Αθήνα

 

31 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

doukas 1
Χάρης Δούκας: Δηλώνει παρών στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Ποιοι θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα;

Τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια κάνει μέσα από το oroskopos.gr ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός: Ανοιχτό το να υπάρξει lockdown στη νυχτερινή διασκέδαση
Ηλίας Μόσιαλος: Η πανδημία αντιμετωπίζεται αν ξεβολευτούμε λίγο και προσέξουμε περισσότερο

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Η Πανσέληνος του Αυγούστου καραδοκεί να σας ξεκουράσει και να σας διασκεδάσει, αρκεί και εσείς να κάνετε τις δέουσες προσπάθειες. Η εύνοια που δέχεστε από τον Άρη ανοίγει ορίζοντες και δίνει σύντομες ευκαιρίες μέσα σε μια δύσκολη εποχή. Μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες! Οι προσπάθειες στα ερωτικά θα αποδώσουν καρπούς. Διαλέξτε έγκαιρα τη σωστή παρέα και τους σωστούς προορισμούς που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Αποφύγετε ανάρμοστες συμπεριφορές και φροντίστε να απολαύσετε τους καρπούς της σχέσης σας. Μη διασπάστε σε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε ή να προλάβετε! Μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους και μη συμμετέχετε σε σπορ που δεν γνωρίζετε! Το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν μαζί σας με ιδιάζοντα τρόπο.

Ζώδια – Λεφάκης: Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

Ταύρος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι μια αστρική φάση που θα δαμάσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Χρειάζονται βέβαια ιδιαίτεροι χειρισμοί εκ μέρους σας , αλλά δεν θα το καταλάβετε, εξ αιτίας κάποιων ευχάριστων συγκυριών. Προβάλλετε τα καλά σας στοιχεία, ξεπεράστε τις αδυναμίες που σας επιβάλλει ο εγωισμός σας και προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος θα φέρει αλλαγές και επεισόδια. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ή να μην πανικοβληθείτε. Αποφύγετε αντιθέσεις με το στενό περιβάλλον και κάντε αναγκαίες υποχωρήσεις στα ερωτικά σας, προκειμένου να χαρείτε αυτό που σας αφορά. Στο χέρι σας είναι να διακριθείτε, να επηρεάσετε τη γνώμη εκείνων που θέλετε και να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει από καιρό.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά εξαιρετικά. Στο μεταξύ βρίσκεστε κάτω από μια αρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Άρη: η πρώτη βοηθά την πραγματοποίηση επιθυμιών και ο δεύτερος την επιτυχία των στόχων. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο η ένταση είναι δεδομένη όπως και η αύξηση υποθέσεων ενδιαφερόντων, ή και υποχρεώσεων. Εδώ χρειάζεται ένα γερό πρόγραμμα προκειμένου να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες της χαράς, αλλά ταυτόχρονα να μην μείνουν πίσω υποχρεώσεις, ευθύνες και αποστολές που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε. Πάνω από όλα αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και συνειδητοποιήστε έγκαιρα τα μηνύματα της ίδιας της ζωής, μέσα από περιστατικά και αιφνίδιες συναντήσεις.

Καρκίνος

Το Φεγγάρι του Αυγούστου τονίζει την ανάγκη για οικονομικό και αισθηματικό ανεφοδιασμό. Δεν είναι ανέφικτο όλο αυτό, αλλά θέλει έξυπνες κινήσεις, ευελιξία και προνοητικότητα. Έχετε την ευκαιρία να επινοήσετε ευχάριστες διακοπές, έστω και την τελευταία στιγμή. Έχετε δυνατότητες να περάσετε ευχάριστα με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και τέλος, παρά τα εμπόδια και τις αστρικές αντιθέσεις, το Φεγγάρι αυτό σας χαρίζεται κατά αποκλειστικότητα στον έρωτα, την απόλαυση και την επιτυχία, κόντρα στις αντιξοότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν. Αποφύγετε ωστόσο οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει. Ακολουθήστε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας, επιστρατεύστε μνήμες και ρομαντισμό που διαθέτετε και γίνετε εσείς οι ίδιοι οι σκηνοθέτες της ευχάριστης ατμόσφαιρας που θέλετε να βιώσετε ή της κατάκτησης ενός «δύσκολου» ερωτικά ανθρώπου που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας εδώ και καιρό!

Λέων

Το Φεγγάρι του Αυγούστου είναι αυτό που θα σας αποζημιώσει για ότι έχετε περάσει μέχρι σήμερα. Είναι μια ιδανική στιγμή μέσα στον χρόνο, είναι ένα σύντομο σταμάτημα δυσκολιών και έκφραση της χαράς και της τύχης που δεν πρέπει να το χάσετε! Μέσα σε μια δύσκολη για εσάς χρονιά, έχετε ένα ωραίο και χαρούμενο ξέφωτο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθείτε παλιές, καλές εποχές και καλοκαιρινά φεγγάρια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει και τώρα. Δώστε ότι καλύτερο διαθέτετε σε αυτούς που η γοητεία τους σας έχει αιχμαλωτίσει και αφεθείτε στη ροή του ρεύματος για να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε!

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε πολλά από τα προσωπικά σας όνειρα ώστε να γευθείτε την πραγματικότητά τους. Βέβαια όλα θα λειτουργήσουν μέσα από καθορισμένα πλαίσια, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητά σας. Οι συνθήκες σας ευνοούν να είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι θα έχετε θετικές απαντήσεις στις διεκδικήσεις σας, λειτουργώντας πάντα με τον κατάλληλο τρόπο. Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες επικοινωνίας, την καταλληλότητα των στιγμών και μην υπερβάλλετε στον χαρακτηρισμό εμποδίων που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Ταξίδια αναψυχής θα σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη ψυχολογία για αυτά που θέλετε να προσπαθήσετε. Οι μοναδικές εμπειρίες όμως δεν διαφαίνονται πιθανές, γι αυτό φροντίστε να έχετε τον έλεγχο και να μην προτρέχετε των γεγονότων!

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά να ξαναγίνετε ελκυστικοί και κατά ένα βαθμό πιο αισιόδοξοι από ότι στο παρελθόν. Μια ευχάριστη ασχολία σας φέρνει και πάλι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων και μπορείτε τώρα να φανερώσετε και να υποστηρίξετε αποτελεσματικά τα μοναδικά σας ταλέντα. Κάποιες μικρές κρίσεις σε σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας δεν είναι ικανές να χαλάσουν την ατμόσφαιρα την οποία επιδιώκετε για εσάς στο μέρος των διακοπών ή της ξεκούρασής σας. Το σπίτι είναι ένα ιδανικό καταφύγιο για όσους θέλετε να σκεφτείτε την επόμενη κίνησή σας στα προσωπικά και αισθηματικά σας ζητήματα. Αν έχετε λύσει τα θέματα που θεωρείτε σημαντικά, ταξιδέψετε σε μέρη που συνδυάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα οριοθετήσει τις δυνατότητες σας και θα σας προμηθεύσει γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν τη στάση σας σε σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Προβλέπονται αποφάσεις που θα διευκολύνουν την πορεία σας στο μέλλον, τηρουμένων πάντα των αναλογιών αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς που διανύουμε. Μέσα στην αναστάτωση των όποιων υποχρεώσεών σας, θα υπάρξουν οι δυνάμεις εκείνες οι οποίες θα σας σας βοηθήσουν στα αισθηματικά σας, αλλά και στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Επίσης, η Πανσέληνος σας βοηθά με περίεργο και απρόσμενο τρόπο να απαλλαγείτε από σκέψεις με δυσάρεστο περιεχόμενο. Οι ελεύθεροι δημιουργείτε όλες τις συνθήκες που σας βοηθούν να πλησιάσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις θετικές εκτιμήσεις, ώστε να μην εγκλωβιστείτε σε οτιδήποτε προβάλλει σαν ανικανοποίητο.

Τοξότης

Το Φεγγάρι του Αυγούστου προμηνύεται έντονη δραστηριότητα για εσάς. Φροντίστε να προβάλλετε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας και να αφήσετε κάθε αισιόδοξη σκέψη να εξελιχτεί. Κάποιοι που βρίσκεστε ακόμη στην εργασία, θα έχετε μια ευθεία σημαντική πρόταση συνεργασίας, την οποία θα πρέπει να εξετάσετε και μετά να την αποδεχτείτε. Φροντίστε να μην μπερδεύετε όμως την εργασία με την ευχαρίστηση, καθώς έτσι μειώνετε τα ευχάριστα αποτελέσματα. Καλλιεργήστε ωφέλιμες σχέσεις, αλλάξτε διάθεση όταν αυτή επηρεάζει και τους άλλους γύρω σας και αναζητήστε τις μικρές περιπέτειες που ενεργούν θετικά στον ψυχισμό και στη φαντασία σας. Προσέξτε όμως λίγο τις δηλώσεις και τις πράξεις σας, ιδιαίτερα αν αυτές γίνονται σε περιβάλλον που δεν σας ξέρει καλά. Είναι το ύφος σας που μπορεί να τρομάξει κάποιους, ιδιαίτερα αν το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεστε δεν έχει το κατάλληλο υπόβαθρο να καταλάβει πότε αστειεύεστε και πότε μιλάτε σοβαρά!

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ξεχάσετε για λίγο την τετράγωνη λογική σας και να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν χωρίς να επεμβαίνετε ούτε στο χαρακτήρα τους, ούτε στη διαδρομή τους. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί με όλα όσα έχουν συμβεί και όλα όσα έχουν αλλάξει στην πορεία αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς. Όσοι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, φροντίστε να ενεργήσετε με διπλωματία και μαεστρία. Ο χαρακτήρας σας είναι εκείνος που καθορίζει τις δράσεις και τις επιλογές σας, γι αυτό φροντίστε να τον κατευθύνετε σε ό, τι ευχάριστο και εφικτό. Κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές είναι πολύ ανταποδοτικές σε αυτό το φαινόμενο, καθορίζουν κατά πολύ το πρόγραμμα και τις εξόδους σας, ενώ είστε από εκείνους που δεν ξεχνάτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, όταν βρίσκεστε σε μέρη που αυτές επιβάλλονται.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο ζώδιό σας ευνοεί την διασκέδαση, την ξεκούραση και την ευχάριστη επικοινωνία. Τώρα είστε ελεύθεροι να τα εντάξετε όλα αυτά στο πρόγραμμά σας, το οποίο δεν θα διστάσετε και να το υπερασπιστείτε! Οι υποχρεώσεις μπορεί να μη λείψουν, δεν προβάλουν όμως τόσο έντονες, ούτε τόσο ανατρεπτικές σε ότι έχετε σχεδιάσει, ή περιμένετε. Εσείς που κάποιο πρόσφατο γεγονός τάραξε τα νερά της προσωπικής σας ζωής, βρίσκετε το θάρρος να εξηγηθείτε και να τακτοποιήσετε ωφέλιμα το ζήτημα που έχει προκύψει. Το Φεγγάρι αυτό φωτίζει έντονα τον χαρακτήρα σας και διαγράφει με ευκρινείς γραμμές τις αρετές της ψυχής σας. Επιβεβαιώνει τη στάση σας ότι είστε οι μόνοι κυρίαρχοι του εαυτού σας και σας δίνει το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς τον τρόπο με τον οποίο θα περάσετε ευχάριστα και εποικοδομητικά!

Ιχθύες

Έχετε θέσει από καιρό τα όριά σας και το Φεγγάρι του Αυγούστου σας βοηθά να τα διατηρήσετε. Οι συγκεκριμένοι στόχοι θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες σύντομες αναποδιές ή αμφιβολίες και στην πορεία της διάρκειάς του να μπορέσετε να ωφεληθείτε από όσα προκαλέσατε να συμβούν. Όσοι το έχετε ανάγκη μπορείτε να αλλάξετε εντελώς περιβάλλον και να ανανεωθείτε με όποιο τρόπο έχετε επιλέξει. Όσοι αντιμετωπίζετε ένα αισθηματικό ανικανοποίητο, ριχτείτε στη μάχη της διεκδίκησης και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι μακρόχρονες σχέσεις είναι πιο συναινετικές και πιο δημιουργικές. Επωφεληθείτε από το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και αφήστε να παρασυρθείτε μακριά από μια πρόσφατη αβεβαιότητα ή διαφωνία. Απομονώστε εκείνους που δεν συνάδουν με τις διαθέσεις σας και χαρίστε στον εαυτό σας ευχάριστες ασχολίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

ΠΟΥ: Είναι πιθανόν να μην υπάρξει ποτέ θεραπεία για τον κορονοϊό

Ιός Δυτικού Νείλου: Και δεύτερος θάνατος στη χώρα μας- Μια γυναίκα στις Σέρρες

Επιδότηση στεγαστικών: Άνοιξε η πλατφόρμα- Αναλυτικά η διαδικασία

Ροή Ειδήσεων

ellhnikh oikonomia111

16/06/2024 | 12:20

Ανεβάζουν τον πήχη για τις τραπεζικές μετοχές οι επενδυτικοί οίκοι-Η διανομή μερισμάτων «ξεκλειδώνει» αξία

16/06/2024 | 12:10

Ευρώπη (ξανά) κοιτούν οι Έλληνες για διακοπές

16/06/2024 | 12:00

Τα νερά της λίμνης Βόλβης στο μικροσκόπιο των επιστημόνων – Σταθερά μέτρια η κατάστασή της τα τελευταία 12 χρόνια
mitarakis

16/06/2024 | 11:53

Μηταράκης: Υπάρχουν πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι πρόεδροι της Δημοκρατίας

16/06/2024 | 11:50

Το «στοίχημα» για τον εκσυγχρονισμό των ΔΕΚΟ

16/06/2024 | 11:40

Μπαράζ θετικών ειδήσεων για την οικονομία, 2,1% ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο του έτους
kafson

16/06/2024 | 11:30

Οδηγούμαστε προς νέες καιρικές συνθήκες, λέει ο πρόεδρος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών

16/06/2024 | 11:20

Euro 2024: Με το βλέμμα στα «λιοντάρια» και στις «ελληνικές» Σλοβενία και Σερβία

16/06/2024 | 11:10

«Τακτική παύση» των επιχειρήσεων θα εφαρμόζει καθημερινά ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα
krikorian202

16/06/2024 | 11:00

Γιώργος Κρικοριάν: “Θα ήθελα να παρουσιάσω ριάλιτι αν και είναι παρεξηγημένο να το πεις στην τηλεόραση”

16/06/2024 | 10:50

J2US – “Πάγωσε” η Δέσποινα Βανδή την Γαλάτεια Βασιλειάδη με την κριτική της: “Αλλά σ’ αγαπάμε πάρα πολύ”

16/06/2024 | 10:40

Φλέγεται πάλι η Κύπρος – Συνολικά 24 πυρκαγιές σε μία ημέρα
ekav asth

16/06/2024 | 10:32

Τροχαίο-σοκ στην Ξάνθη: Τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

16/06/2024 | 10:30

Τάσος Χαλκιάς: “Συγχωρέστε μου τον εγωισμό, δεν πήρα κυριολεκτικά αυτό που μου άξιζε στη δουλειά”

16/06/2024 | 10:26

Η Σλοβενία των “Ελλήνων” και η Δανία ονειρεύονται τα νοκ άουτ ματς του Euro 2024
 άστρα και τα ζώδια μας φέρνουν εμπόδια 1
Δύο ζώδια θα αμφιβάλλουν για πολλά, σήμερα
friendship zodia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια δε θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι, σήμερα
44c7b6 zodia 2
Δύο ζώδια θα κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους, σήμερα
friendship zodia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα στριμωχτούν αρκετά, σήμερα