Αθήνα

 

32 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

44392cfed75945aeb766bbbf92c3fa9a
Σοφία Παπανδρέου: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης του Ανδρέα Παπανδρέου στην Αθήνα για τα γενέθλιά της
friendship zodia

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Κριός

Οι ενέργειες σήμερα είναι ζωτικής σημασίας για τις επικοινωνίες και για την επίλυση προβλημάτων αλλά και την τακτοποίηση της ζωής σου με σημαντικούς τρόπους. Θα μπορούσες να απορροφηθείς από ένα έργο που έχει σχέση με κατοικίδια ή να απολαύσεις συζητήσεις. Ενδιαφέρεσαι και ψάχνεσαι διανοητικά και οι ιδέες σου είναι δημιουργικές. Το να γράψεις, να διδάξεις και να μοιραστείς τις ιδέες σου είναι μια ισχυρή διάθεση σου. Είναι μια καλή στιγμή για γνώση, καθώς είσαι αφοσιωμένος να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για τον σχεδιασμό ενός επιχειρηματικού έργου ή για τη συζήτηση πρακτικών θεμάτων. Μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα η ανάπτυξη μιας ιδέας ή η ανάπτυξη ενός ταλέντου. Η ικανότητα σου να βλέπεις ένα θέμα στο σύνολο του και όχι τμηματικά, βελτιώνει σημαντικά τη λήψη αποφάσεων. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις κάτι που σε βοηθά να θεραπεύσεις και να προχωρήσεις. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο είναι η ενισχυμένη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σχετικά με εργασιακά, οικονομικά και πρακτικά ή μηχανικά θέματα.

Δίδυμοι

Οι ενέργειες σήμερα σε βοηθούν να αποκτήσεις κάποια αντικειμενικότητα για ένα θέμα. Είναι μια εποχή δυνητικά πολύτιμων γνώσεων για τα προσωπικά σου σχέδια και κίνητρα. Μπορείς επίσης να αισθανθείς ευχάριστα δεμένος με ανθρώπους στη ζωή σου σήμερα και ίσως να απολαύσεις το να χαρίσεις υποστήριξη και καθοδήγηση. Το να μοιραστείς ιδέες ή απόψεις με κάποιον ειδικό μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Μια διέλευση Ερμή – Χείρωνα σε βρίσκει γενναιόδωρο με το χρόνο και την ενέργεια και η ικανότητα σου να επιλύεις προβλήματα, ιδιαίτερα για τους τρίτους ενισχύεται.

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για να μοιραστείς ιδέες ή να δεσμευτείς με κάποιον ειδικό μέσω της προθυμίας να ακούσεις, να μάθεις και να βελτιωθείς. Είσαι σε καλή θέση για δραστηριότητες που σχετίζονται με τη θεραπεία, την ανάρρωση, την απελευθέρωση της αρνητικότητας, την εργασία στα παρασκήνια και τη βοήθεια ή τη συμβουλή άλλων. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες να βοηθήσεις άλλους να αντιμετωπίσουν περίπλοκα συναισθήματα. Αυτό που στην αρχή φαίνεται να είναι μια επιπλοκή μπορεί να αλλάξει και να λειτουργήσει υπέρ σου.

Λέων

Μπορεί να είσαι ευχάριστα συγκεντρωμένος στο μέλλον, σε ένα σημαντικό στόχοι για σένα ή σε ένα όνειρο κοντά στην καρδιά σου. Οι ομαδικές δραστηριότητες, οι φιλίες και οι κοινωνικές εκδηλώσεις θα παίξουν έντονο ρόλο στη ζωή σου. Οι επικοινωνίες είναι πιο ισορροπημένες απ’ ότι συνήθως. Μπορείς να δώσεις εξαιρετικές συμβουλές, να εμπνεύσεις ή να εμπνευστείς από φίλους και σχέσεις. Γρήγορα γίνεσαι σοβαρός και οικείος. Δραστηριότητες ή ιδέες που μοιράζεσαι με φίλους ή ομάδες μπορεί να είναι θεραπευτικές και χρήσιμες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των οικονομικών σου και θέλεις να νιώσεις άνετα ή να βασιστείς σε κάτι που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, ιδέες και έργα.

Παρθένος

Υπάρχει χαλαρή, γοητευτική και ανοιχτή ενέργεια που ενισχύει τις σχέσεις σου σήμερα. Το να ανοίξεις άφοβα την καρδιά σου μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση ενός δεσμού. Μερικές φορές είναι καλύτερα να ξεπερνάς τις ανασφάλειες, αλλά σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να τις αντιμετωπίσεις. Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν επίσης τη βελτίωση της φήμης σου και τη σύνδεση με άλλους που μοιράζονται παρόμοιους στόχους και οράματα. Χτίζεις την ανθεκτικότητα σου και μπορεί να έχεις κίνητρο για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Ζυγός

Οι σημερινές ευχάριστες ενέργειες είναι δυνατές για παρατηρητικότητα. Οι στρατηγικές και τα σχέδια που κάνεις τώρα έχουν γερά θεμέλια. Δραστηριότητες που σε βοηθούν να φροντίσεις σωστά το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου μπορεί να σε ωφελήσουν. Είσαι σε καλή θέση για να προσελκύσεις χρήσιμους ανθρώπους και ακόμη και πληροφορίες στη ζωή σου. Μπορεί να βιώσεις μια έλξη για κάποιον που μοιράζεται τις πεποιθήσεις ή τις ιδέες σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Παρθένου και μπορεί να είσαι κάπως συγκρατημένος.

Σκορπιός

Οι ενέργειες σήμερα ξεχωρίζουν θετικά για έρευνα, παρατήρηση και νέα γνώση στις σχέσεις σου. Σκέψου επίσης ότι αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική μέρα για σκέψη, ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά και οι αυριανές ιδέες, μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Η ικανότητα σου να απομακρυνθείς από μια κατάσταση και να τα αντιμετωπίσεις όλα βελτιώνει σημαντικά την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων. Οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές και οι γύρω σου είναι ευέλικτοι και συνεργάσιμοι μαζί σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα, ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου για περισσότερη προσοχή στους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου για την ευτυχία.

Τοξότης

Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν τη δουλειά και τις πρακτικές αναζητήσεις, αλλά είναι επίσης μια καλή στιγμή για δέσιμο με το σύντροφο σου, την επίτευξη μιας δίκαιης συμφωνίας ή συμβιβασμού και για οικογενειακές σχέσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα σου, ευαισθητοποιώντας σε αυτά που προβάλλεις στην καριέρα ή στην κοινωνία με προοπτική για βελτίωση. Ενώ συχνά ανησυχείς για την απόδοση σου ή σε απασχολούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου, μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ευχάριστα συνδεδεμένος με κάποιον ή να επικεντρώνεσαι σε μια σχέση, πολύ ευχάριστα και άνετα.

Αιγόκερως

Το άνοιγμα γραμμών επικοινωνίας με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να φανεί έντονα σήμερα και είναι πιθανές οι βελτιώσεις σε μια σχέση. Το σήμερα και το αύριο ευνοούν τη δέσμευση με ένα έργο ή ένα θέμα υγείας. Οι προσπάθειες για το χτίσιμο μιας συγκεκριμένης επιχείρησης ή έργου μπορεί να είναι επιτυχείς. Είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να βρεις ουσιαστικούς τρόπους για να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις τους γύρω σου. Μοναδικά κανάλια ή μέθοδοι προσωπικής έκφρασης σε προσελκύουν.

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ανανεωμένης δέσμευσης σε μια σχέση ή ένα δημιουργικό έργο τώρα. Μπορεί να καλλιεργείς ένα ρομαντισμό ή ένα χαρούμενο έργο ή να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε μια δημιουργική ενασχόληση ή χόμπι. Τα επιφανειακά ενδιαφέροντα δεν σε ικανοποιούν προς το παρόν. Ευτυχώς η επικοινωνία και η σκέψη ρέουν φυσικά σήμερα. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να επιδιορθώσεις πράγματα και να απολαύσεις τους άλλους. Μπορεί να ανοιχτείς σε κάποιον, όχι απαραίτητα μέσω μιας δέσμευσης ή δήλωσης αν δεν είσαι έτοιμη να το κάνεις, αλλά το δέσιμο συμβαίνει μέσω της έκφρασης των σημερινών συναισθημάτων.

Ιχθύες

Οι ενέργειες σήμερα υποστηρίζουν οικογενειακές υποθέσεις και συναισθηματικά θέματα. Προτιμάς να βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα όταν παίρνεις αποφάσεις και αυτό σε ωφελεί πολύ. Η ειλικρίνεια με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεων. Είσαι πιο ανοιχτός απ’ το συνηθισμένο και αυτό εκτιμάται. Ταυτόχρονα, είσαι ιδιαίτερα παρατηρητικός και αρκετά πρόθυμος να παρακολουθήσεις και να μάθεις. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση την καθιστά μια ιδιαίτερα καλή μέρα για πιο αποτελεσματική επικοινωνία.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

djokovic1

13/07/2024 | 21:50

Τζόκοβιτς: «Ήμουν επτά χρονών, έβλεπα τις βόμβες να πέφτουν και ονειρευόμουν να παίξω στο Wimbledon» (video)

13/07/2024 | 21:50

Ψυχικό: «Ακόμα δεν υπάρχει κάποιος στο κάδρο ως ηθικός αυτουργός» – Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου για τη δολοφονία

13/07/2024 | 21:40

Ορειβάτης από τα Ιωάννινα στην κορυφή της Γεωργίας
balduin

13/07/2024 | 21:20

Υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν: Ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης για απόρριψη των κατηγοριών

13/07/2024 | 21:17

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Κ. Μητσοτάκη στο CNN: Η ειδυλλιακή κατάσταση που περιέγραψε ισχύει μόνο για τον ίδιο και τους ισχυρούς φίλους του

13/07/2024 | 21:10

Άρτα: Εισαγγελική πρόταση για ενοχή όλων των κατηγορουμένων για οπαδική βία
astynomia peripoliko 3

13/07/2024 | 21:10

Καστοριά: Απατεώνες απέσπασαν 4.666 ευρώ από 59χρονη με δόλωμα το market pass – Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου άνδρα

13/07/2024 | 21:00

Παπαθανάσης: Διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων της οικονομικής πολιτικής η νέα αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας

13/07/2024 | 20:50

Αυτοκίνητα: Καίριος ο ρόλος των φορτιστών στη προσπάθεια να αναπτυχθεί η ηλεκτροκίνηση
ce95ce9cce91ce9a

13/07/2024 | 20:40

Διάσωση Έλληνα περιπατητή στο Μονοδένδρι

13/07/2024 | 20:30

ΑΣΕΠ: 3+1 αλλαγές στις προσλήψεις στο Δημόσιο – Πώς θα γίνονται οι διαγωνισμοί

13/07/2024 | 20:20

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού κολύμπησε στο Σηκουάνα ενόψει των Αγώνων
4th beerfest 1024x576 1

13/07/2024 | 20:10

Peloponnese Beer Festival: Tο αγαπημένο event του καλοκαιριού επιστρέφει στην Καλαμάτα με Kοza Mostra, Πέννυ Mπαλτατζή και Locomondo

13/07/2024 | 20:04

Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους: Στη συμβολή των οδών Τσόχα και Παναθηναϊκού

13/07/2024 | 20:00

Φορολογικές δηλώσεις: Δύο εκατομμύρια πολίτες δεν έχουν κάνει – Παράταση ζητούν οι φορείς της αγοράς
youth pass 210723
Τα ζώδια που κρατούν αποστάσεις από κουτσομπολιά και ίντριγκες
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
zodia11
Δύο ζώδια μπορεί να γίνουν δυσάρεστα, σήμερα
zodia savvatokuriakou
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024
zodia 5 scaled
Ιούλιος: Δύσκολος ο υπόλοιπος μήνας για αυτά τα ζώδια
zodia11
Δύο ζώδια που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, σήμερα