Αθήνα

 

36 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 11 Ιουλίου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο κάνει ο Κώστας Λεφάκης.

Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Πιο σταθερός προβλέπεται ο Αύγουστος από τους μήνες που προηγήθηκαν. Φροντίστε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και να ελαττώστε ταχύτητα στις επιδιώξεις σας. Ένα νοικοκύρεμα σε όσα έχετε καταφέρει ως τώρα κρίνεται απαραίτητο για να πατήσετε ξανά στη Γη. Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα σας βοηθά να ξεπεράσετε οικονομικές υποχρεώσεις, ή ακόμα και να έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Οι διακοπές κρίνονται απαραίτητες και θα αποδειχθούν ευχάριστες. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει ποικιλία, αλλά και κάποιες εντάσεις σε εντελώς ακατάλληλες στιγμές.

Ταύρος
Μπαίνει στη θέση του και το τελευταίο κομμάτι του παζλ της αισθηματικής σας ζωής και αυτό σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Φανείτε ψύχραιμοι και συγκαταβατικοί εκεί που υπάρχουν προκλήσεις. Από την άλλη, διαθέστε χρόνο στον εαυτό σας, απαλλαγείτε από προκαταλήψεις του χαρακτήρα σας και ανανεωθείτε! Ο Δίας στο ζώδιό σας αυξάνει τις φιλοδοξίες σας, ενώ ταυτόχρονα σας εφοδιάζει με τα απαραίτητα για να καταλάβετε το σκοπό των όσων συμβαίνουν γύρω σας. Στο τέλος του μήνα φροντίστε να μην είστε μακριά από την πηγή των εξελίξεων στα ζητήματα που σας αφορούν!

Δίδυμοι
Βρίσκεστε στο επίκεντρο των όσων συμβαίνουν γύρω σας. Αυτόν τον μήνα όμως φροντίστε να μην εκτίθεστε με τη γνώμη σας, να μην παίρνετε ρίσκα εκεί που δεν πρέπει και να μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας σε ακατάλληλους ανθρώπους, αν δεν θέλετε να σας χρεώσουν με πιο δύσκολα θέματα ακόμα. Απολαύστε τις διακοπές, τη συντροφιά που σας ταιριάζει και την ευχάριστη πλευρά ενός ταξιδιού. Τα οικονομικά σας δέχονται μια μίνι βελτίωση και σας διευκολύνουν να μη στερηθείτε την καλή πλευρά της ζωής. Μια υποχρέωση σταματά να σας ταλαιπωρεί και αυτό οφείλεται περισσότερο στην καλή διαχείριση του χρόνου και των ικανοτήτων σας.

Καρκίνος
Κάποια έκτακτα έσοδα σας φτιάχνουν τη διάθεση και καλύπτουν την ανάγκη των διακοπών σας. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οικογενειακών ζητημάτων τα οποία χρειάζονται αποφασιστικότητα και καλή προετοιμασία. Κάποιοι θα πάτε αντίθετα στον χαρακτήρα σας αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα πάρετε κι εσείς μια τονωτική δόση αυτοπεποίθησης. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές θα έχετε μικρά θέματα προσαρμογής, αλλά μη δίνετε σημασία και μη χαλάτε τη διάθεσή σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα φροντίζει να περνάτε ευχάριστα αισθηματικά και να μην πλήττετε κοινωνικά!

Λέων
Ήλιος και Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοούν τους σκοπούς σας και τελειοποιούν τις μεθόδους σας. Αισθηματικά ευνοούνται περισσότερο οι ελεύθεροι, ενώ όσοι είστε σε σχέση δέχεστε θετικές επιρροές. Πολλά είναι στο χέρι σας και μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, να επέμβετε σε ότι σας ενοχλεί και να κάνετε τους άλλους να καταλάβουν ότι ενεργείτε για το κοινό συμφέρον. Απολαύστε γενέθλια σε τόπο διακοπών, διευρύνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες και σχέσεις, απαλλαγείτε από σκέψεις που σας ταλαιπωρούν και σας βγάζουν εκτός εαυτού. Μόνο περιορίστε τον εγωισμό σας και συνεργαστείτε με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και χρήσιμες ιδιότητες.

Παρθένος
Έχετε πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά, ή το επαγγελματικό σας μέλλον. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ευνοϊκό για τις επιδιώξεις σας και κατάλληλο για να κάνετε χρήσιμες κινήσεις, ή αλλαγές. Μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια, να επεκτείνετε τη δραστηριότητά σας και σε άλλους τομείς, ή να αποκτήσετε νέες γνώσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας, ενώ γίνεστε και πιο τολμηροί στα αισθηματικά σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας ενισχύει τη θέληση, την καλή φυσική σας κατάσταση και σας κάνει περισσότερο αποφασιστικούς, είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε δεν έχετε εγκαταλείψει τις επάλξεις!

Ζυγός
Η παρουσία του Ερμή και του Άρη στην Παρθένο δίνει ώθηση στα πρακτικά σας ζητήματα. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε διακοπές, μπορείτε να τακτοποιήσετε υποθέσεις μέσω των δυνατοτήτων που σας παρέχει η τεχνολογία. Η ανάγκη σας για ξεκούραση και απαλλαγή από υποχρεώσεις λειτουργεί αμφίδρομα τώρα, καθώς καταλαβαίνετε ότι θυσιάζοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, αξιοποιείτε κάποιες ευκαιρίες για το μέλλον. Η Αφροδίτη στον Λέοντα καλύπτει την ανάγκη της συναισθηματικής έκφρασης και σας φέρνει πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι έχετε ευρύ πεδίο δράσης, αλλά θυμηθείτε να αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας.

Σκορπιός
Ο Δίας στον Ταύρο ευνοεί τις θέσεις και τις κινήσεις ανάπτυξής σας. Σας υπενθυμίζει όμως πια πρακτικά ζητήματα πρέπει να τακτοποιήσετε για να προχωρήσετε. Οι διακοπές προβλέπονται ευχάριστες αλλά όχι θεαματικές. Προτιμήστε ένα ασφαλές περιβάλλον που ελαττώνει έτσι τις ανήσυχες σκέψεις. Φροντίστε να να μην αλλάζετε γνώμη την τελευταία στιγμή, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που έχει αποδείξει πόσο αλάνθαστα λειτουργεί. Οικονομικά μπορείτε να ελπίζετε σε μια μικρή ενίσχυση από εκείνους που σας οφείλουν χρήματα. Γενικά, ο μήνας φαίνεται να είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας! Επωφεληθείτε!

Τοξότης
Τα αισθηματικά σας είναι σε άνθιση και πρέπει να κάνετε μια σωστή διαχείριση των όσων σας συμβαίνουν. Ο μήνας, αν και πολύπλοκος στα πρακτικά του, σας ωφελεί ψυχολογικά. Κάποιοι θα ταξιδέψετε και κάποιοι θα προετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας στο προσεχές μέλλον. Ένας άνθρωπος θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας και θα σας παρακινήσει να μην αναβάλλετε περισσότερο αυτά που σας ευχαριστούν. Το τέλος του μήνα ευνοεί την τακτοποίηση ζητημάτων που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Ένας έξυπνος συμβιβασμός θα λύσει το Γόρδιο δεσμό και θα σας φέρει σε μια πιο πλεονεκτική θέση στις επιδιώξεις σας!

Αιγόκερως
Η αγωνιστικότητά σας αποδίδει και η επιμονή σας ανταμείβεται. Η καλή προετοιμασία σας βοηθά να θρέψετε τους καρπούς των κόπων σας και να ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες του παρελθόντος. Είναι αλήθεια ότι βλέπετε πιο μακριά από τους άλλους, αλλά η εμμονή σας στην κανονικότητα σας στέρησε ανθρώπους που έδιναν μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε λοιπόν τώρα να αναπληρώσετε τη συντροφιά σας, να απολαύσετε τις διακοπές σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιον άνθρωπο. Εσείς που οργανώνετε σπουδές σε άλλο τόπο, ή μετακινήσεις για οποιονδήποτε λόγο, φροντίστε να ενημερωθείτε για όλες τις πτυχές αυτής σας της κίνησης.

Υδροχόος
Κοινωνική ζωή και προσωπικές ευχάριστες στιγμές θα φέρει ο μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Κάποιοι θα σκεφτείτε να αλλάξετε τα σχέδια των διακοπών σας εξ αιτίας ενός αστάθμητου παράγοντα που θα κάνει την εμφάνισή του την τελευταία στιγμή. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να διασκεδάσει και να απολαύσει ποιοτικό χρόνο και αφήστε κατά μέρος την ανησυχία για θέματα που δεν είναι δικά σας. Μια οικονομική έγνοια θα εξακολουθήσει να υπάρχει αλλά δεν προβλέπονται εξελίξεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Το έμψυχο περιβάλλον υποστηρίζει τις επιδιώξεις σας, αλλά δεν μπορεί να πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ σας. Αρκεστείτε στη βοήθεια που σας προσφέρει και οργανώστε τη στρατηγική σας!

Ιχθύες
Η καρδιά του καλοκαιριού σας βρίσκει έτοιμους για νέες εξορμήσεις και περιπέτειες. Φροντίστε να έχετε κλείσει τις εκκρεμότητες που σας πιέζουν, χωρίς όμως να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Επίσης, μην μεγαλοποιείτε τα τυχόν εμπόδια που συναντάτε στο δρόμο σας, γιατί έτσι τα ενδυναμώνετε. Αισθηματικά εκφραστείτε ελεύθερα και παραγωγικά. Το περιβάλλον φροντίζει για τις ευχάριστες στιγμές και τη διασκέδασή σας και καλό θα ήταν να μην του αντιστέκεστε. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή είναι τα πρακτικά ζητήματα τα οποία δεν τελειώνουν από τη μια μέρα στην άλλη, όσο σωστά και αν τα αντιμετωπίζετε ως τώρα.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

paralia 120724

12/07/2024 | 17:08

Παραλίες Αττικής: Τρεις προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

12/07/2024 | 17:00

Μιχάλης Ρέππας: «Δεν μπορώ να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα συναντήσω ξανά την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη»

12/07/2024 | 16:54

UEFA: Η νέα κατάταξη συλλόγων – Στην κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι, δύο ελληνικές ομάδες στο τοπ-100
neaaristera sima 160524

12/07/2024 | 16:47

Η Νέα Αριστερά για το νοσοκομείο Γεννηματάς: Η βλάβη βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

12/07/2024 | 16:41

Δήμος Καλλιθέας: Εκδήλωση για τα 81 χρόνια από το θάνατο του Κωστή Παλαμά με τον συνθέτη Πασχάλη Τόνιο

12/07/2024 | 16:36

Δεν θα διεξαχθεί το τουρνουά στο Ντουμπάι, στο οποίο θα μετείχε ο Παναθηναϊκός
mpeleris 120724

12/07/2024 | 16:32

Μπελέρης: Πήρε άδεια να ορκισθεί ευρωβουλευτής μετά τις πιέσεις στον Ράμα

12/07/2024 | 16:25

ΣΥΡΙΖΑ: Εμπαιγμός χιλιάδων μικρομεσαίων, να παραιτηθεί ο Χατζηδάκης

12/07/2024 | 16:19

Χατζίδου και Παύλου για Μαγγίρα: «Με αυτά που ξέρουμε, ήταν αδικία αυτό που έγινε»
kikilias 120724

12/07/2024 | 16:15

Β.Κικίλιας: Φέτος τα εναέρια μέσα σηκώνονται με τον πρώτο καπνό

12/07/2024 | 16:05

Λιλή Πυράκη: «Σοκαριστήκαμε όλοι με την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη»

12/07/2024 | 15:59

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Περιστερά Θέρμης και Νέα Ρόδα Χαλκιδικής
betshop 120724

12/07/2024 | 15:55

Αναστολή λειτουργίας της στοιχηματικής Betshop – Τι απαντά η εταιρεία

12/07/2024 | 15:50

Π.Μαρινάκης για Β.Μακεδονία: Εάν θέλουν οι γείτονες μας να μιλάνε για Ευρώπη πρέπει να αλλάξουνε ρότα

12/07/2024 | 15:46

ΚΚΕ – Καραθανασόπουλος: Η κυβέρνηση σημαιοφόρος στο «πολεμικό ανακοινωθέν» του ΝΑΤΟ
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024
zodia 5 scaled
Ιούλιος: Δύσκολος ο υπόλοιπος μήνας για αυτά τα ζώδια
zodia11
Δύο ζώδια που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα είναι μέσα στο μπρίο και το κέφι, σήμερα