Αθήνα

 

35 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Εορτολόγιο 15 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο; «Ετοιμαστείτε για ξαφνιάσματα και ανατροπές»

«Ετοιμαστείτε για ξαφνιάσματα και ανατροπές σε έρωτα και χρήμα την εβδομάδα 7-13 Αυγούστου» προειδοποιεί τα ζώδια ο Κώστας Λεφάκης.

 

Δείτε επίσης

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Αναλυτικά ο Κώστας Λεφάκης αναφέρει για τα ζώδια:

Κριός

Σύντομα θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σας ζωή. Προς το παρόν όμως χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα αισθηματικά και τα οικονομικά σας, και, αν έχετε προβλήματα υγείας δεν θα πρέπει να τα παραμελήσετε. Αν δεν προσέξετε μπορεί να πέσετε σε μια κατάσταση αμφισβήτησης των ικανοτήτων και ιδιοτήτων σας και ενδεχομένως να δείτε την ματαιότητα σε πολλές από τις δραστηριότητες σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να σκεφτείτε πιο πρακτικά .

Ταύρος

Φανείτε επιφυλακτικοί με τις αντιδράσεις σας απέναντι σε αισθηματικές προκλήσεις καθώς αυτό το διάστημα θα φανεί πόσο θα αντέξουν οι σχέσεις σας ή με τι τρόπο θα αντικατασταθούν αν πραγματικά έχουν κλείσει. Θα εντείνετε τις απαιτήσεις από τον εαυτό σας και τους άλλους ή θα συνειδητοποιήσετε τα αρνητικά στοιχεία της συμπεριφοράς των δικών σας ανθρώπων τα οποία δεν ήταν τόσο αισθητά το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχει όμως και η εκδοχή που κάποιοι από εσάς να παγιώσουν μια σχέση που έχει ήδη δοκιμαστεί. Ένα σενάριο διακοπών μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες. Μην εκτίθεστε!

Δίδυμοι

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάθε είδους, μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε ή κυκλοφορείτε και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους της εποχής. Η εβδομάδα εντείνει τις αντιξοότητες στην εργασία σας και σας επιβάλλει όχι μόνο να φανείτε χρήσιμοι στο περιβάλλον σας, αλλά να υπηρετήσετε ακόμα πιο ολοκληρωτικά το σύστημα ή τους ανθρώπους εκείνους από τους οποίους εξαρτάστε!

Δώστε προσοχή στην οικογένεια και στις ανάγκες των παιδιών! Ένα οικονομικό ζήτημα απαιτεί λεπτούς και ευέλικτους χειρισμούς. Μεταξύ άλλων, χαρείτε μικρές αποδράσεις.

Καρκίνος

Προνοήστε για τις οικονομικές κακοτοπιές που μπορεί να φέρει μια πρόσφατη επιλογή σας. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να κερδίσετε τα περιθώρια που εξυπηρετούν τους σκοπούς σας, αλλά η εβδομάδα φέρνει αντιξοότητες στα οικονομικά και αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη, φροντίζει να έχετε κάποιες συμφέρουσες εναλλακτικές, τόσο σε προσωπικά και αισθηματικά, όσο και σε πρακτικά ζητήματα που έχουν προκύψει. Αν βαδίσετε συντηρητικά, υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητάς σας, ενώ οι ελεύθεροι έχετε περισσότερες προκλήσεις από το περιβάλλον των διακοπών σας.

Λέων

Οι ερωτευμένοι ίσως δοκιμαστείτε από το σύντροφο σας, ή από μια κατάσταση που θα εξελιχθεί και θα δοκιμάσει εκείνον. Κατ επέκταση οφείλετε να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση, να συμβιβαστείτε με μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, αλλά να δώσετε και κάποια περιθώρια ώστε να έχετε ευχάριστο ελεύθερο χρόνο ή διακοπές. Κερδίστε έξυπνα τις εντυπώσεις σε ένα απαιτητικό κοινωνικό περιβάλλον. Μια διαφορά με άτομο του περιβάλλοντός σας, δεν πρέπει να τραβήξει σε μάκρος. Ασχοληθείτε και επιλύστε μια οικονομική σας ανάγκη χωρίς να κηρύξετε πόλεμο σε κανέναν!

Παρθένος

Το στενό περιβάλλον είναι ο τομέας που πρέπει να προσέξετε περισσότερο αυτό το διάστημα. Αποφύγετε οτιδήποτε θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες στην οικογένεια σας ή θα βάλει τον κίνδυνο μέσα στο σπίτι σας. Θα έλεγα επίσης να προσέξετε την ασφάλεια των κεκτημένων σας από οποιαδήποτε επιτήδεια διάθεση κλοπής ή εξαπάτησης. Η χαλάρωση της εποχής δεν πρέπει να σας επηρεάζει υπερβολικά ώστε να μεταθέτετε υποχρεώσεις σας για το μέλλον. Επίσης το κλίμα που θα διαμορφωθεί πρέπει να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα αποφεύγοντας επιθετική συμπεριφορά και βιαστικές αποφάσεις.

Ζυγός

Οι δεσμευμένοι ανανεώστε την σχέση σας με τον σύντροφο σας και οι αδέσμευτοι κρίνετε μια καινούργια γνωριμία με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Κερδίστε τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά και την καλή σας διάθεση. Κοινωνικά, προβλέπονται πολλές δραστηριότητες και ευχάριστες προσκλήσεις. Αν η διάθεσή σας όμως δεν είναι η κατάλληλη φροντίστε να απομονωθείτε σε περιβάλλον που σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Έτσι σκέφτεστε καλύτερα και πιο δημιουργικά, μέχρι να φτάσουμε στο δεύτερο μισό του μήνα που θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να δείξετε αξία και ικανότητες. Ξεκουραστείτε και βρείτε την ψυχική σας υγεία!

Σκορπιός

Προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις, επικίνδυνες συναναστροφές, επιπόλαιες επιλογές και κάθε μορφή έκφρασης που θα μπορούσε να σας εκθέσει ή να σας ταλαιπωρήσει. Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε θέματα μετακίνησης, επικοινωνίας, συνεργασιών και αιφνίδιων συμπτώσεων σε όλη την πορεία της. Οι άλλοι κρατούν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, αποφύγετε όμως να παραβλέψετε τις δικές σας επιθυμίες. Οικονομικά προνοήστε ώστε να μπορείτε να καλύψετε μια ανάγκη που μπορεί να προκύψει αργότερα μέσα στον μήνα. Όσοι είστε σε διακοπές, μην επηρεάζεστε από καταστάσεις που δεν σας αφορούν!

Τοξότης

Αισθηματικά τα πράγματα βελτιώνονται κάπως κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας και εσείς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τι θέλετε και τι όχι. Πρέπει όμως κι εσείς να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, ή να αλλάξετε λίγο την τακτική σας απέναντι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή είναι ο σύντροφός σας. Είναι πιο εύκολο τώρα να αποκτήσετε πρόσβαση σε κοινωνικούς κύκλους ή συντροφιές που σας ενδιαφέρουν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε μια αναβίωση του παρελθόντος και πρέπει να θυμάστε ότι το ίδιο λάθος δεύτερη φορά, κοστίζει ακριβότερα. Σας επιτρέπεται να είστε καταναλωτικοί και να ξοδέψετε χρήματα για την ευχαρίστησή σας.

Αιγόκερως

Αναπτύξτε την προνοητικότητα και καταπολεμήστε τους φόβους. Η εβδομάδα αυτή θα μεγαλώσει το άγχος για όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχετε, ιδιαίτερα αν νιώθετε ότι τα περιθώρια τακτοποίησής τους λιγοστεύουν. Μην σας πιάνει πάντως πανικός γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο αρκεί να σταματήσετε για λίγο να συζητάτε και να τρέχετε και να σκεφτείτε ήρεμα τα προβλήματα σας. Προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, αποχαιρετίστε το παρελθόν και βάλτε θεμέλια στις νέες σας επιδιώξεις. Μην επιβαρύνετε τις διακοπές σας με περισσότερες υποχρεώσεις!

Υδροχόος

Η εβδομάδα ευνοεί τις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Φροντίστε την εικόνα και την συμπεριφορά σας. Κάποιοι σας προσέχουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε και αυτό δημιουργεί ευθύνες απέναντι σε τρίτους, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Θέματα εργασίας, ή πρακτικής φύσεως θα σας απασχολήσουν για σύντομο διάστημα και θα χρειαστεί να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις. Ταξιδέψτε σε μέρη που σας αρέσουν, επικοινωνήστε με ανθρώπους που σας φαίνονται ενδιαφέροντες και, ακόμα, ανανεώστε την εμφάνισή σας! Από την άλλη, παρακολουθήστε τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, έστω και αν βρίσκεστε σε διακοπές.

Ιχθύες

Φροντίστε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από την αισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα εσείς που βιώνετε μια μακρόχρονη σχέση. Το δύσκολο είναι να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε χωρίς να διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά, οι εποχικά εργαζόμενοι διαπιστώνετε ότι τα αποτελέσματα είναι χαμηλότερα των προσδοκιών σας, αλλά, ευτυχώς, το παιχνίδι δεν τέλειωσε ακόμα. Εντείνετε τις προσπάθειες βελτίωσης του εισοδήματός σας καθώς υπάρχουν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με κάτι αποδοτικό. Προγραμματισμένα ταξίδια και μετακινήσεις είναι στις δυνατότητες της εβδομάδας, έστω και με κάποια καθυστέρηση, ή αλλαγή ενός σχετικού παράγοντα.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

nikos androulakis 200324

16/07/2024 | 13:21

Ανδρουλάκης: «Προχωρώντας με πολιτική αυτονομία, πρόγραμμα, πολιτικό ήθος και συνέπεια το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει τον τόπο»

16/07/2024 | 13:14

Παραιτήθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από την εθνική Αγγλίας

16/07/2024 | 13:07

Διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού από τη Φαίη Ζαφειράκου ο πρώην σύζυγός της – Φαιδρά δημοσιεύματα, όλα καλά, λέει
fotia purkagia purosbestiki 14

16/07/2024 | 13:03

Φωτιά στο Δήλεσι – Καίει χαμηλή βλάστηση

16/07/2024 | 12:49

Σακίρα: «Σε ευχαριστούμε Κολομβία που μας γέμισες με τόση συγκίνηση»

16/07/2024 | 12:40

Νίκη Κεραμέως: Οι ύβρεις και ο μισογυνισμός δεν έχουν θέση στην κοινωνία
kafsonas 120724

16/07/2024 | 12:33

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ποιες περιοχές θα… βράσουν

16/07/2024 | 12:18

Μαίρη Χρονοπούλου: Το αφιέρωμα της Finos Film για την μεγάλη ηθοποιό που γεννήθηκε σαν σήμερα

16/07/2024 | 12:06

Πηγές ΝΔ: Υποκριτική η συγγνώμη του Κασελάκη στη Μ.Συρεγγέλα για τη φραστική επίθεση από Πολάκη
polakis 201023

16/07/2024 | 11:59

Επιμένει ο Πολάκης για το «βούλωσε το» στη Συρεγγέλα: «Δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη»

16/07/2024 | 11:49

Ανανεώνεται η εικόνα των σταθμών του Μετρό με ευρείας κλίμακας παρεμβάσεις

16/07/2024 | 11:38

ΑΑΔΕ: Προαιρετικός από 17 Ιουλίου ο IBAN πριν την δήλωση, αν δεν προκύπτει επιστροφή
peripoliko 1

16/07/2024 | 11:35

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Μέλη της συμμορίας νονών της νύχτας 4 από τους συλληφθέντες οπαδούς του Παναθηναϊκού

16/07/2024 | 11:23

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Διακοπές στα Κύθηρα για την παρουσιάστρια της ΕΡΤ

16/07/2024 | 11:15

Φάμελλος: Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά άφησε τους καταναλωτές εκτεθειμένους στα υπερκέρδη λίγων
Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν έντονες επιθυμίες, σήμερα
youth pass 210723
Τα ζώδια που κρατούν αποστάσεις από κουτσομπολιά και ίντριγκες
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024