Αθήνα

 

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

32
Γρηγόριος Ξενόπουλος: Ο φωτεινός «Φαίδων» των ελληνικών γραμμάτων με το σκοτεινό τέλος

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21 Ιουνίου 2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15-21 Ιουνίου 2020) για όλα τα ζώδια, κάνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μέσα από το oroskopos.gr.

Δείτε επίσης

Εξαφανίστηκε κι άλλο 10χρονο κορίτσι! Συναγερμός για την Ιωάννα Καραχάλιου από τις Αχαρνές
Επίθεση με βιτριόλι: Αστυνομικός περιγράφει τη στιγμή της σύλληψης της 35χρονης στου Ζωγράφου

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (15-21 Ιουνίου 2020) που κάνει ο Κώστας Λεφάκης για όλα τα ζώδια:

Kριός
Η εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, προπαρασκευαστική και προειδοπιοητική. Πολλά θα ειπωθούν αλλά λίγα θα γίνουν. Πολλά θα διαβεβαιθούν αλλά θα ξεχαστούν στην πορεία του χρόνου. Οι καθυστερήσεις παίζουν ακόμα μια φορά το παιχνίδι τους, δοκιμάζοντας ανελέητα την αντοχή των νεύρων σας. Τα γεγονότα σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο υποψιασμένοι και ανήσυχοι. Συνωμοσίες διαφόρων ειδών υφαίνονται στο παρασκήνιο της καθημερινότητάς σας, οι οποίες αποσκοπούν να βλάψουν η να επηρεάσουν οτιδήποτε αφορά την καριέρα ή το αντικείμενο της δουλειάς σας. Στο σημείο αυτό πρέπει να είστε προνοητικοί, ενώ στα καθημερινά περιστατικά, ψύχραιμοι στον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσετε.

Ταύρος
Και ενώ προχωράμε όλο και περισσότερο στο καλοκαίρι, οι συνέπειες των εκλείψεων των οποίων ο χορός συνεχίζεται, αφήνουν ακάλυπτες πολλές πρακτικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Η επιτυχία μιας επιδίωξής σας θα απαιτήσει περισσότερο σθένος. Η καθημερινότητα θα ανατραπεί πολλές φορές, από αυτήν που θα έχετε προγραμματίσει. Ένα αιφνίδιο περιστατικό γίνεται αιτία καινούριων εξόδων. Η δήλωση ενός δικού σας ανθρώπου σας βάζει σε νέες υποψίες για τη σχέση σας μαζί του. Συγκριτικά όμως με άλλους ανθρώπους θα τα καταφέρετε καλύτερα, ενώ οι σχέσεις σας με το σύστημα και τους εκπροσώπους του, προβλέπεται αν όχι ευχάριστη, ομαλή.

Δίδυμοι
Σύνθετα και ετερόκλητα γεγονότα μεταξύ τους συνεχίζουν ασφυκτικά να διακοσμούν την καθημερινότητα της ζωής σας. Δοκιμάζεται η ανοχή και αυξάνει η κούραση του μυαλού σας. Μικρές ευχάριστες διέξοδοι, κυρίως τις νυχτερινές ώρες είναι εφικτές με την βοήθεια της Αφροδίτης, έστω και ανάδρομης. Οι μέρες όμως και τα γεγονότα τους, θα εξαντλήσουν αρκετές φορές τους περισσότερους από εσάς. Προνοήστε, υπολογίστε και μεριμνήστε ώστε το κάθε τι να σας προσφέρει την κατάλληλη αφορμή πριν παρέμβετε λειτουργικά και αποφασιστικά στον κάθε τομέα της ζωής σας. Μέσα σε όλα και ενώ δεν το περίμενε κανείς, σε εξέλιξη και έμφαση προβάλει η κοινωνική σας ζωή.

Καρκίνος
Ανεξάρτητα αν οι μέρες είναι φωτεινές, ζεστές ή όχι, εσείς διανύετε ένα «σκοτεινό» και βαρύ διάστημα. Η συσσώρευση των εκκρεμοτήτων σας ανεβάζει το τασιόμετρο του άγχους σας. Οι απόψεις των άλλων σας εκνευρίζουν και οι πιέσεις από υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές γίνονται πιο δυνατές. Η επιρροή της Σελήνης περιπλέκει την ψυχολογία σας και εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να αφήσετε τον φόβο να πάρει νέες εκτάσεις μέσα σας. Η συνέπεια της προηγηθείσας πολυαστρίας στον Αιγόκερω αποκαλύπτει νέες εκδοχές παραμόρφωσης, ή δυσαρέσκειας στον τομέα των σχέσεών σας. Τα αισθηματικά σας, έστω και σταθερά, σας φαντάζουν ανύπαρκτα. Ίσως γιατί στέρεψε η προσφορά και η τρυφερότητα ενός ανθρώπου προς εσάς, την οποία, τόσο πολύ την έχετε ανάγκη!

Λέων
Παρόλο που έχετε δεσμεύσεις χρονικές, υποχρεώσεις επαγγελματικές και στενότητες οικονομικές, θα σας απορροφήσει χαρακτηριστικά το εξωτερικό περιβάλλον και ότι διαδραματίζεται μέσα σε αυτό. Μην επιμένετε να συνεννοηθείτε εάν τα εμπόδια σε αυτόν τον τομέα δεν υποχωρούν. Ο φετινός Ιούνιος και οι εκλείψεις του, τονίζουν πρόσκαιρες καθυστερήσεις και αυξάνουν την εριστικότητα στη διάθεση εκείνων με τους οποίους συνεργάζεστε, ή εξαρτάστε κατά κάποιον τρόπο. Αποφύγετε να ταξιδέψετε, να κλείσετε συμφωνίες, ή να δώσετε υποσχέσεις. Οικονομικά υπάρχει δυστοκία αρκετή. Περιοριστείτε στα αναγκαία!

Παρθένος
Υποχρεώνεστε ακόμα μια φορά στην πορεία αυτού του μήνα να ενστερνιστείτε το ρόλο του ήρωα και αν χρειαστεί να θυσιαστείτε κυριολεκτικά, ή μεταφορικά, όπως η Ιφιγένεια για έναν μεγάλο σκοπό. Ο άξονας της εργασίας και της οικογένειας φορτώνει και φορτίζει μαζί την καθημερινή σας πορεία. Εκ των πραγμάτων οι επιθυμίες σας αναστέλλονται, οι κινήσεις σας ακυρώνονται και η χαρά φαίνεται να απουσιάζει αισθητά. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να αντέξετε τη διαδρομή, θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στη δύσκολη στιγμή και θα καλύψει τις οικονομικές σας ανάγκες όταν παίρνουν δυσάρεστη διάσταση, έστω και την τελευταία στιγμή. Το υποκριτικό σας ταλέντο θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σταθερή την κοινωνική σας περσόνα χωρίς οι άλλοι να καταλάβουν, όχι μόνο τι συμβαίνει μέσα σας, αλλά και το τι διαδραματίζεται στη ζωή σας.

Ζυγός
Εντείνονται οι αισθηματικές αναμοχλεύσεις και τσαλακώνεται αρκετά ο συναισθηματικός σας κόσμος. Διαμορφώνονται καινούριες συνθήκες στην καθημερινή σας ζωή κάτω από το βάρος του γενικότερου κλίματος και των καινούριων φαινομένων. Η επιρροή της «νέας μόδας» που λέγεται πανδημία, άλλαξε με άτσαλο τρόπο τα σχέδιά σας και επηρρέασε τα όνειρά σας. Νιώθετε σαν να βαδίζετε επάνω σε κινούμενη άμμο και έχετε απόλυτο δίκαιο! Ακολουθήστε όμως ακόμα μια φορά τον δρόμο της συνθηκολόγησης και της υπομονής. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε αντάξιοι των αρμοδιοτήτων σας, αλλά πάνω από όλα αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν, ή αρνούνται να συνεργαστούν μαζί σας παρά τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις τους.

Σκορπιός
Οι μέρες που ακολουθούν είναι επεισοδιακές, αλλά κρύβουν και ενδιαφέροντα. Mε την αποκάλυψη εσωτεριικών διαθέσεων ανθρώπων που προσπαθείτε εδώ και καιρό να αποκωδικοποιήσετε ή να καταλάβετε. Η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί συχνά και κατ επανάληψη από τα καθημερινά δρώμενα, περισσότερο από άλλες φορές. Κάποια περιστατικά θα τονίσουν το φόβο για το οικονομικό σας μέλλον. Η εκδοχή ενός ταξιδιού ή διακοπών σας φαίνεται απραγματοποίητη. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σας επιβαρύνουν ποικιλοτρόπως. Και η συνήθης εκτόνωση, αντίθετα με όλα αυτά, είναι η φυσική άσκηση, ή το σπορ του σεξ. Φροντίστε να είστε συνεπείς και στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Τοξότης
Είστε ο Δον Κιχώτης στην κυριολεξία. Συνεχίζετε να υπερασπίζεστε ιδέες, ανώτερα ιδανικά και πνευματικούς προορισμούς, ενάντια σε μια σκληρή πραγματικότητα που βιώνετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αντιστέκεστε στις χθόνιες δυνάμεις που δοκιμάζουν την ψυχή σας, αλλά και την αντοχή σας μέσα από μια εκλογικευμένη διαδικασία λειτουργικών και καθημερινών δραστηριοτήτων. Η αισιοδοξία σας φαίνεται να είναι το κίνητρο για να επιχειρήσετε πράγματα που κάποιοι άλλοι θεωρούν ακατόρθωτα, αλλά εσείς δεν πτοήστε από προειδοποιήσεις που δεν προέρχονται από το ένστικτό σας. Η κοινωνική σας ζωή αυξάνει, καθώς είναι σπάνιο στην εποχή μας, να υπάρχει άνθρωπος ο οποίος αγνοεί την μιζέρια και την μισαλλοδοξία. Είναι ο τρόπος σας για να κερδίζετε τις εντυπώσεις και να έχετε ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι σε εκείνους που περιορίζονται εξ αιτίας των δικών τους ανασφαλειών και φόβων.

Αιγόκερως
Είστε οι περισσότερο πιεσμένοι της εποχής και αναζητάτε με όποιον τρόπο θεωρείτε ιδανικό τις κατάλληλες διεξόδους. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Επίσης, πολλά από αυτά που θεωρείτε προβλήματα, είναι στην πραγματικότητα δυσκολίες οι οποίες εκδηλώνονται ταυτόχρονα και επηρεάζουν την ψυχική σας διάθεση. Το διάστημα που ακολουθεί χρειάζεται να είστε καλύτερα οργανωμένοι και, για όσο χρειαστεί, περισσότερο ευέλικτοι από όσο συνήθως. Το θέμα σας είναι να μην αισθανθείτε και πάλι εγκλωβισμένοι και καταπιεσμένοι από αδιέξοδα τα οποία φαίνεται να είναι ο καινούριος σας φόβος. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις, λειτουργείστε ατομικά παρά τις συνθήκες και τους κανόνες που ισχύουν στο περιβάλλον σας και δείτε τους τομείς που παρουσιάζουν ευκαιρίες για προσωπική σας εκτόνωση.

Υδροχόος
Πρόκειται για μια περίοδο που θέλετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας και βιάζεστε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Οι άλλοι όμως έχουν το δικό τους σκεπτικό το οποίο δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με το δικό σας. Οι πρόσφατες διαφωνίες στην εργασία σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα, παραβλέποντας ακόμα και κάποιες καλές στιγμές του παρελθόντος. Το συναίσθημά σας έχει καταπιεστεί αρκετά και αυτό μπορεί να σας κάνει αντιδραστικούς απέναντι σε εκείνους οι οποίοι προτείνουν να αλλάξετε οπτική με την οποία ερμηνεύετε τα γεγονότα. Τα οικονομικά σας επίσης δοκιμάζονται από υποχρεώσεις και από την αδυναμία σας να έχετε μεριμνήσει για ότι προκύπτει τώρα. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα μικρών ευχάριστων ασχολιών και ειδήσεων που συμβάλλουν θετικά στον ταλαιπωρημένο σας ψυχισμό.

Ιχθύες
Το διάστημα της εβδομάδας που ξεκινά είναι και για εσάς μεταβατικό σε ορισμένα σημαντικά θέματα που συνεχίζουν να εξελίσσονται και να σας προβληματίζουν. Έχει περάσει καιρός από τότε που ακούσατε μια καλή συμβουλή, ή από τότε που κάποιος στάθηκε αφιλοκερδώς στο πλευρό σας. Είναι φυσικό λοιπόν να παραμένετε κι εσείς επιφυλακτικοί και να προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχό σας την καθημερινότητα. Οι αιφνιδιασμοί όμως δεν θα λείψουν και μπορεί να προκύψουν και νέα μέτωπα αντιπαραθέσεων. Αποφύγετε τους άκαρπους ανταγωνισμούς, τα αναίτια ξεσπάσματα του χαρακτήρα σας, καθώς επίσης και την ενασχόληση με οτιδήποτε δεν σας ευχαριστεί!

Πηγή: oroskopos.gr

Άλλες ειδήσεις:

Ο πατέρας της Μαρκέλλας ξεσπά: «Δεν εμπιστεύομαι την οικογένεια που τη μεγαλώνει»

Θρίλερ στη Μεσσηνία με απόπειρα αρπαγής τρίχρονου παιδιού! Η μητέρα απέτρεψε την απαγωγή την τελευταία στιγμή

Σοκαριστική μαρτυρία για την 10χρονη Μαρκέλλα: «Έλεγε πως πονάει και πως την πείραξαν…»

Ροή Ειδήσεων

screenshot 2023 12 10 101004

10/12/2023 | 10:13

Έφυγε από την Τουρκία ο γιος του Προέδρου της Σομαλίας – Εμπλέκεται σε θανατηφόρο τροχαίο – Διεθνές ένταλμα σύλληψής του

10/12/2023 | 10:01

Γεράσιμος Γεννατάς για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά: «Μένουμε χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας»

10/12/2023 | 09:55

Το ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη στην πρεμιέρα του Μαργαρίτη
loupaki

10/12/2023 | 09:35

Η Ευγενία Λουπάκη καταγγέλλει δολοφονία χαρακτήρα μετά την απάντηση του διευθυντή του «Κόκκινου»

10/12/2023 | 09:28

Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο

10/12/2023 | 09:09

Καίτη Φίνου: «Πρέπει να έφυγα για λίγο από τη ζωή…»
dei xromatista timologia

10/12/2023 | 09:04

Στα φετινά επίπεδα οι τιμές του ρεύματος και στις αρχές του 2024 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα νέα τιμολόγια

10/12/2023 | 08:43

Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

10/12/2023 | 08:21

Microsoft, Google και άλλοι παγκόσμιοι τεχνολογικοί κολοσσοί στην Ελλάδα – Οι μεγάλες επενδύσεις και τα επόμενα βήματα
screenshot 2023 12 10 080718

10/12/2023 | 08:10

Αγωνία για την 40χρονη Κατερίνα από το Λεβίδι που αγνοείται από την Τέταρτη

10/12/2023 | 08:00

Ακριβότερο κατά 20% το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι

10/12/2023 | 07:53

Γιώργος Σεφέρης: Στις 10 Δεκεμβρίου 1963 τιμάται με το Νόμπελ Λογοτεχνίας- Ήταν το πρώτο Νόμπελ για την Ελλάδα
gaza 5

10/12/2023 | 07:46

Το δίκτυο της Χαμάς καταρρέει, δηλώνει ο επικεφαλής του ισραηλινού γενικού επιτελείου

10/12/2023 | 07:43

Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, 10 Δεκεμβρίου

10/12/2023 | 07:39

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν σήμερα βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
zwdia astrologikes provlepseis gia ola ta zodia simera 13 01 sostoi kata lathos
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
zodia tis gis kai sxeseis astrology4u 1499x1000
Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο
679467 zodia2
Tα ζώδια του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου
zodia11
Δύο ζώδια που θα κάνουν τις περισσότερες αγορές, σήμερα
Ζώδια: «Το μήνα των Χριστουγέννων θα υπάρξουν εμπόδια» – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη
200104085251 zodiac signs astrology zodia provlepseis 1280x631 1280x631
Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου