Αθήνα

 

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

screenshot 20
«Τα ΄σπασαν» Mαρία Αναστασοπούλου και Παπαδάκης: Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον ΑΝΤ1 ότι αποχωρεί – «Διαζύγιο» αν παραμείνει στο κανάλι
screenshot 2

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Κριός

Υπάρχει ισχυρή ενέργεια για να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου σήμερα, ακόμα και με κάποια χτυπήματα ή εμπόδια στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί ακόμη και να φέρεις σε επαφή άλλους με τις συμβουλές σου. Η σύνδεση με κάποιον μέσω ιδεών και πεποιθήσεων μπορεί να είναι σε έντονη εστίαση. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις τις επιλογές σου, αλλά επίσης να σκεφτείς να κρατήσεις τις επιλογές σου ανοιχτές, αντί να ολοκληρώσεις ή να ξεκινήσεις μια νέα προσπάθεια. Τα κομμάτια ενός πάζλ ενώνονται σε νοητικό επίπεδο σήμερα κι αυτό μπορεί κάλλιστα να περιλαμβάνει μια ανάμνηση μιας προηγούμενης επιτυχίας.

Ταύρος

Οι πρώιμες σημερινές διελεύσεις φέρνουν μεγαλύτερη επίγνωση των ευθυνών σου. Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα, αντιμετωπίζεις τη ζωή με την επιθυμία είτε να εγκατασταθείς και να νιώσεις άνετα είτε να εργαστείς για να φτιάξεις κάτι, αντί να καινοτομήσεις ή να ξεκινήσεις εκ νέου. Οι ανάγκες σου καλύπτονται πιο εύκολα με μια άμεση προσέγγιση τώρα και μπορείς να έχεις την ευκαιρία να ανασυνταχτείς. Οι σωματικές απολαύσεις και η άνεση είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και κατάλληλες και μπορείς να το απολαύσεις πιο εύκολα καθώς προχωρά η μέρα.

Δίδυμοι

Μπορεί να κολλάς σε σπουδές, προσωπικά ενδιαφέροντα ή έργα που όχι μόνο απορροφούν, αλλά αλλάζουν τη ζωή σου. Είναι καιρός να κάνεις το παραπάνω μίλι για ανθρώπους και έργα που σε ενδιαφέρουν. Ενώ τείνεις να ακολουθείς το δικό σου δρόμο στα περισσότερα επίπεδα αυτή τη στιγμή, ο καταιγισμός ιδεών μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα και η αναζήτηση πιθανών απαντήσεων στα τρέχοντα διλλήματα στο παρελθόν μπορεί να είναι ιδιαίτερα καρποφόρα. Οι άνθρωποι είναι πιο υποστηρικτικοί και μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά.

Καρκίνος

Βρίσκεις τρόπους να μπεις σε ένα υγιές μοτίβο στην καθημερινή σου ζωή ή με ρουτίνες και συνήθειες και αυτό ωφελεί πολλά διαφορετικά τμήματα ζωής. Η σκέψη είναι έξυπνη αν και είναι απίθανο να είναι οριστική. Βλέπεις επιλογές όπου δε φαινόταν να υπάρχουν στο παρελθόν, ιδιαίτερα που σχετίζονται με τους μεγαλύτερους στόχους, την καριέρα και τα χρηματικά σου ζητήματα. Τα ολοκαίνουργια έργα και οι μεγάλες αποφάσεις μάλλον θα πρέπει να περιμένουν, αλλά η παραγωγή ιδεών είναι εξαιρετική τώρα.

Λέων

Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ή αντίσταση που πρέπει να διαχειριστείς προτού καταπιαστείς με τα δικά σου σήμερα, αλλά αν κινείσαι αργά και σταθερά είναι πιθανό να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις καλά το χρόνο σου, αφιερώνοντας το σωστό χρόνο γα τον εαυτό σου, καθώς θα είσαι πολύ καλύτερα μακροπρόθεσμα. Η μέρα μπορεί να είναι δυνατή για ανταλλαγή ιδεών καθώς προχωρά. Θα μπορούσες να αναθεωρήσεις προηγούμενες ενέργειες, σχέσεις και εμπειρίες. Στην ιδανική περίπτωση κοιτάς το παρελθόν με νέους τρόπους και μαθαίνεις πολύτιμα πράγματα.

Παρθένος

Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε δραστηριότητες που σου δίνουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα. Τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα και οι ανησυχίες ή οι ευθύνες τείνουν να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Ειδικά με την πρόσφατη αναποφασιστικότητα, αυτό μπορεί να είναι αναζωογονητικό αν και όχι χωρίς μικρές προκλήσεις. Επιδίωξε να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο τους περισπασμούς. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα πρέπει να είναι πιο εύκολο για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχει μια τάση να ανησυχείς ή να σιγοβράζεις αν είσαι σε κενό για ένα θέμα νωρίς σήμερα, αλλά η μέρα μπορεί να διαμορφωθεί για να βοηθήσει στην ανοιχτή επικοινωνία. Η ικανότητα σου να εκφράζεις τα συναισθήματα σου ανοιχτά και δημιουργικά είναι ισχυρή. Ένας δεσμός μπορεί να βελτιωθεί, καθώς δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικύρωση των συναισθημάτων και των απόψεων κάποιου. Η επανεφεύρεση ενός υπάρχοντος ή παλιού έργου μπορεί να είναι ισχυρή. Το να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου είναι ελκυστικό, ιδιαίτερα καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιοι μπαλαντέρ στη δουλειά ή στην καθημερινή σου ζωή.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα, είσαι πιο διαθετημένη να ακούς τα ένστικτα σου, διαβάζοντας μεταξύ των γραμμών αντί να λαμβάνεις τα πράγματα στην ονομαστική τους αξία. Είναι μια καλή στιγμή στο σεληνιακό μήνα για έρευνα και ανάλυση. Μπορεί επίσης να απολαύσεις νέους τρόπους σκέψης ή διαφορετικές προοπτικές. Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να αισθανθείς συγχρονισμένη τόσο εσωτερικά, καθώς οι δικές σου επιθυμίες φαίνεται να συγκρούονται, όσο και εξωτερικά με τους άλλους.

Τοξότης

Είσαι πιο εμπλεκόμενη και προσιτή σήμερα. Η αυτοπεποίθηση σου εκπέμπεται μέσω των άλλων ή αναζητάς ισορροπία και μια διαφορετική οπτική για τη ζωή σου. Οι τομείς ανισορροπίας στη ζωή σου μπορεί να είναι πιο εμφανείς και μπορείς να τους διορθώσεις τώρα. Οι απαιτήσεις από τη ζωή στο σπίτι μπορεί να είναι έντονες από νωρίς σήμερα, ωστόσο είσαι επίσης διψασμένη για ισορροπία και σταθερότητα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια διελκυστίνδα , αλλά μόνο αν αφήσεις τον εαυτό σου να παγιδευτεί σε αυτό που κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η επιθυμία να ασχοληθείς, να οργανώσεις ή να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου μπορεί να είναι έντονη. Μακροπρόθεσμα θα τα καταφέρεις καλύτερα πράγματα για τον εαυτό σου, εάν μπορέσεις να χειριστείς τα πρακτικά ζητήματα και να μάθεις. Η ενέργεια είναι ισχυρή και ο ρυθμός του εαυτού σου είναι πιο φυσικός όσο προχωρά η μέρα. Μπορεί να υπάρξουν καλές συζητήσεις ή ιδέες για το πως να κάνεις βελτιώσεις και ωραίες ανατροπές στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Νωρίς σήμερα θα μπορούσες να νιώσεις κάπως αποκλεισμένη ή συγκρουόμενη με τη σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Άρη. Η απλοποίηση έχει πολύ νόημα και μπορεί να καταλάβεις καλύτερα κάποιον, κάτι που σε βοηθά να αισθάνεσαι πιο παραγωγική. Καθώς η μέρα προχωρά, οι συζητήσεις μπορούν γρήγορα να γίνουν δημιουργικές και εμπνευσμένες. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ψυχαγωγίας σου όλη μέρα και θέλεις να χαλαρώσεις. Μπορεί να καταλήξεις σε μια καλύτερη κατανόηση ή μια νέα αντίληψη που θα μεταφέρει μια σχέση ή ένα έργο σε άλλο επίπεδο.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα, η επιθυμία να εγκατασταθείς και να αναζητήσεις δραστηριότητες παρηγοριάς, γείωσης και οικειότητας μεγαλώνει. Είναι καιρός να επαναφορτίσεις την ενέργεια σου. Λαχταράς αισθήματα ασφάλειας και ριζοσπαστικότητας. Μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερη απόλαυση των προσωπικών αναμνήσεων και κάποια μορφή συναισθηματικής υποστήριξης που είναι τώρα κατάλληλη. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις μεταξύ της ανάγκης σου να καταργήσεις και των φιλοδοξιών σου νωρίς σήμερα, είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη σου να σταματήσεις, για να εστιάσεις στον εαυτό σου.

Ροή Ειδήσεων

makaronia dilitiriasi

18/05/2024 | 13:10

Λαμία: «Η εταιρία δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη» – Δεκάδες παιδιά με βαριά συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης

18/05/2024 | 13:05

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά – Δείτε βίντεο

18/05/2024 | 13:00

Ζουγανέλης για Σταρόβα: “Οι γιατροί δεν λένε πράγματα για να ενθαρρύνουν, λένε την αλήθεια”
menidi zeugari xr 1

18/05/2024 | 12:50

Μενίδι: «Η κόρη της 40χρονης υπέστη ψυχολογικό σοκ βλέποντας την μητέρα της νεκρή στον δρόμο» – Τι είπε η δικηγόρος της οικογένειας

18/05/2024 | 12:40

Αλεπουδάκι έπεσε θύμα τροχαίου στη Χαλκιδική

18/05/2024 | 12:30

Μπέττυ Μαγγίρα για Μαρίνα Σάττι: “Ο τρόπος της κάτι δείχνει για την ίδια και τον χαρακτήρα της”
000 34t44pl

18/05/2024 | 12:22

Γάζα: Εκφόρτωση ανθρωπιστικής βοήθειας στην προσωρινή αποβάθρα — Συνεχίζονται οι μάχες

18/05/2024 | 12:10

Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών στην αγορά ακινήτων – Οι Έλληνες και οι ξένοι αγοραστές, οι κατηγορίες ακινήτων

18/05/2024 | 12:00

Η Αθηναΐς Νέγκα για Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα: “Τρικλοποδιά σχεδόν, ήταν έξω από τα νερά τους”
kalomoira 1

18/05/2024 | 11:50

“Λύγισε” η Καλομοίρα – Το παράπονο για τον πατέρα της: “Πολύ καλός πατέρας αλλά…”

18/05/2024 | 11:20

Επιθεώρηση Εργασίας: Δράση ενημέρωσης για τη βία και την παρενόχληση – Τα δικαιώματα των εργαζομένων και οι υποχρεώσεις του εργοδότη

18/05/2024 | 11:15

Τέιλορ Σουίφτ: Μεταβαίνει για συναυλία στη Στοκχόλμη – Ανησυχία για… αύξηση του πληθωρισμού
6223930

18/05/2024 | 11:10

Διατήρηση των αυξημένων συγκεντρώσεων αφρικανικής σκόνης – Άνοδος της θερμοκρασίας

18/05/2024 | 11:00

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη για την γνωριμία με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Λογοθέτη: “Η ζωή μας έκανε ένα μικρό δωράκι”

18/05/2024 | 10:50

ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποιεί για πιθανή τρομοκρατική απειλή στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+
kostas lefakis miniaies provlepseis avgoustou 2023 gia ola ta zodia 1689688656
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024
zodia11
Δύο ζώδια δε θα κάνουν άσκοπες σπατάλες, σήμερα
o ermis sta 12 zodia pic g astrologia
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο
zodia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2024
zodia11
Δύο ζώδια θα έχουν ζωντάνια και πάθος σήμερα
Δύο ζώδια δε θα μπορούν να συνεννοηθούν σήμερα