Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σήμερα η κρίσιμη Σύνοδος των ΥΠΕΞ της ΕΕ για την Τουρκία – Συνάντηση Δένδια-Πομπέο στη Βιέννη, διπλωματικός πυρετός στην Αθήνα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 16/8 και επιφυλάσσει πολλές ανατροπές

Ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα και ο Ουρανός στον Ταύρο, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, κάτι που θα φέρει πολλές ανατροπές.

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18 Αυγούστου 2019 από τον Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια: «Προβλέπεται μεγάλη ένταση…»

Αναμένουμε επικοινωνιακές διαταράξεις και συγχύσεις, ξαφνικά νέα και μηνύματα που θα μας ανησυχήσουν, ανατροπές και αναποδιές στις μετακινήσεις, έντονες συζητήσεις με νεύρα και κόντρα.

Αρκετές σχέσεις θα κλονιστούν από λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς και πολλές συμφωνίες και σχέδια θα ανατραπούν.

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο, είναι όσοι ανήκουν στον Σταθερό Σταυρό και ιδιαίτερα εκείνοι του 1οι δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Αναπάντεχες ειδήσεις και συγκυρίες στην αισθηματική, αλλά και την κοινωνική σου ζωή πιθανόν να έχεις, οι όποιες όμως θα έχουν αρνητικές συνέπειες!

ΤΑΥΡΟΣ
Έρχονται ενδοοικογενειακές εντάσεις και ανατροπές που θα σε απασχολήσουν και θα προκαλέσουν την αρνητική αντίδραση σου, δημιουργώντας εμπόλεμο κλίμα μέσα στο σπίτι. Επίσης, μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αρκετές ειδήσεις και νέα θα σε ξαφνιάσουν και δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς ώστε να μην ανατραπούν τα σχέδια σου. Μην είσαι βιαστικός και απρόσεχτος στις μετακινήσεις σου και πες όχι σε κουτσομπολιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να αναμένεις σκαμπανεβάσματα οικονομικά, τα οποία θα προκύψουν είτε από βιαστικές συμφωνίες, είτε από ένα γεγονός απρόσμενο που έχει να κάνει με τα χρήματα σου. Απέφυγε ερωτικούς καυγάδες για λόγους κτητικότητας.

ΛΕΩΝ
Θα αμφισβητηθούν αρκετές οι ιδέες σου και θα έχεις αναπάντεχες ειδήσεις, οι οποίες προκαλούν τον θυμό σου και σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Μείνε ψύχραιμος και περιόρισε την οξυθυμία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετές ψυχικές διακυμάνσεις θα έχεις, όπως και απρόσμενες φοβίες και ξαφνικό άγχος. Απέφυγε παρασκηνιακές σχέσεις, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

ΖΥΓΟΣ
Μέσα από αναπάντεχα μηνύματα και ειδήσεις, μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσεις σε ξεκαθάρισμα φιλικών σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη επικοινωνία και αναπάντεχα μηνύματα πλήττουν την καριέρα σου και το κοινωνικό σου κύρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρνητικές ξαφνικές επαφές, επικοινωνίες και νέα, σου κόβουν τα φτερά για να επεκταθείς. Αναπάντεχα συμβάντα πάνω σε μετακίνηση είναι πιθανά, επίσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συζητήσεις και επαφές μπορεί να προκαλέσουν τον θυμό σου και κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις να ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μην προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες!

[inline_article order=”1″]

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θυελλώδης η επικοινωνία με το σύντροφο σου, αλλά και με στενούς συνεργάτες. Ξαφνικές και έντονες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές φιλονικίες και ρήξεις!

ΙΧΘΥΣ
Μην είσαι απρόσεκτος και μην επαναστατήσεις στην εργασία σου, γιατί θα αμφισβητηθείς και αυτό μπορεί να φέρει αρνητικές συνέπειες.

Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια Παρασκευής: Μία γρήγορη ματιά στις αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια Πέμπτης: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για τη σημερινή ημέρα
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες; Αναλυτικές προβλέψεις
Ζώδια Τρίτης: Πώς θα κυλήσει η ημέρα σύμφωνα με τα άστρα
Ζώδια: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα 10 με 16 Αυγούστου
Στα… γρήγορα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου