Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 - TheCaller

Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Επικός Αντετοκούνμπο: Tραγουδάει Χαρά Βέρρα και… «θα κάνω ζημιές» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Πώς θα είναι είναι η σημερινή μέρα (Τετάρτη 28 Αυγούστου 2020) για τα ζώδια;

Δείτε επίσης

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στη Χάλκη: 92 μετανάστες έχουν διασωθεί
Κυρώνονται οι συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο για την ΑΟΖ- Τι θα πει ο Μητσοτάκης και πως αποτιμά η Αθήνα τη γερμανική παρέμβαση

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της περιπέτειάς σου νωρίς σήμερα και τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου παρουσιάζονται και εκτιμώνται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα διαφορετικό πλαίσιο σκέψης, το οποίο μπορεί να σε αναζωογονήσει και να σου παρουσιάσει λύσεις και ευκαιρίες. Οι επικοινωνίες που σχετίζονται με την εργασία ή τις επιχειρήσεις ευνοούνται. Με την γκρίνια δεν θα βοηθήσεις στην ανανέωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα θα προκαλέσεις κούραση και φθορά. Εσύ που είσαι μόνη, άκου τη διαίσθησή σου και μην την προσπερνάς.

Ταύρος
Με τη Σελήνη στο 8ο ηλιακό σου οίκο σήμερα αναζητάς και λαχταράς το βάθος και την ουσία στις αλληλεπιδράσεις ή τις δραστηριότητές σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να εξετάσεις ένα θέμα πιο βαθιά. Είναι μια καλή στιγμή επίσης για να προβάλλεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και να εντυπωσιάσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα λεγόμενα του ερωτικού σου συντρόφου. Αν είσαι μόνη, ο τρόπος που επικοινωνείς γοητεύει τους πάντες.

Δίδυμοι
Το να είσαι εκεί για κάποιον που έχει την ανάγκη σου μπορεί να σου δημιουργήσει ένα υπέροχο συναίσθημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των συνεργασιών σου και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις. Οι σκέψεις ή οι συνομιλίες δεν είναι συνηθισμένες και ως εκ τούτου καταλήγεις σε μοναδικές ιδέες ή λύσεις που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις βαθύτερες σχέσεις, τις εσωτερικές υποθέσεις ή τα οικονομικά σου. Μην ρισκάρεις για κανένα λόγο τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις υποσχέσεις και μην ενθουσιάζεσαι από εφήμερες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και σε ενδιαφέρει περισσότερο το να είσαι παραγωγική ή να φροντίσεις τις υποθέσεις σου. Μια ωραία ροή ενέργειας είναι μαζί σου για την κάλυψη αρμοδιοτήτων με λιγότερη προσπάθεια από ότι συνήθως και αυτό βοηθά στην επιτάχυνση των επιθυμητών αποτελεσμάτων και εξελίξεων. Έχεις σήμερα την τάση να γίνεσαι ιδιαίτερα κτητική και απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τους ενθουσιασμούς από την πρώτη ματιά.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό και ρομαντικό τομέα σου ενθαρρύνοντας το παιδί που κρύβεις μέσα σου να εκδηλωθεί. Έτσι δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην κάλυψη των πιο παιχνιδιάρικων ή εκφραστικών αναγκών σου. Τα επίπεδα της ενέργειάς σου μπορεί να μην είναι αυξημένα όμως είναι αρκετά για να ανταπεξέλθεις αξιοπρεπώς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Μετάδωσε αυτήν τη θετική διάθεση στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, λειτούργησε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς την ασφάλεια και την άνεση. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σου. Η δημιουργική σκέψη και η πρακτική εφαρμογή στα εργασιακά θα διευκολύνει τις υποθέσεις σου. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον προκαλείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις το ενδιαφέρον φιλικών σου προσώπων.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 3ο οίκο σου ζωντανεύοντας και ενθαρρύνοντας την επικοινωνία και την συναισθηματική έκφρασή σου. Έχεις επενδύσει περισσότερο στις ιδέες ή τη νοημοσύνη σου στα εργασιακά και οι λύσεις στα όσα σε απασχολούν έρχονται αβίαστα. Εντιμότητα και ειλικρίνεια είναι τα βασικά συστατικά για τη διατήρηση των ισορροπιών στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με διακριτικότητα και μην εκτίθεσαι εκεί που δεν πρέπει.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ηλιακό 2ο οίκο σου και οι πρακτικές υποθέσεις σου ή τα επίπεδα προσωπικής άνεσης κερδίζουν το ενδιαφέρον σου. Μερικές από τις πιέσεις για την ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών απελευθερώνονται, επιτρέποντάς σου να αναπνεύσεις και να ονειρευτείς ξανά. Οι ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Υπερασπίσου τις ανάγκες ανεξαρτησίας σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους και περιόρισε τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ σου είναι πολύ υψηλά κι αυτό περιορίζει τις πιθανότητες να βρεις το ιδανικό.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τους άλλους. Υπάρχει μια καλή ενέργεια για να αναγνωρίσεις, να επαναχρησιμοποιήσεις ή να ανακυκλώσεις πληροφορίες και δεδομένα στα εργασιακά. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ενδιαφέροντα νέα ή αποκαλύψεις. Η ανάγκη σου να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο σε μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί και μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής επισημαίνοντας την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τον απαιτητικό ρυθμό της ζωής σου. Ο προβληματισμός για τα πρόσφατα συμβάντα στα εργασιακά βοηθά στο να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις καλύτερα πληροφορίες. Απόφυγε εγωισμούς και υπερβολές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φιλίας στρέφοντας την προσοχή σου στην κοινωνική σου ζωή. Είναι μια εποχή του Σεληνιακού μήνα που πρέπει να θυμηθείς τους στόχους της ευτυχίας, τα ιδανικά και την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένους. Σίγουρα αναζητάς λιγότερη πίεση και άγχος στα εργασιακά, για αυτό και οργανώνεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου ανάλυσέ τες σωστά και μην τον παίρνεις από τα μούτρα. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και απόλαυσε τις φιλοφρονήσεις και τα κομπλιμέντα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ξυπνώντας την επιθυμία σου για επιτυχία, εκτέλεση και πρόοδο. Ωστόσο η μέρα αναμένεται δημιουργική για τα εργασιακά και οι συνεργασίες ευνοούνται. Ρομαντισμός και πάθος προστίθενται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να παραμείνεις προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες και να μην ενθουσιάζεσαι.

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Εορτολόγιο: Ποιοι και ποιες γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 25 Αυγούστου

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει σήμερα;

Η γερμανική μεσολάβηση και η ενόχληση του Βερολίνου για την Άγκυρα – Ένταση μεταξύ κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία με την Αίγυπτο

Ροή Ειδήσεων

23/07/2021 | 23:37

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Πατέρας ενός βρέφους ο οδηγός της μηχανής – Μάνα και γιος τα άλλα δύο θύματα

23/07/2021 | 23:21

Γιάννης Μαντζουράνης: Ο «Εθνικάρας» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό

23/07/2021 | 22:59

«Πήγε να βοηθήσει και μου τον έφεραν νεκρό» – Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο Dj που πέθανε από ηλεκτροπληξία

23/07/2021 | 22:45

Κορονοϊός: 150% αύξηση νοσηλειών σε ένα μήνα στα νοσοκομεία της Κρήτης – 7 ακόμα νησιά στο μικροσκόπιο

23/07/2021 | 22:34

Πνιγμοί, η “πληγή” καλοκαιριού

23/07/2021 | 22:21

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

23/07/2021 | 21:58

Σοκαριστικό τροχαίο στην Καβάλα με τρεις νεκρούς – Προσοχή! Σκληρές εικόνες

23/07/2021 | 21:46

Μυρτώ της Πάρου – Συγκλονίζει η μητέρα της: «Κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ»

23/07/2021 | 21:35

Σάλος με τις δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για την Καρολάιν: «Είχε χτυπημένη Αφροδίτη – Θα το πάθαινε σε όποια χώρα κι αν ήταν»

23/07/2021 | 20:50

Έγκλημα στη Φολέγανδρο – Κούγιας: «Ο δράστης είναι υγιέστατος – Σχεδίασε με ηρεμία τη δολοφονία»

23/07/2021 | 20:33

Μαρία Κορινθίου: Τι απαντά στα επίμαχα σχόλια για τη φωτογραφία δίπλα από την Παναγία

23/07/2021 | 20:23

Μείωση ενοικίου τον Ιούλιο: Αυτοί είναι οι ΚΑΔ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις

23/07/2021 | 20:19

Φολέγανδρος: «Κόλαφος» η ιατροδικαστική έκθεση – Μαρτυρικές οι τελευταίες στιγμές της Γαρυφαλλιάς

23/07/2021 | 20:08

Ρένια Λουιζίδου: Ούτε εμείς κάναμε το εμβόλιο γλεντώντας αλλά το κάναμε για λόγους κοινωνικής υπευθυνότητας

23/07/2021 | 19:57

Μάτι: Όταν οι φλόγες ξεκλήρισαν μια οικογένεια – Η τραγική ιστορία με τα δίδυμα κοριτσάκια που συγκλόνισε τη χώρα
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου