Αθήνα

 

23 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Νέα Μάκρη: Σοκ από τον θάνατο 19χρονης εγκύου – Οι συγγενείς καταγγέλλουν ότι περίμεναν ώρες το ασθενοφόρο

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

Τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου κάνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Κίνημα Αλλαγής: Τέσσερις σε θέση εκκίνησης για την κούρσα που οδηγεί στην ηγεσία
Καιρός: Bροχές και καταιγίδες σήμερα (5/12)- Δείτε σε ποιες περιοχές

Όπως τονίζει ο Κώστας Λεφάκης: «Ο τελευταίος μήνας του 2020 είναι εδώ και μαζί του φέρνει μία σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη και ένα νέο συνοδικό κύκλο ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο που περνούν στον Υδροχόο».

ΚΡΙΟΣ
Το μήνα αυτό, προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να μην χάσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, γιατί όλα εξαρτώνται από τη σωστή ή μη εκτίμηση των συνθηκών. Είναι αλήθεια πως τα οικονομικά σας, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική εικόνα παρουσιάζουν. Φερθείτε λοιπόν συντηρητικά και ευέλικτα, αν θέλετε η χρονιά που έρχεται να συμβάλει στην γενική σας πρόοδο. Προσέξτε επίσης την συμπεριφορά σας τις εορταστικές ημέρες με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας, που ξέρετε ότι παρόλη την φιλικότητα που δείχνουν, έχουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που η επιθετικότητα των άλλων μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιτυχία των σχεδίων σας, πράγμα ζωτικό για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλή δραστηριότητα και κίνηση προβλέπεται για εσάς για αυτό το μήνα και υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις και γνωριμίες, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να φροντίσετε σχετικά με την εργασία και τα οικονομικά σας και θα ήταν παράλογο να χάσετε χρόνο σε ενέργειες και καταστάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Ένα ταξίδι ή μια συμφωνία την περίοδο των εορτών μπορεί να αποδειχτούν επωφελή αν είστε αρκετά συνετές ώστε να μην εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο για κάτι καινούργιο που απλώς υπόσχεται πρόοδο και κέρδη. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και αποφύγετε πωλήσεις και δάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πριν τελειώσει η χρονιά αυτή, τα αισθηματικά σας, σας προετοιμάζουν νέες εντάσεις. Βασικά, οι ανάγκες σας αυτό το μήνα δεν είναι ερωτικές αλλά νιώθετε πολύ έντονα την ανασφάλεια σας για να μπορέσετε να αντέξετε χωρίς να βρείτε ένα τρόπο φυγής. Θα ήταν καλύτερα να φύγετε από αυτά που σας καταπιέζουν προσπαθώντας να κάνετε κάτι δημιουργικό και μην ξεγελάτε τον εαυτό σας με απόπειρες σχέσεων που ξέρετε από πριν ότι δεν θα οδηγήσουν, τελικά πουθενά. Αλλαγές σημαντικές θα υπάρξουν στην εργασία σας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα ουσιαστικά καινούριο ξεκίνημα ή τουλάχιστον να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετή ένταση επικρατεί για τους περισσότερους από εσάς στον αισθηματικό τομέα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη, αλλά είναι εύκολο να αποσυμφορήσετε την ατμόσφαιρα με λίγη ψυχραιμία και πολλή αποφασιστικότητα. Βασικά, η αγωνία σας είναι αδικαιολόγητη και μεγαλώνει από τα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα που πρέπει ωστόσο να διευθετηθούν πριν τελειώσει η χρονιά. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια, ακριβώς γιατί πληγώνει την ευαισθησία σας και δεν θα ήταν άσχημο να ρίξετε λίγο φως στην κατάσταση συζητώντας με τους αμέσως ενδιαφερόμενους και τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μέχρι τις γιορτές.

ΛΕΩΝ
Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς βρίσκεστε σε μια υπερένταση, παρά το γεγονός ότι κάποια θέματα βαίνουν προς τακτοποίηση, τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε και να προγραμματιστείτε για να αξιοποιήσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, ώστε να μπούνε τα προβλήματα στο δρόμο για την λύση τους. Κυρίως αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του εργασιακού και γενικότερα του άμεσου περιβάλλοντος σας και αποφασίστε για μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία, μετά από μεγάλη προσοχή και σκέψη για να μην μετανιώσετε αργότερα από τις ευθύνες που θα αναλάβετε ή τους όρους που θα σας τεθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος είναι αρκετά καλύτερος μήνας και με πιο στρωτά αποτελέσματα σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μια καινούρια ή κάπως ιδιόρρυθμη γνωριμία θα σας κουράσει αυτό το μήνα, γιατί πρέπει να προβληματιστείτε για πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ή δεν θέλατε να σκεφτείτε. Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις υπερβολές στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και θα βάλουν τη σχέση σας σε κίνδυνο ρήξης για την οποία δεν είστε ακόμη έτοιμοι. Φροντίστε τα οικονομικά σας που βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να σκεφτείτε προνοητικά για το μέλλον. Δημιουργήστε από τώρα σίγουρα βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο όπως αγοροπωλησίες ή λανθασμένες επενδύσεις. Οι εορταστικές ημέρες προβλέπονται διαφορετικές, αλλά όχι περιοριστικές.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός προσφέρεται για να αναζητήσετε τους φίλους σας που έχουν ίσως απομακρυνθεί με τον καιρό, να διαφοροποιήσετε κάπως τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, να συζητήσετε για τα προβλήματα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους και γιατί όχι για να βοηθηθείτε αλλά για να εκτονωθείτε. Βασικά πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έφεραν στη ζωή σας τα μέτρα και οι περιορισμοί και να καταλάβετε βαθιά τον καθοριστικό χαρακτήρα αυτής της περιόδου για τα μελλοντικά γεγονότα. Ασχοληθείτε ακόμη με τα οικονομικά σας που περνούν και αυτά μεταβατική περίοδο και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο γιατί το μόνο που μπορεί να σας προφυλάξει είναι η συντηρητική τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μόνος τρόπος για να νιώσετε συνεπείς με τον εαυτό σας αυτό το μήνα είναι να δοθείτε σε νέα σχέδια για την επαγγελματική σας πρόοδο, χωρίς να παραμελείτε τα οικονομικά που, τελευταία, βρίσκονται σε ασαφή κατάσταση. Φανείτε συντηρητικοί στα πρακτικά σας ανοίγματα, μην αφήνετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως και κυρίως μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα, καθώς η εορταστική περίοδος προσφέρεται, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, αρκετά για σπατάλες. Ακόμη, αποφύγετε αντιθέσεις στον περιβάλλον της εργασίας σας και μην είστε εύθικτοι και απότομοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί δεν έχετε τίποτε περισσότερο ανάγκη από την τρυφερότητα. Τέλος, μην βιαστείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σας δώσει σε διάρκεια, την ένταση που έχετε ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον μήνα αυτόν βρίσκεστε σε υπερένταση και πρακτικά και ψυχολογικά, όμως αυτό οφείλεται στην αναμονή θετικών αλλαγών στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα, που επιφυλάσσει στην πορεία του ο Δεκέμβριος για εσάς. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πολύ γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε καμία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση για το τι μπορεί να σας προσφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες. Ακόμη, μην είστε ευερέθιστοι με τους φίλους σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουν και αυτοί έννοιες. Θα ήταν επίσης σκόπιμο να μην παραμελήσετε τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε χρήματα που θα σας χρειαστούν σύντομα. Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας στα μέσα του μήνα επηρεάζει την κρίση και τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τελευταίος μήνας του 2020 σας κρατά σε υπερένταση που μπορεί να σας οδηγήσει σε αποτελεσματική δραστηριότητα αλλά και οριστικές ρήξεις με συνεργάτες ή γενικότερα ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μπορεί επίσης, να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές δυσκολίες και καθυστερήσεις ή να χρειαστεί να αναβάλετε ένα ξεκίνημα που έχει μεγάλη σημασία για την ψυχική σας ικανοποίηση. Η έκλειψη του Ήλιου σε Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αναγκάσει πολλούς από εσάς να πλησιάσετε χρήσιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στα νέα σας ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάτε όμως και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας κατά το παρελθόν και μην απορρίπτετε τις απόψεις τους. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, αλλά οι πρώτοι μήνες του 2021 διαφαίνονται σαφώς πιο ενδιαφέροντες σε αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λίγο πριν από το τέλος του 2020 οι περισσότεροι από εσάς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, είναι τελικά κάτι που χρειαζόσασταν, ώστε να οδηγηθείτε σε καινούργιους πιο ωφέλιμους δρόμους. Αυτόν τον μήνα υποδέχεστε στο ζώδιό σας τον Δία και τον Κρόνο που θα επηρεάσουν σταδιακά και μεσοπρόθεσμα την καθημερινότητά σα σε όλους τους τομείς. Ο Δεκέμβριος δεν προσφέρεται ακόμα στο να βάλετε μπροστά καινούρια σχέδια, ούτε να αλλάξετε χώρο ή αντικείμενο εργασίας ή ακόμα να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμα σας, ώστε να καταφέρετε να εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Στον οικονομικό τομέα, η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά αλλά εσείς δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε αρκετά σοβαρά ώστε να βρείτε την άκρη που θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση. Αισθηματικά, προβλέπεται μια εντυπωσιακή γνωριμία, χωρίς όμως μεγάλη διάρκεια.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά, αρκεί να ελέγχετε τον δυναμισμό σας ώστε να μην σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στην πρόοδο σας και να προγραμματίσετε το χρόνο σας για να μην σπαταλήσετε άδικα την ενεργητικότητα σας. Πάντως η δραστηριότητα είναι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα, που αυτή τη στιγμή σας ωθούν σε περίεργες αλλαγές. Φροντίστε τα οικονομικά σας, τυχόν νομικά ή θέματα σε σχέση με την εργασία σας ή τις σπουδές σας και μάθετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή που θα μπορέσετε να επιβάλετε ή να προσβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Τις εορταστικές ημέρες φροντίστε να είστε σε γνώριμο και ασφαλές για την ψυχολογία σας περιβάλλον.

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Σαρλ Μισέλ: Εξετάζουμε κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Μείωση ΑΕΠ κατά 11,7% στο 3ο τρίμηνο 2020 σε σχέση με το 3ο τρίμηνο 2019

Σύψας: Αν εγκριθεί το εμβόλιο θα το κάνω σε ζωντανή μετάδοση από το νοσοκομείο

Μόσιαλος: Oι έγκυες δεν θα λάβουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Κορονοϊός: Μεγάλη ανησυχία στη Θεσσαλονίκη από τα ευρήματα στα λύματα για το ιικό φορτίο (πίνακας)

Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα παραβίασε την υφαλοκρηπίδα μας»

Τάσος Γιαννίτσης στο TheCaller: «Μεταξύ 2009-2019 η χρηματοδότησή του ασφαλιστικού έγινε με μια διόγκωση των φόρων στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα»

Ροή Ειδήσεων

08/06/2023 | 00:20

Eoρτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου

08/06/2023 | 00:12

Tα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιουνίου

08/06/2023 | 00:11

O καιρός της Πέμπτης 8 Ιουνίου
world ocean day

08/06/2023 | 00:06

8 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών

08/06/2023 | 00:04

«1984»: 74 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού μυθιστορήματος του Τζορτζ Όργουελ

07/06/2023 | 23:45

«Πως η ογκώδης άγνοια και το ολοφάνερο μίσος γίνονται αποδεκτά;»: Φουντώνει το κύμα στήριξης στον Πατέρα Αλέξανδρο, αποκαλυπτικές φωτογραφίες που τον δικαιώνουν
mpartzis

07/06/2023 | 23:25

«Δεν θα πουλήσω τον φίλο μου με την πρώτη ευκαιρία»: Tα… καρφιά του Μπάρτζη στη Μαριαλένα

07/06/2023 | 23:04

Εικόνες που σοκάρουν: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας στην Πλατεία Βάθη

07/06/2023 | 22:47

Γιώργος Παπανδρέου από την Πάτρα: «Πρόκληση για εμάς τους προοδευτικούς πολίτες η ανατροπή της συνεχούς υπονόμευσης της δημοκρατίας»
lionel messi training top 1

07/06/2023 | 22:37

Οριστικό: Στην Αμερική και την Ίντερ Μαϊάμι ο Λίο Μέσι!

07/06/2023 | 22:29

Άκης Σκέρτσος: «Το μαύρο δεν ταιριάζει στην Ελλάδα αλλά ταιριάζει δυστυχώς ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ»

07/06/2023 | 22:19

«Kαμπανάκι» από τους ειδικούς: Αυτές είναι οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν να «βυθιστούν» από πλημμύρες
5907425

07/06/2023 | 22:06

Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δράμα: «Ο πατριωτισμός της ευθύνης και της πράξης μετριέται με αποτελέσματα»

07/06/2023 | 21:44

Survivor All Star-Απαρηγόρητος ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Χθες έκλαψα τρεις φορές»

07/06/2023 | 21:27

Δεν μπορούσε καν να θυμηθεί η Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη της αντίδραση μετά το σοκαριστικό τροχαίο
gi zodia provlepseis 1300 1500x750
Tα ζώδια της Πέμπτης 8 Ιουνίου
44c7b6 zodia 2
Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου
Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Λέοντα από 05/06/2023 – 08/10/2023
zwdia
Αυτό είναι το ζώδιο που δίνει το καλύτερο φιλί
gi zodia provlepseis 1300 1500x750
Tα ζώδια της Τρίτης 6 Ιουνίου
1207983 zodiapoueisai 680
Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Ιουνίου