Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Κυριακή 20 Ιουνίου 2021) - TheCaller

Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Κυριακή 20 Ιουνίου 2021)

Πώς θα είναι η Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 για τα ζώδια; Ποια θα έχουν δύσκολη μέρα;

Δείτε επίσης

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που είναι πιθανόν να σου πουν ψέματα
Ποια 3 ζώδια νομίζουν πως έχουν πάντα δίκιο

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Η ανάδρομη πορεία του Δία ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 18/10 ενθαρρύνοντάς σε να επανεκτιμήσεις συγκεκριμένους στόχους και έργα στα οποία έχεις αφιερώσει ενέργεια και κόπο. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κάνε τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που αφορούν στο παρελθόν σου.

Ταύρος
Ο Δίας ξεκινά την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και τα σχέδιά σου. Η επανασύνδεση με φίλους, όνειρα και σχέδια είναι εξαιρετική στιγμή να τα αξιοποιήσεις και να επωφεληθείς σημαντικά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται και το πάθος αυξάνεται. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε νέες γνωριμίες με αντικειμενικότητα.

Δίδυμοι
Ο κύκλος οπισθοδρόμησης του Δία έως τις 18/10 ευνοεί την επεξεργασία και τη βελτίωση των έργων και την εύρεση ανταμοιβών σε παλιά σχέδια ή επιχειρήσεις. Εστίασε την ενέργειά σου σε εκείνα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αναθερμαίνεται. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τη διασκέδαση. Νιώσε ασφαλής και σίγουρη πως όλα θα αλλάξουν σύντομα.

Καρκίνος
Ο Δίας ξεκινά την ετήσια τετράμηνη ανάδρομη πορεία του και πιθανά να αισθανθείς μια εξασθένιση του ενθουσιασμού σου. Κάποια από τα πιστεύω που έθρεψες μπορεί να υποχωρούν όμως βλέπεις τα σχέδιά σου με μια διαφορετική, πιο ρεαλιστική ματιά. Οι σημερινές ενέργειες ενισχύουν τη γοητεία σου κι έτσι μπορείς να σαγηνεύσεις τον αγαπημένου σου εκ νέου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες σε κάνουν να σκέφτεσαι και να νιώθεις αισιόδοξα.

Λέων
Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για τέσσερις μήνες και ανακατευθύνει μερικές από τις ενέργειές σου που αφορούν μια συνεργασία ή μια ισχυρή εστίαση στους άλλους. Εάν έχεις υπερβάλλει ή υπερχρηματοδοτήσει ή εξαρτάται από κάποιους άλλους η ευτυχία σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τις ισορροπίες σου. Καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Παρθένος
Η ανάδρομη πορεία του Δία που ξεκινά από σήμερα επηρεάζει τις συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις, την εργασία και κατόπιν την υγεία σου. Είναι καιρός να ρίξεις μια πιο ρεαλιστική ματιά στα τρέχοντα έργα και σχέδιά σου και να αναπτύξεις όσα ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη παρά να επεκτείνεις ή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο φυσικά με την παρουσία του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Ζυγός
Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του κι αυτό επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της υγείας σου. Ο ενθουσιασμός σου για αυτούς τους τομείς της ζωής σου συνεχίζεται αλλά μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις σημεία που χρειάζονται προσαρμογή ή και μείωση. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες σου δίνουν χαρά όμως είσαι εξαιρετικά επικριτική ή ανασφαλής μαζί τους.

Σκορπιός
Μπορείς να επανεκτιμήσεις τα έργα και τα σχέδιά σου για το επόμενο τετράμηνο που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να βρεις κάτι που χάθηκε ή να αναβιώσεις παλιά έργα ή χόμπι. Για σήμερα απόλαυσε τη μέρα σου κάνοντας πράγματα και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις που αφορούν στο παρελθόν σου δίνουν τις απαντήσεις και την αφορμή να κλείσεις παλιές ιστορίες και καταστάσεις.

Τοξότης
Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και είναι μια φυσική στιγμή να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Αντιμετώπισε τις καθυστερήσεις ως ευκαιρίες για να κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Αντί να ξεκινήσεις νέα πράγματα, παρακολούθησε αυτά που είναι ήδη σε εξέλιξη ιδιαίτερα όσα αφορούν σπουδές, σπίτι και οικογένεια. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Επικεντρώσου στην απόλαυση και ανάπτυξη όσων έργων έχεις ήδη αναλάβει και ξεκινήσει. Ενώ εξακολουθείς να έχεις ενδιαφέρον για μάθηση, μελέτες, επικοινωνίες και χρήματα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία μπορεί να σημειωθεί μια επιβράδυνση. Μια πινελιά μαγείας τη χρειάζεται η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες, όμως μην επενδύεις συναισθηματικά.

Υδροχόος
Με την ανάδρομη πορεία του Δία που ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 18/10 είναι ευκαιρία να επανεκτιμήσεις τα έργα και τα σχέδιά σου. Κίνησέ τα βήμα βήμα και μην αναλαμβάνεις έξτρα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Η επανασύνδεση επίσης με παλιούς φίλους και όνειρα μπορεί να προσθέσουν ενδιαφέρον στη ζωή σου. Η μέρα είναι ιδανική για τρυφερές και ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε ελκύει έντονα.

Ιχθείς
Σήμερα είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να απολαύσεις παλιές και νέες φιλίες, να περάσεις όμορφα και να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Τα φιλόδοξα σχέδιά σου βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο για αυτό και μπορείς να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου. Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου αυξάνονται και πνέουν αέρα ανανέωσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν περνάς από πουθενά απαρατήρητη.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

24/07/2021 | 23:38

«Δεν κολλάω κορονοϊό» – Απίστευτες… μπανανοθεωρίες από την Δήμητρα Αλεξάνδρακη

24/07/2021 | 23:30

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στις φυλακές ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου

24/07/2021 | 23:20

Ένας τραυματίας από έκρηξη σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη

24/07/2021 | 23:08

Προεδρικό Μέγαρο: Δεξίωση με συμβολικές παρουσίες για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

24/07/2021 | 22:38

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχήσουν

24/07/2021 | 22:27

«Τον Αύγουστο θα βάφτιζε το παιδάκι του» – Συγκλονίζουν τα λόγια φίλου του άτυχου πατέρα που σκοτώθηκε στη Καβάλα

24/07/2021 | 22:13

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή αγκαλιά στη σύζυγό του με φόντο το Αιγαίο (ΦΩΤΟ)

24/07/2021 | 21:45

Επεισόδια με μολότοφ στη νέα συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο κέντρο της Αθήνας (vid)

24/07/2021 | 21:02

Κορονοϊός: Πάνω από 3 εκατομμύρια οι ανεμβολίαστοι ενήλικες – «Μάχη» για να χτιστεί το «τείχος ανοσίας»

24/07/2021 | 20:59

Έκκληση Σακελλαροπούλου στον κόσμο να εμβολιαστεί: «Το τέλος της πανδημίας είναι δική μας ευθύνη»

24/07/2021 | 20:53

Θήβα: «Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του θύματος – Είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών

24/07/2021 | 20:34

Τόλης Βοσκόπουλος: «Η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας»

24/07/2021 | 20:15

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε προκρίθηκα πρώτος» – Απίστευτο τρολάρισμα Πετρούνια

24/07/2021 | 20:06

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 χρονών – Είχε πάει για μπάνιο με τους γονείς του

24/07/2021 | 19:59

Ερντογάν για Συνθήκη Λωζάνης: «Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και εκβιασμούς»
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου