Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια - TheCaller

Αθήνα

36 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Χριστίνα Αλεξανιάν: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – «Το θαύμα σου χαρίζεται για να ξανά πιστέψεις»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη εβδομάδα για αυτά τα ζώδια

Τις εβδομαδιαίες (15 έως 20 Ιουνίου 2021) αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια κάνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που είναι πιθανόν να σου πουν ψέματα
Ποια 3 ζώδια νομίζουν πως έχουν πάντα δίκιο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη:

ΚΡΙΟΣ

Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας. Η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσει υπέρ σας. οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αλλά παρά τις περιστασιακές απογοητεύσεις, συναισθηματικές και οικονομικές αλλά ο ‘Άρης από τον Λέοντα θα σας κρατήσει ψυχικά σθεναρούς και θα σας σώσει από αιφνίδιους κινδύνους που δεν αποκλείεται να ξεσπάσουν εμπρός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε, μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο, να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες που και τότε θα περάσετε μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας. Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σας επιτρέπει να κάνετε ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια του μήνα αυτού. Εσείς πάντως παρουσιάζεστε αρκετά υποστηριγμένοι. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες. Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας επηρεάσει λιγότερο αρνητικά και περισσότερο θετικά. Είναι βλέπετε πολύ δυνατή η επιρροή της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σας. οι άνθρωποι θα βοηθήσουν την κάλυψη των αναγκών σας. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο αλλά και αυτή φαίνεται να περιορίζεται και σιγά σιγά να σβήνει. Η σχετικά καλή καθημερινότητα σας βοηθά να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε.

ΛΕΩΝ

Οι νευραλγικοί άξονες της ζωής σας όπως είναι καριέρα και οικογένεια χρειάζονται προσοχή και επιμέλεια. Δυσκολίες εμπόδια και πικρίες δεν θα λείψουν. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σχέδια, τακτική, προγράμματα, να αντικαταστήσετε απώλειες, να ξεπεράσετε πικρίες. Άλλωστε σύντομα θα περάσει η δική σας εκδοχή που είναι εγγύηση μιας ασφάλειας και προετοιμασία μιας καλύτερης εποχής που θα προκύψει σύντομα με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αιφνιδιασμένοι από τα γεγονότα θα τρέξετε σε διάφορες κατευθύνσεις. Η έκλειψη έχει αφήσει τα σημάδια της στο κοινωνικό περιβάλλον, Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι και σας ταλαιπωρούν. Οι ρυθμοί αλλάζουν και οι συχνότητες επίσης σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Παραμένετε εκτεθειμένοι και πρέπει να προσέχετε. Ακολουθήστε το ένστικτο και αποδεχτείτε καθυστερήσεις ενός επιμένοντος ανάδρομου Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Αισθητή αλλαγή του κλίματος και των διαθέσεων κάποιων εξωτερικών παραγόντων. Τυχόν παράπλευρες απώλειες οφείλονται στις συνέπειες την προηγηθείσης έκλειψης. Δεν λείπουν και τα καλά σημάδια, μόνο που δεν είναι τόσο εμφανή για να σας εμψυχώσουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εφιστά την προσοχή σας τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις σας, όσο και στις κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σας προβληματίζουν ακόμα μια φορά. Φανείτε επιεικείς με τον εαυτό σας και κατανοήστε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις συνεχίζονται. Τα κοινωνικά επεισόδια πληθαίνουν. Η ορατότητα είναι θαμπή. Η ακύρωση ενός σχεδίου κρίνεται αναπόφευκτη, αλλά η συμμετοχή σας σε μια νέα μάχη, υποχρεωτική. Ο Άρης εγκαθίσταται στον Λέοντα και αυτό θα κρατήσει πολύ. Η φροντίδα ή η προστασία της δουλειάς σας γίνεται άμεση προτεραιότητα. Στα ερωτικά ευνοούνται μόνο οι μυστικές συναντήσεις και σχέσεις. Στα κοινωνικά μια παρεξήγηση μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σεισμικές δονήσεις στον τομέα των σχέσεων συνεχίζονται. Ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει τα νεύρα τα δικά σας αλλά και των άλλων. ΤΟ πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο αποδεικνύεται ανίσχυρο για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες σας. Η εμφάνιση του Δία στους Ιχθύς δίνει προμηνύματα για το μέλλον. Οι καθημερινές αντιξοότητες δεν υποχωρούν, ενώ το τετράγωνο του Ουρανού με τον Κρόνο, μειώνει το αποτέλεσμα στις προσπάθειες που καταβάλλετε και στις συνεννοήσεις που θέλετε να επιτύχετε. Μόνο η φαντασία σας βοηθά να δραπετεύσετε νοερά, εκεί που θα θέλατε να βρίσκεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάρρωση του σώματος και της ψυχής σας, γίνεται με αργό ρυθμό. Οι αιφνίδιες αλλαγές στη ζωή των άλλων ματαιώνουν την πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Η αναμονή για κάτι που θέλετε πολύ παρατείνεται. Ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες σύντομες στιγμές χαράς στην ερωτική σας ατζέντα. Ό Ποσειδώνας παραμένει υποστηρικτής των ονείρων και των επιθυμιών σας. Ακολουθήστε γνώριμους δρόμους για να περπατήσετε και ασφαλή μέρη να βρεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτά που θα προκύψουν τις μέρες που ακολουθούν πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη. Μια αλληλουχία πλανητικών όψεων έρχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Για λίγο θα νιώσετε ότι χάνεστε μέσα σε ένα χάος, ή ζείτε το σενάριο ενός πολιτικού θρίλερ. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και προπαντός μην παίρνετε αποφάσεις. Διατηρήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, μεταθέστε δύσκολα εγχειρήματα και μη φορτώνετε τον προϋπολογισμό σας με νέα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε ότι βρίσκεστε στην άκρη ενός γκρεμού, καθώς ρεύματα σας έχουν παρασύρει από μέρες. Ο από μηχανής όμως θεός θα λειτουργήσει σαν μια σωσίβια λέμβο και θα απομακρύνει τον κίνδυνο. Οι συνέπειες της προηγηθείσας έκλειψης συνεχίζουν να επιβαρύνουν οτιδήποτε υπάρχει και κινείται μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Η συμπαράσταση που περιμένατε, αποδεικνύεται πολύ θαμπή ή ανίσχυρη. Η μοίρα σας συνιστά να στηριχτείτε θαρραλέα στις δικές σας δυνάμεις και να «αποκεφαλίσετε» τη Λερναία Ύδρα.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

02/08/2021 | 10:01

Κάψε λίπος μόνο με περπάτημα και το έξυπνο πρόγραμμα των 15 λεπτών – Γυμνάσου με τη Μάντυ Περσάκη

02/08/2021 | 09:59

Ιωάννα Τούνη: «Χαμός» με την ανάρτηση της για τις κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα

02/08/2021 | 09:40

Γλυκά Νερά: Πάμε για ολική ανατροπή; Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον συνεργό του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν

02/08/2021 | 09:36

Μίλτος Τεντόγλου: Με συρτάκι πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού (ΒΙΝΤΕΟ)

02/08/2021 | 09:22

Μίλτος Τεντόγλου: Συγκινεί η μητέρα του – Γλέντι στα Γρεβενά για το χρυσό (ΒΙΝΤΕΟ)

02/08/2021 | 09:18

Στέφανος Ντούσκος: Θερμή υποδοχή στον χρυσό Ολυμπιονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

02/08/2021 | 08:54

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, 2 Αυγούστου

02/08/2021 | 08:42

Καύσωνας – ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα σε όλη τη χώρα (ΠΙΝΑΚΕΣ)

02/08/2021 | 08:42

Σε λίγες ώρες ο τελικός των κρίκων με Λευτέρη Πετρούνια – Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/8)

02/08/2021 | 08:36

Ναύπλιο: Κυκλοφορούσε γυμνή στους δρόμους της πόλης

02/08/2021 | 08:24

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι μετά από 12 χρόνια

02/08/2021 | 08:16

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου

02/08/2021 | 08:06

Καιρός: «Καμίνι» η χώρα – Το θερμόμετρο θα φτάσει στους 47 βαθμούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

02/08/2021 | 07:38

Επική δήλωση Τεντόγλου: «Το απόγευμα είναι η απονομή; Τι ώρα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

02/08/2021 | 07:29

Ρόδος: Δύσκολη νύχτα για το νησί – Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή των Μαριτσών- Ψίνθου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, 2 Αυγούστου
Zώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο – Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου
Ζώδια: «Τυχερές για εσάς αυτές οι μέρες…» – Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 2-8 Αυγούστου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021