Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πικραμένος ο Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Φεβρουαρίου 2021

Τις εβδομαδιαίες Προβλέψεις (22-28 Φεβρουαρίου 2021) για όλα τα ζώδια, κάνει ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Λεφάκης: Είχα προβλέψει για τον κορονοϊό από το 1998 – Μέσα στο 2021 θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021

«Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου φωτίζεται από την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου στις 27, γεγονός που θεωρείται ένα μεταίχμιο σε σχέσεις, σε αποφάσεις και σε συνεργασίες που δεν έχουν ακόμα αποδείξει τη χρησιμότητά τους» επισημαίνει ο Κώστας Λεφάκης.

Κριός
Το κλείσιμο του μήνα συμπίπτει με μια σειρά από γεγονότα που σας αιφνιδιάζουν και καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει. Ευτυχώς θα υπάρξουν αρκετές καλές στιγμές για την αισθηματική σας ζωή. Αρκεστείτε σε αυτές χωρίς εντάσεις και χωρίς παράπονα. HΠανσέληνος στην Παρθένο θα προκαλέσει αντιξοότητες στην εργασία και για άλλους στην διάθεση και στην υγεία. Ένας καλός φίλος παραμένει αρωγός σε θέματα οικογενειακά και προσωπικά. Μην ξεχνάτε ότι διανύετε περίοδο ανακατατάξεων και αυτό έχει ανατροπές στα προγράμματα σας. Καλλιεργήστε εναλλακτικές και προγραμματίστε την δραστηριότητα σας με προνοητικότητα.

Ταύρος

Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σας, τόσο οι αισθηματικές όσο και οι κοινωνικές. Και στους δυο τομείς θα συναντήσετε συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας τρομάξουν. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε αντιθέσεις ή συμπεριφορά με πείσμα και αδιαλλαξία. Για να σώσετε κάτι που θέλετε πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις ή ειλικρινείς συζητήσεις με ήρεμο τρόπο. Στο μεταξύ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 θα σας βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα και σε εργασιακά θέματα. Σε ώρες ανάγκης δεν θα σας λείψει η βοήθεια και αυτό περιλαμβάνει και τις οικονομικές εκδοχές. Σε ώρες εκνευρισμού, αποφύγετε τις ρήξεις στις σχέσεις σας,

Δίδυμοι
Το τέλος του Φεβρουαρίου και το ξεκίνημα του Μαρτίου δημιουργεί ένα νέο κύμα αντιξοοτήτων με επίκεντρο την εργασία σας. Οι εξελίξεις είναι απανωτές και οι υποχρεώσεις πολλές. Η Πανσέληνος στα τέλη της εβδομάδας στην Παρθένο σας προετοιμάζει προκαταβολικά με γεγονότα τα οποία δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ο Άρης ετοιμάζοντας την αποχώρησή του από το ζώδιο του Ταύρου διατηρεί εύφλεκτο το κλίμα στο στενό περιβάλλον. Αποφύγετε αντιθέσεις και ανοικτές ρήξεις. Κάντε τις δέουσες υποχωρήσεις παντού. Εξοπλιστείτε με αντοχή στον εργασιακό τομέα.

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο δύσκολες στον τομέα των σχέσεων με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και σε ότι αφορά την επαγγελματική ή την δημιουργική σας δραστηριότητα. Η συνέπεια των μέτρων και των περιορισμών παραμένει αισθητή τόσο στην διαταραχή του κλίματος γύρω σας όσο και σε νέες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σας αφορά άμεσα η επίλυση τους. Κινηθείτε διαλλακτικά και μην αφήνετε το θυμό και το συναίσθημα να προδίδει τις ανάγκες ή τις ουσιαστικές σας προθέσεις. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας στην Παρθένο σας προτρέπει να ελέγχετε τις εξαρτήσεις σας από πρόσωπα και πράγματα.

Λέων

Το τέλος Φεβρουαρίου και οι αρχές Μαρτίου είναι ακόμα μια δύσκολη περίοδος που θα ξεπεραστεί γρήγορα αν την χειριστείτε έξυπνα. Τομείς που επηρεάζονται είναι ο οικογενειακός, η προσωπική σας ζωή και οι τρέχουσες οικονομικές σας συναλλαγές. Οι περιορισμοί της εποχής σε συνδυασμό με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή και την Αφροδίτη στον απέναντί σας Υδροχόο, διατηρούν νευρική την καθημερινότητα αλλά πληθαίνουν τις ευκαιρίες στην πορεία σας. Ανεχτείτε το πρώτο και ελιχθείτε στο δεύτερο ζήτημα. Ο Άρης στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου ζημιώνει τα οικονομικά σας αλλά θα σας βοηθήσει να βρίσκονται κοντά σας κατάλληλοι άνθρωποι. Αισθηματικά φανείτε ξεκάθαροι και συνεννοήσιμοι.

Παρθένος

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι μια περίοδος λίγο δύσκολη και τυραννική για τους περισσότερους από εσάς. Αποφύγετε ανθρώπους που σας κουράζουν ή είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε. Προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν συναλλάσσεστε οικονομικά. Καλλιεργείστε εναλλακτικές για να μην είστε εκπρόθεσμοι σε εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν. Γενικότερα επιστρατεύστε την υπομονή για να ξεπεραστούν οι δύσκολες στιγμές της εβδομάδας αυτής. Αισθηματικά, έχετε βοηθό την Πανσέληνο στο ζώδιό σας που ενισχύει τα εκφραστικά σας μέσα, υποστηρίζει τις κρυφές σας επιθυμίες και σας οδηγεί σε πιο ερωτική συμπεριφορά. Τέλος, αποφύγετε ταλαιπωρίες και δύσκολους ανθρώπους.

Ζυγός

Οι τελευταίες μέρες του μήνα και το ξεκίνημα του Μαρτίου τινάζει στον αέρα την αίσθηση της οικονομικής σας ασφάλειας. Όλοι και όλα συνηγορούν στο να καταπιεστείτε ή να τρομοκρατηθείτε. Προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο σε ότι συμβαίνει και σας αφορά και μην αφήνετε τον φυσικό παρορμητισμό σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Η αισθηματική σας ζωή περνά σε μεταβατική φάση και δεν έχετε παρά να αρκεστείτε στις καλές στιγμές που θα σας δώσει. Αναπληρώστε κάποιες ελλείψεις που θα έχετε με την παρέα καλών φίλων που δεν λείπουν από δίπλα σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα παρασκήνιο που σας αφορά.

Σκορπιός

Καθώς ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων ένα ιδιαίτερο κλίμα ανικανοποίητου θα σκεπάζει την καθημερινότητά σας αυτήν την περίοδο. Στο στόχαστρο της ταλαιπωρίας μπαίνουν τα αισθηματικά σας και ο κίνδυνος αγγίζει τα οικονομικά σας επίσης. Οι δυο αυτοί τομείς θέλουν προσεκτική αντιμετώπιση. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν δεν είναι τόσο άσχημα απλώς είναι κουραστικά και αντίξοα. Δείτε και την καλή πλευρά όλων αυτών των αλλαγών που αιφνίδια σας επιβάλλεται να γίνουν ή εσείς οι ίδιοι να τις εκτελέσετε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 27 σας ζητά να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας.

Τοξότης

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά επεισοδιακές με την φθίνουσα παρουσία του Άρη στον Ταύρο που, μαζί με τον Ουρανό θα πυροδοτήσουν μαχητικό κλίμα στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη, οι σχέσεις κάθε είδους καλλιεργούν ένα επικίνδυνο παρασκήνιο το οποίο προς το παρόν δεν είναι ορατό. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να μην πέσετε σε λάθη ή σε παγίδες που έχουν στήσει επιτήδειοι. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σας ενισχύει με τον παράγοντα της τύχης και μάλιστα όταν σας είναι άμεσα απαραίτητος. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 σας βοηθά να εντοπίσετε τους αθέατους σκοπευτές που παραμονεύουν.

Αιγόκερως

Το τέλος του μήνα είναι ένα διάστημα λίγο επεισοδιακό το οποίο σας υποχρεώνει να ανασυγκροτηθείτε προκειμένου να μην χάσετε το χρόνο ή να καταφέρετε να διατηρήσετε αναγκαίες ισορροπίες. Προβλήματα οικονομικά δεν θα λείψουν λόγω της προετοιμαζόμενης εξόδου του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 σας βοηθά πολύ στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας. Στα ερωτικά κυριαρχεί μυστικότητα από την πλευρά των άλλων και η ανησυχία από την πλευρά την δική σας. Μην παρασύρεστε από ανασφάλεια ή από ζήλεια. Επίσης, αποφύγετε να πέσετε θύμα παρεξήγησης.

Υδροχόος

Οι μέρες είναι και για εσάς δύσκολες με επίκεντρο τον επαγγελματικό χώρο. Εκεί πρέπει να εστιάσετε το δυναμισμό σας και την όλη σας προσοχή, με τη βοήθεια και του Ερμή που γυρίζει σε ορθή πλέον πορεία στο ζώδιό σας. Η εκεί παρουσία επίσης της Αφροδίτης σας βοηθά να εντοπίσετε τις παγίδες που καλλιεργούνται από τρίτους για τη σχέση σας και να τις αποφύγετε. Κάποιες διέξοδοι δεν θα λείψουν αλλά μην κάνετε κατάχρηση της τύχης που θα σας δοθεί στις δύσκολες στιγμές. Μην ρισκάρετε στον έρωτα όσο και αν γίνεται δελεαστικός αυτή την εποχή.

Ιχθύες

Η περίοδος του τέλους Φεβρουαρίου είναι νευρική με εύκολη την παρεξήγηση και την ανατροπή των σχεδίων σας. Προσέξτε για μια ακόμα φορά τις σχέσεις σας με συγγενείς και συνεργάτες σας. Ο Άρης με τον Ουρανό στον Ταύρο επαναφέρουν την ένταση στο κλίμα στην ερωτικής σας ζωής και πληθαίνουν τις πιθανότητες της διεκδίκησης ή, της μέχρι τέλους, επιμονής και από τις δυο πλευρές. Διατηρήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και αποφύγετε ανοικτές ρήξεις όσο δίκιο και αν έχετε. Επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις και το επαγγελματικό σας κύρος. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 ευνοεί τις μυστικές συνεννοήσεις και τις μεταβολές σχεδίων.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

26/11/2021 | 23:38

Euroleague – Αρμάνι-Ολυμπιακός 72-93: Ισοπέδωσε τους Ιταλούς με 18 τρίποντα μετά το πατατράκ στο ντέρμπι

26/11/2021 | 23:34

Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω Λυκογιάννη επιστρέφει στο χωριό και συγκρούεται με τον γιο της, Ζάχο!

26/11/2021 | 23:15

Ίλια Θεοτοκά: Στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα

26/11/2021 | 22:58

Ζένια Μπονάτσου: Τη μέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν – Δεν μπορούσε να αναπνεύσει

26/11/2021 | 22:47

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ο Ξενοφών Κοντιάδης στηρίζει Νίκο Ανδρουλάκη! «Χρειάζεται ηγεσία από τη νεότερη γενιά έμπειρων και ταυτόχρονα άφθαρτων προσώπων»

26/11/2021 | 22:33

Σασμός spoiler: Ο Άγης επιστρέφει για να βάψει τα χέρια του με αίμα

26/11/2021 | 22:26

Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια – Η Χάιδω στο επίκεντρο των εξελίξεων

26/11/2021 | 22:11

Οι «Απαράδεκτοι» επανενώθηκαν και συγκίνησαν για τον Βλάσση Μπονάτσο! «Ήταν αγαπησιάρης» (vid)

26/11/2021 | 22:02

Γερουλάνος: Γιατί να μην δώσουμε σε όλες τις ελληνικές πόλεις τα εργαλεία να ακολουθήσουν τα καλύτερα πρότυπα;

26/11/2021 | 21:46

Κορονοϊός – Μόσιαλος για μετάλλαξη Όμικρον: Είναι πιο μεταδοτική αλλά τα συμπτώματα δεν είναι διαφορετικά

26/11/2021 | 21:27

ΠΟΥ: «Βαφτίζει» τη μετάλλαξη της Μποτσουάνας «Omicron» και τη χαρακτηρίζει «ανησυχητική»

26/11/2021 | 21:16

Ολλανδία: Lockdown από τις 17.00 έως τις 05.00 – Μόνο τα αναγκαία καταστήματα ανοιχτά

26/11/2021 | 21:05

Η Τζένη Μπότση ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» αλλά δεν πήγε ποτέ λόγω κακοκαιρίας και διακοπής ρεύματος!

26/11/2021 | 20:37

Εκλογές ΚΙΝΑΛ-Δημοσκόπηση Pulse: Mικρές διαφορές μεταξύ Λοβέρδου, Ανδρουλάκη και Παπανδρέου – Το εκλογικό σώμα κρίνει την πρωτιά

26/11/2021 | 20:21

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Πολύ πιο μεταδοτική από «Δ» και «Β»- Ανεμβολίαστη Αιγύπτια το πρώτο κρούσμα στο Βέλγιο
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο από τη Σμαρώ Σωτηράκη
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021
Aυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα