Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ζώδια: Προβλέψεις για την εβδομάδα 16 έως 22 Σεπτεμβρίου - Νέο εργασιακό περιβάλλον και γκρίνιες στις σχέσεις

Μεταβατική χαρακτηρίζεται αυτή η εβδομάδα αφού θα είναι η τελευταία με τον Ήλιο στην Παρθένο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθούμε σε θέματα εργασίας ή καθημερινής φύσεως που θέλουμε να διευθετήσουμε, καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο να λήξουμε καταστάσεις με απόλυτο και τέλειο τρόπο.

Μεταβατική χαρακτηρίζεται αυτή η εβδομάδα αφού θα είναι η τελευταία με τον Ήλιο στην Παρθένο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθούμε σε θέματα εργασίας ή καθημερινής φύσεως που θέλουμε να διευθετήσουμε, καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στο να λήξουμε καταστάσεις με απόλυτο και τέλειο τρόπο.

Το άγχος είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μας και είναι κυρίαρχη ανάγκη να το ελέγξουμε, προσπαθώντας να κρατήσουμε το καλό κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον. Εμμονές και γκρίνια μπορεί να εκτονωθούν στην προσωπική μας ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να δείξουμε σύνεση και να μην αφήσουμε ότι λειτουργεί πιεστικά να επηρεάσει τη σχέση μας.

Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα σου ξεκινά με δυνατότητες επιτυχούς δράσης και εξέλιξης των επαγγελματικών σου, τα οποία μπορούν τώρα να έχουν μία σταθερή και ανοδική πορεία. Οι ευκαιρίες για νέες επαφές, γνωριμίες, δικτύωση είναι πολλές και ο χρόνος σου γεμάτος. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα σε ωθήσει να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό των αναγκών σου και ίσως κλειστείς λίγο στο καβούκι σου! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο Ζυγό, βάζοντας «γινάτι» να σε αποκαταστήσει συναισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος σου είναι αρκετά περιορισμένος και βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Την Κυριακή ωστόσο το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό, εγκαινιάζει μία νέα σημαντική περίοδο ανανέωσης ερωτικής, που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικεντρώσου αυτές τις μέρες στα επαγγελματικά σου και θα δεις σπουδαίες εξελίξεις. Διακρίσεις, κατακτήσεις, στήριξη, επίτευξη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου για την ώρα υπάρχει σχετική στασιμότητα.

Ταύρος

Γενικά

Δύναμη αισιοδοξίας, χαράς, ικανοποίησης και πληρότητας σου προσφέρει η εβδομάδα στο πέρασμά της. Η πολυαστρία στην Παρθένο και οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φανερώνουν ότι εκπληρώνεις μία βαθύτερη επιθυμία σου, σταθεροποιείς σχέδιά σου και περνάς καλά. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ιχθύ, κάνει τα αδύνατα να γίνονται δυνατά και η χαρά σου αυτή την περίοδο μπορεί να προέλθει από το παιδί, το σύντροφο, την κοινωνική ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε περίοδο αναγέννησης , χαρούμενα μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις και αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής ζωής, σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Αφέσου στις όμορφες στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου, οι οποίες θα μπορούσα να πω ότι έχουν και κάπως μοιραίο χαρακτήρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τώρα μπορείς να ξεκινήσεις δημιουργικά σχέδια, αλλά και να κάνεις μία επιτυχημένη σταθερή συμφωνία! Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν εντυπωσιακές εξελίξεις, ωστόσο μπορείς με περισσότερη άνεση να ρυθμίσεις τις οφειλές σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Είναι γεγονός ότι οι μέρες του Σεπτέμβρη σου προκαλούν νευρικότητα, αφού είναι αρκετές οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στη ζωή σου! Οι μέρες που ακολουθούν Δίδυμε μου όμως, μπορούν να στηρίξουν τα επαγγελματικά σου σχέδια και να σε βοηθήσουν να καλύψεις τρύπες οικονομικές. Ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σου, σου κινούν το ενδιαφέρον και υπάρχουν νέες εξελίξεις που σε χαροποιούν. Σημαντικό όμως είναι να μην βιαστείς να κάνεις βήματα που αργότερα θα τα μετανιώσεις. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες, είσαι σε μία προσωρινή υπερένταση για θέματα που αφορούν την καριέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία μίας σχέσης και όλα φαίνονται να είναι με το μέρος σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Θυμήσου όμως πως παν μέτρον άριστον και ίσως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις μεγάλα ρίσκα για την πορεία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδα είσαι σε εγρήγορση επαγγελματική , αφού η Πανσέληνος που γίνεται την Κυριακή, ήδη έχει ξεκινήσει να σε επηρεάζει. Οι εργασιακές εξελίξεις είναι θετικές, αρκεί να μην αφήσεις την σύγχυση να σε παρασύρει και να σε οδηγήσει σε λάθη. Οικονομικές λύσεις, δίνονται την στιγμή που δεν το περιμένεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια!

Καρκίνος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα Καρκίνε μου έχει χαρούμενες ειδήσεις, επαφές, επικοινωνίες και σχέδια τα οποία σε κάνουν και πάλι να ονειρεύεσαι. Βρίσκεις λύσεις για ζητήματα που αφορούν μία αισθηματική σχέση, ή μία επαφή με ένα άτομο που συνδέεσαι στενά. Τα προβλήματα που είχαν μεσολαβήσει το τελευταίο διάστημα, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η βαθύτερη αιτία τους. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ιχθύ, σε γεμίζει με συναίσθημα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μία όμορφη τυχερή επαφή, ή ακόμα και ένα ταξιδάκι. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό, εγκαινιάζει μία περίοδο ανανέωσης στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βαθιά ερωτικά ένστικτα φέρνει στο πέρασμά της η νέα εβδομάδα, η οποία και σε δένει πιο ουσιαστικά με το άτομο που ποθείς. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν εξομολογήσεις, ειδήσεις, μηνύματα που πραγματικά σου δίνουν μία πολύ μεγάλη χαρά. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για μία νέα ερωτική γνωριμία για τους ελεύθερους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να ενδυναμώσεις κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες αλλά να κάνεις και τις κατάλληλες επαφές που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου οι απαιτήσεις είναι πολλές και ίσως αμελήσεις ή ξεχάσεις κάποια υποχρέωσή σου, η οποία και στην πορεία θα σε αγχώσει.

Λέων

Γενικά

Διανύεις ένα διάστημα ενδυνάμωσης ψυχολογικής, συναισθηματικής αλλά και υλικής αγαπητέ μου Λέοντα. Προχωρούν κάποια σχέδιά σου, έρχονται χρήματα στα χέρια σου, λαμβάνεις απαντήσεις που σε ανακουφίζουν, βελτιώνεις περισσότερο την φυσική σου κατάσταση. Η εργασία σου εξελίσσεται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς ... Η Πανσέληνος που γίνεται στους Ιχθύες, σε κάνει πιο ευσυγκίνητο στο τέλος της εβδομάδας, ίσως γιατί τώρα ανακαλύπτεις την βαθύτερη έννοια σε κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Η Αφροδίτη από το Ζυγό, τονώνει την κοινωνική ζωή, αλλά και τα φλερτ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος που διανύουμε φέρνει για σένα κατακτήσεις και επιτεύξεις στα αισθηματικά, ενώ ένα ακόμα πιο θετικό διάστημα καταφθάνει από την Κυριακή που θα κάνουν την είσοδό τους στο Ζυγό ο Ερμής και η Αφροδίτη. Οι όμορφες αισθηματικές επαφές θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου ενώ μία νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις, είναι ικανή να σκορπίσει χαμόγελα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδα μπορείς να δεχθείς οφέλη στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία που έχεις αποκομίσει ως σήμερα. Οι μέρες γενικότερα, σε βοηθούν να ενισχύσεις το εισόδημά σου είτε και να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου, αυτό είναι κάτι που οφείλεις να το αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Παρθένος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που μας οδηγεί στην Πανσέληνο του μήνα που γίνεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Ιχθύ. Το ενδιαφέρον σου λοιπόν είναι στραμμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τώρα καλείσαι να απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τη πορεία και τη προοπτική μία σχέσης σου. Τι θέλω; Τι με καλύπτει;Τι ονειρεύομαι; Οι απαντήσεις θα σου δοθούν στην πορεία της εβδομάδας, ενώ τα ρομάντζα δεν θα λείψουν! Πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε μία νέα σχέση ή σε μία νέα συνεργασία δεν θα λείψουν. Από την Κυριακή που ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν το πέρασμά τους στο Ζυγό, δίνονται δυνατότητες αύξησης του εισοδήματός σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συμβαίνουν τώρα αλλαγές στα επαγγελματικά τα οποία σου προκαλούν την σχετική σύγχυση, όμως θα μπορέσεις εντέλει να αποκαταστήσεις το κλίμα και να πάρει μία πιο σταθερή μορφή η εργασία σου! Από το τέλος της εβδομάδας μπαίνεις σε περίοδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για τα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις πρωτοβουλίες για την αισθηματική σου ζωή και να αλλάξεις τα δεδομένα γύρω σου! Το πάθος και ο ερωτισμός είναι στοιχεία κυρίαρχα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει να ζεις το δικό σου ρομαντικό παραμύθι στα αισθηματικά, προσοχή μόνο στις υπερβολές.

Ζυγός

Γενικά

Έχεις μπει για τα καλά στους ρυθμούς της καθημερινότητας και τρέχεις να τα προλάβεις όλα, με αποτέλεσμα Ζυγέ μου να αισθάνεσαι πιεσμένος και κουρασμένος. Είναι βέβαιο όμως ότι οι μέρες που ακολουθούν θα σου προσφέρουν την ψυχική ανακούφιση, αφού θα δοθούν λύσεις για φλέγοντα προβλήματα που αντιμετώπισες στο σπίτι, στην οικογένεια, είτε και στην εργασία. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, σε κάνει να βρίσκεσαι προσωρινά σε υπερένταση και ίσως από την πλευρά σου να υπερεξαντλείς τον εαυτό σου! Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, αρχίζουν να βελτιώνουν τόσο την αισθηματική σου ζωή όσο και την καθημερινότητά σου, που θα είναι γεμάτη από επαφές και ευκαιρίες ανανέωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας είσαι μπερδεμένος και μπλοκαρισμένος στα αισθηματικά και ίσως σε πιάνει και το άγχος σου, για το τι θα ακολουθήσει στην πορεία. Κάνε λίγο υπομονή γιατί από το τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή και τη Αφροδίτη να κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο σου, αρχίζεις και παίρνεις τα πάνω σου ενώ δεν λείπουν τα ερωτικά μηνύματα και οι συναντήσεις που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λύνεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα ενώ καταστρώνονται κάποια σχέδια, που μπορεί τώρα να μην μπαίνουν σε τελική εφαρμογή, ωστόσο σε θέτουν σε εγρήγορση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις. Μην μπλέκεσαι με πολλές δραστηριότητες μαζί! Αξιοποίησε την οικονομική εύνοια που δέχεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σκορπιός

Γενικά

Δυναμικές αποφάσεις για το μέλλον παίρνεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ και είναι φανερό ότι έχεις την θερμή υποστήριξη των ατόμων που είναι δίπλα σου, ενώ καταφέρνεις και μέσω της δικτύωσης, να σταθείς τυχερός και να έχεις πρόοδο εκεί που εσύ θα θέσεις στόχο. Μέσα σε όλο αυτό το κατακτητικό κλίμα, δεν θα λείψει από πλευράς σου ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα, η ζεστασιά, το συναίσθημα, ενώ οι εμπνεύσεις σου θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ιχθύ, κάνει πιο θερμό το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και έτσι οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες από συναίσθημα. Παύεις να συγκρατείς τον εαυτό σου και αφήνεσαι στα ζητούμενα της καρδιάς σου τα οποία φαίνεται να ικανοποιούνται στο έπακρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η ιδανική εποχή για να τολμήσεις σε νέα πλάνα, να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου βήματα και να εργαστείς ίσως και κάπως πιο μυστικά και παρασκηνιακά για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου διανύεις μία καλή εποχή, όπου υπάρχει ανάπτυξη και εξέλιξη, δεν παύει όμως να είσαι αρκετά πιο σπάταλος ή να ανοίγεσαι παραπάνω απ όσο θα έπρεπε!

Τοξότης

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει ευερέθιστο και νευρικό φίλε μου Τοξότη, όμως τα δεδομένα γύρω σου δεν είναι και άσχημα, απεναντίας μπορείς να προωθήσεις επιτυχώς ζητήματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σου! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, εντείνει τις ευαισθησίες σου φέρνει όμως και κάποιες παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου ιδιαίτερα με την οικογένεια. Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και θυμήσου ότι άθελα σου μπορεί να λειτουργήσεις υπερβολικά και να δημιουργήσεις εντάσεις στις σχέσεις σου! Στο τέλος της εβδομάδα η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο Ζυγό, εγκαινιάζει μία νέα πιο κοινωνική περίοδο στη ζωή σου, όπου πολλά από τα σχέδια και τις επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και κοιτάζεις και πιο μπροστά, βλέπεις το μέλλον, κάνεις σχέδια για αυτό και είσαι μέσα στον ενθουσιασμό. Ίσως όμως σε πιάνει και μία βιασύνη να δεις κάποιες εξελίξεις. Από την Κυριακή ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σου δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για να ικανοποιήσεις μία επιθυμία που συνδέεται με τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινά μία εβδομάδα με δυνατές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σου! Θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις, συμφωνίες, επαφές, που θα σε βοηθήσουν να ενεργοποιηθείς άμεσα σε νέα εργασιακά ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αν και ζορισμένα, τώρα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο!

Αιγόκερως

Γενικά

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου. Στο ξεκίνημα της Αιγόκερέ μου ο Ερμής βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και έτσι μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές επαφές και συμφωνίες που θα σου λύσεις τα χέρια. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, βοηθά στην επίλυση ζητημάτων που είχαν βάλει φρένο στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Ιχθύ, μετακινείσαι, αλλάζεις ιδέες, ανανεώνεσαι ενώ υπάρχουν ευχάριστες επαφές, συζητήσεις ή και γνωριμίες που φέρνουν σπουδαία ανανέωση στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να πεις αυτά που αισθάνεσαι και να προτείνεις στο ταίρι σου αυτά που τόσο καιρό σχεδίαζες. Η εβδομάδα ευνοεί για ένα ρομαντικό ταξιδάκι, για τρυφερές επαφές με το ταίρι, ή ακόμα και για μία νέα γνωριμία αν είσαι χωρίς ερωτικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις μία καλύτερη επαγγελματική θέση και θα μπορέσεις να την έχεις. Οι επαφές που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, μπορούν να έχουν μία σπουδαία εξέλιξη. Ευνοείσαι για προτάσεις και συμφωνίες. Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε είσαι γεμάτος άγχος για υποθέσεις οικονομικές. Σου βγαίνει η ανασφάλεια για όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Σε όλο αυτό το κλίμα, εντείνει τον συναισθηματισμό και την υπερβολή σου η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου σε κάνει να χάνεις την ψυχραιμία σου τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά. Στο τέλος της εβδομάδας το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο Ζυγό, σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που θα αφορούν τις σπουδές, τις συμφωνίες, τα σχέδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήσεις την ανασφάλεια και την αμφιβολία να σταθούν εμπόδιο στην αισθηματική σου ζωή. Το καταλαβαίνω ότι τις ημέρες αυτές αρχίζεις και κάνεις λογαριασμό, τι έχεις, τι έδωσες, τι πήρες πίσω και το γεγονός αυτό σε κάνει αρκετά αναλυτικό και αισθάνεσαι ακάλυπτος. Το κλίμα στα αισθηματικά ωστόσο βελτιώνεται από την Κυριακή που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο Ζυγό και τότε είναι που μπορείς να αναμένεις διεξόδους και ανανέωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αργά αλλά σταθερά πετυχαίνεις αυτό που πραγματικά θες ενώ η εβδομάδα σε βοηθά να ανακτήσεις την ισορροπία σου και να προχωρήσουν κάποια επαγγελματικά σχέδια. Στα οικονομικά εξακολουθεί να υπάρχει αστάθεια.

Ιχθύς

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου αγαπητέ μου Ιχθύ και οι εξελίξεις φουντώνουν για τα καλά, κάνοντας πολλά από τα όνειρα και τα σχέδια να γίνονται πραγματικότητα. ΟΙ μέρες που έρχονται είναι συναισθηματικές, τρυφερές ,ενώ τα γεγονότα αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου! Οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου σε διατηρούν σε εγρήγορση, μπορώ να πω όμως ότι σε ξαφνιάζουν κιόλας. Στο τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν το πέρασμά τους στο Ζυγό, θα μπορείς πιο εύκολα να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα σταθμός για την πορεία των αισθηματικών σου Ιχθύ μου και μπορώ να πω ότι θα νιώσεις μεγάλη συγκίνηση και ευχαρίστηση από την πορεία μίας σχέσης που είναι φανερό ότι θα κάνει κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Είναι ιδανική στιγμή για σχέδια με το σύντροφό σου, αλλά και για δυνατές εξομολογήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Το πάθος και ο ερωτισμός είναι κυρίαρχα και για τους ελεύθερους του ζωδίου για αυτό βουρρρρ μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν λείπουν και είναι σημαντικές γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, ίσως δεις κάπως επιπόλαια τα επαγγελματικά σου και κάνεις λάθη που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Στα οικονομικά δέχεσαι ευκαιρίες ανάπτυξης.

Πηγή: oroskopos.g

Send this to a friend