Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

H Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε λογαριασμό στο Tik Tok και αυτά είναι τα προκλητικά βίντεο που δημοσίευσε

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022

Πότε έχουμε Πανσέληνο και Νέα Σελήνη το 2022 και πώς επηρεάζουν τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης μας αποκαλύπτει όλες τις αστρολογικές τάσεις των φεγγαριών του 2022. Αναλυτικά οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις αλλά και οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022 από τον γνωστό αστρολόγο.

Δείτε επίσης

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή – Ποια ζώδια περιμένουν …νέες εμπειρίες
Αυτά είναι τα τρία πιο μικρόψυχα ζώδια

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022,

ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ UTC 18.35

Με την συμμετοχή Πλούτωνα και Αφροδίτης και αρμονική Ουρανού. Αφορά τον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι έντονη και καθοριστική. Αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν μακροπρόθεσμη δύναμη και οι αλλαγές που θα γίνουν θα διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Είναι καλό τα όποια προβλήματα αυτής της εποχής, να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό και σύνεση. Δεν συνιστώνται ριψοκίνδυνες δραστηριότητες οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά σοβαρό για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις. Γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, δημιουργούν κλίμα ανησυχίας. Γίνεται αισθητή η παγκόσμια οικονομική ύφεση. Θα παρατηρηθεί αύξηση ασθενειών και θανάτων.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022,

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΟΥ – ΑΙΓΟΚΕΡΩ UTC 16.59

Με συμμετοχή Αφροδίτης, Άρη, Πλούτωνα και Ποσειδώνα σε ανάμικτες επιρροές.Αφορά τα παρορμητικά ζώδια και η επίδρασή της προβλέπεται δύσκολη και τραυματική. Οι εξελίξεις αυτήν την περίοδο θα έχουν καθοριστικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Αλλαγές και αντιθέσεις, καλό είναι, να αποφευχθούν. Ατυχήματα και θνησιμότητα αυξάνονται. Ιδιαίτερη προσοχή σε αγοραπωλησίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σε γενικότερες γραμμές, το διάστημα αυτό θα τονίσει οικογενειακά προβλήματα, θα αυξήσει χωρισμούς, ατυχήματα και εγκληματικότητα. Δυσάρεστη είναι η κατάσταση στον διεθνή πολιτικό χώρο, ψυχραίνουν οι σχέσεις Κίνας με ΗΠΑ, ενώ θα παρατηρηθούν βίαιες αντιδράσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Προβλήματα θα αντιμετωπίσει και η ναυτιλία. Τέλος, μετεωρολογικές και γεωλογικές αναταράξεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 1ΗΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 05,49 UTC

Συμμετέχουν Ουρανός, Άρης, Πλούτωνας και Κρόνος.

Αφορά τον σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και η επίδρασή της είναι εκρηκτική και ανατρεπτική.

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον και να προσεχτούν ιδιαίτερα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

Αρκετοί θα ζήσουν αισθηματικές αντιξοότητες και άλλοι θα καταληφθούν από άγχος ή βιασύνη για να διεκπεραιώσουν υποχρεώσεις. Μπορεί όμως να συμβούν λάθη ή ατυχήματα. Σε γενικότερες γραμμές θα γίνει πιο αισθητή η οικονομική δυσκολία και η ένταση στις διαφωνίες κρατών μεταξύ τους. Θα κυριαρχήσουν άσχημες καιρικές συνθήκες, θα αυξηθούν οι ασθένειες και η επιθετικότητα στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Στην Ελλάδα θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ,

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ, UTC 16.59

Συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος και Ουρανός σε μικτές επιρροές.

Αφορά το σταυρό των σταθερών ζωδίων και η επίδρασή της είναι καθοριστική και εξελικτική για ζητήματα και προβλήματα που είναι επίκαιρα.

Η πανσέληνος αυτή λειτουργεί σαν συνέχεια και κλιμάκωση της προηγηθείσας Νέας Σελήνης. Είναι σκόπιμο να μην αφεθεί τίποτα στην τύχη και να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιθέσεις.

Γενικότερα το διάστημα αυτό θα τονίσει την ανασφάλεια και το άγχος σε παγκόσμια κλίμακα και θα οξύνει τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Είναι πιθανόν τώρα να αποφασιστούν αλλαγές και ανακατατάξεις στην πολιτική ζωή του τόπου

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ, UTC 17.38

Συμμετέχουν Δίας, Ποσειδώνας και Ουρανός.

Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) και η επίδρασή της είναι αιφνιδιαστική και έντονη.

Θα φέρει έκτακτα περιστατικά στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα των περισσότερων.

Ψυχραιμία και πρόνοια συνιστώνται για όλους.

Εριστικότητα και αντιθέσεις δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, ηλεκτροπληξιών και κλοπών. Αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα μπορεί να μην είναι εύστοχες.

Σε γενικότερες γραμμές έχουμε έναν καινούριο κύκλο παγκόσμιας πολιτικής έντασης και αύξηση ανησυχίας και ανασφάλειας σε πολλές κοινωνικές ομάδες. Ο καιρός προβλέπεται άστατος, ενώ οι πολιτικές ζυμώσεις συνεχίζονται και ετοιμάζονται εκπλήξεις για τους επόμενους μήνες.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΙΧΘΥΩΝ, UTC 07.20

Συμμετέχουν Ερμής, Δίας, Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού και η επίδρασή της είναι δύσκολη και διαβρωτική. Τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν θα ενταθούν και είναι πιθανόν να κυριαρχήσουν απρόβλεπτα περιστατικά που θα οδηγήσουν την κατάσταση σε αδιέξοδο. Οι ενέργειες απαιτούν ρεαλισμό και λογική και οι αποφάσεις πρόνοια. Σε γενικότερες γραμμές το διάστημα χαρακτηρίζεται από μια σύγχυση στον πολιτικό χώρο και ίσως από έντονο παρασκήνιο και συνωμοτικό κλίμα. Την περίοδο αυτή θα παγιδευτούν πολλοί άνθρωποι, θα ειπωθούν πολλά ψέματα και θα χαθούν πολλά χρήματα. Θα κυριαρχήσει ο δύσκολος καιρός, τα ατυχήματα και οι βιαιότητες σε όλον τον κόσμο. Μια έξαρση των ψυχασθενειών και των ιώσεων και μια κλιμάκωση των οικονομικών δυσκολιών, θα συμβάλλουν ώστε να νιώσουμε την είσοδο της Άνοιξης πολύ δύσκολα.

Πώς θα εξελιχθεί ο τελευταίος μήνας του 2021 για τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει:

Κριός
OΔεκέμβριος ξεκινά με έκλειψη Ηλίου στις 4 και γι αυτό προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να μην χάσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, γιατί όλα εξαρτώνται από τη σωστή ή μη εκτίμηση των συνθηκών. Είναι και οι γιορτές που πλησιάζουν και χρειάζεστε μια ορθολογική διαχείριση των όσων σας απασχολούν και σας αφορούν. Φερθείτε λοιπόν συντηρητικά και ευέλικτα, αν θέλετε η χρονιά που ακολουθεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε τους στόχους σας και να ξαναμπείτε σιγά – σιγά στην κανονικότητα. Αισθηματικά προσέξτε την συμπεριφορά σας, ελέγχετε τα νεύρα σας και μην αντιδράτε όταν ο σύντροφός σας προσπαθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει να οργανώσει και τη δική του ζωή.

Ταύρος
Πολλή δραστηριότητα και κίνηση προβλέπεται αυτόν τον μήνα και υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις και γνωριμίες, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να φροντίσετε σχετικά με την εργασία και τα οικονομικά σας και θα ήταν παράλογο να χάσετε χρόνο σε ενέργειες και καταστάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Ένα ταξίδι την περίοδο των εορτών, ή μια συμφωνία μπορεί να αποδειχτούν επωφελή αν είστε αρκετά συνετοί ώστε να μην εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο για κάτι καινούργιο που απλώς υπόσχεται πρόοδο και κέρδη. Αισθηματικά αποφύγετε εντάσεις που δεν έχουν νόημα και δεν εξυπηρετούν τις επιδιώξεις σας.

Δίδυμοι
Πριν τελειώσει η χρονιά αυτή, τα αισθηματικά σας, προμηνύονται νέες εντάσεις καθώς η Αφροδίτη διανύει το ζώδιο του Αιγόκερω. Βασικά, οι ανάγκες σας αυτό το μήνα δεν είναι ερωτικές αλλά νιώθετε πολύ έντονα την ανασφάλεια σας για να μπορέσετε να αντέξετε χωρίς να βρείτε ένα τρόπο φυγής. Θα ήταν καλύτερα να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν προσπαθώντας να κάνετε κάτι δημιουργικό. Μην ξεγελάτε τον εαυτό σας με απόπειρες σχέσεων που ξέρετε από πριν ότι δεν θα οδηγήσουν, τελικά πουθενά. Αλλαγές σημαντικές θα υπάρξουν στην εργασία σας, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ή να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Καρκίνος
Αρκετή ένταση επικρατεί στα αισθηματικά σας από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη, αλλά είναι εύκολο να αποσυμφορήσετε την ατμόσφαιρα με λίγη ψυχραιμία και πολλή αποφασιστικότητα. Βασικά, η αγωνία σας είναι αδικαιολόγητη και μεγαλώνει από τα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα που πρέπει ωστόσο να διευθετηθούν πριν τελειώσει η χρονιά. Παράλληλα, δεν μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια, ακριβώς γιατί πληγώνει την ευαισθησία σας και δεν θα ήταν άσχημο να ρίξετε λίγο φως στην κατάσταση συζητώντας με τους αμέσως ενδιαφερόμενους και τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μέχρι τις γιορτές.

Λέων
Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς βρίσκεστε σε μια υπερένταση, παρά το γεγονός ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα, τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε για να αξιοποιήσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, ώστε να μπούνε τα προβλήματα στο δρόμο για την λύση τους. Κυρίως αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του εργασιακού και γενικότερα του άμεσου περιβάλλοντος σας και αποφασίστε για μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία, μετά από μεγάλη προσοχή και σκέψη για να μην μετανιώσετε αργότερα από τις ευθύνες που θα αναλάβετε ή τους όρους που αυτές συνεπάγονται.

Παρθένος
Ο Δεκέμβριος είναι αρκετά καλύτερος μήνας και με πιο στρωτά αποτέλεσμα σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μια καινούρια ή κάπως ιδιόρρυθμη γνωριμία όμως θα σας κουράσει, γιατί θα προβληματιστείτε για πράγματα που δεν θέλατε να σκεφτείτε. Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις υπερβολές στη σχέση σας γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και θα υποστείτε κίνδυνο ρήξης για την οποία δεν είστε ακόμη έτοιμοι. Φροντίστε τα οικονομικά σας που βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο και σκεφτείτε προνοητικά για το μέλλον. Δημιουργήστε από τώρα σίγουρα βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο όπως αγοροπωλησίες ή λανθασμένες επενδύσεις. Οι μέρες των εορτών φροντίστε να σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

Ζυγός
Ο μήνας των εορτών προσφέρεται για να αναζητήσετε τους φίλους σας που έχουν ίσως απομακρυνθεί με τον καιρό, να διαφοροποιήσετε κάπως τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, να συζητήσετε για τα προβλήματα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους και γιατί όχι για να βοηθηθείτε αλλά για να εκτονωθείτε. Βασικά πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας και να καταλάβετε βαθιά τον καθοριστικό χαρακτήρα αυτής της περιόδου για τα μελλοντικά γεγονότα. Ασχοληθείτε ακόμη με τα οικονομικά σας που περνούν και αυτά μεταβατική περίοδο και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο γιατί το μόνο που μπορεί να σας προφυλάξει είναι η συντηρητική τακτική.

Σκορπιός
Ο μόνος τρόπος για να νιώσετε συνεπείς με τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα είναι να επιδοθείτε σε νέα σχέδια για την επαγγελματική σας πρόοδο, χωρίς να παραμελείτε τα οικονομικά που, τελευταία, βρίσκονται σε ασαφή κατάσταση. Φανείτε συντηρητικοί στο χειρισμό των χρημάτων σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως και κυρίως μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα, καθώς η εορταστική περίοδος προσφέρεται αρκετά για σπατάλες. Ακόμη, αποφύγετε αντιθέσεις στον περιβάλλον της εργασίας σας και μην είστε εύθικτοι και απότομοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί δεν έχετε τίποτε περισσότερο ανάγκη από την τρυφερότητα. Τέλος, μην βιαστείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μια καινούρια γνωριμία είναι αυτή που μπορεί να δώσει το νόημα που λείπει από τη ζωή σας.

Τοξότης
Το μήνα αυτό περνάτε την ένταση μιας έκλειψης Ηλίου στο ζώδιό σας στις αρχές κιόλας του Δεκεμβρίου. Για άλλη μια φορά βρίσκεστε σε υπερένταση και πρακτικά και ψυχολογικά, όμως αυτό προμηνύεται και ουσιαστικές αλλαγές στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πολύ γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε καμία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση για το τι μπορεί να σας προσφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες. Ακόμη, μην είστε ευερέθιστοι με τους φίλους σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουν και αυτοί έγνοιες. Επίσης, μην παραμελήσετε τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε χρήματα που θα σας χρειαστούν σύντομα.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σάς κρατά σε υπερένταση και αποτελεσματική δραστηριότητα. Ταυτόχρονα προκαλεί οριστικές ρήξεις με συνεργάτες ή γενικότερα ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στα νέα σας ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάτε όμως και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας κατά το παρελθόν και μην απορρίπτετε τις απόψεις τους. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, αλλά οι πρώτοι μήνες του 2022 διαφαίνονται σαφώς καλύτεροι. Περάστε ευχάριστα τις εορτές, χαρίστε στον εαυτό σας ικανοποίηση και απαλλαγείτε από σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Υδροχόος
Λίγο πριν από το τέλος του 2021 οι περισσότεροι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, είναι τελικά κάτι που χρειαζόσασταν, ώστε να οδηγηθείτε σε καινούριους πιο ουσιαστικούς δρόμους. Στην εργασία σας, βελτιώνονται σημαντικά οι συνθήκες και έρχονται δικαιώσεις υλικές και ηθικές. Ο Δεκέμβριος προσφέρεται στο να υποστηρίξετε νέα σχέδια, να αλλάξετε χώρο ή αντικείμενο εργασίας ή ακόμα και να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμα σας, ώστε να εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Οι εορτές σας θέλουν στο προσκήνιο μιας ευχάριστης κοινωνικής δραστηριότητας. Αισθηματικά, πολλοί θα κάνετε μια εντυπωσιακή γνωριμία, χωρίς όμως μεγάλη διάρκεια.

Ιχθείς
Ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά, αρκεί να ελέγχετε τον δυναμισμό σας ώστε να μην σας φέρει αντιμέτωπες με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στην πρόοδο σας. Προγραμματίστε το χρόνο σας για να μην σπαταλήσετε άδικα την ενεργητικότητά σας. Πάντως η δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας, που αυτή τη στιγμή σας ωθούν σε περίεργες αλλαγές. Φροντίστε τα οικονομικά σας, τυχόν νομικά ή θέματα σε σχέση με την εργασία σας ή τις σπουδές σας και μάθετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή σε ότι κι αν θέλετε να πείτε ή να κάνετε. Αισθηματικά όλα είναι πιθανά, ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές, γι αυτό προετοιμαστείτε ώστε να μην αιφνιδιαστείτε!

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

18/01/2022 | 23:58

Καιρός 19/01: H πρόγνωση για την Τετάρτη

18/01/2022 | 23:53

Γη της Ελιάς: Η ετοιμόγεννη Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

18/01/2022 | 23:52

Rapid Test: Πού θα γίνουν αύριο οι δωρεάν έλεγχοι

18/01/2022 | 23:48

Σκέρτσος: Τα οφέλη του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού

18/01/2022 | 23:38

MasterChef 2022: Ο παίκτης που άφησε άφωνους τους κριτές

18/01/2022 | 23:34

Δημήτρης Παπαδημούλης: Επανεξελέγη για 4η συνεχή φορά αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής με 492 ψήφους

18/01/2022 | 23:30

Τροχαίο ατύχημα είχε η παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη

18/01/2022 | 23:23

Αργυρούπολη: Ούτε συγγνώμη από τον 46χρονο «νταή»-Δίνει μάχη για τη ζωή της η 40χρονη σύντροφός του

18/01/2022 | 23:17

Ερντογάν: «Δεν πήραμε άδικα ερευνητικά σκάφη»

18/01/2022 | 23:05

Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να παίξω 20 χρόνια στους Μπακς»

18/01/2022 | 23:03

Πιθανώς να χιονίσει ακόμη και στο Σύνταγμα τα ξημερώματα της Κυριακής – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου

18/01/2022 | 22:50

MasterChef 2022: Η 26χρονη που εντυπωσίασε με γλυκά ζυμαρικά

18/01/2022 | 22:37

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σάλος μετά τη δήλωσή της για τα «ωραία παιδιά» στον βιασμό της 24χρονης – Τι απαντά η ίδια

18/01/2022 | 22:37

“Λύγισε” ο Βαλάντης: «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου»

18/01/2022 | 22:31

Προειδοποίηση ΠΟΥ: Επικίνδυνος ο κορονοϊός ακόμα και σε ενδημική μορφή
Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο κάθε ζώδιο αναλυτικά
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022
Aυτά είναι τα δύο ζώδια που θα σας ραγίσουν την καρδιά κι αυτό που λατρεύει να είναι σε σχέση
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2022 – Αναλυτικά ερωτικά και επαγγελματικά
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022