Αθήνα

 

37 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν χάλια διάθεση, σήμερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: «Να είστε επιφυλακτικοί…» – Ποια ζώδια προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης; Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης κάνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Δείτε επίσης

zodia11
Άρης στην Παρθένο: Σε αυτά τα ζώδια θα γίνει η ζωή κόλαση μέχρι το τέλος Αυγούστου

Κώστας Λεφάκης – Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός
Αλλάζει λίγο το κλίμα τις μέρες που ακολουθούν, η προσοχή σας μετακινείται σε θέματα αισθηματικά και δημιουργικά. Όσοι δεν φύγετε διακοπές θα απασχοληθείτε με μια νέα εξέλιξη στα επαγγελματικά σας και καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου πιο έμπειρου από εσάς. Οικονομικά η κατάσταση παραμένει ασταθής και δύσκολη περιστασιακά. Κοινωνικά υπάρχουν προοπτικές και προτάσεις αλλά να είστε επιφυλακτικοί όταν δεν έχετε όλα τα δεδομένα . Ερωτικά, βρίσκεστε παγιδευμένοι κάπου αλλά είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Ταύρος
Καθώς οι μέρες προχωρούν παρατηρείται μια αύξηση της κινητικότητας και των ενδιαφερόντων στους περισσότερους από εσάς. Μετακινήσεις ή και διακοπές βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι άλλοι θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτά τα ζητήματα. Εκείνο που πρέπει να έχετε είναι το πρόγραμμα και κυρίως ο έλεγχος του εαυτού σας. Οι περισσότεροι ζείτε τις τελευταίες δυσκολίες μιας περίστασης στα επαγγελματικά σας. Πέρα από αυτές ένα απρόσμενο γεγονός ή ένας άνθρωπος σας βοηθάει να νιώσετε πιο αισιόδοξοι.

Δίδυμοι
Μεταβατικό θεωρείται αυτό το διάστημα με έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα. Νιώθετε τις αλλαγές που ετοιμάζονται, ορισμένες από τις οποίες σας αφορούν άμεσα. Φανείτε διπλωμάτες και διερευνήστε προθέσεις και δυνατότητες. Θέματα στενού περιβάλλοντος βρίσκουν λύσεις ή ευνοούνται να προωθηθούν. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που σας δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαχειριστείτε πιο έξυπνα τα οικονομικά σας και απολαύστε διακοπές.

Καρκίνος
Η καλή σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη, σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, και προωθεί τις φιλόδοξες επιδιώξεις των περισσοτέρων από εσάς. Επίσης η περίοδος είναι κατάλληλη να υλοποιήσετε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που στριφογυρίζει καιρό στο μυαλό σας. Όσοι δεν μπορέσετε να ξεφύγετε από την εργασία ο φόρτος θα είναι αρκετός. Αν δεν σας περικλείει αυτή η εκδοχή, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας σε ταξίδια ή διακοπές, που οι περισσότεροι τις περιμένετε πως και πως!

Λέων
Ανήκετε και εσείς στην ομάδα εκείνων που βιώνουν τις τελευταίες ταλαιπωρίες μεταξύ επαγγελματικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών καταστάσεων. Κινηθείτε διαλλακτικά, αξιοποιώντας το χρόνο και το χρήμα, μην ρισκάρετε κάπου αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας και αποφύγετε και να πιέσετε καταστάσεις μεταξύ προσωπικής και κοινωνικής σφαίρας. Ευτυχώς δεν θα λείψει η αντοχή αλλά ούτε και ο παράγοντας της τύχης, ο οποίος σας έχει κακομάθει λίγο τελευταία. Οι ελεύθεροι εντυπωσιάζεστε από ένα δύσκολο ερωτικό στόχο, αλλά κι εκείνος το ίδιο από εσάς!

Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα καλείστε να βάλετε μια τάξη σε δυο κύριους τομείς, στις αισθηματικές και οικονομικές σας σχέσεις. Οι περισσότεροι καταλαβαίνετε ότι πρέπει να υποστηρίξετε επιθυμίες και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην πράξη. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας, εξυπηρετεί τις τρέχουσες υποθέσεις σας και σας κάνει πιο αποδοτικούς σε καθημερινή βάση. Η παρουσία και του Άρη στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο εύστοχους και σας καλύπτει οικονομικά, όταν και όπου χρειαστεί!

Ζυγός
Οι τελευταίες μέρες του μήνα παρουσιάζουν μια έμφαση, σε υποθέσεις που αφορούν τις εξελίξεις του επαγγελματικού τομέα. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει πιο αποτελεσματικούς, αρκεί να κινηθείτε οργανωμένα. Ο Ήλιος στο πέρασμα του στον Λέοντα, φέρνει κοντά σας χρήσιμους ανθρώπους ή διευκολύνει διακανονισμούς και συνεννοήσεις που γίνονται και οι οποίες καλύπτουν νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Αισθηματικά, φανείτε πιο λογικοί στις σκέψεις και στις πράξεις!

Σκορπιός
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση σε όλη την γκάμα των σχέσεων σας και παρά τις προσπάθειες σας, το κύριο λόγο συνεχίζουν να τον έχουν οι άλλοι. Αποστασιοποιηθείτε από τυχόν δυσκολίες, και μην έρχεστε σε άμεση αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα συμφέροντά σας. Υπερασπιστείτε μια σχέση που σας αφορά αλλά εσείς που θα αναγκαστείτε να τερματίσετε με μια αντίστοιχη, δεν έχετε παρά να το αποδεχτείτε. Τέλος, υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

Τοξότης
Οι μέρες που ακολουθούν είναι πιο ενδιαφέρουσες από αυτές που προηγήθηκαν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία μια απόδρασης που σας προσφέρεται και μην επηρεάζεστε από γνώμες και δήθεν συμβουλές καλοπροαίρετων τρίτων. Όσοι αποζητάτε ξεκούραση, φροντίστε να επιλέξετε το κατάλληλο μέρος για τις διακοπές σας. Πρακτικά ζητήματα δεν παύουν να έρχονται στο προσκήνιο, αλλά μπορείτε να αναθέσετε ευθύνες σε κάποιους άλλους. Ερωτικά καλείστε να φανείτε επιεικείς στην κρίση σας και ευέλικτοι στην συμπεριφορά σας.

Αιγόκερως
Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι λίγο νευρικές. Η αρχή της εβδομάδας σας προϊδεάζει, για αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν. Φροντίστε να έχετε καλύτερη άμυνα και να μην παίρνετε τοις μετρητοίς λόγια τρίτων που ενδεχομένως κρύβουν κάποιες σκοπιμότητες . Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί, προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή και μην ενδίδετε σε πιέσεις που προσθέτουν ταλαιπωρία. Αισθηματικά κάποιοι θα κάνετε τολμηρά βήματα τα οποία θα έχουν αποτέλεσμα. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, κλείστε τα κινητά σας τηλέφωνα!

Υδροχόος
Παρατηρείται μια ένταση σε εξέλιξη που αφορά κυρίως αισθηματικές και επαγγελματικές συνεργασίες. Εδώ καλείστε να είστε ρεαλιστές αλλά και συνεργάσιμοι με εκείνους που εύκολα επηρεάζουν την ψυχολογική σας κατάσταση. Γενικότερα αποφύγετε να κινηθείτε στα άκρα και φανείτε πιο ανθεκτικοί στις τελευταίες, περιστασιακές δυσκολίες. Δεν θα λείψουν γεγονότα στο σπίτι και επίσης, ένας άνθρωπος που σας αφορά αισθηματικά, ίσως να μην μπορέσει να ανταποκριθεί έτσι όπως θα θέλατε.

Ιχθείς
Συγκριτικά με τους άλλους ζείτε μια καλύτερη εβδομάδα. Έχετε πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ευκολίες, είτε φεύγοντας διακοπές, είτε βρίσκοντας υποστήριξη από τρίτους. Μια αξιόλογη γνωριμία είναι πιθανή για τους ελεύθερους. Οι έχοντες σχέση υποστηρίξτε πιο αποτελεσματικά ένα κοινό σας στόχο. Οι νεότεροι θα είστε πολυάσχολοι γι αυτό φροντίστε να διατηρήσετε την αυτονομία σας αυτήν την εβδομάδα. Οικονομικά θα έχετε έσοδα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε ανάγκες και υποχρεώσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

led ilektriko revma

19/07/2024 | 14:30

Ρεύμα: «Πονοκέφαλος» για νοικοκυριά & επιχειρήσεις οι αυξήσεις στην ενέργεια

19/07/2024 | 14:26

Φωτιά στις Ερυθρές Αττικής – Μεγαλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, δειτε βίντεο

19/07/2024 | 14:25

Μεσσηνία: Δυο φωτιές ξέσπασαν σε Ανάληψη και Αγ. Φλώρο
papadopoulos 1

19/07/2024 | 14:25

Παπαδόπουλος: «Τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ και φάνηκε»

19/07/2024 | 14:20

Πρόστιμο 172.000 ευρώ επέβαλε στον ΕΛΟΜΑΣ η Επιτροπή Ανταγωνισμού

19/07/2024 | 14:10

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας την Παρασκευή
zodia 3 960x624 1 concentrate 5

19/07/2024 | 14:00

Βαθιές αλλαγές φέρνει η 2η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 21/7 για 4 ζώδια

19/07/2024 | 13:55

Πάολα: Οργή προκάλεσε γιατί τραγούδησε τους «7 νάνους» του Μικρούτσικου

19/07/2024 | 13:50

ΗΠΑ: Με θανατηφόρα ένεση εκτελέστηκε 64χρονος κατάδικος στην Αλαμπάμα
drone scaled 2

19/07/2024 | 13:40

Σύλληψη τεσσάρων υπόπτων από την ισπανική και τη γερμανική αστυνομία για λαθρεμπόριο εξαρτημάτων drones στη Χεζμπολάχ

19/07/2024 | 13:30

Φορολογικές δηλώσεις: Εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή τους

19/07/2024 | 13:29

Σάκης Αρναούτογλου: Ο Παύλος Γερουλάνος είναι η καλύτερη επιλογή για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ
hacker 0

19/07/2024 | 13:25

Κτηματολόγιο: Συνεχίζεται η επιχείρηση αντιμετώπισης της κυβερνοεπίθεσης

19/07/2024 | 13:20

Φόρο τιμής σε αποβιώσαντα πρώην παρουσιαστή του Fox News απέτισε ο Τραμπ

19/07/2024 | 13:15

«Μπαρτσελόνα και Εφές ενδιαφέρονται για τον Άντονι Γκιλ»
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν χάλια διάθεση, σήμερα
skaki 2304
Τα ζώδια που λειτουργούν πάντα βάσει σχεδίου
Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν έντονες επιθυμίες, σήμερα
youth pass 210723
Τα ζώδια που κρατούν αποστάσεις από κουτσομπολιά και ίντριγκες
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024