Αθήνα

 

23 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Η Μάχη του Ρίμινι: Όταν τα ελληνικά όπλα δοξάστηκαν επί ιταλικού εδάφους

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Λεφάκης: Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

Πώς θα είναι ο Αύγουστος για τα ζώδια; Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει…

Δείτε επίσης

Πολλαπλασιαστικά τα οφέλη της λειτουργίας της MYTILINEOS για την ελληνική οικονομία και κοινωνία
«Δεν πρόκειται να γίνει θερμό επεισόδιο» λέει ο σύμβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού

Αναλυτικά οι μηνιαίες του προβλέψεις για τον Αύγουστο από τον Κώστα Λεφάκη:

ΚΡΙΟΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Σημαντικός ο μήνας για τα αισθηματικά σας με αλλαγές που εξυπηρετούν τις επιθυμίες σας, ή ξαφνικά γεγονότα που κατευθύνουν διαφορετικά και πιο ουσιαστικά τις σκέψεις σας. Έχετε την πρώτη εβδομάδα του μήνα για να κατοχυρώσετε κάποια δικαιώματα στην αγάπη ή να πάρετε αποφάσεις που αφορούν είτε στην επισημοποίηση μιας σχέσης, είτε τον γάμο. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τις 7 του μήνα σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός σημαντικού ανθρώπου, ή κάποιου ο οποίος θα παίξει ρόλο στο άμεσο μέλλον για εσάς. Επίσης με κάποιο τρόπο συνδέει τα αισθηματικά σας με ένα οικονομικό ζήτημα για το οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι μυστικές ή ριψοκίνδυνες σχέσεις θα υποστούν κάποιες μετατροπές που θα σας προβληματίσουν. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από κάτι στιγμιαίο και αλλάξετε κάτι το οποίο λειτουργούσε ωφέλιμα μέχρι τώρα για εσάς. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο στις 8 σε αντίθεση με τους Δία, Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται πως στριμώχνεστε αρκετά από παλαιότερες καταστάσεις, αλλά άλλο τόσο πεισμώνετε μέχρι να τα καταφέρετε.<

Οικονομικά
Οι λίγες πρώτες ημέρες του Αυγούστου δίνουν συνέχεια στην προσπάθεια να καλύψετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Μετά τις 5 του μήνα φαίνεται να λειτουργείτε πιο αποφασιστικά και πιο αποτελεσματικά, καθορίζοντας τις προτεραιότητές σας. Ο Αύγουστος, παρότι μήνας διακοπών, που φέτος γίνονται πιο επιτακτικές, σας δίνει διέξοδο στο ζήτημα των οικονομικών σας, έστω και διαφορετική από αυτήν που είχατε σκεφτεί. Κινηθείτε έξυπνα μέχρι τις 19, διατηρήστε πλεονεκτήματα και αποκομίστε οφέλη τα οποία θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον. Ο Αύγουστος παρουσιάζει έντονη την πιθανότητα να εμπλακεί στα οικονομικά σας ένα αισθηματικό ζήτημα και σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστούν αριστοτεχνικές κινήσεις εκ μέρους σας. Μην διστάσετε να πάρετε γρήγορα αποφάσεις και μην περιμένετε την εξέλιξη των γεγονότων γιατί τότε μπορεί να έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο. Το τελευταίο δεκαήμερο αποφύγετε τις αλλαγές στον τρόπο που αποδίδει εισόδημα και μην εναντιώνεστε σε εκείνους που βρίσκονται σε πιο δόκιμη θέση από εσάς.

Εργασία
Η εποχική εργασία θα έχει διακυμάνσεις αυτόν τον μήνα, λόγω της διαδρομής του Ερμή από τον Καρκίνο μέχρι και την Παρθένο, αλλά και τις όψεις που σχηματίζει. Προνοήστε για καλές αλλά και για δύσκολες μέρες, καθώς και για περιστασιακές αλλαγές και εμπόδια που θα σας θορυβήσουν, ή θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε βοήθεια από πιο ειδικούς, ή πιο ψύχραιμους ανθρώπους από εσάς. Οι λίγες πρώτες ημέρες επηρεάζουν εκείνους που βρίσκονται μακριά από το επαγγελματικό τους περιβάλλον και αυτό περιλαμβάνει και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Από τις 5 έως τις 19 παρατηρείται αύξηση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και δραστηριοτήτων, ή ακόμα και κάποιες ευκαιρίες που θα σας βγάλουν από μια εκκωφαντική ρουτίνα. Κινηθείτε όλοι έξυπνα, δραστικά και με αυτοπεποίθηση. Δείτε τα εμπόδια σαν ευκαιρίες να σφυρηλατήσετε την αντοχή και σαν κίνητρο να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί. Το τελευταίο δεκαήμερο αφιερώστε το είτε στην έρευνα του τι είναι πιο προσοδοφόρο για το επαγγελματικό σας μέλλον, είτε στην βελτίωση μιας αποδοτικής σας συνεργασίας και κατοχύρωσής της για την επόμενη χρονιά.

Πώς φιλά ο καθένας ανάλογα με το ζώδιό του – Όλες οι «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες

ΤΑΥΡΟΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Αναστάτωση φέρνει η πρώτη εβδομάδα στα αισθηματικά σας καθώς πολλά απρόοπτα και ανατροπές συμβαίνουν εκεί. Φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι και να αντιδράτε λιγότερο έντονα από όσο σας προκαλούν. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 6 του μήνα και αυτή είναι μια ευνοϊκότερη όψη για εσάς. Πολλά μπορούν να τακτοποιηθούν, ή κάποια άλλα που σας ενοχλούσαν να παραμείνουν αδρανή. Είναι ευκαιρία να προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από αυτού του είδους την εκεχειρία που έχει προκύψει για να εξηγήσετε τη θέση και οτιδήποτε σας ανάγκασε να πάρετε κάποιες αποστάσεις από τα ζητήματα που σας απασχόλησαν έντονα στο παρελθόν, από κοινού με τον σύντροφό σας. Όσων η εργασία σας επιτρέπει να είστε σε διακοπές, μπορείτε να ανανεωθείτε και να ξεκουραστείτε. Όσοι όμως έχετε θέματα με την οικογένεια, φαίνεται πως αυτά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν, όπου και αν βρίσκεστε. Οι ελεύθεροι θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να πλησιάσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και μερικοί από εσάς, θα ξεκινήσετε μια έντονη σχέση με αρκετές διακυμάνσεις μέχρι να κατασταλάξετε και να βεβαιωθείτε ότι η εκτίμηση είναι αμοιβαία.

Οικονομικά
Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σε αυτόν τον τομέα και πρέπει να διαχειριστείτε αριστοτεχνικά τις όποιες υποχρεώσεις και τις σχετικές τους πιέσεις. Αξιολογήστε τις ανάγκες σας, δρομολογήστε λύσεις και κερδίστε χρόνο εκεί που μπορείτε. Η ψυχολογία σας είναι καλύτερη αυτήν την εποχή και, όπως είναι φυσικό, αυτό βοηθά στο να επεκτείνετε τις αντοχές σας. Ο Άρης από τον Κριό είναι ο κύριος υπεύθυνος για τους πιθανούς αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν. Όσοι σκέπτεστε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, το διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για κινήσεις που περιλαμβάνουν ρίσκο. Όσοι έχετε εισοδήματα από ακίνητα και περιστασιακή ενοικίαση, δεχτείτε κάποιον συμβιβασμό που σας προτείνουν ώστε η περιουσία σας να αποδώσει. Ένα έξοδο που φαίνεται ότι πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εκείνο που απαιτούν οι σπουδές ενός παιδιού. Όσοι αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, φαίνεται ότι θα του δώσετε και την απόλυτη προτεραιότητα, συνυπολογίζοντας και όλα τα άλλα θέματα τα οποία ξέρετε ήδη ότι θα προκύψουν τον επόμενο μήνα.

Εργασία
Παρά τη χαλάρωση του μήνα, εσείς είστε αποφασισμένοι να καλύψετε εκκρεμότητες, να προλάβετε κάποιες εξελίξεις που σας αφορούν και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σας βοηθά να ξεχωρίσετε και να ευνοηθείτε σε όποια σοβαρή σας προσπάθεια. Κάποιες εκκρεμότητες που σας απασχολούν προβλέπεται να τακτοποιούνται σε κάποιο βαθμό και θα ήταν λάθος σας να επιμείνετε για περισσότερα. Ο Ερμής περνά στον Λέοντα στις 5 και βοηθά εσάς που έχετε στο πλευρό σας το σύστημα, ή που προσπαθείτε να επιβάλετε την τάξη σε ότι έχει αναστατωθεί. Αποφύγετε τους πειραματισμούς καθώς ότι καθιερωθεί τώρα, προβλέπεται να έχει διάρκεια. Ο Άρης από τον Κριό δυσχεραίνει κάποιες σχέσεις στο χώρο της εργασίας, ιδιαίτερα εκείνες που βασίζονται σε συνεργασία ή συνεταιρισμό. Αποφύγετε αντιθέσεις με πιο ισχυρούς από εσάς, ενώ μπορείτε να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις με κατώτερα, αλλά ανερχόμενα στελέχη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα χρειαστεί να επαναλάβετε κάποιες προσπάθειες που μέχρι τώρα, δεν είχαν θετική έκβαση για τα συμφέροντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Αν αισθάνεστε ότι βρήκατε τον άνθρωπό σας οι ελεύθεροι, παρά τις ταλαιπωρίες που προηγήθηκαν, βιαστείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας, να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις και να δώσετε καλά δείγματα συμπεριφοράς και εκτίμησης. Κάποιο είδος ασυνεννοησίας δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στις προσδοκίες και στις προσπάθειές σας να έχετε καλή αισθηματική ζωή. Τώρα όμως έχετε μόνο την πρώτη εβδομάδα καιρό για να κερδίσετε όσα επιθυμείτε και να προχωρήσετε. Στις 8 του μήνα η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Άρη από τον Κριό και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που απασχολούν μακρόχρονες σχέσεις καθώς και νέες διαφωνίες. Αν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε εξακολουθεί να είναι πιεστικό τότε θα χρειαστεί να εξαντλήσετε όλη σας την διπλωματία για να καταφέρετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Αν βρίσκεστε σε διακοπές τότε, μπορείτε να εκτονώσετε την ένταση με δραστηριότητες που βοηθούν να αποσπάσετε την σκέψη σας από τα δύσκολα και επίπονα.

Οικονομικά
Πιο ευνοϊκός είναι ο Αύγουστος για τα οικονομικά σας, καθώς βρίσκετε λύσεις σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά και ενισχύεστε ποικιλότροπα από το περιβάλλον. Η δημοτικότητά σας ανεβαίνει και αυτό σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, καθώς και την προθυμία των άλλων. Ή πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι αρκετά δημιουργική για τις επιδιώξεις σας, ενώ από τις 8 και μετά, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο οργανωμένοι και πιο διορατικοί. Οι διακοπές σας, αν και πιο λιτές από άλλες χρονιές για τους περισσότερους από εσάς, θα είναι απολαυστικές αν δεν προκαλέσετε αντιδράσεις, κυρίως οικονομικής φύσεως, με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Ο Άρης από τον Κριό θέλει λίγη προσοχή γιατί σας παρακινεί να διακινδυνεύσετε μέρος της περιουσίας, ή του περιεχομένου του πορτοφολιού σας. Υπολογίστε τις αντοχές σας σε οτιδήποτε απρόοπτο και μην εκτίθεστε άσκοπα. Η θετική επίδραση αυτής της θέσης του Άρη είναι να δημιουργήσετε μόνοι σας τις ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τζίρους, ή να καλύψετε μέρος των αναγκών σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Εργασία
Οι περισσότεροι από εσάς θα ξεχωρίσετε για την επινοητικότητά σας. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε εμπόδια και καλά κρυμμένες ανασφάλειες και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Όσοι αισθάνεστε κοντά σας την αναπνοή του ανταγωνισμού θα καταφέρετε με έξυπνο τρόπο να κερδίσετε και πάλι την απόσταση ασφαλείας που χρειάζεστε. Η ψυχραιμία και, σε κάποιες περιπτώσεις, η υπερβολή, θα είναι τα εφόδιά σας για να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε εκείνους που χρειάζεστε. Προσέξτε όμως τους ανάδρομους μεγάλους πλανήτες, δηλαδή τον Δία, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, όπου εξακολουθούν να υποστηρίζουν το κατεστημένο, γεγονός που σημαίνει ότι είναι καλύτερα να συμβαδίσετε μαζί του, παρά να του αντιπαρατεθείτε. Το διάστημα 5 -19 ευνοείστε και από την παρουσία του Ερμή στον Λέοντα, όπου χρειάζεται να μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας, ή, αν βρίσκεστε σε διακοπές, να φροντίσετε να μην έχετε αφήσει εκκρεμότητες, ώστε να αποφύγετε και τους όποιους αιφνιδιασμούς, ή τις έκτακτες ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Συνεχίζονται τα γεγονότα και οι δυσκολίες στα αισθηματικά σας μέχρι και το τέλος της πρώτης εβδομάδας. Από τις 8 του Αυγούστου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να εξηγήσετε τα ανεξήγητα, αλλά και να απαλλαγείτε χωρίς τύψεις από μια σχέση η οποία σας ταλαιπώρησε λόγω της ακαταλληλότητάς της, αλλά και λόγω της ανοχής που επιδείξατε. Βρίσκεστε στο μεταίχμιο μιας εποχής και μπορείτε τώρα να επιλέξετε ή την ησυχία σας, ή την ανανέωσή σας, προσανατολίζοντας το ενδιαφέρον σας σε έναν νέο άνθρωπο, έστω και αν ξέρετε εκ των προτέρων πως ότι και αν συμβεί, θα έχει περιορισμένη διάρκεια. Όσοι είστε σε γάμο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τα θέματά σας, ή να πάρετε πρωτοβουλίες που θα βάλουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές, θα έχετε ευκαιρίες να συναναστραφείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές συντροφιές και να προβάλετε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Οικονομικά
Ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σας στις 5 του μήνα, σχηματίζοντας καλή όψη με τον Άρη από τον Κριό. Σας επιτρέπονται τώρα κινήσεις που περιέχουν ρίσκο, ή πρωτοβουλίες που ενεργοποιούν και άλλους να σταθούν στο πλευρό σας. Έχετε αυξημένη πειθώ, αλλά και ρεαλισμό ο οποίος μερικές φορές μπορεί να εκπλήσσει και εσάς τους ίδιους. Μπορείτε λοιπόν να αποφύγετε τις παγίδες της ματαιοδοξίας σας, καθώς είναι πιο πιθανό να έχετε υποστήριξη, παρά να ενεργήσετε αυτόβουλα. Οδηγείστε σε μια σταθερότητα, οι βάσεις της οποίας θα τεθούν αυτόν τον μήνα. Ορισμένοι από εσάς θα αλλάξετε επιδιώξεις και άλλοι θα προσανατολιστείτε προς ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ευκολότερα από ότι στο παρελθόν. Κάποιοι θα χρειαστεί να παραχωρήσετε ένα δικαίωμά σας σε τρίτους, αλλά αυτό θα σας λύσει τα χέρια ώστε να επιτύχετε τους σκοπούς που επιδιώκετε. Το τελευταίο δεκαήμερο φροντίστε να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί στις αποφάσεις και στις κινήσεις σας και να μην αναβάλετε αυτά που πρέπει να γίνουν. Όσοι έχετε οικονομικές διασυνδέσεις με το εξωτερικό και πρόκειται να υπογράψετε νέες συμφωνίες, φροντίστε να είστε όσο περισσότερο προνοητικοί και σχολαστικοί μπορείτε!

Εργασία
Κάποιοι θα θελήσετε να εργαστείτε για ένα καινούριο στόχο αυτόν τον Αύγουστο, ορμώμενοι από το γεγονός ότι θα έχετε ένα απτό όφελος. Αν ανήκετε σε αυτήν την περίπτωση, φροντίστε να εξηγήσετε κατανοητά τους λόγους που σας αναγκάζουν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και αντί για διακοπές να παραμείνετε στο πόστο σας. Ένα μεγαλύτερο δύσκολο γεγονός μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμο για εσάς, την ώρα που κάποιοι άλλοι στο χώρο, δείχνουν απροετοίμαστοι να διαχειριστούν τις ανάγκες που προκύπτουν, ή τις συνέπειές του σε άλλους τομείς. Οι μεγάλοι πλανήτες Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, σας θέλουν όσο εργατικούς μπορείτε να είστε. Οι μακρόχρονοι στόχοι που θα θέσετε τώρα, προβλέπεται να είναι πιο αποδοτικοί από όσο φαντάζεστε, αρκεί να παραμείνετε αφοσιωμένοι σε αυτούς και να τους υπηρετήσετε όσο κοπιαστικό και αν φαντάζει αυτό. Όσοι δεν έχετε λόγο να κουραστείτε, επιλέξτε ένα κατάλληλο μέρος για τις διακοπές σας και γεμίστε τις μπαταρίες για το Φθινόπωρο που ακολουθεί.

ΛΕΩΝ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Πολλά θέματα φαίνεται να εξελίσσονται παράλληλα με τα αισθηματικά σας και να τα επηρεάζουν. Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου είναι πιο κατάλληλες για να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν μια αναστάτωση που προκλήθηκε άθελά σας και με αφορμή τρίτους. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και κατευναστικοί. Μετά το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται να έχετε άλλες προτεραιότητες, επομένως καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε αυτά που δεν θέλετε να σας αποσπάσουν την προσοχή. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και με την επικουρία του Ήλιου μέχρι τις 22, φαίνεται ότι τα φετινά σας γενέθλια είναι επεισοδιακά, έντονα και απρόβλεπτα. Ότι και αν έχετε προγραμματίσει θα περάσει από δοκιμασίες και πολλά θα ανατραπούν. Ο σύντροφος πολλών από εσάς θα αποδειχτεί πολύτιμος καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκροτημένοι και ψύχραιμοι. Το τελευταίο δεκαήμερο, προβάλει η πιθανότητα να σας απασχολήσει το παρελθόν, είτε κυριολεκτικά, είτε σαν σκέψη, δοθείσης κάποιας αφορμής. Όσο και αν χαρείτε, φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από ότι δοκιμάστηκε και δεν ευδοκίμησε.

Οικονομικά
Όσοι διεκδικείτε αύξηση του εισοδήματός σας από εμπορικές συναλλαγές, μπορείτε να την επιτύχετε μεταξύ 8 έως 19 του μήνα. Η καλή σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Άρη από τον Κριό σας κάνει μαχητικούς, αποφασιστικούς και πολυπράγμονες. Προσέξτε μόνο να μην τα θελήσετε όλα δικά σας, αλλά αντίθετα, να ανταμείψετε και εκείνους που συνέβαλαν στην όποια επιτυχία σας. Το μυαλό είναι το καλύτερό σας όπλο, το οποίο θα φέρει και τα ποθητά αποτελέσματα. Παρότι το διάστημα που αναφέρω είναι κλασική περίοδος διακοπών, μπορείτε να τις καθυστερήσετε αν αυτό που διακυβεύεται είναι σημαντικό για εσάς. Τα έξοδα επίσης θα σας απασχολήσουν για κάποιο διάστημα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για συντήρηση ή επισκευή σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Διατηρήστε το μέτρο όπου μπορείτε και μην παρασύρεστε από την τονισμένη υπερβολή του χαρακτήρα σας αυτόν τον καιρό. Οι μεγάλοι πλανήτες στον Αιγόκερω καραδοκούν για να σας υποδείξουν λάθη βιασύνης και να σας αναγκάσουν να υποστείτε τις συνέπειες, καταβάλλοντας το όποιο χρηματικό αντίτιμο.

Εργασία
Σημαντικό ρόλο παίζει στην ψυχολογία σας το θέμα της εργασίας. Ο Αύγουστος είναι περίοδος που ευνοεί τα στρατηγικά και μελλοντικά σας σχέδια σε εντελώς πρακτικούς τομείς. Φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τις καλές συγκυρίες, να ξεπεράσετε εμπόδια που βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά σας και δώστε βάση σε κάποιες συνεργασίες οι οποίες μπορούν να αποσαφηνίσουν την κατάσταση και να δυναμώσουν τις ενέργειές σας. Αν η εργασία σας είναι εποχική, κάντε ό, τι περνά από το χέρι σας για να δώσετε ώθηση στο αντικείμενο που προβάλετε και υποστηρίζετε. Η κούραση για ορισμένους από εσάς είναι δεδομένη, αλλά αν συνοδεύεται από επιτυχίες, τότε είναι πιο γλυκιά και δεν εξαντλείστε. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε να καταγράψετε κάθε καλή σας ιδέα και σκεφτείτε τρόπους για να την θέσετε σε εφαρμογή. Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας έως τις 19 δείχνουν τον δρόμο της ανάπτυξης και της αποφασιστικότητας. Ο Άρης από τον Κριό θα είναι στο πλευρό σας σε ανταγωνισμούς και σε υποθέσεις που θέλετε να κλείσετε. Το κατεστημένο έχει τις αδυναμίες του, επομένως, κάθε προσπάθεια βελτίωσης, ανανέωσης ή αλλαγής, θα έχει θετική έκβαση αν είναι καλά μελετημένη και εκδηλωθεί την κατάλληλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Περιορίστε τους τομείς στους οποίους αισθάνεστε ανασφάλεια και εκνευρισμό. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δεν θεωρείται παραγωγική για τους περισσότερους από εσάς, γι αυτό φροντίστε να μην διαταράσσετε ακόμα περισσότερο τις όποιες ισορροπίες. Μετά τις 8 του μήνα επανέρχεται η ηρεμία και βρίσκετε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα. Τακτοποιήστε θέματα της οικογένειας, υποστηρίξτε κάποιον συμβιβασμό και καλύψτε ανάγκες που προκύπτουν στα πρακτικά σας ζητήματα. Αν βρίσκεστε σε διακοπές αποφύγετε τα μέρη που σας προκαλούν εκνευρισμό και επιλέξτε εσείς τις ώρες των καλοκαιρινών σας δραστηριοτήτων. Πολλά θα είναι διαφορετικά εφέτος γι αυτό μην εκπλήσσεστε από ότι συμβαίνει γύρω σας και μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου βρίσκετε τρόπο να διασκεδάσετε με ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ οι ελεύθεροι κάνετε καινούριες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο προσωπικό αργότερα. Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και ευπροσήγοροι, καθώς πολλοί θα ζητήσουν την συναναστροφή σας, αλλά λίγοι θα την κερδίσουν!

Οικονομικά
Η πρώτη ε βδομάδα του μήνα είναι αρκετά αμφιλεγόμενη όσον αφορά την εξέλιξη των οικονομικών σας. Όσοι περιμένετε χρήματα θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για μερικές ημέρες ακόμα πριν τα εισπράξετε, ή πριν κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αναστατώσεις και ανατροπές στα σχέδιά σας είναι αναμενόμενες, χωρίς αυτά που θα προκύψουν να είναι οριστικά, ή αποκαρδιωτικά. Την δεύτερη εβδομάδα και μέχρι τις 20, σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις, ή επιλογές που σας βγάζουν από τις καθιερωμένες σας συνήθειες και πρακτικές. Παρότι δεν είστε από τους πολύ τολμηρούς όσον αφορά τα οικονομικά σας, σε κάποιες περιπτώσεις θα εκπλαγείτε από την αποφασιστικότητά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο μπορείτε να τακτοποιήσετε τις παλιότερες υποθέσεις σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να κάνετε κάποιου είδους σπατάλη, ικανοποιώντας την καταναλωτική σας διάθεση, είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε αλλού. Άλλωστε ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων αρκετών από εσάς και σας επιτρέπεται να ξοδέψετε για να θυμάστε αυτήν την τόσο σημαντική επέτειο.

Εργασία
Εσείς που δεν είστε σε διακοπές, έχετε να επιμεληθείτε πολλά θέματα το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ανάμεσα σε όλα σας απασχολούν και οι σχέσεις σας με κάποιον δύσκολο συνάδελφο ή συνεργάτη, ο οποίος δεν φαίνεται πρόθυμος να αναλάβει και να διεκπεραιώσει σωστά τα δικά του καθήκοντα. Ο πρόσφατος ακόμα περιορισμός της πανδημίας άλλαξε κατά πολύ τα δεδομένα στα οποία είχατε βασίσει τα σχέδιά σας τον προηγούμενο χρόνο. Ερμηνεύστε σωστά τις δυνατότητές σας, τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ο Ερμής στον Λέοντα μέχρι τις 19 αυξάνει τις απαιτήσεις της εργασίας, αλλά σας διευκολύνει σε αποτελέσματα που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα για το μέλλον σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συντονίστε τις υπηρεσίες που προσφέρετε, όχι μόνο ανάλογα με τον πελάτη, αλλά και με τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιήστε. Συνειδητοποιήστε ότι αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και ότι ο ωφέλιμος επαγγελματικός χρόνος είναι περιορισμένος. Προνοήστε για ζημιές μηχανημάτων και φροντίστε να έχετε εύκολή πρόσβαση στα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε.

ΖΥΓΟΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Ο Αύγουστος σας βοηθά να ανανεωθείτε και να αποκατασταθείτε σε τομείς που κάνατε παραχωρήσεις εξυπηρετώντας κάποια σας σκοπιμότητα, έστω και αν ορισμένες φορές χάνατε το μέτρο. Τώρα μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι και πιο ελεύθεροι στην έκφραση των συναισθημάτων σας, καθώς έχετε και τη διαβεβαίωση των καλών προθέσεων του συντρόφου σας. O ελεύθεροι γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και πιο ελκυστικοί με την ανανέωση της εμφάνισης και των συναναστροφών σας. Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε την ευχαρίστηση των διακοπών με την οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων, βρίσκοντας απρόσμενη συμπαράσταση από άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα σας βοηθούν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο κλίμα συναισθηματικής διαβίωσης, καθώς οι πιο τολμηροί από εσάς υπερασπιστήκατε πολύ αποτελεσματικά τις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις σας. Μόνο που χρειάζεται κάποια προσοχή τώρα, για να μην φανείτε ότι μπορείτε να συγχωρείτε αδικαιολόγητα και για να μην ανατραπεί το θετικό για εσάς αποτέλεσμα.

Οικονομικά
Οι λίγες πρώτες ημέρες του μήνα σας προβληματίζουν με το πλήθος των υποχρεώσεων και των θεμάτων που πρέπει να διευθετηθούν. Φροντίστε να υπολογίσετε σωστά τις δυνατότητές σας και, κυρίως, να κάνετε λίγων ημερών υπομονή. Επίσης φροντίστε να μην μπερδέψετε λογαριασμούς και να μην χρησιμοποιήσετε χρήματα που είχατε υπολογίσει για κάτι άλλο. Στις 5 περνά στον Λέοντα ο Ερμής και δίνει τον τόνο των εξελίξεων στα θέματα που σας απασχολούν, ή σας βοηθά να προβάλετε αποτελεσματικά τις απόψεις σας σχετικά με μια οικονομική εκκρεμότητα, ή εξέλιξη σε ένα θέμα που σας απασχολεί καιρό. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αυθόρμητη έκφραση του λόγου σας γιατί καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, καραδοκούν ακατάλληλοι άνθρωποι, όπως και στιγμές. Οι πιο τολμηροί από εσάς μπορείτε να επιδιώξετε την δημιουργία ενός θετικού κλίματος για οικονομικό όφελος μέσω κάποιας πολλαπλής συνέργιας, όπως σας παροτρύνει ο Άρης από τη θέση του στον Κριό. Παράλληλα όμως σας κάνει αρκετά ευέξαπτους, ανυπόμονους και απρόσεκτους, ιδιαίτερα όταν οι άλλοι δεν ενστερνίζονται τη δική σας νομοτέλεια και δεν καταβάλουν τις πρέπουσες προσπάθειες που απαιτούνται για να επιτύχει το στόχο της η παραπάνω συνέργεια.

Εργασία
Είναι ένας πολυάσχολος μήνας για τους πιο προνοητικούς από εσάς, καθώς δεν θέλετε να βρεθείτε και πάλι εκτεθειμένοι όπως στους προηγούμενους περιορισμούς. Εσείς που κάνετε περισσότερες από μια δουλειές, φροντίστε να δώσετε έμφαση σε όποιαν μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα στο μέλλον και μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο δημιουργικούς σε τομείς που μέχρι τώρα διστάζατε να δώσετε την βαρύτητα που έπρεπε. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και, αν νομίζετε ότι χρειάζεται να εκπαιδευτείτε ή να σπουδάσετε κάτι περισσότερο, φροντίστε να το κάνετε ή να το προγραμματίσετε έγκαιρα, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα. Ο Αύγουστος όμως σας βοηθά να έχετε πιο καθαρή οπτική στο μεσοπρόθεσμο μέλλον και, κάτι που θα ακούσετε, ή θα μάθετε, μπορεί να σας ανοίξει τον δρόμο που θέλετε να βαδίσετε. Το δύσκολο σε όλα αυτά είναι η ανυπομονησία σας και αυτό αφορά περισσότερο εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν καταφέρετε όμως να διακρίνετε τις πραγματικές σας ανάγκες και τις καλύψετε με δυνατότητες που ήδη έχετε, ή μπορείτε να αποκτήσετε, τότε η εξέλιξή σας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν θεωρείται δεδομένη και αποδοτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Η αναμόρφωση της σχέσης σας και των όσων ελπίζετε από αυτήν σας απασχολεί εδώ και καιρό. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα φαίνεται να είναι η περίοδος που ο αισθηματικός τομέας συνεχίζει να δέχεται πιέσεις και αυτό οφείλεται περισσότερο στη δική σας παθητικότητα. Στις 8 η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και διαμορφώνει ένα κλίμα που σας ευνοεί περισσότερο καθώς η αναστάτωση που προκαλεί σε διάφορους άλλους τομείς, σας βοηθά να ξεφύγετε από αυτά που σας καταλογίζουν, βρίσκοντας πολύ πιστευτές προφάσεις και δικαιολογίες. Οι μεγάλοι πλανήτες που εξακολουθούν να υφίστανται στον Αιγόκερω, σας επισημαίνουν ότι όσο αφήνετε το οποιοδήποτε πρόβλημα να διαιωνίζεται, τόσο δυσκολότερα θα μπορέσετε να το λύσετε. Οι διακοπές σας φέτος θα έχουν μια διαφορετική βαρύτητα και ευνοούνται περισσότερο οι ελεύθεροι από εσάς, καθώς θα έχετε την ευχέρεια να μην δίνετε λογαριασμό αν αλλάζετε παρέες, ή τόπο παραθερισμού. Όσοι επιλέγετε διακοπές με τον σύντροφο, το κάνετε για ασφάλεια και πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας όταν εκείνος σας προκαλεί. Η επικοινωνία γενικότερα περνά μια δύσκολη περίοδο και είναι καλύτερα να λέτε λίγα που τα εννοείτε, παρά πολλά που θα παραμείνουν ανεφάρμοστα.

Οικονομικά
Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τις ενέργειές σας επιδιώκοντας ότι είναι εφικτό στον οικονομικό τομέα. Όσο και αν αυτό ακούγεται περιοριστικό, είναι στην πραγματικότητα πολύ ουσιαστικό, καθώς έχετε ευκαιρίες που όμως δεν είχατε σκεφτεί. Δείτε λοιπόν τις καταστάσεις γύρω σας πιο ολοκληρωμένα και πιο δημιουργικά. Αλλάξτε στάση σε ζητήματα που είχατε εκφραστεί απόλυτα χωρίς να έχετε αφήσει περιθώρια ελιγμών και επιδιώξτε τώρα συμφέρουσες συνεργασίες. Η πρώτη εβδομάδα θεωρείται μικρών προσδοκιών, αλλά καλών προοπτικών. Από τις 8 του Αυγούστου το κλίμα αλλάζει και πάλι και γίνεται περισσότερο πρακτικό. Ευνοούνται όσοι έχουν έτοιμα σχέδια και τους επιτρέπεται να τα θέσουν σε εφαρμογή. Να θυμάστε ότι η ανάπτυξη στα χρήματα θα έρθει σταδιακά και από διαφορετικές πλευρές. Όλα αυτά θα συνδυαστούν στο μέλλον και θα δημιουργήσουν μια πολύ ευρεία βάση στην οποία θα αναπτυχθείτε και θα κερδίσετε. Τώρα πρέπει να συμβαδίσετε με την εποχή, τις συγκυρίες, τις διαθέσεις των άλλων, αλλά και τις καταναλωτικές σας ανάγκες τις οποίες μπορείτε να υποστηρίξετε καλύτερα από ότι στο παρελθόν. Η υπερβολή δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας, επομένως δεν κινδυνεύετε αν κάποια στιγμή, υπερβείτε το όριο που είχατε θέσει εσείς στον εαυτό σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θεωρείται περίοδος αποφάσεων. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, φροντίστε μέχρι τότε να έχετε εξετάσει κάθε ενδεχόμενο.

Εργασία
‘Έχετε όλες τις ενδείξεις που θέλετε για το τι πρέπει να επιδιώξετε στην εργασία. Το καλό στην περίπτωσή σας είναι ότι έχετε πολλές εκδοχές και μπορείτε να συνδυάσετε ανθρώπους, καταστάσεις, ταλέντα και ιδιότητες. Φροντίστε μόνο να δώσετε και εσείς την ευκαιρία στους άλλους να αναδειχτούν και να χρησιμοποιήσουν τα ιδιαίτερά τους χαρίσματα. Είστε περισσότερο σε θέση οργανωτή όλων αυτών που θα γίνουν και δεν πρέπει να οπισθοχωρήσετε εξ αιτίας κάποιων δυσκολιών, ή εξόδων που συνεπάγονται οι κινήσεις σας. Ο Αύγουστος, που άλλες χρονιές θα ήταν καθαρά μήνας διακοπών, φέτος σας ξεχωρίζει από τους πολλούς και σας αναθέτει καθήκοντα που, όσο καταναγκαστικά και αν σας φαίνονται, έχουν τη σημασία τους που θα φανεί μερικούς μήνες αργότερα. Όσοι από εσάς εργάζεστε εποχιακά, μπορείτε να κάνετε μια άτυπη έρευνα αγοράς για να δείτε τις τάσεις που διαμορφώνονται και κατά πόσο μπορείτε να γίνετε εσείς ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης, ή να κάνετε μια ουσιαστική στροφή και μια νέα αρχή. Η εμπειρική γνώση θα σας απασχολήσει την τρίτη εβδομάδα του μήνα και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει. Όσοι από εσάς απολαμβάνετε τις διακοπές σας, φροντίστε να ανανεωθείτε και να ηρεμήσετε μέχρι να επιστρέψετε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Ο Άρης από τη θέση του στον Κριό διατηρεί καλή σχέση με την Αφροδίτη από τους Διδύμους αλλά μόνο την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Πολλοί από εσάς συνεχίζετε για αυτό το διάστημα να απολαμβάνετε μια σχέση που εξελίσσεται, μια προνομιακή συναναστροφή, ή μια ιδέα που δεν σταματά να σας ανανεώνει ψυχικά. Στις 8 του μήνα όμως η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και αλλάζει το κέντρο βάρους της προσοχής της. Αρκετές φορές θα σας ζητήσει να πάρετε υπεύθυνη θέση σε ζητήματα συμβίωσης, εξυπηρέτησης αναγκών του συντρόφου ή της οικογένειας και θα προσπαθήσει να σας αλλάξει την καθημερινότητα. Σε αυτήν την εκδοχή εσείς αντιστέκεστε αλλά δεν έχετε και πολλά περιθώρια να παραμείνετε αμέτοχοι. Φροντίστε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και λειτουργήστε υπεύθυνα. Οι ελεύθεροι επιλέγετε κάποιον σύντροφο από το κοινωνικό σας περιβάλλον, ή από εκεί που σας έφεραν οι συγκυρίες των διακοπών σας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η νέα σχέση να μην έχει την διάρκεια που θα θέλατε, γι αυτό μην επενδύετε και πολλά στις ημέρες και στις νύχτες του Αυγούστου. Ανανεωθείτε διαφορετικά, απολαύστε τη δημοτικότητά σας και μην δοκιμάζετε και πάλι συνταγές που δεν έχουν ούτε ουσία, ούτε γεύση!

Οικονομικά
Όσοι επιδείξατε υπομονή και σύνεση και εργαστήκατε αθόρυβα για τα οικονομικά σας, μπορείτε να ελπίζετε σε βελτίωση και εξέλιξη σε τρέχοντα θέματα. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα διακρίνεται για κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές, αλλά εσείς πρέπει να συνεχίσετε να επιμένετε και να προσπαθείτε. Το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα στις 5, δημιουργεί καλή σχέση με τον Άρη από τον Κριό και σας βοηθά να έχετε εντυπωσιακές επιτυχίες σε ότι έχετε οργανώσει σωστά. Από την άλλη πλευρά όμως αυξάνει και την καταναλωτική σας διάθεση, επομένως, αν βρίσκεστε σε διακοπές και όχι μόνο, πρέπει να προσέξετε τα αλόγιστα έξοδα και τις κινήσεις εντυπωσιασμού σε περιβάλλον που δεν γνωρίζετε καλά. Ο παράγοντας της τύχης είναι στο πλευρό σας, αλλά μην το παρακάνετε και μην φέρεστε αλόγιστα με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Επίσης βγάλτε από τη σκέψη σας το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τις χρόνιες οικονομίες σας, σαν αντίδραση σε μια πρόκληση, ή σαν υποστήριξη της ματαιοδοξίας σας. Υποχρεώσεις προς τρίτους καλύπτονται ευκολότερα τώρα, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν μια παλαιότερη οικογενειακή δραστηριότητα, ή μια ανάγκη που προέκυψε στο παρελθόν.

Εργασία
Σαν γνήσιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορείτε κάλλιστα να εξυπηρετήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια από όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεστε. Όσο διαφορετικός και αν είναι ο φετινός Αύγουστος, όσο και αν τα ταξίδια σας έχουν περικοπεί, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επηρεάζει τόσο καθοριστικά την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ο Ερμής από τον Λέοντα και ο Άρης από τον Κριό φαίνεται να κινούν τις μηχανές σας στο φουλ, αλλά παράλληλα, σας εφιστούν την προσοχή σε θέματα νομοτέλειας, έξυπνων συμβιβασμών και κατάλληλων συνεργασιών. Όσοι ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τη δική σας δουλειά στο αμέσως προσεχές διάστημα, χρειάζεστε μια σημαντική κάλυψη ή την κατάλληλη αφορμή για να μην δημιουργήσετε αντιδράσεις και για να μην σας δουν ανταγωνιστικά, εκείνοι που θα μπορούσαν να σας καθυστερήσουν. Οι περισσότεροι από εσάς είστε ακόμα στο στόχαστρο των μεγάλων πλανητών από τον Αιγόκερω και θα είναι καλύτερα να λειτουργήσετε αιφνιδιαστικά και μεθοδικά, κάνοντας τα απαραίτητα μικρά βήματα που χρειάζεται η κάθε φορά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Ο Αύγουστος στην πορεία του, θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικά θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Η πρώτη του εβδομάδα δείχνει να σας παρέχει τα περιθώρια της ξεκούρασης που αναζητάτε, αλλά αμέσως μετά, διαφαίνεται αλλαγή σκηνικού. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος δείχνουν να είναι οι εστίες πίεσης για εσάς, καθώς μάλιστα είχατε και κάποια προειδοποιητικά σήματα τους δύο προηγούμενους μήνες. Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε ότι οι ρόλοι στη σχέση σας αναθεωρούνται, τόσο γρηγορότερα θα πάρετε και τα κατάλληλα μέτρα. Αυτό αφορά κυρίως την ψυχολογία σας, την θετική αντιμετώπιση κάποιων προκλήσεων και την ανάγκη να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Ο συνδυασμός αισθηματικής ζωής και ανικανοποίητου σε άλλους τομείς της ζωής σας είναι εκρηκτικός και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Επίσης, αποφύγετε να προκαλείτε μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε τα αισθήματα των άλλων και την διάθεσή τους να συνεχίσουν να σας χαρίζονται. Αυτός ο Αύγουστος θα φέρει διλήμματα, περίεργες προκλήσεις και άλλα γεγονότα τα οποία έχουν τη δύναμη να σας αποσυντονίσουν και να σας κάνουν να χάσετε για λίγο την εικόνα των επιδιώξεών, αλλά και την ησυχία σας!

Οικονομικά
Κινηθείτε εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων σας αυτόν τον Αύγουστο. Οι μεγάλοι πλανήτες στο ζώδιό σας θέλουν να παραμείνετε ασφαλείς, αλλά δεν αποκρούουν κάποιες προκλήσεις. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από ακατάλληλα παραδείγματα τρίτων, ούτε από τις δικές τους προτροπές. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε την ψυχική σας ηρεμία και, όπου μπορείτε, αποβάλλετε σκέψεις που σας κάνουν να ανησυχείτε για τις καταστάσεις που αφήσατε πίσω σας. Όσων η πηγή εισοδήματος είναι εποχιακή, φροντίστε να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε εφέτος. Πάντως, μετά την πρώτη εβδομάδα, θα υπάρξουν μικρές ενισχύσεις και ανακουφίσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της ψυχολογίας σας, αλλά και θα σας παρακινήσουν να επιδιώξετε μεγαλύτερο στόχο. Επίσης έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας, να καλύψετε ανάγκες που παραμελούσατε και να αποκτήσετε χρήσιμες επιχειρηματικές γνώσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στις μελλοντικές σας επιδιώξεις για οικονομική ανάπτυξη. Ωστόσο ο μήνας αυτός ευνοεί μικρές τακτικές επιτυχίες, από ότι ένα μακρόπνοο σχέδιο που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή από καιρό.

Εργασία
Ένας διαφορετικός μήνας διακοπών για εσάς, καθώς οι περισσότεροι χρειάζεται να επιμεληθείτε επαγγελματικά θέματα, ακόμα και από μακριά. Κάποιοι αναθεωρείτε συνεργασίες γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Φροντίστε ώστε στις νέες σας αποφάσεις και ενέργειες να έχετε τον κύριο λόγο και μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία αποφάσεων. Είστε από εκείνους που δεν κινείστε τυχαία και απερίσκεπτα, αλλά έχετε θέμα, όταν σας απορροφά τόσο πολύ το αντικείμενο που υποστηρίζετε. Μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα ήταν καλό να τηρήσετε ένα μέτρο σε ότι και αν κάνετε σε σχέση με τη δουλειά, καθώς σας απασχολούν τα διαφορετικά ενδεχόμενα και καθώς σας πιέζουν κάποιες ευκαιρίες. Το άλλο μεγάλο ζήτημα του μήνα είναι οι σχέσεις στο περιβάλλον της εργασίας και η δυναμική τους. Φροντίστε ώστε να μην αποκλείεστε από επαγγελματικές συντροφιές, να διατηρείτε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με εκείνους που έχουν την πληροφορία και να παίξετε έξυπνα το παιχνίδι των εντυπώσεων. Όσο περισσότερο ανοίγετε το πεδίο, τόσο πιο ωφέλιμα θα εξελιχθούν οι καταστάσεις για εσάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Ο τομέας των σχέσεων γενικότερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τους περισσότερους από εσάς. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές που σας είχαν προβληματίσει στο παρελθόν, βρίσκουν την ισορροπία και περνούν σε ωφέλιμη εξέλιξη. Αισθηματικά, τα πράγματα βελτιώνονται μετά την πρώτη εβδομάδα, ιδιαίτερα αν πάρετε μια γενναία απόφαση και αν αναλάβετε ευθύνες σε ότι μέχρι τώρα λειτουργούσε εγωιστικά και καθυστερούσε η ομαλοποίησή του. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες συναναστροφές, εξορμήσεις και ιδιαίτερες συζητήσεις. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την ερωτική σας επιθυμία και βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα με συνέπεια να κάνετε βιαστικές κινήσεις λόγω ενθουσιασμού. Το τελευταίο δεκαήμερο φροντίστε τα θέματα της συνεννόησης και της επικοινωνίας, είτε με τον σύντροφό σας,είτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν για κάποιο άλλο λόγο. Φανείτε διαλλακτικοί, αλλά υπερασπιστείτε τις θέσεις και τα δικαιώματά σας όσο πιο διπλωματικά μπορείτε. Επίσης εξετάστε το ενδεχόμενο μιας άνευ λόγου και αιτίας παρεξήγησης που τώρα μπορεί να λυθεί ανώδυνα για όλους.

Οικονομικά
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα φαίνεται να σας προβληματίζει με τα έξοδα και τις υποχρεώσεις που έχουν σωρευτεί. Φροντίστε να δώσετε τις πρέπουσες λύσεις, να αναζητήσετε τις κατάλληλες συνεννοήσεις και να κερδίσετε χρόνο, ώστε μετά το πρώτο δεκαήμερο να αρχίσουν να αποδίδουν κάποιες τολμηρές σας ενέργειες του παρελθόντος. Το κλειδί του μήνα είναι η σωστή διαχείριση, τόσο των πόρων, όσο και των ζητημάτων που έχουν προκύψει από τις επιλογές κάποιου δικού σας ανθρώπου, τον οποίο δεν μπορείτε να αφήσετε αβοήθητο και εκτεθειμένο. Η οικογένεια θα είναι το μέλημά σας για όλο το διάστημα του Αυγούστου και θα πρέπει να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες της, τωρινές και προσεχείς. Ο παράγοντας της τύχης φαίνεται να σας συνδράμει εκεί που δεν το περιμένετε, μην βασίζεστε όμως αποκλειστικά σε αυτόν. Μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς τις διευκολύνσεις που θέλετε, αρκεί να έχετε επεξεργαστεί το σχέδιο στο οποίο θα βασιστείτε και θα αναπτύξετε. Ένα μικρό φρένο σε κάποιες προσδοκίες σας φαίνεται να μπαίνει τις λίγες τελευταίες ημέρες του μήνα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Εργασία
Άλλες χρονιές ο Αύγουστος θεωρούνταν ο μήνας των διακοπών. Εφέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά αν απασχολείστε σε τομείς που υπέστησαν ιδιαίτερες ανατροπές εξ αιτίας των μέτρων που προηγήθηκαν. Ο ψυχολογικός παράγοντας θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις επιδιώξεις των περισσότερων από εσάς, γι αυτό φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι απέναντι σε κάθε δυσκολία και καθυστέρηση. Φανείτε ρεαλιστές και μην πιστεύετε ότι ένας μήνας αρκεί για να αποσβέσει όλη τη ζημιά που έχει προκληθεί. Όλη αυτή η εισαγωγή έγινε για να σας τονίσει ότι θα χρειαστεί να κουραστείτε, να θυσιάσετε χρόνο για την εργασία και να χειριστείτε διαφορετικά ανθρώπους, είτε αυτοί λέγονται πελάτες, είτε συνεργάτες, είτε προμηθευτές. Το καλό με εσάς είναι ότι μπορείτε με τις ιδέες σας να παρακινείτε τους άλλους ώστε να σας ακολουθήσουν στα εγχειρήματά σας. Μπορείτε λοιπόν να απλώσετε τις ιδέες σας, να τις διανθίσετε με παραδείγματα και κάνετε αρκετά βήματα προόδου για το προσεχές μέλλον. Λάβετε υπόψη ότι και το Φθινόπωρο θα είναι επιθετικό απέναντί σας, γι αυτό προνοήστε από τώρα και λάβετε τα μέτρα σας. Επίσης θυμηθείτε ότι είναι καλύτερα να έχετε σιγουρέψει τα λίγα, παρά να αδρανείτε και να περιμένετε τα πολλά.

ΙΧΘΥΣ Αύγουστος 2020

Σχέσεις
Οι αστάθμητοι παράγοντες θα έχουν ρόλο στις σχέσεις σας αυτόν τον μήνα. Προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο την πρώτη εβδομάδα για να αποφύγετε κακές επιλογές και εγωιστική συμπεριφορά που μπορεί να έχει κόστος για εσάς. Μετά τις 8 Αυγούστου η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και ανακινεί ζητήματα στα οποία έχετε κοινή άποψη με τον σύντροφό σας, ή σας βοηθά να συνεννοηθείτε καλύτερα. Κάποιες αρνητικές σκέψεις δεν επιβεβαιώνονται και αυτό σας βοηθά ψυχολογικά για να περάσετε ευχάριστες διακοπές. Οι ελεύθεροι έχετε ευρύ πεδίο δράσης, ιδιαίτερα αν έχετε λύσει άλλα ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Η προσαρμογή στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, μετά και τα όσα περιοριστικά προηγήθηκαν, είναι μια έξυπνη στάση η οποία θα σας δείξει σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που μπορείτε να περιμένετε στα αισθηματικά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα επηρεάζεται λίγο περισσότερο η οικογενειακή ζωή και η επιστροφή στην καθημερινότητα. Εδώ πρέπει να βρείτε τρόπο ώστε να διευθετηθούν κάποια ζητήματα χωρίς να προκληθούν αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Οικονομικά
Οι πρώτες λίγες ημέρες του μήνα δεν έχουν καλό πρόσημο για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν περιμένετε εξελίξεις σε ζητήματα που σας απαλλάσσουν από ευθύνες και σχετικές υποχρεώσεις. Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, όπου σας θέλει αποφασιστικούς και πιο τολμηρούς από ότι συνήθως. Αν έχετε οικονομική διένεξη με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος, ευνοείστε να κάνετε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ή να αλλάξετε τακτική στις διεκδικήσεις σας. Αν βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να είστε συντηρητικοί στα έξοδά σας, αν και μετά τις 21, σας επιτρέπονται κάποιες έξοδα που πηγάζουν από την ματαιοδοξία σας. Οτιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο εκείνη την εποχή μπορεί να αφεθεί στην τύχη του. Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς, έχετε θέσει όρια ανοχής και αντοχής και αυτά θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό και τους στόχους σας. Ο Άρης από τον Κριό σας διατηρεί ανήσυχους και δημιουργικούς με τους οικονομικούς σας υπολογισμούς, αλλά όχι τόσο τολμηρούς όσο θα θέλατε. Πάντως έχετε περιθώρια δράσης με απόδοση στον μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Εργασία
Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς συνεχίζετε να σκέφτεστε τα επαγγελματικά σας σχέδια ακόμα και αν βρίσκεστε σε ημέρες διακοπών και χαλάρωσης. Φροντίστε όμως περισσότερο την φυσική σας υγεία καθώς το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλές πιέσεις από διάφορες πλευρές. Όσοι απασχολείστε σε εποχιακή εργασία θα αμειφθείτε από την καλή της εξέλιξη, παρόλο που αυτό δεν θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Κάποιοι, θα χρειαστεί να αποφύγετε ρήξεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει δύσκολες αλυσιδωτές αντιδράσεις κατά το δεύτερο δεκαήμερο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα και μην υπερβάλετε στις εκτιμήσεις σας. Κάποιοι γύρω σας είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε δύσκολα ζητήματα. Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και μην απομονώνεστε όταν δεν πρέπει. Η επαγγελματική σας ζωή αυτόν τον Αύγουστο είναι ένας τροχός ο οποίος γυρίζει άλλοτε με ταχύτητα και άλλοτε πιο αργά. Το γεγονός είναι ότι αν ξέρετε να χειρίζεστε αυτόν τον τροχό, τότε και οι δύο του ταχύτητες σας ευνοούν. Αποφύγετε να είστε μονομερείς, σχολαστικοί και κάποιες φορές, ορισμένοι από εσάς, και ιδιοτελείς.

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Πάιατ: Το Καστελλόριζο έχει υφαλοκρηπίδα και δικαιώματα ΑΟΖ

Σε επιφυλακή η Ελλάδα έως τις 2 Αυγούστου – Τότε λήγει η Navtex της Τουρκίας στο Καστελλόριζο

Κων. Φίλης στο TheCaller: «Η Τουρκία έχει αποφασίσει να απομονώσει το Καστελόριζο από την υπόλοιπη Ελλάδα»

Ροή Ειδήσεων

marantzidis 1404

22/09/2023 | 07:43

Μαραντζίδης: Μεγάλος νικητής ο Πολάκης αν κερδίσει ο Κασσελάκης- Οι υποψήφιοι δεν συστήνονται εκ του μηδενός

22/09/2023 | 07:24

Φουστάνος για Θεοδωρίδου: «Περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή»

22/09/2023 | 07:14

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης έχει άγνοια σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να ανακαλέσει – «Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα» απαντά αυτός
mitsotakis

22/09/2023 | 07:02

Μητσοτάκης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Προτείνω παγκόσμια συμμαχία για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης

22/09/2023 | 00:56

Η άμυνα πρόδωσε την επίθεση του Ολυμπιακού: 3-2 στο Φάληρο η Φράιμπουργκ

22/09/2023 | 00:49

Γ. Οικονόμου: Περισσότερη ασφάλεια στις γειτονιές, με αυξημένη αστυνόμευση και κάμερες
5976542

22/09/2023 | 00:31

«Μυθική» ΑΕΚ και τεράστιο διπλό για την Ένωση στο Μπράιτον!

22/09/2023 | 00:19

O καιρός της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου

22/09/2023 | 00:14

Tα ζώδια της Παρασκευής

22/09/2023 | 00:11

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου

22/09/2023 | 00:09

22 Σεπτεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

22/09/2023 | 00:05

Κι όμως… O Nick Cave είναι και σπουδαίος λογοτέχνης!
skynews new york bus crash 6293201

21/09/2023 | 23:52

Nέα Υόρκη: Λεωφορείο που μετέφερε σχολικό μουσικό συγκρότημα ανατράπηκε, τουλάχιστον ένας νεκρός

21/09/2023 | 23:41

Στέλιος Ρόκκος: «Όταν έπαθα έμφραγμα φοβήθηκε μη χάσω το ταξίδι»

21/09/2023 | 23:27

Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 35χρονος Ρουμάνος υποβρύχιος αλιέας
zodia
Tα ζώδια της Παρασκευής
Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου
44c7b6 zodia 2
Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου
zwdia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023
zodia11
Tα ζώδια της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου
1207983 zodiapoueisai 680
Tα ζώδια της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου