Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021) - TheCaller

Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021)

Πώς θα είναι η μέρα (Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021) για τα ζώδια;

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Σήμερα μπορείς να εντυπωσιάσεις με τις ιδέες ή τον μοναδικό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου και μπορείς να είσαι εξαιρετικά παραγωγική σε ένα θέμα που αφορά στο σπίτι ή μια οικογενειακή υπόθεση. Η Σελήνη περνά τη ημέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις κάτι, τα συρτάρια, τις ντουλάπες ή τις υποθέσεις σου. Εξοικονόμησε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου διάθεση και εμφάνιση κάνουν τα θαύματά τους.

Ταύρος
Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να θέσεις τις προτεραιότητές σου, να απολαύσεις τη φύση και να αφιερώσεις χρόνο σε παρηγορητικές δραστηριότητες. Οι σημερινές ενέργειες σου υπενθυμίζουν πως πρέπει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να ανακαλύψεις τι πραγματικά χρειάζεσαι. Η επιβράβευση για τις προσπάθειές σου στα εργασιακά είναι πολύ κοντά. Δείξε στον αγαπημένο σου το στοργικό σου εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Δίδυμοι
Είσαι διατεθειμένη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου σήμερα αν και η προσωπικότητά σου μπορεί να συγκρούεται με τις εσωτερικές σου ανάγκες. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι ευνοϊκές για τις πιο οικείες σου σχέσεις συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά για καλύτερες επιδόσεις. Τα νεύρα και την πίεση της ημέρας μην την ξεσπάς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος
Με το φεγγάρι στον 3ο ηλιακό σου οίκο όλη μέρα φαίνεται να απαιτείται να στρέψεις την προσοχή σου σε πολλά και διαφορετικά θέματα. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τη μέρα σου και ευνοούν τα σχέδιά σου. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου φέρνουν λύσεις στα όποια κοινά προβλήματά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο σου φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

Λέων
Υπάρχει μεγάλη έμφαση στην κοινωνική σου ζωή, στους στόχους ευτυχίας, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Σήμερα θέματα σταθερότητας μπορούν να εμφανιστούν σε φιλίες. Αν και συνεχίζουν να σημειώνονται κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά σχέδιά σου η ενέργεια και η παραγωγικότητά σου βρίσκεται στα ύψη. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επιπόλαιο φλερτ και οι γνωριμίες έχουν πάψει να σε ενδιαφέρουν.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τα συναισθήματα καθώς και οι ανάγκες έχουν μεγαλύτερη έμφαση. Αν και έχεις μπροστά σου μια καλή μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου στα εργασιακά είναι τα ισχυρά σου ατού. Απόφυγε την ένταση και τις διαφωνίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες αν θέλεις να προστατευτείς από απογοητεύσεις.

Ζυγός
Με το φεγγάρι στον ηλιακό 12ο οίκο σου ίσως είναι καλύτερο να ακούσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να επιβραδύνεις τους ρυθμούς των υποχρεώσεών σου. Ενώ οι ενέργειες της ημέρας είναι μικτές εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου στα εργασιακά και τα οικονομικά. Μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες ή τα παράπονά σου στον αγαπημένο σου κρατώντας φυσικά χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες άλλο τόσο εύκολα απογοητεύεσαι.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και έχεις την τάση να αναζητάς κοινότητες, ομάδες και παρέες. Είναι επίσης μια καλή μέρα η σημερινή για να σημειώσεις πρόοδο σε βασικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως στα εργασιακά. Βοήθησε τον ερωτικό σύντροφό σου να απελευθερωθεί επικοινωνιακά. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες σε γοητεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τοξότης
Οι ευθύνες έχουν την τάση να απαιτούν την προσοχή σου κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Μερικές φορές οι συμβιβασμοί είναι δύσκολοι όμως σήμερα χαρακτηρίζονται απαραίτητοι. Εμπιστεύσου τις επιλογές και τις αποφάσεις σου στα εργασιακά και μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα. Η ειλικρίνεια θα βοηθήσει στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας και αναζητάς κάποια έμπνευση ή ψυχική ανανέωση. Απολαμβάνεις ευχάριστες αλληλεπιδράσεις με την αρμονική πτυχή της Σελήνης με την Αφροδίτη στον τομέα της συνεργασίας σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου αν νιώσεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου σε πιέζει με την προστασία του. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Υδροχόος
Ο Ήλιος στο δημιουργικό και εκφραστικό ηλιακό 5ο οίκο σου συνεχίζει να ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό σου, αλλά η Σελήνη θέλει να συγκεντρώσεις και να διατηρήσεις την ενέργειά σου. Έχεις την τάση να κάνεις σχέδια που βοηθούν στη διαμόρφωση και τη δομή της ζωής σου. Οι ανασφάλειές σου σε κάνουν εξαιρετικά κτητική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Ο Ήλιος στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σε τραβά προς αυτήν την κατεύθυνση κι από την άλλη η Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών σου. Οπότε βρες τις ισορροπίες και μην αυξάνεις το άγχος σου. Απόφυγε τα έξτρα έξοδα. Ρομαντισμός και έντονο πάθος επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ αυτήν την περίοδο το απολαμβάνεις με την καρδιά σου.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

24/07/2021 | 23:38

«Δεν κολλάω κορονοϊό» – Απίστευτες… μπανανοθεωρίες από την Δήμητρα Αλεξάνδρακη

24/07/2021 | 23:30

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στις φυλακές ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου

24/07/2021 | 23:20

Ένας τραυματίας από έκρηξη σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη

24/07/2021 | 23:08

Προεδρικό Μέγαρο: Δεξίωση με συμβολικές παρουσίες για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

24/07/2021 | 22:38

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχήσουν

24/07/2021 | 22:27

«Τον Αύγουστο θα βάφτιζε το παιδάκι του» – Συγκλονίζουν τα λόγια φίλου του άτυχου πατέρα που σκοτώθηκε στη Καβάλα

24/07/2021 | 22:13

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή αγκαλιά στη σύζυγό του με φόντο το Αιγαίο (ΦΩΤΟ)

24/07/2021 | 21:45

Επεισόδια με μολότοφ στη νέα συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο κέντρο της Αθήνας (vid)

24/07/2021 | 21:02

Κορονοϊός: Πάνω από 3 εκατομμύρια οι ανεμβολίαστοι ενήλικες – «Μάχη» για να χτιστεί το «τείχος ανοσίας»

24/07/2021 | 20:59

Έκκληση Σακελλαροπούλου στον κόσμο να εμβολιαστεί: «Το τέλος της πανδημίας είναι δική μας ευθύνη»

24/07/2021 | 20:53

Θήβα: «Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του θύματος – Είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών

24/07/2021 | 20:34

Τόλης Βοσκόπουλος: «Η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας»

24/07/2021 | 20:15

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε προκρίθηκα πρώτος» – Απίστευτο τρολάρισμα Πετρούνια

24/07/2021 | 20:06

Ανείπωτη τραγωδία στην Αυλίδα: Πνίγηκε κοριτσάκι 5 χρονών – Είχε πάει για μπάνιο με τους γονείς του

24/07/2021 | 19:59

Ερντογάν για Συνθήκη Λωζάνης: «Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και εκβιασμούς»
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου