Αθήνα

 

24 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

screenshot 20
«Τα ΄σπασαν» Mαρία Αναστασοπούλου και Παπαδάκης: Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον ΑΝΤ1 ότι αποχωρεί – «Διαζύγιο» αν παραμείνει στο κανάλι

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Ποιοι θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα;

Τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια κάνει μέσα από το oroskopos.gr ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός: Ανοιχτό το να υπάρξει lockdown στη νυχτερινή διασκέδαση
Ηλίας Μόσιαλος: Η πανδημία αντιμετωπίζεται αν ξεβολευτούμε λίγο και προσέξουμε περισσότερο

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Η Πανσέληνος του Αυγούστου καραδοκεί να σας ξεκουράσει και να σας διασκεδάσει, αρκεί και εσείς να κάνετε τις δέουσες προσπάθειες. Η εύνοια που δέχεστε από τον Άρη ανοίγει ορίζοντες και δίνει σύντομες ευκαιρίες μέσα σε μια δύσκολη εποχή. Μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες! Οι προσπάθειες στα ερωτικά θα αποδώσουν καρπούς. Διαλέξτε έγκαιρα τη σωστή παρέα και τους σωστούς προορισμούς που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Αποφύγετε ανάρμοστες συμπεριφορές και φροντίστε να απολαύσετε τους καρπούς της σχέσης σας. Μη διασπάστε σε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε ή να προλάβετε! Μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους και μη συμμετέχετε σε σπορ που δεν γνωρίζετε! Το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν μαζί σας με ιδιάζοντα τρόπο.

Ζώδια – Λεφάκης: Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

Ταύρος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι μια αστρική φάση που θα δαμάσει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Χρειάζονται βέβαια ιδιαίτεροι χειρισμοί εκ μέρους σας , αλλά δεν θα το καταλάβετε, εξ αιτίας κάποιων ευχάριστων συγκυριών. Προβάλλετε τα καλά σας στοιχεία, ξεπεράστε τις αδυναμίες που σας επιβάλλει ο εγωισμός σας και προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος θα φέρει αλλαγές και επεισόδια. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ή να μην πανικοβληθείτε. Αποφύγετε αντιθέσεις με το στενό περιβάλλον και κάντε αναγκαίες υποχωρήσεις στα ερωτικά σας, προκειμένου να χαρείτε αυτό που σας αφορά. Στο χέρι σας είναι να διακριθείτε, να επηρεάσετε τη γνώμη εκείνων που θέλετε και να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει από καιρό.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά εξαιρετικά. Στο μεταξύ βρίσκεστε κάτω από μια αρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Άρη: η πρώτη βοηθά την πραγματοποίηση επιθυμιών και ο δεύτερος την επιτυχία των στόχων. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο η ένταση είναι δεδομένη όπως και η αύξηση υποθέσεων ενδιαφερόντων, ή και υποχρεώσεων. Εδώ χρειάζεται ένα γερό πρόγραμμα προκειμένου να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες της χαράς, αλλά ταυτόχρονα να μην μείνουν πίσω υποχρεώσεις, ευθύνες και αποστολές που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε. Πάνω από όλα αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και συνειδητοποιήστε έγκαιρα τα μηνύματα της ίδιας της ζωής, μέσα από περιστατικά και αιφνίδιες συναντήσεις.

Καρκίνος

Το Φεγγάρι του Αυγούστου τονίζει την ανάγκη για οικονομικό και αισθηματικό ανεφοδιασμό. Δεν είναι ανέφικτο όλο αυτό, αλλά θέλει έξυπνες κινήσεις, ευελιξία και προνοητικότητα. Έχετε την ευκαιρία να επινοήσετε ευχάριστες διακοπές, έστω και την τελευταία στιγμή. Έχετε δυνατότητες να περάσετε ευχάριστα με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και τέλος, παρά τα εμπόδια και τις αστρικές αντιθέσεις, το Φεγγάρι αυτό σας χαρίζεται κατά αποκλειστικότητα στον έρωτα, την απόλαυση και την επιτυχία, κόντρα στις αντιξοότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν. Αποφύγετε ωστόσο οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει. Ακολουθήστε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας, επιστρατεύστε μνήμες και ρομαντισμό που διαθέτετε και γίνετε εσείς οι ίδιοι οι σκηνοθέτες της ευχάριστης ατμόσφαιρας που θέλετε να βιώσετε ή της κατάκτησης ενός «δύσκολου» ερωτικά ανθρώπου που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας εδώ και καιρό!

Λέων

Το Φεγγάρι του Αυγούστου είναι αυτό που θα σας αποζημιώσει για ότι έχετε περάσει μέχρι σήμερα. Είναι μια ιδανική στιγμή μέσα στον χρόνο, είναι ένα σύντομο σταμάτημα δυσκολιών και έκφραση της χαράς και της τύχης που δεν πρέπει να το χάσετε! Μέσα σε μια δύσκολη για εσάς χρονιά, έχετε ένα ωραίο και χαρούμενο ξέφωτο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθείτε παλιές, καλές εποχές και καλοκαιρινά φεγγάρια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει και τώρα. Δώστε ότι καλύτερο διαθέτετε σε αυτούς που η γοητεία τους σας έχει αιχμαλωτίσει και αφεθείτε στη ροή του ρεύματος για να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε!

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε πολλά από τα προσωπικά σας όνειρα ώστε να γευθείτε την πραγματικότητά τους. Βέβαια όλα θα λειτουργήσουν μέσα από καθορισμένα πλαίσια, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητά σας. Οι συνθήκες σας ευνοούν να είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι θα έχετε θετικές απαντήσεις στις διεκδικήσεις σας, λειτουργώντας πάντα με τον κατάλληλο τρόπο. Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες επικοινωνίας, την καταλληλότητα των στιγμών και μην υπερβάλλετε στον χαρακτηρισμό εμποδίων που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Ταξίδια αναψυχής θα σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη ψυχολογία για αυτά που θέλετε να προσπαθήσετε. Οι μοναδικές εμπειρίες όμως δεν διαφαίνονται πιθανές, γι αυτό φροντίστε να έχετε τον έλεγχο και να μην προτρέχετε των γεγονότων!

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας βοηθά να ξαναγίνετε ελκυστικοί και κατά ένα βαθμό πιο αισιόδοξοι από ότι στο παρελθόν. Μια ευχάριστη ασχολία σας φέρνει και πάλι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων και μπορείτε τώρα να φανερώσετε και να υποστηρίξετε αποτελεσματικά τα μοναδικά σας ταλέντα. Κάποιες μικρές κρίσεις σε σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας δεν είναι ικανές να χαλάσουν την ατμόσφαιρα την οποία επιδιώκετε για εσάς στο μέρος των διακοπών ή της ξεκούρασής σας. Το σπίτι είναι ένα ιδανικό καταφύγιο για όσους θέλετε να σκεφτείτε την επόμενη κίνησή σας στα προσωπικά και αισθηματικά σας ζητήματα. Αν έχετε λύσει τα θέματα που θεωρείτε σημαντικά, ταξιδέψετε σε μέρη που συνδυάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα οριοθετήσει τις δυνατότητες σας και θα σας προμηθεύσει γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν τη στάση σας σε σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Προβλέπονται αποφάσεις που θα διευκολύνουν την πορεία σας στο μέλλον, τηρουμένων πάντα των αναλογιών αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς που διανύουμε. Μέσα στην αναστάτωση των όποιων υποχρεώσεών σας, θα υπάρξουν οι δυνάμεις εκείνες οι οποίες θα σας σας βοηθήσουν στα αισθηματικά σας, αλλά και στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Επίσης, η Πανσέληνος σας βοηθά με περίεργο και απρόσμενο τρόπο να απαλλαγείτε από σκέψεις με δυσάρεστο περιεχόμενο. Οι ελεύθεροι δημιουργείτε όλες τις συνθήκες που σας βοηθούν να πλησιάσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις θετικές εκτιμήσεις, ώστε να μην εγκλωβιστείτε σε οτιδήποτε προβάλλει σαν ανικανοποίητο.

Τοξότης

Το Φεγγάρι του Αυγούστου προμηνύεται έντονη δραστηριότητα για εσάς. Φροντίστε να προβάλλετε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας και να αφήσετε κάθε αισιόδοξη σκέψη να εξελιχτεί. Κάποιοι που βρίσκεστε ακόμη στην εργασία, θα έχετε μια ευθεία σημαντική πρόταση συνεργασίας, την οποία θα πρέπει να εξετάσετε και μετά να την αποδεχτείτε. Φροντίστε να μην μπερδεύετε όμως την εργασία με την ευχαρίστηση, καθώς έτσι μειώνετε τα ευχάριστα αποτελέσματα. Καλλιεργήστε ωφέλιμες σχέσεις, αλλάξτε διάθεση όταν αυτή επηρεάζει και τους άλλους γύρω σας και αναζητήστε τις μικρές περιπέτειες που ενεργούν θετικά στον ψυχισμό και στη φαντασία σας. Προσέξτε όμως λίγο τις δηλώσεις και τις πράξεις σας, ιδιαίτερα αν αυτές γίνονται σε περιβάλλον που δεν σας ξέρει καλά. Είναι το ύφος σας που μπορεί να τρομάξει κάποιους, ιδιαίτερα αν το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεστε δεν έχει το κατάλληλο υπόβαθρο να καταλάβει πότε αστειεύεστε και πότε μιλάτε σοβαρά!

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ξεχάσετε για λίγο την τετράγωνη λογική σας και να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν χωρίς να επεμβαίνετε ούτε στο χαρακτήρα τους, ούτε στη διαδρομή τους. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί με όλα όσα έχουν συμβεί και όλα όσα έχουν αλλάξει στην πορεία αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς. Όσοι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, φροντίστε να ενεργήσετε με διπλωματία και μαεστρία. Ο χαρακτήρας σας είναι εκείνος που καθορίζει τις δράσεις και τις επιλογές σας, γι αυτό φροντίστε να τον κατευθύνετε σε ό, τι ευχάριστο και εφικτό. Κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές είναι πολύ ανταποδοτικές σε αυτό το φαινόμενο, καθορίζουν κατά πολύ το πρόγραμμα και τις εξόδους σας, ενώ είστε από εκείνους που δεν ξεχνάτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, όταν βρίσκεστε σε μέρη που αυτές επιβάλλονται.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο ζώδιό σας ευνοεί την διασκέδαση, την ξεκούραση και την ευχάριστη επικοινωνία. Τώρα είστε ελεύθεροι να τα εντάξετε όλα αυτά στο πρόγραμμά σας, το οποίο δεν θα διστάσετε και να το υπερασπιστείτε! Οι υποχρεώσεις μπορεί να μη λείψουν, δεν προβάλουν όμως τόσο έντονες, ούτε τόσο ανατρεπτικές σε ότι έχετε σχεδιάσει, ή περιμένετε. Εσείς που κάποιο πρόσφατο γεγονός τάραξε τα νερά της προσωπικής σας ζωής, βρίσκετε το θάρρος να εξηγηθείτε και να τακτοποιήσετε ωφέλιμα το ζήτημα που έχει προκύψει. Το Φεγγάρι αυτό φωτίζει έντονα τον χαρακτήρα σας και διαγράφει με ευκρινείς γραμμές τις αρετές της ψυχής σας. Επιβεβαιώνει τη στάση σας ότι είστε οι μόνοι κυρίαρχοι του εαυτού σας και σας δίνει το δικαίωμα να επιλέξετε εσείς τον τρόπο με τον οποίο θα περάσετε ευχάριστα και εποικοδομητικά!

Ιχθύες

Έχετε θέσει από καιρό τα όριά σας και το Φεγγάρι του Αυγούστου σας βοηθά να τα διατηρήσετε. Οι συγκεκριμένοι στόχοι θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες σύντομες αναποδιές ή αμφιβολίες και στην πορεία της διάρκειάς του να μπορέσετε να ωφεληθείτε από όσα προκαλέσατε να συμβούν. Όσοι το έχετε ανάγκη μπορείτε να αλλάξετε εντελώς περιβάλλον και να ανανεωθείτε με όποιο τρόπο έχετε επιλέξει. Όσοι αντιμετωπίζετε ένα αισθηματικό ανικανοποίητο, ριχτείτε στη μάχη της διεκδίκησης και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι μακρόχρονες σχέσεις είναι πιο συναινετικές και πιο δημιουργικές. Επωφεληθείτε από το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και αφήστε να παρασυρθείτε μακριά από μια πρόσφατη αβεβαιότητα ή διαφωνία. Απομονώστε εκείνους που δεν συνάδουν με τις διαθέσεις σας και χαρίστε στον εαυτό σας ευχάριστες ασχολίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

ΠΟΥ: Είναι πιθανόν να μην υπάρξει ποτέ θεραπεία για τον κορονοϊό

Ιός Δυτικού Νείλου: Και δεύτερος θάνατος στη χώρα μας- Μια γυναίκα στις Σέρρες

Επιδότηση στεγαστικών: Άνοιξε η πλατφόρμα- Αναλυτικά η διαδικασία

Ροή Ειδήσεων

podhlatikos guros

18/05/2024 | 15:30

Εκκίνηση στη Σπερχειάδα και τερματισμός στη Χαλκίδα στο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου

18/05/2024 | 15:20

Λαμία: Παρέμβαση ΟΠΕΚΑ για την τροφική δηλητηρίαση δεκάδων μαθητών – Ξεκινούν έλεγχοι

18/05/2024 | 15:10

Ισραήλ: Οι γονείς της Σάνι Λουκ περιγράφουν τη στιγμή που είδαν τη νεκρή κόρη τους (βίντεο)
menidi dolofonia drastis

18/05/2024 | 14:50

Μενίδι: Τη σκότωσε και άφησε καρφωμένο το μαχαίρι στο σώμα – Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος

18/05/2024 | 14:40

Τρόμος για 13χρονο στο Μεσολόγγι: 15χρονος έβγαλε μαχαίρι και του άρπαξε το κινητό

18/05/2024 | 14:30

Λάκης Γαβαλάς για το επίμαχο περιστατικό με τον μοναχό: “Του τράβηξα το μούσι, με φώναξε π…στη μέσα στο αεροπλάνο”
astynomia

18/05/2024 | 14:20

Βόλος: Επιδειξίας «μπούκαρε» σε μαγαζί εστίασης και κυνήγησε νεαρή υπάλληλο

18/05/2024 | 14:10

Εξαφάνιση στον Πτελεό: «Είχε χρήματα από κληρονομιά, αλλά το έμαθαν κι άλλοι…»

18/05/2024 | 14:00

Κρικοριάν για την επεισοδιακή γνωριμία με την σύντροφο του: “Kαίγομαι, αν είναι πες το μου να φύγω”
supermarket 5202138 1280

18/05/2024 | 13:50

Σε τι τιμές κυμαίνονται ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά & φρούτα – Στους Ευρωπαίους πρωταθλητές της ακρίβειας η Ελλάδα

18/05/2024 | 13:40

Φορολογικές δηλώσεις: Έως 26 Ιουλίου η υποβολή τους – Προσοχή για λάθη στις προσυμπληρωμένες

18/05/2024 | 13:30

Προπονητής Φιορεντίνα: «Το μυαλό όλων μας είναι στον τελικό του Conference League»
kikilias syndeseis 3

18/05/2024 | 13:20

Κικίλιας: «Θα είναι μια δύσκολη αντιπυρική περίοδος» – Τι είπε για το εξοπλιστικό πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ»

18/05/2024 | 13:10

Λαμία: «Η εταιρία δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη» – Δεκάδες παιδιά με βαριά συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης

18/05/2024 | 13:05

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά – Δείτε βίντεο
kostas lefakis miniaies provlepseis avgoustou 2023 gia ola ta zodia 1689688656
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024
zodia11
Δύο ζώδια δε θα κάνουν άσκοπες σπατάλες, σήμερα
o ermis sta 12 zodia pic g astrologia
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο
zodia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2024
zodia11
Δύο ζώδια θα έχουν ζωντάνια και πάθος σήμερα
Δύο ζώδια δε θα μπορούν να συνεννοηθούν σήμερα