Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βγήκε on air με γύψο… ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Λεφάκης: Εβδομαδιαίες και Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 από τον γνωστό αστρολόγο

Τις εβδομαδιαίες προβλέψεις (28 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου 2021) αλλά και τις μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 κάνει μέσα από το oroskopos.gr ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Γι’ αυτό δεν παντρεύτηκε ποτέ ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος! «Έμεινε ανύπαντρος για να μπορέσει να δρα ελεύθερα», λέει η Μαίρη Χαλκιά
Καιρός: Καταιγίδες και χιόνια σήμερα (27/12)- Δείτε σε ποιες περιοχές

Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Ο Άρης διανύει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας αφού στις 7 του μήνα περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Πολλοί από εσάς απαλλάσσεστε από πιέσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον, αλλά θα σας πάρει λίγο καιρό μέχρι να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα. Κάποιες αλλαγές στις προτεραιότητες, στην συμπεριφορά, αλλά και στην αντίληψη των όσων επικρατούν γύρω σας θεωρούνται αναπόφευκτες. Οικονομικά θα χρειαστεί να είστε περισσότερο εύστοχοι και αποτελεσματικοί από ότι στο παρελθόν. Φανείτε διπλωμάτες στις διεκδικήσεις και ακριβείς στις συμφωνίες σας. Αισθηματικά παραμένετε ανικανοποίητοι αλλά διαπιστώνετε ότι είστε περισσότερο δημοφιλείς οι ελεύθεροι. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ταύρος
Η νέα χρονιά ξεκινά με μια σημαντική, νέα επιρροή, καθώς από τις 7 του μήνα υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιό σας. Ο Ιανουάριος στην πορεία του λοιπόν θα φέρει αλλαγές και αναστατώσεις, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις στιγμές που πρέπει να δείξετε σθένος, διορατικότητα και ικανότητα διαχείρισης κάποιας κρίσης μέτριας έντασης. Είναι προτιμότερο να κάνετε μικρές υποχωρήσεις και να συμπλέετε με το ρεύμα που επιτρέπει στα πράγματα να κινούνται, τόσο στην εργασία, όσο και στα οικονομικά σας. Προσωπικά, αισθηματικά και άλλα θέματα αποκτούν άλλη βαρύτητα το τελευταίο δεκαήμερο όπου χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα κληθείτε καθημερινά να αλλάξετε στάση απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Ακολουθείστε μια τεθλασμένη γραμμή για να αποφύγετε εμπόδια, αλλά μην ξεφεύγετε της πορείας που σας οδηγεί σε πρόοδο και αποκατάσταση.

Δίδυμοι
Η νέα χρονιά στο ξεκίνημά της βοηθά όσους από εσάς έχετε αποφασίσει να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μαγικά, αλλά το πρώτο δεκαήμερο και όσο διαρκούν οι εορταστικές μέρες έχετε περιθώρια να οργανώσετε καλύτερα τις ενέργειές σας. Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο στις 8 του μήνα και σας δίνει ιδέες και διευκολύνσεις, ενώ το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο μια ημέρα νωρίτερα δίνει το έναυσμα για τη δημιουργία νέων συμμαχιών και προσεγγίσεων. Να είστε προσεκτικοί στις αντιθέσεις που θα δημιουργηθούν μεταξύ ανθρώπων που αγαπάτε και να φροντίσετε να μην δίνετε αφορμές για παρεξηγήσεις. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι καλύτερο να διοχετευθεί σε πιο παραγωγικούς τομείς, είτε επαγγελματικά, είτε οικονομικά.

Καρκίνος
Οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς δίνουν έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα σε όσους ασχολείστε με εποχικό αντικείμενο. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω έως τις 8 σας ανταμείβει για όποια σοβαρή προσπάθεια καταβάλλετε. Περνώντας στον Υδροχόο μπορεί να σας αποπροσανατολίσει, να καθυστερήσει κάποιες συμφωνίες και να επηρεάσει τη διάθεσή σας, καθώς ανατρέπει πολλά από τα μέχρι τότε δεδομένα σας. Ο Άρης από τον Ταύρο όμως ενισχύει την αποφασιστικότητά σας σε όλους τους τομείς και σας βοηθά να προβάλλετε θέσεις και να υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τις απόψεις σας. Η οικογένεια σας βοηθά να ισορροπήσετε παρά τις όποιες αντίθετες θέσεις, ενώ αισθηματικά αποφύγετε να δοκιμάσετε τις αντοχές του συντρόφου σας, ενώ για τους ελεύθερους δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές τώρα.

Λέων
Ο Ιανουάριος σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις τις οποίες θα τηρήσετε με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις. Οι πρόσφατες συναισθηματικές σας περιπέτειες ή διαφοροποιήσεις κατάφεραν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό σας και να σας υποδείξουν νέους τρόπους υπεράσπισης των επιθυμιών σας. Η εποχή εξακολουθεί να είναι περιοριστική για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και γι αυτό θα χρειαστεί να παραμείνετε αρκετά προσγειωμένοι στις επιδιώξεις σας. Οικονομικά μπαίνετε σε μια περίοδο που πρέπει να υπερασπιστείτε καλύτερα το εισόδημα και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ένα μικρό ξεκαθάρισμα από υποχρεώσεις που δεν σας αντιστοιχούν κρίνεται απαραίτητο για την πορεία σας στην νέα χρονιά.

Παρθένος
Τον Ιανουάριο η γενική κατάσταση βελτιώνεται. Ο Άρης από τον Ταύρο σας βοηθά να βάλετε σε καλύτερη τάξη την καθημερινή σας ζωή. Οι συμπτώσεις δείχνουν ότι αυτήν την χρονιά θα αλλάξουν πολλά πράγματα και στα προσωπικά σας. Η επιρροή του Ερμή σας διευκολύνει στον οικονομικό τομέα. Ερωτικά, ο άνθρωπος που σας αφορά θα γίνει πιο διεκδικητικός. Εργασιακά οι συνθήκες αλλάζουν με μια δόση καταπίεσης σε πρώτη φάση. Συγκριτικά με άλλους προσαρμόζεστε ευκολότερα στο κλίμα που κυριαρχεί. Κοινωνικά, παρά τους περιορισμούς, θα υπάρξει ενδιαφέρον που θα ενισχύσει το ηθικό σας.

Ζυγός
Ο Ιανουάριος προβλέπεται έντονος, αλλά όχι κακός. Οι ταλαιπωρίες υποχωρούν, ωστόσο ο αγώνας για κάτι που θέλετε, συνεχίζεται. Η συμπόρευση του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο, ανοίγουν ένα καινούριο κεφάλαιο ζωής για εσάς. Στο κεφάλαιο αυτό θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα και θα εισπράξετε περισσότερη αγάπη από κάποιους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθά να βελτιώσετε το οικογενειακό κλίμα και περιβάλλον. Παράλληλα είναι περίοδος που αξίζει να κάνετε προσπάθειες και επαφές για τη βελτίωση της δουλειάς σας.

Σκορπιός
Ξεκινώντας η νέα χρονιά, καλείστε να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές δυνατότητες, να ανανεώσετε τις προτεραιότητες των υποχρεώσεων και να βάλετε νέους στόχους, προσαρμοσμένους στο κλίμα που κυριαρχεί. Ευνοούνται αρκετά οι καινούριες συμφωνίες, εμπορικές ανταλλαγές και καλύτερη συνεννόηση. Οικονομικά δεν μπορείτε να έχετε την κάλυψη ή την προσφορά που χρειάζεστε. Ο Άρης στον Ταύρο κάνει λίγο πιο μαχητικά τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Όλα δείχνουν πως η ζωή σας αλλάζει σταδιακά στους βασικούς τομείς της. Αργά αλλά σταθερά ξεδιπλώνεται μια νέα εκδοχή καταστάσεων και μια σειρά από καινούριες προοπτικές στον άξονα σπίτι – δουλειά.

Τοξότης
Με την είσοδο του Ιανουαρίου πολλά θα αρχίσουν να διορθώνονται. Ο Δίας μαζί με τον Κρόνο προχωρώντας στον Υδροχόο σας βοηθούν σταδιακά να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να ανοίξετε νέους δρόμους έκφρασης. Παράλληλα ο Άρης στον Ταύρο σας κάνει πιο αποτελεσματικούς στο χώρο της δουλειάς σας. Και ενώ το γενικότερο κλίμα παραμένει ίδιο όπως πριν, τον μήνα αυτόν μπορείτε να είστε και πιο δημιουργικοί και πιο αισιόδοξοι. Μικρές δυσκολίες δεν θα λείψουν στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας θέματα. Αντιμετωπίστε τις με σύνεση και υπομονή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο σας βοηθά να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε καινούρια μικρά ξεκινήματα σε τομείς που θέλουν βελτίωση, ή αποκατάσταση.

Αιγόκερως
Με την είσοδο του νέου έτους και την απομάκρυνση του Κρόνου και του Δία από το ζώδιό σας, αρχίζετε να βλέπετε τις πρώτες ηλιαχτίδες βελτίωσης και ανακούφισης. Τόσο η Νέα Σελήνη στ ις 10, όσο και η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, φέρνουν γεγονότα που σας ενθαρρύνουν και σας βοηθούν ουσιαστικά. Παράλληλα η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Βελτιώνει τη διάθεση και ανανεώνει την ομορφιά, ή την αισθητική που χρειάζεται να έχετε. Ξαφνικά γίνεστε οι ευνοούμενοι αυτής της περιόδου με τη βοήθεια και του Άρη που θα διασχίζει τον Ταύρο. Η όψη αυτή σας παρακινεί να βάλετε νέους στόχους ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες με μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Υδροχόος
Με την είσοδο του Ιανουαρίου έρχεται αισθητά μια νέα εποχή εφιστώντας την προσοχή σας σε επαγγελματικά, προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Περισσότερο από όλους είστε εσείς που θα νιώσετε την αλλαγή που θα επιτελεστεί στη διάρκεια αυτής της χρονιάς στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αλλαγή σημαντική, ενδεχομένως αγωνιστική, αλλά όχι δυσάρεστη. Προς το παρόν καλείστε να τακτοποιήσετε κάθε λογής εκκρεμότητα, κυρίως κοινωνικής, οικονομικής, ή επαγγελματικής φύσεως. Οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν σαν προάγγελοι των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν μετά την περίοδο των γενεθλίων σας. Το γενικότερο κλίμα που παραμένει το ίδιο ίσως βαρύνει περισσότερο την ψυχολογία σας τώρα. Βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε και προπαντός καταπολεμήστε την απαισιοδοξία και τον φόβο.

Ιχθύες
Από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ξεκινούν σταδιακά οι αλλαγές που περιμένατε. Υποχωρούν εμπόδια και καθυστερήσεις, σας δίνονται απαντήσεις εκεί που υπήρχαν ασάφειες για μεγάλο διάστημα, ενώ ο επαγγελματικός τομέας σας υποχρεώνει να υιοθετήσετε καινούρια τακτική και στρατηγική. Σημαντική θα είναι η προσφορά κάποιων φίλων ή δυνατών παραγόντων, τόσο ηθικά, όσο και πρακτικά. Η χρονιά πάντως αυτή προκειται να σας ελευθερώσει από εξαρτήσεις και δεσμά των δύο προηγούμενων ετών. Σας βοηθά να προσαρμοστείτε ευκολότερα στο κλίμα που κυριαρχεί. Κάποιοι άνθρωποι θα λειτουργήσουν εξυπηρετικά και υποστηρικτικά την ώρα που δεν θα το περιμένετε, αλλά θα αποκαλυφθούν και προδοσίες ή αυταπάτες που είχατε μέχρι χτες με έναν σκληρό τρόπο. Τέλος στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε παραγωγικά τον μήνα αυτόν.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου 2021

Κριός
Η επιμονή σας είναι μεγάλη προκειμένου να λύσετε επαγγελματικά προβλήματα, να επιβάλλετε τη γνώμη σας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ή να υπερασπιστείτε έντονα μια ιδέα σας στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό χώρο. Ο Άρης πριν αποχωρήσει από το ζώδιό σας, σας κάνει ένα δώρο νίκης, ή ερωτικής κατάκτησης. Η Αφροδίτη στον Τοξότη αυξάνει τη δημοτικότητα, ή εκείνους που σας ακολουθούν. Τέλος ο Ερμής σας εξυπηρετεί να καλύψετε τα παραστατικά και τα λειτουργικά έξοδα των ημερών που θα ακολουθήσουν. Οι αντιθέσεις δεν θα λείψουν, ούτε και οι διαφωνίες. Προσπαθήστε όμως να είστε ευέλικτοι, διπλωμάτες και εύστοχοι στις κινήσεις σας.

Ταύρος
Οι μέρες που ακολουθούν έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα. Όλα δείχνουν ότι η ζωή σας θα αλλάξει, αν όχι απότομα, τότε σταδιακά. Προσπαθήστε να κινηθείτε διαλλακτικά, μην αφήνετε τους φόβους και τις προκαταλήψεις να επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας και μη χάνετε την πίστη σας σε κάποιους ανθρώπους που αξίζουν. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα σας διατηρήσει σε συνεχή κίνηση. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, ή οι βελτιώσεις, τόσο στην συναισθηματική, όσο και στην πρακτική σας καθημερινότητα. Η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, ορίζει μια νέα εποχή για τον επαγγελματικό τομέα και την σταδιοδρομία σας. Μπορεί να μην φανούν άμεσα οι πρώτες συνέπειες, αλλά γρήγορα θα έρθουν στο προσκήνιο. Οι περισσότεροι από εσάς, τις ημέρες που ακολουθούν, θα προσπαθήσουν να τις καταναλώσουν κοινωνικά και επικοινωνιακά κυρίως με ανθρώπους που είχατε καιρό να ακούσετε ή να συναντήσετε, στο μέτρο πάντα των γνωστών περιορισμών.

Δίδυμοι
Μεταβατικό το πέρασμα για τους περισσότερους από εσάς. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεχίζει να σας ευνοεί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Άρης τερματίζει τη διαδρομή του στον Κριό δίνοντάς σας θετικά αποτελέσματα και ίσως και ξεχωριστές αμοιβές για όλους τους αγώνες που διεξάγατε τους τελευταίους έξι μήνες. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου έχει ανεφοδιαστικό χαρακτήρα, τόσο ψυχολογικά, όσο και οικονομικά για πολλούς από εσάς. Η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο σας κατατάσσει στους πιο ευνοούμενους αυτήν τη δύσκολη εποχή, τόσο στην αξιοποίηση της επικοινωνίας, όσο και στο άνοιγμα νέων οριζόντων, επαγγελματικών και κοινωνικών.

Καρκίνος
Με την εβδομάδα αυτή τερματίζεται ένας μεγάλος κύκλος δυσκολιών και καταπιέσεων, εμποδίων και αντιξοοτήτων. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα επηρεάσει πολύ τις προσωπικές σας σχέσεις και αρκετούς στις συνθήκες δουλειάς ενώ άλλους τόσους σε κοινωνικά ζητήματα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη διατηρεί σε καλή κατάσταση την υγεία και τη διάθεσή σας. Ο Άρης, φεύγοντας από τον Κριό τερματίζει μια εξάμηνη ταλαιπωρία και ορίζει την αρχή μιας ηρεμίας και αποκατάστασης. Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παραμείνετε όμως υποψιασμένοι για ότι διαδραματίζεται γύρω σας καθώς η Πανσέληνος που έρχεται μπορεί να φέρει εντάσεις σε προσωπικές σχέσεις, αλλά και σε σχέσεις σκοπιμότητας. Φανείτε πάντως συγκρατημένοι σε όποιες αλλαγές σας επηρεάζουν και δεν είναι στο χέρι σας να τις περιορίσετε.

Λέων
Είναι η εβδομάδα που θα δώσει απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχόλησαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς που προηγήθηκε, αρκεί να ξέρετε πως και που να τις αναζητήσετε. Η βελτίωση της καθημερινότητας είναι αισθητή καθώς ο Δίας και ο Κρόνος αποχωρούν από το ζώδιο του Αιγόκερω και περνούν στον Υδροχόο. Οι δυό τους φροντίζουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας να σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες που καταβάλατε τους τελευταίους μήνες, αλλά και για την πίστη σας σε αξίες που ενέπνευσαν και τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Το καλό σας παράδειγμα έφερε αποτελέσματα και αυτά τα διαπιστώνετε στην εργασία, στην οικογένεια αλλά και σε άλλους τομείς. Φροντίστε όμως να καλύψετε ελλείψεις, να συμμορφωθείτε με τις υποδείξεις του συστήματος και να μείνετε αλώβητοι από τις προκλήσεις που αφορούν όλους μας.

Παρθένος
Είναι καιρός να κάνετε το επόμενο αποφασιστικό βήμα στη ζωή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι θάρρος και φαντασία. Το πρώτο σας χαρακτηρίζει, αλλά το δεύτερο θα πρέπει να το αναζητήσετε στο περιβάλλον και στα καλά παραδείγματα που έχετε στη ζωή σας. Ο Δίας και ο Κρόνος περνούν στον Υδροχόο και σας αναγκάζουν να γίνετε πιο ευέλικτοι, πιο επικοινωνιακοί και, ορισμένοι, πιο δραστήριοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Απομονώστε επίσης εκείνους οι οποίοι επενδύουν στις φοβίες σας και μην χάνετε τον αυτοέλεγχό σας. Οικονομικά η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας βοηθά να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και να κάνετε τα δώρα που θέλετε στους αγαπημένους σας.

Ζυγός
Σημαντικό το τέλος της χρονιάς για εσάς καθώς κλείνει έναν μεγάλο κύκλο ταλαιπωριών σε καίριους τομείς της ζωής σας. Η ψυχική και η σωματική σας υγεία βελτιώνονται καθώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας περιβάλλει με μια ασπίδα προστασίας. Κάποιοι θα κάνετε μια εκ βάθρων αποτίμηση των πεπραγμένων σας και θα βάλετε στη ζυγαριά και άλλους παράγοντες που έχουν μεγάλη προσωπική αξία και σημασία. Ο Άρης, ετοιμάζεται να αφήσει τη θέση του στον Κριό, θέση που σας κόστισε πολύ ακριβά και σας εξέθεσε αρκετές φορές σε κινδύνους να χάσετε την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή σας. Ευνοϊκή θεωρείται για εσάς και η μετακίνηση των Δία και Κρόνου στον Υδροχόο, καθώς επηρεάζουν θετικά τις μορφωτικές σας επιλογές, την εξέλιξη και την επικοινωνία.

Σκορπιός
Είστε και εσείς από εκείνους που χρειάζεται να βάλετε τις τελευταίες πινελιές στα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε εποχή. Πολλά από τα μέτωπα που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε στην χρονιά που τελειώνει φαίνεται να αποσύρονται από την πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας. Ο Δίας και ο Κρόνος πέρασαν στον Υδροχόο και σας δίνουν το έναυσμα να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί και εύστοχοι στις επιλογές σας. Διαισθάνεστε τις αλλαγές που συντελούνται στην εργασία, στην κοινωνική, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης ετοιμάζεται να περάσει στον απέναντί σας Ταύρο και αυτό σας δημιουργεί κάποιες ανησυχίες, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Οικονομικά έχετε την εύνοια της Αφροδίτης από τον Τοξότη , αλλά βιαστείτε να επωφεληθείτε από κάποιες ευκαιρίες που προβάλουν σε αυτόν τον τομέα. Τέλος, η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 30 έχει έντονη συναισθηματική επίδραση επάνω σας.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τον παράγοντα της τύχης, ο οποίος είναι βασικό συστατικό της ζωής σας. Ξαναβρίσκετε το χαμόγελό σας και περνάτε σε μια άλλη καθημερινότητα, που διέπεται από έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς. Η αποχώρηση επίσης του Δία και του Κρόνου από τον Αιγόκερω και η είσοδός τους στον Υδροχόο, ευνοεί τα επεκτατικά σας σχέδια, ενώ φέρνει καινούριες γνωριμίες και νέους ανθρώπους στο προσκήνιο. Τα περιοριστικά μέτρα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων σας βοηθούν να προβάλλετε το επαναστατικό σας χιούμορ και να γίνετε και πάλι η νότα αισιοδοξίας για εκείνους που σας συναναστρέφονται. Ο Άρης από τις τελευταίες μοίρες του Άρη σας προκαλεί να μην αφήνετε τις καταστάσεις που σας αφορούν στην τύχη τους, αλλά να πάρετε δυναμικά τις καταστάσεις στα χέρια σας. Οικονομικά, ενισχύεται αναπάντεχα το εισόδημά σας, ίσως και επειδή κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν να ξεπεράσετε εμπόδια και τεχνητές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Είναι αλήθεια ότι αισθάνεστε ανακουφισμένοι από τη χαλάρωση της πίεσης των άλλων απέναντί σας, για διάφορους λόγους και αιτίες. Αιτία για αυτό είναι η αποχώρηση του Κρόνου κυρίως, αλλά και του Δία από το ζώδιό σας και η είσοδός τους στον Υδροχόο. Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να ρίξετε το βάρος της προσοχής σας στα οικονομικά σας και να φροντίσετε ώστε να λειτουργήσουν οι παράγοντες εκείνοι που θα δώσουν λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη επαναφέρει μια ευκαιρία προβολής, επιτυχίας, συνάντησης, ή ακόμα και εξέλιξής σας που θεωρούσατε ότι δεν την είχατε διαχειριστείς σωστά, εξ αιτίας λάθος αξιολόγησής της. Ο Άρης από τις τελευταίες μοίρες του Κριού υποδαυλίζει ένα κλίμα συναίνεσης στα αισθηματικά σας και μπορεί να σας προκαλεί να αναθεωρήσετε από μια υπόσχεσή σας. Είναι καλύτερα όμως να κάνετε λίγες μέρες ακόμα υπομονή, παρά να πάρετε αποφάσεις με τις οποίες θα δυσκολέψετε ακόμα περισσότερο την έκβαση μιας σχετικής σας υπόθεσης.

Υδροχόος
Είναι σαν ένας προβολέας να πέφτει επάνω σας και νιώθετε ότι πολλά μάτια σας παρακολουθούν στην παράσταση που δίνετε. Ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται στο ζώδιό σας και εσείς συνειδητοποιείτε ότι μόλις ξεκίνησε ένας νέος κύκλος στη ζωή σας. Τώρα μπορείτε να θέσετε όρους, να ενθουσιαστείτε από ένα καινούριο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας, αλλά και από εκείνους οι οποίοι δίνουν νέο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη δίνει άλλη διάσταση στην καθημερινότητά σας και υποστηρίζει τη διάθεσή σας για περιπέτεια, αλλαγές, καινοτομίες και απομάκρυνση από τοξικούς ανθρώπους που σας ταλαιπώρησαν. Ο Άρης στα τελευταία του βήματα στον Κριό σας αναγκάζει να αναλάβετε ακόμα μερικές ευθύνες στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, αλλά σας κάνει πιο αποτελεσματικούς στη διαχείριση του χρόνου και στον συνδυασμό των δραστηριοτήτων σας.

Ιχθύες
Το τέλος της χρονιάς σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση του παλαιού τρόπου ζωής σας ο οποίος σας έφερε αρκετές φορές αντιμέτωπους με το σύστημα και σας κούρασε στην καθημερινότητά σας. Ευνοείστε τώρα να είστε πιο τολμηροί στις επιλογές σας και πιο απελευθερωμένοι στη συμπεριφορά σας. Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο πλέον ενισχύουν τους δεσμούς σας με ότι χρήσιμο κουβαλάτε από το παρελθόν, αλλά σας χαρίζουν και καινούριο ρόλο στην εργασία και στις κοινωνικές σας αναζητήσεις για τη χρονιά που ακολουθεί. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας παρακινεί να λύσετε ένα χρόνιο αισθηματικό σας ζήτημα, ή να επιμεληθείτε κατάλληλα την υγεία σας. Η διάθεσή σας για επικοινωνία, εξέλιξη προσωπική και επαγγελματική, βρίσκει διέξοδο και τρόπο εφαρμογής που σας ικανοποιεί. Η εβδομάδα που ακολουθεί σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με εκείνους που αγαπάτε, αν και ο περιορισμός στις μετακινήσεις μπορεί να σας αναγκάσει να βρείτε άλλους τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας απέναντι σε μεγαλύτερους συγγενείς που δεν ζουν στην ίδια πόλη με εσάς.

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Επική γκάφα στο J2US! «Θα πάω σπίτι μου, θα βάλω το κρασί μου και θα ακούσω Νατάσα Θεοδωρίδου»

Χριστούγεννα του ’93: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε το παλτό του σε κάποιον που το είχε ανάγκη

Λουτράκι: Αυτός είναι ο 36χρονος επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε- Προανήγγειλε τον θάνατό του με σημείωμα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 7/5
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 4 Μαΐου 2021
Ζώδια και Χρήμα: Τι σχέση έχεις με τα λεφτά, με βάση το ζώδιό σου;
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 3 Μαΐου 2021