Αθήνα

 

30 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Εορτολόγιο 17 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Ιούνιο 2022 από τον Κώστα Λεφάκη.

Κριός

Άρης και Δίας στο ζώδιό σας σηματοδοτούν την αρχή μιας σημαντικής εποχής με πολλά αισιόδοξα μηνύματα αλλά και αποτελέσματα. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας, φροντίστε με υπευθυνότητα τις επαγγελματικές σας πρακτικές και προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι. Αισθηματικά η κατάσταση δημιουργεί ένταση χωρίς βασικό προσδιορισμό. Υπάρχει προσφορά αλλά δεν είναι αυτό που θέλετε. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα δεδομένα που σας ταλαιπωρούν και να δώσετε νέα κατεύθυνση στα σχετικά σας ενδιαφέροντα.Οικονομικά βρίσκετε τις άκρες και τις λύσεις που θέλετε, τακτοποιείτε υποχρεώσεις και υποστηρίζετε ανάγκες της τρέχουσας καθημερινότητας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 13 βελτιώνει τις προσωπικές και αισθηματικές σας δραστηριότητες. Οι περισσότεροι απολαμβάνετε το ενδιαφέρον των άλλων και κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτά που δημιουργούνται τώρα να έχουν και διάρκεια και χαρά. Οι δυσκολίες θα είναι στην οικογένεια, όπου πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες όπως σας εξυπηρετούν. Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάσουν τόσο στην διάθεση όσο και στα συμφέροντα σας, ενώ αλλάζει η καθημερινή σας ζωή εξαιτίας νέων συγκυριών και συμπτώσεων. Φορτίζεται ο χώρος των επαγγελματικών σας και πρέπει να φανείτε εδώ περισσότερο συνεργάσιμοι ή αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές, κάντε μια περιστασιακή, συμφέρουσα συνθηκολόγηση.

Δίδυμοι

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς, θεωρείται δημιουργικός και απαλλακτικός. Όσοι έχετε στόχο να προοδεύσετε θα έχετε και τα μέσα να το επιτύχετε. Οι σχέσεις με τους άλλους βελτιώνονται και οι συνεργασίες αποδίδουν. Φροντίστε να είστε συνεπείς με ότι προκύπτει στα οικονομικά σας, αν και προβλέπονται κάποιες σημαντικές ανάσες σε αυτόν τον τομέα. Αισθηματικά ωφελούνται οι ελεύθεροι οι οποίοι ανανεώνονται και είναι πιο αισιόδοξοι. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος δέχονται θετικές επιδράσεις αλλά πρέπει να παρθούν και οι κατάλληλες αποφάσεις.

Καρκίνος

Είστε περισσότερο ευνοημένοι αυτό το μήνα από ότι στο παρελθόν και οι περισσότεροι θα διευκολυνθείτε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας κυρίως αυτές που σχετίζονται με θέματα οικονομικά και νομικά. Η υπομονή και ο συντηρητικός χειρισμός χρειάζονται για τα χρήματα σας, όπου πρέπει να αποφύγετε περιττά έξοδα. Στην εργασία θα υπάρξουν περιστασιακές εντάσεις, αντιμετωπίστε την ατμόσφαιρα διπλωματικά, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικογενειακά σας και κυρίως οργανώστε το πρόγραμμα και τη σκέψη σας αποφεύγοντας τις εξωτερικές επιρροές έτσι ώστε να μην σας διασπούν.

Λέων

Η κοινωνική ζωή, τα ταξίδια, οι μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα του μήνα. Φροντίστε να ωφεληθείτε από ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην εργασία, αλλά μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές σε τομείς που μέχρι τώρα απέδιδαν καρπούς. Αισθηματικά έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια να επιδιώξετε προσαρμογές οι δεσμευμένοι και νέο σύντροφο οι ελεύθεροι. Η τελευταία εβδομάδα φέρνει ένα δίλημμα στη διαχείριση μιας σχέσης και μπορεί να επηρεάσει προσωρινά κάποιες ισορροπίες. Η οικογένεια εξακολουθεί να στηρίζεται σε εσάς, αλλά σας αφήνει και κάποια περιθώρια ελευθερίας. Επαγγελματικά τα νέα ξεκινήματα θα έχουν την τιμητική τους και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνετε!

Παρθένος

Ο Ιούνιος φροντίζει να τονίσει τις φιλοδοξίες σας. Οργανώστε τις κινήσεις σας μέχρι τις 13, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις σε συνεργάτες σας. Θυμηθείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος και αποφύγετε να κάνετε τις ίδιες επιλογές. Αισθηματικά όλα εξελίσσονται με μεγαλύτερη ταχύτητα το δεύτερο μισό του μήνα και δεν πρέπει να αγνοείτε τα μηνύματα που παίρνετε από το περιβάλλον. Οι πιο ταλαιπωρημένοι, καταφέρνετε να κλείσετε τα θέματα που δεν προχώρησαν. Οι νέες γνωριμίες εμφανίζονται αναπάντεχα και χωρίς προειδοποίηση. Η τελευταία εβδομάδα σας επισημαίνει τις δυνατότητες που έχετε να εξελιχθείτε και να σπάσετε ένα είδος απομόνωσης στο οποίο είχατε μπει οικειοθελώς, επειδή σας ενοχλούσε κάτι σημαντικό γύρω σας!

Ζυγός

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για σας τον Ιούνιο, είναι ότι δεν προλαβαίνετε να σκεφτείτε και άρα, να διστάσετε. Η νομοτέλεια που ξέρατε περνά σε στάδιο αναπροσαρμογής και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις. Άρης και Δίας στον απέναντί σας Κριό, δίνουν έμφαση στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και στην αισθηματική σας ικανοποίηση. Ο μήνας έχει αισιόδοξα μηνύματα και οι όποιες δυσκολίες φαίνεται να μην είναι ικανές να σας σταματήσουν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε σταθεροί σε αυτά που επιδιώκετε και να μην επηρεάζεστε, ούτε από γνώμες τρίτων, ούτε από το γεγονός ότι αυτό που κάνετε, γίνεται για πρώτη φορά. Φτάσατε στο σημείο που πρέπει να βγείτε από τον λαβύρινθο των κλισέ.

Σκορπιός

Συνεχίζετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, αλλά έχετε ξεπεράσει πολλούς σκοπέλους. Η εποχή περιλαμβάνει σημαντικές προκλήσεις που σας βγάζουν από την αμυντική ρουτίνα που αφαιρούσε χρώμα από τη ζωή σας. Επαγγελματικά και πρακτικά, ωφεληθείτε από την παρουσία του Ερμή στον Ταύρο έως τις 13 και τακτοποιήστε υποθέσεις. Κάποιοι θα αφήσετε άλλους στη θέση σας τους οποίους πρέπει και να ενημερώσετε. Το τελευταίο δεκαήμερο ξυπνά μέσα σας η διάθεση για περιπέτεια και αλλαγές οι οποίες υποστηρίζονται και από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ένας ανικανοποίητος έρωτας δίνει τη θέση του σε άλλον, πιο ουσιαστικό και είναι τότε που θα καταλάβετε τη σημασία των όσων δεν έγιναν. Να θυμάστε πως εσείς αποφασίζετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε.

Τοξότης

Τώρα μπορείτε να είστε συγκεκριμένοι και ενθουσιώδεις. Ο Ιούνιος ευνοεί το χαρακτήρα και τις διαθέσεις σας, αφού προηγουμένως σας δώσει λύσεις για τα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η οικογένεια χαλαρώνει τις πιέσεις της, πράγμα που σημαίνει ότι τα έχετε καταφέρει όπως έπρεπε με τη στάση που κρατήσατε και τη βοήθεια που προσφέρατε. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Ταύρο έως τις 22, σας βάζει διλήμματα, αλλά όταν περάσει στους Διδύμους, αποφασίζει να σας στηρίξει. Άρης και Δίας στον Κριό ενισχύουν τη φυσική σας κατάσταση, αναγνωρίζουν την ευφυϊα σας, βάζουν σε εφαρμογή τις μεγάλες δυνάμεις που στέκονται στο πλευρό σας. Αισθηματικά γίνεστε το επίκεντρο του περιβάλλοντος και ένας νέος έρωτας ανθίζει στην καρδιά των περισσότερων από εσάς.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη στον Ταύρο έως τις 13 και σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας και ελευθερώστε τις ωφέλιμες δυνάμεις από έναν ανώφελο εγκλωβισμό. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να επηρεάσει μια οικονομική συναλλαγή, αλλά όχι να την ματαιώσει, καθώς οι περισσότεροι, έχετε πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η οικογένεια είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει αρκετά, καθώς εκδηλώνονται κάποιες φυγόκεντρες τάσεις, ιδιαίτερα από τα νεότερα μέλη της. Το τελευταίο δεκαήμερο επηρεάζεται και η αισθηματική σας ζωή, ενώ κάποιοι θα χρειαστεί να υποχωρήσετε σε θέματα που δημιουργούν προστριβές με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Πολύ κίνηση συζητήσεις και νέες επιρροές που θα δεχτείτε αιφνίδια από το περιβάλλον προβλέπεται για όλο το διάστημα αυτού του μήνα. Τα προβλήματα της οικογένειας ή τα προσωπικά αρχίζουν να λύνονται. Αισθηματικά κάτι θα σας απασχολήσει μετά από την μεσολάβηση ενός γεγονότος. Παραμείνετε προσεκτικοί σε συμφωνίες που θα κλείσετε για να εξυπηρετήσετε το οικονομικό σας συμφέρον ενώ επαγγελματικά φανείτε ανθεκτικοί σε τυχόν παράταση ταλαιπωριών που θα ζήσετε το πρώτο μισό του μήνα. Στις συνεργασίες σας μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση στην οποία έχετε εμπλακεί λίγο δραματικά. Φροντίστε επίσης να ξεκουράζεστε και να ψυχαγωγήστε! Η ψυχική σας ευεξία αποκαθίσταται σταδιακά!

Ιχθύες

Η Αφροδίτη συνεχίζει να εντείνει το ενδιαφέρον σας για κάποιους ανθρώπους. Γενικότερα όμως η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας είναι κάπως νευρική και ασαφής καθώς ο Άρης και ο Δίας πορεύονται στον Κριό. Μην νιώθετε αδικημένοι, ούτε ότι διαψεύδονται τα αισθήματά σας. Απλά η καθημερινότητα επιταχύνεται και όλοι βιάζονται να πάρουν θέσεις και προνόμια που έχουν στερηθεί. Κάποιες φορές πρέπει να αλλάξετε τακτική και τρόπο αντιμετώπισης. Αποφύγετε την εκδοχή μιας κρίσης και αποδεχτείτε ότι εκείνοι που σας ενδιαφέρουν βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα δικά τους προβλήματα. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας. Επαγγελματικά όσοι έχετε μια ιδέα υλοποιήστε την!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

ap24169612440811 200240

17/06/2024 | 20:46

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: O Απόστολος Παπαστάμος πήρε το χρυσό μετάλλιο και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

17/06/2024 | 20:18

Βασίλης Τερλέγκας: Σκόνταψε και έπεσε από την σκηνή – Σηκώθηκε αμέσως μετά την τούμπα

17/06/2024 | 20:07

Ερντογάν: Ο κόσμος πρέπει να λάβει μέτρα κατά του αιμοδιψούς Ισραήλ
screenshot 17

17/06/2024 | 19:57

Στέφανος Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος για ένα νέο σχήμα ακόμα και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

17/06/2024 | 19:38

Χαμός στο Twitter και στο πλατό της εκπομπής της με δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα – «Μια καριέρα πλήττεται»

17/06/2024 | 19:21

Χάρης Ρώμας: Ο τραγικός αποχαιρετισμός του συνεργάτη του – «Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα»
screenshot 14

17/06/2024 | 19:16

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος καταγγέλλει πως απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με «εντολή Κασσελάκη»

17/06/2024 | 18:54

Νίκος Ανδρουλάκης : «Έτοιμος να αξιολογηθώ από τη βάση του ΠΑΣΟΚ – Όποιος έχει φιλοδοξίες ας δηλώσει παρών – Θα διαγραφούν όσοι συνεχίζουν τον τοξικό λόγο»

17/06/2024 | 18:25

Μπέττυ Μαγγίρα: Το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1
rendered 57

17/06/2024 | 18:15

Ερμής σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Τα ζώδια που εισέρχονται σε μία εποχή αφθονίας και τύχης από σήμερα

17/06/2024 | 18:08

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την εν διαστάσει συζυγό του, την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε

17/06/2024 | 17:51

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα: «Το καταδικάζω, δεν είχα καταλάβει τίποτα, είναι δύσκολο να προχωρήσει η συνεργασία μας»
ioannapaliospyrou dikastiria intime6 2048x1406

17/06/2024 | 17:39

Απόστολος Λύτρας: Από τον Παντελίδη, την Δώρα Ζέμπερη, την «βιτριολίστρια» και την Πισπιρίγκου: Οι πολύκροτες υποθέσεις του γνωστού δικηγόρου

17/06/2024 | 17:23

Επίθεση θαλάσσιας χελώνας σε λουόμενη στο Λιμένι – Δέχθηκε ισχυρό δάγκωμα

17/06/2024 | 17:09

«Το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα, τα κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομα» – Η κατάθεση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα
rendered 57
Ερμής σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Τα ζώδια που εισέρχονται σε μία εποχή αφθονίας και τύχης από σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα κάνουν καινούργιες επαφές, σήμερα
 άστρα και τα ζώδια μας φέρνουν εμπόδια 1
Δύο ζώδια θα αμφιβάλλουν για πολλά, σήμερα
friendship zodia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια δε θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι, σήμερα
44c7b6 zodia 2
Δύο ζώδια θα κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους, σήμερα