Αθήνα

 

12 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απάντησε on air για τις φήμες περί χωρισμού από τον Νάσο Γαλακτερό

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: «Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές…» – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια κάνει ο Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022 – «Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά…»

Όπως υπογραμμίζει ο Κώστας Λεφάκης: «Το κλίμα γύρω μας συνεχίζει να είναι τεταμένο μετά την Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου! Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, μας βοηθούν σταδιακά να περάσουμε σε μία πιο ευχάριστη και κοινωνική περίοδο».

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Θα είναι πολύ σωστή απόφαση να το ρίξετε στη δουλειά με περισσότερο κέφι, να προγραμματίσετε αλλαγές που θα θέλατε σύντομα να γίνουν, να οργανώσετε το χρόνο σας και τα σχέδια σας και να φροντίσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας δώσουν τις σωστές πληροφορίες ή θα ήταν δυνατό να σας βοηθήσουν. Η κανονικότητα επιστρέφει σταδιακά στη ζωή σας, μετά τις προσπάθειες που καταβάλατε για να παραμείνετε δραστήριοι, συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας και τυπικοί στα όποια καθήκοντά σας.

Ταύρος
Πολλή κίνηση προβλέπεται για τούτο το διάστημα καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Μη κολλάτε στις παλιές σας συνήθειες γιατί χάνετε πολύτιμο χρόνο που θα σας χρειαστεί για την πρόοδό σας. Πιθανό να περάσετε τώρα μια περίοδο αυτοσυγκέντρωσης, απαραίτητη στους περισσότερους που αναμετρηθήκατε με δυσκολίες και αντιξοότητες. Όσοι καταφέρατε να περιορίσετε απώλειες, βρίσκεστε τώρα πιο κοντά στη γραμμή εκκίνησης και επανόρθωσης. Αισθηματικά χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα για να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

Δίδυμοι
Η πολλή δουλειά απαιτεί σοβαρή οργάνωση και σεις είστε ιδανικοί να ανοίγετε δουλειές και ύστερα να …τρέχετε για να τις προλάβετε. Αποφύγετε να δείξετε την αδυναμία σας στον προγραμματισμό και κάντε το ρυθμό σας πιο σταθερό. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται λιγάκι αλλά οι πολύ καλές μέρες είναι γι΄ αργότερα. Μέχρι τότε επωφεληθείτε από μικρές και χρήσιμες αλλαγές στην εργασία, ασχοληθείτε με το σπίτι και τους δικούς σας και οργανώστε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας. Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά από τα καλά λόγια που θα ακούσετε!

Καρκίνος
Παρ όλες τις καλές οικονομικές προοπτικές σας είναι πολύ πιθανό τούτο το διάστημα να μείνετε κυριολεκτικά …απένταροι. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ακόμη δυσκολίες αλλά και προσδοκίες. Μην απογοητεύεστε αν κάτι καθυστερεί και μην είστε εύθικτοι με τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Λύσεις υπάρχουν σε όλα αρκεί να είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί. Το στενό περιβάλλον παίζει ρόλο τόσο στην ιδιοσυγκρασία σας, όσο και στην εκτόνωση των συναισθημάτων σας. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αργότερα σε πιο ήρεμους καιρούς.

Λέων
Εκτός από μια παροδική οικονομική δυσκολία, θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν πηγαίνετε άσχημα επαγγελματικά. Οι προοπτικές τώρα είναι καλύτερες, οι δε καθυστερήσεις μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Πολλοί ετοιμάζεστε να αρχίσετε ή να τελειώσετε κάποια συνεργασία, που παρά τις αντιξοότητες, κρίνετε απαραίτητο να ευδοκιμήσει. Σχέσεις και στόχοι είναι δυο τομείς που θα σας απασχολήσουν, αλλά φροντίστε να μην εκτίθεστε άσκοπα. Ενεργήστε σιωπηλά και μην ανακοινώνετε σχέδια πριν φτάσουν σε ικανοποιητικό σημείο εκπλήρωσης. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Παρθένος
Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές αλλά τώρα παρατηρείται μια στασιμότητα που δεν θα έπρεπε να σας ανησυχεί. Είναι κάτι το τελείως φυσιολογικό μετά τις εκλείψεις που προηγήθηκαν.Αν θέλετε να αποφύγετε αποτυχίες ή συμβατικότητες πρέπει να προσφέρετε περισσότερο από τον εαυτό σας και να γίνετε λιγότερο «σωστοί». Κινηθείτε λογικά, προσεκτικά μαζί και προνοητικά στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά δείτε την καλή πλευρά των θεμάτων που σας απασχολούν και αποφύγετε να ασκήσετε κριτική σε ότι δεν σας φαίνεται σωστό. Κρατήστε αποστάσεις από κρίσεις πανικού των γύρω σας.

Ζυγός
Προσπαθήστε να επιβληθείτε λιγάκι στον εαυτό σας και στην νευρικό­τητά σας γιατί είναι φανερό πως διογκώνετε τα προβλήματά σας και πνίγεστε μετρώντας και ξαναμετρώντας όλα τα στραβά που έχουν γίνει. Αντί να αφήνεστε σ’ αυτά τα μαζοχιστικά, κινηθείτε για να ανανεώσετε τις γνωριμίες σας, να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος στην εργασία, να περιορίσετε έξοδα που δεν εξυπηρετούν πια και να βάλετε πλώρη για μια καλύτερη καθημερινότητα. Προσέξτε τον εαυτό και το σώμα σας και δείτε ότι είναι καιρός να αθληθείτε και να ανανεωθείτε!

Σκορπιός
Έντονο εξακολουθεί να είναι ι αυτό το διάστημα για τους περισσότερους από σας. Βρεθήκατε στο μάτι του κυκλώνα και τώρα κοιτάτε μόνο μπροστά. Οργανώστε τη δουλειά σας έτσι ώστε να σας δίνει ηθική και υλική ικανοποίηση χωρίς όμως αυτό να σας παίρνει πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σας ζωή. Οι οικονομικές σας προοπτικές είναι καλές και βελτιώνονται συνέχεια. Απολαύστε αυτά που έχετε καταφέρει, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και σταθεροποιήστε τα βήματά σας. Τα καταφέρνετε μια χαρά όταν θέλετε!

Τοξότης
Η υπερβολική σας δραστηριότητα σας κάνει αυταρχικούς και απόλυτους στο περιβάλλον της εργασίας σας, πράγμα απόλυτα δικαιολογημένο αλλά όχι και τόσο εύστοχο. Τα οικονομικά σας είναι πολύ «σφιγμένα» αλλά ποτέ δεν είχατε ιδιαίτερο ταλέντο στη διαχείριση τους. Μάθετε να Πειθαρχείτε, να μην αγνοείτε τις ευθύνες σας και να εκτιμάτε σωστά τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Έχετε υπομονή και ευθυκρισία, παραμείνετε στις επάλξεις, οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητές σας και μην τα βάζετε με εκείνους που δεν φταίνε. Αισθηματικά είστε σε φάση ανανέωσης και αναζήτησης νέων κατακτήσεων.

Αιγόκερως
Μη ξοδεύετε χρήματα χωρίς σοβαρό λόγο και μη κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή δάνεια που θα σας δυσκολέψουν αργότερα. Ακόμη μη μιλάτε απερίσκεπτα για προσωπικά σας θέματα σε τρίτους ή στο τηλέφωνο, γιατί υπάρχει φόβος να δημιουργηθούν ανεπιθύμητες περιπλοκές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας στα δύσκολα και προσπαθήστε να απαλλαγείτε από ευθύνες που περιορίζουν τον χρόνο σας. Οι δικοί σας άνθρωποι ξέρουν πώς να σας ηρεμούν όταν τους εξηγείτε τα θέματα που σας απασχολούν. Το θέμα είναι να μην τους μεταδίδετε το άγχος και τις αγωνίες σας.

Υδροχόος
Προσπαθήστε να μη σκέπτεστε πράγματα που προς το παρόν δεν γίνεται να διορθωθούν και απασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο μέχρι ο χρόνος να δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε στη ζωή σας τις ριζικές αλλαγές που θέλετε. Αποφύγετε κουρα­στικές μετακινήσεις, αβασάνιστες αποφάσεις και νέες συνεργασίες επαγγελματικές που ξέρετε εκ των προτέρων ότι είναι ακατάλληλες. Ένα φιλτράρισμα των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για τους στόχους που επιδιώκετε. Οικονομικά προσπαθήστε να τα καταφέρετε χωρίς την αρωγή τρίτων.

Ιχθύες
Καλύτερο έρχεται για σας το μεσοδιάστημα του Νοεμβρίου αν αποφασίσετε να προσαρμοστείτε σε μια πραγματικότητα που δεν έχετε διαλέξει αλλά και δεν φροντίσατε να αποφύγετε. Μπροστά σας έχετε πολλή δουλειά την οποία έχετε κάπως παραμελήσει, κυρίως επειδή αντιμετωπίσατε έκτακτες καταστάσεις στο στενό και επαγγελματικό περιβάλλον.. Ωστόσο είναι στο χέρι σας να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που συμφέρουν εσάς και όχι εκεί που θέλουν οι άλλοι. Αισθηματικά, καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε από στερεότυπα και αγκυλώσεις και να βάλετε τα πράγματα σε μια καλύτερη βάση.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

screenshot 15

29/11/2022 | 20:09

Αστυνομία: Αναζητούνται πληροφορίες για τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον Κηφισό – Πως έγινε η ανατροπή της μηχανής;

29/11/2022 | 20:06

Ελένη Χατζίδου για την κόρη της: Περάσαμε κάτι με την υγεία της, πήγαμε στο Νοσοκομείο και το ψάξαμε…

29/11/2022 | 19:54

Βουλή: Αυτό είναι το νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις – Για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και την προστασία των προσωπικών δεδομένων

29/11/2022 | 19:48

Δημοσκόπηση Marc: Στις 8 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, στο 11,3% το ΠΑΣΟΚ και δεύτερος σε δημοφιλία ο Ανδρουλάκης

29/11/2022 | 19:44

Κιβωτός του Κόσμου: 350.000 ευρώ βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο του Κολωνού – «Τα είχα για να τα μετρήσω»

29/11/2022 | 19:25

«Ποια πλούσια ζωή; Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου μένει σε κοτέτσι, δεν θα της έπαιρνε ένα σπίτι;», λέει οικογενειακή φίλη
 Παπαδοπούλου

29/11/2022 | 19:22

Πίτσα Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την γνωστή τραγουδίστρια

29/11/2022 | 19:19

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, μια προσχηματική πόλωση» -Το βιβλίο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

29/11/2022 | 19:14

 Λαϊκό Λαχείο – 48η κλήρωση: Δείτε τα αποτελέσματα σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
senegali mountial 2911

29/11/2022 | 19:06

Η Σενεγάλη αντεπιτίθεται!

29/11/2022 | 19:05

Που δωρίζει τα όργανά της η 21χρονη Έμμα: Που θα χτυπά η καρδιά της

29/11/2022 | 18:59

Τσίπρας: Είμαι 48 χρονών, δεν έχω ξαναδεί πρωθυπουργό να αρνείται να πάει στη Βουλή – Να ορίσει ημερομηνία εκλογών
screenshot 9

29/11/2022 | 18:58

Πολωνία: Θα χρεώνει Ουκρανούς πρόσφυγες για στέγαση και σίτιση που τους παρέχει το κράτος

29/11/2022 | 18:48

Επιστολή Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ: «Δεν συμμετέχω στη λήψη αποφάσεων που εισάγονται με τρόπο αδιαφανή»

29/11/2022 | 18:48

Κακοκαιρία «ARIEL»: Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία και φόβος για έντονα φαινόμενα – Δείτε LIVE πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο
(1200 × 600 px) (2)
Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου
χωρίς τίτλο (1)
Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου
Δεκέμβριος 2022: Ποια 3 ζώδια θα είναι τα τυχερά του μήνα;
(1200 × 600 px) (3)
Τα ζώδια της Κυριακής 27 Νοεμβρίου
(1200 × 600 px) (3)
Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου
χωρίς τίτλο (1)
Tα ζώδια της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου