Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θύμιος Μπουγάς: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την εξαφάνιση – Ταυτοποιήθηκαν οι 11 της επίθεσης

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός


Οι άνθρωποι έλκονται ιδιαίτερα από εσένα και αναζητούν τη συμβουλή ή την παρέα σου περισσότερο απο ότι συνήθως σήμερα. Θέλεις να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου και εκτιμάς περισσότερο τους ανθρώπους που είναι εκεί για σένα.

Αισθάνεσαι καλά με την ικανότητα να βασίζεσαι σε έναν σύντροφο ή φίλο ή μπορεί να βασιστεί σε σένα. Ενώ ο προβληματισμός μπορεί να είναι δημιουργικός η υπερβολική ανάλυση των πραγμάτων μπορεί να σε στραγγίσει συναισθηματικά. Πρόσεξε αυτήν τη τάση.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι περισσότερο για να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την ορμή σου ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Η Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου σε παροτρύνει να εστιάσεις στο συναίσθημα και σε ορισμένες λεπτομέρειες της ζωής σου.

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για ανάλυση και σκέψη. Τα οικονομικά μπορεί να ωφεληθούν από την πρόσθετη προσοχή και τη στρατηγική σκέψη. Διοχέτευσε σωστά την ενέργεια σου σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του παιχνιδιού, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου και σε ικανοποιεί περισσότερο να εξερευνήσεις τις ανάγκες σου, να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η αρμονική σύνδεση της Σελήνης με τον Κρόνο σε βοηθά να διατηρήσεις ένα καλό και σταθερό ρυθμό.

Υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από τρέχοντα σχέδια και έργα. Σε ιδανική περίπτωση θα βρεις ασυνήθιστες και αποτελεσματικές στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και ο πιο αργός ρυθμός είναι χρήσιμος ακόμα και αν ακόμα στην αρχή μπορεί να του αντισταθείς. Έχεις την τάση να επιλέγεις άνετες και ανακουφιστικές δραστηριότητες σήμερα. Θέλεις να απομονωθείς από τις αλλαγές και τις απαιτήσεις προς το παρόν τουλάχιστον, μέχρι να πάρεις τις ανάσες σου και να οργανωθείς.

Οι σκέψεις του παρελθόντος ή οι συζητήσεις για παρελθοντικά ζητήματα είναι έντονες και μπορεί να καταλήξεις σε ένα σημαντικό συμπέρασμα ή απόφαση.

Λέων

Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν με φίλους σήμερα δίνοντας σου μια ευκαιρία για παύση ώστε να σκεφτείς. Προβλήματα ή καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο φως και τα βλέπεις διαφορετικά.

Τροφή για σκέψη έρχεται μέσα από τα δίκτυα σου πυροδοτώντας συναρπαστικές ιδέες ή ενδιαφέροντα. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου αλλά και τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις και τον έρωτα είναι σημαντικές και αποτελεσματικές.

Παρθένος

Μπορεί να επικεντρωθείς σε οικονομικές ή πρακτικές υποθέσεις σήμερα και ενώ παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά, υπάρχουν μερικές καλές ιδέες τώρα. Έχεις την τάση να είσαι πιο ευέλικτη αλλά και λίγο άκαμπτη όσον αφορά στις απόψεις και τις μεθόδους.

Η εκπλήρωση των καθηκόντων σου έχει επίσης νόημα, καθώς θα σε απελευθερώσουν και θα σε προετοιμάσουν για πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αργότερα. Ο έρωτας και το φλερτ σε εξιτάρουν και επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός

Αυτή είναι μια καλή μέρα για προσωπική επιρροή με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα και είναι σκόπιμο να εστιάσεις λίγο στον εαυτό σου και στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι μια περίοδος που η συναισθηματική ανανέωση μπαίνει σε προτεραιότητα.

Οι περισπασμοί δεν είναι ευπρόσδεκτοι σήμερα, καθώς μπορείς να αποκτήσεις αρκετά κίνητρα για να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο έργο ή να εξερευνήσεις νέες ιδέες. Οι σταθεροποιητικές ενέργειες ενισχύουν την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός

Σήμερα είναι φυσικό να προτιμάς να μένεις στο παρασκήνιο ή να παρακάμπτεις απαιτητικές καταστάσεις. Είναι μια φυσική εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου, καθώς προετοιμάζεσαι για έναν νέο κύκλο όταν η Σελήνη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο.

Οι συζητήσεις μπορεί να ξεκινήσουν γρήγορα ή επιπόλαια όμως γρήγορα θα γίνουν σοβαρές ή βαθιές. Αυτό ισχύει και για θέματα που αφορούν στην αγάπη και τον έρωτα.

Τοξότης

Οι φιλίες είναι υποστηρικτικές σήμερα ή βρίσκεις διεξόδους για να εκφραστείς μέσω δικτύωσης ή ομαδικών προσπαθειών. Είναι μια καλή μέρα για στρατηγική και προγραμματισμό ιδιαίτερα για την υλοποίηση ενός στόχου ή ονείρου.

Το να βοηθάς τους άλλους μπορεί να είναι ισχυρό και σε ανταμείβει ιδιαίτερα. Δεν είναι μέρα για τολμηρές κινήσεις ή αποφάσεις, για αυτό προτίμησε να κάνεις ένα βήμα τη φορά. Οι διαφορές απόψεων με τον αγαπημένο σου ίσως να βοηθήσουν στο να κατανοήσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

Αιγόκερος

Οι άνθρωποι τείνουν να ακολουθούν φυσικά το παράδειγμα σου και να ακολουθούν τα σχέδια σου σήμερα, ωστόσο τείνεις να βλέπεις εκείνα τα πράγματα που σε χωρίζουν και όχι αυτά που σε ενώνουν.

Θέλεις να ολοκληρώσεις τις δουλείες σου και να χειριστείς τις ευθύνες σου με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου όλη τη μέρα. Η ερωτική και συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα.

Υδροχόος

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορεί να είναι έξυπνες και θετικές σήμερα, αν και η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι δύσκολη καθώς βλέπεις πάρα πολλά επίπεδα μιας κατάστασης.

Μπορείς να συνδεθείς ευκολότερα, να δεσμευτείς, να συνεργάζεσαι ή να ξεπερνάς προβλήματα. Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα σε ωθεί σε δημιουργικές δραστηριότητες. Απολαμβάνεις τον έρωτα χωρίς να έχεις υπερβολικές προσδοκίες.

Ιχθείς

Είσαι διατεθειμένη να αναγνωρίσεις και να κατανοήσεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, όσο περίπλοκες κι αν είναι. Μπορεί ωστόσο να είσαι λίγο εσωστρεφής όμως αυτό είναι καλό για σένα.

Είναι καιρός να εντοπίσεις προβλήματα και να αναζητήσεις απαντήσεις σε πρόσφατα περίπλοκα συναισθήματα ή γεγονότα. Τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ότι συνήθως, για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι κυρίως σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

17/05/2022 | 00:01

Πέθανε o Ορέστης Παπαστρατής- Είχε διατελέσει υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επί Ανδρέα Παπανδρέου

16/05/2022 | 23:55

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Αυτό είναι το μενού της δεξίωσης στον Λευκό Οίκο

16/05/2022 | 23:42

Το απρόοπτο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Μητσοτάκη – Μπάιντεν και η γραβάτα με την ελληνική σημαία

16/05/2022 | 23:31

Κίνημα Αλλαγής: Αυτοί είναι οι εκλεγμένοι σύνεδροι- Αναλυτικά η λίστα

16/05/2022 | 23:22

Survivor – Εμμανουήλ: «Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλάνε για γάμο… Κάνω εμετό»

16/05/2022 | 23:02

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος για την «Ομπρέλα» τα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής

16/05/2022 | 22:54

Μαριούπολη: Ουκρανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν το Azovstal

16/05/2022 | 22:35

Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: Η σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ είναι πιο σημαντική από ποτέ

16/05/2022 | 22:29

Γαλάζιες Σημαίες: Δεύτερη η χώρα μας παγκοσμίως- Αυτές είναι οι 581 παραλίες στη λίστα

16/05/2022 | 22:11

Καταδίκη Αναγνωστόπουλου: «Είναι μια δικαίωση, αλλά το παιδί μας δεν υρίζει πίσω» λέει η οικογένεια της Καρολάιν

16/05/2022 | 21:59

Πάτρα – Αποκάλυψη: Η Μαλένα ήταν για 10 λεπτά νεκρή και η Πισπιρίγκου δεν ειδοποιούσε κανέναν

16/05/2022 | 21:53

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας – Το ΕΚΑΒ τη βρήκε ζωντανή

16/05/2022 | 21:22

Κώστας Τσαούσης: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος

16/05/2022 | 21:16

Γλυκά Νερά: 10 χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

16/05/2022 | 21:10

Άννα Ανδριανού: «Μου έτυχε να βρεθώ στο νοσοκομείο με τη μητέρα μου και να μου την «πέσει» ο γιατρός»
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη