδυμοι
Ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σου αυτές τις μέρες μπορεί μερικές φορές να σημαίνει ξαφνικές εκκινήσεις ή επιδίωξη επιθυμιών και σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια εποικοδομητικά. Τα θέματα που αφορούν στα χρήματα ή την οικογένεια μπορούν να επιλυθούν ευκολότερα. Οι επιδιώξεις σου στα εργασιακά σημειώνουν επιτυχία. Ο ερωτικός σύντροφος σου φαίνεται να σε πλησιάζει ουσιαστικά. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου φαίνεται να προκύπτει κάτι ευχάριστο.

Καρκίνος
Ίσως βρεθείς σήμερα σε θέση να καθοδηγήσεις ή να διδάξεις καθώς ενεργείς και επικοινωνείς με περισσότερη εξουσία. Ο Άρης στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες μπορεί να είναι μια φλογερή και παρορμητική επιρροή για σένα. Ακόμα η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη σήμερα και οι αλληλεπιδράσεις είναι δημιουργικές. Καιρός να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση με το αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τους νέους θαυμαστές.

Λέων
Αξιοζήλευτη είναι σήμερα η αποφασιστικότητα και η προθυμία σου να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς. Η εργασία χωρίς περισπασμούς ή με τους δικούς σου ρυθμούς μπορεί να είναι πιο ελκυστική από ποτέ. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά. Ζήλιες και καχυποψίες μην επιτρέψεις να κλονίσουν το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι θετικές για να πετύχεις ή να επιδιώξεις κάτι σταθερό, διατηρώντας παράλληλα το καλό και έξυπνο χιούμορ σου. Παρόλο που θέλεις να ενεργείς αυτόνομα στα εργασιακά και να διατηρήσεις τους ρυθμούς σου, οι άλλοι ίσως ζητούν τις συμβουλές σου. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να γεφυρώσεις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και άσε την καρδιά και τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσουν στο πρόσωπο που σου αξίζει.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να σημειώσεις πρόοδο στους πρακτικούς στόχους σου, χωρίς να αγνοείς την ανάγκη σου για αισιοδοξία και καλό χιούμορ. Η επιθυμία για την επίλυση άλυτων ζητημάτων είναι επίσης ισχυρή καθώς λαμβάνεις και μέτρα για τη βελτίωση της ψυχικής σου υγείας και την απόλυτη κατανόηση των αναγκών σου. Μην αφήνεις άλυτες υποθέσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται στα καλέσματα σου.

Σκορπιός
Οι ενέργειες σήμερα ενισχύουν τη διάθεση και την αίσθηση του σκοπού σου. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να βάλεις περισσότερη τάξη και σαφήνεια στη ζωή σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τους στόχους σου και τα όνειρα σου με μια πιο ρεαλιστική ματιά και στάση. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου αναδεικνύοντας τη ζεστασιά και τα ρομαντικά συναισθήματα σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου και ξεχωρίζεις παντού.

Τοξότης
Με τον Άρη στον τομέα της οικειότητας σου αυτές τις μέρες είναι καιρός να κάνεις σχέδια και στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Τα επιχειρηματικά θέματα και σχέδια σου μπορούν να ευδοκιμήσουν με κάποια επιπλέον προσπάθεια και εστίαση. Είναι φανερό πως η σχέση με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται ικανοποιητικά. Εσύ που είσαι μόνη, είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να άρεις τις αποφάσεις σου.

Αιγόκερως
Ίσως σήμερα έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες να συνεργαστείς με κάποιον προς κάποιο κοινό στόχο ή απολαμβάνεις μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού σε μια σχέση. Η εμπιστοσύνη των άλλων στα εργασιακά σε κάνει πιο δυναμική και αποφασιστική. Με τη Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου μπορείς να είσαι ειλικρινής και κυρίως ο εαυτός σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Υδροχόος
Ο Άρης σε ωθεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα εργασιακά και τα θέματα υγείας σου. Είσαι έτοιμη για μια πρόκληση αλλά θέλεις να είναι πραγματικά χρήσιμη και εποικοδομητική. Θέματα άνεσης και ασφάλειας που σχετίζονται με τα χρήματα σε απασχολούν έντονα. Η σεξουαλικότητα σου διεγείρει και παρασύρει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αργά αλλά σταθερά εξελίσσεται μια πρόσφατη γνωριμία.

Ιχθείς
Είσαι πρόθυμη σήμερα να ενεργήσεις με βάση τις ιδέες σου και ένα άτομο ή μια σχέση φαίνεται να σε παρακινεί. Οι πρακτικές δραστηριότητες και ευθύνες στα εργασιακά εξελίσσονται ιδανικά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου ενθαρρύνοντας μια ισχυρή επίγνωση των συναισθηματικών σου αναγκών, για αυτό ξέρεις πολύ καλά τι να κάνεις είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Πηγή: Tlife

Ροή Ειδήσεων

23/07/2021 | 19:50

ΝΔ για Μάτι: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός του θράσους

23/07/2021 | 19:41

Γερουλάνος: «Είναι ανάγκη να αρθρώσουμε πειστικό λόγο απαντώντας στις ανάγκες της κοινωνίας. Τώρα»

23/07/2021 | 19:35

Meteo για φωτιά στο Μάτι: Πυροθύελλα κατηγορίας 7 – «Η δεύτερη πιο φονική του 21ου αιώνα παγκοσμίως»

23/07/2021 | 19:09

Φολέγανδρος: «Την έσπρωξα γιατί με ενέπαιζε και με υποτιμούσε» – Ολόκληρη η κυνική απολογία του 30χρονου

23/07/2021 | 19:01

«Η σπουδαία φίλη μου χάθηκε…» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της στο Μάτι

23/07/2021 | 18:44

ΣΥΡΙΖΑ για φωτιά στο Μάτι: «Ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγνώμη για τότε – Δεν αποκλείεται νέο Μάτι»

23/07/2021 | 18:35

Ο χάρτης του κορονοϊού: «Πρωτιά» για την Αττική με 1.102 νέα κρούσματα – Ανεβαίνει ξανά η Θεσσαλονίκη

23/07/2021 | 18:20

Κορονοϊός: 2.854 νέα κρούσματα και 7 νέοι θάνατοι – Στους 130 οι διασωληνωμένοι

23/07/2021 | 18:10

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Η 10χρονη που έσβησε την φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

23/07/2021 | 17:44

Γεωργιάδης: Ανοικτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο

23/07/2021 | 17:39

Ελένη Καρουσάκη για φωτιά στο Μάτι: «Είναι τόσο μεγάλα τα ψυχικά τραύματα που δεν πληρώνονται»

23/07/2021 | 17:18

Έγκυος η Αμαρυλλίς! Περιμένει το πρώτο της παιδί

23/07/2021 | 17:16

Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Ομόφωνη καταδίκη Ερντογάν για Κυπριακό και Βαρώσια

23/07/2021 | 17:09

Βούλα Πατουλίδου για Ολυμπιακούς Αγώνες: Ίσως σ’ ένα άδειο στάδιο να μη ξεστόμιζα καν την φράση «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο»

23/07/2021 | 16:48

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκης συγκίνησε με την ανάρτησή του
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου