Αθήνα

 

33 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες από το άδειο μαγαζί του στην Αλόννησο

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Η Σελήνη προχωρά στον ηλιακό 2ο οίκο σου και επιθυμείς περισσότερη άνεση και ομαλότητα στη ζωή σου. Είναι καιρός να νιώσεις και να απολαύσεις τα επιτεύγματά σου προτού σκεφτείς αν θα πρέπει να στοχεύσεις σε περισσότερα.

Είσαι λίγο πιο υπομονετική και η γνώση ή η σοφία σου μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιον. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά καθώς οι ανάγκες σου πλέον αναγνωρίζονται.

Ταύρος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου μπορείς να είσαι πιο ενεργητική και αυθόρμητη. Τα συναισθήματα είναι άμεσα και στην επιφάνεια. Είσαι έτοιμη να καταβάλλεις προσπάθεια σε προσωπικά σχέδια ή έργα και κάτι νέο μπορεί να ζωντανεύσει την ενέργειά σου.

Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με το μέρος σου που πιστεύει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Η ανεξαρτησία είναι κάτι που χρειάζεσαι προκειμένου να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα και είσαι σε καλή κατάσταση για δραστηριότητες που χρησιμεύουν για να ανανεωθείς. Είναι μια καλή περίοδος για να εργαστείς και να αφήσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον και να αφιερώσεις χρόνο στην επεξεργασία πρόσφατων εμπειριών.

Στόχος να αναγνωρίσεις την ανάγκη για χώρο και ξεκούραση. Είσαι πιο υπομονετική και επιτυγχάνεις περισσότερα πράγματα στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος

Οι ενέργειες σήμερα διεγείρουν μια ισχυρότερη επιθυμία να μοιραστείς και να συντονιστείς με τις φιλοσοφίες, πεποιθήσεις ή τους στόχους σου με τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις την τάση σου να ελέγχεις υπερβολικά τα πράγματα στη ζωή σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις την προσωπική σου δύναμη.

Υπάρχει περισσότερη δημιουργική ενέργεια μαζί σου τώρα και η ιδεαλιστική σου πλευρά είναι ισχυρότερη. Η ερωτική σου ζωή επίσης αποκτά νόημα.

Λέων

Μπορεί να βιώσεις μια θετική τόνωση ή ανύψωση της διάθεσής σου. Η φαντασία σου είναι ενεργή και το όραμα σου ξεπερνά το συνηθισμένο. Η πίστη σου ότι τα πράγματα θα πάνε καλά ενισχύεται. Μπορείς να καταλήξεις σε λύσεις σε πρόσφατα προβλήματα ή μπορεί να υπάρξει αναγνώριση ή ανταμοιβή για προηγούμενες ενέργειες.

Είσαι αρκετά αφοσιωμένη στον αγαπημένο σου κι αυτό ενισχύει τη σχέση σας και το συναίσθημα. Εάν είσαι μόνη, παλιές και νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Παρθένος

Το να μαθαίνεις κάτι νέο ή να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα και αύριο, σε ενθουσιάζει. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εντοπίσεις προβλήματα στη ζωή σου και να οραματιστείς το πως θα είναι η ζωή σου αν αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πλησιάσεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Η απόκτηση προσωπικής δύναμης αυτήν τη στιγμή περιλαμβάνει την αφαίρεση της υπερβολικής σκέψης του ελέγχου και της μικροδιαχείρισης.

Ζυγός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και έχεις την τάση να εμβαθύνεις στις καταστάσεων, κάτι που μπορεί να είναι διαφωτιστικό και μια θετική εμπειρία. Πιστεύεις περισσότερο σε ένα άτομο ή μια κατάσταση κάτι που μπορεί να σε ανταμείψει.

Μπορείς επίσης να στοχεύσεις στο να αφήσεις τις ανησυχίες στην άκρη και να απολαύσεις την ηρεμία σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της συνεργασίας σου για μια διαμονή δυο ημερών υποδεικνύοντας μια χρονική στιγμή που εστιάζεις στις σχέσεις. Επενδύεις περισσότερο στις σχέσεις σου με τους άλλους και αναζητάς άνεση.

Μπορεί να ονειρεύεσαι νέους και πιο δημιουργικούς τρόπους για να προωθήσεις τους στόχους σου και η φαντασία σου είναι ζωντανή. Κάτι που βοηθά και την ερωτική σου ζωή.

Τοξότης

Το σήμερα και το αύριο είναι δυνατά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη φροντίδα μικρών πραγμάτων. Κάποια ρουτίνα λειτουργεί καταπραϋντικά και θεραπευτικά. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είναι συνετό να απολαύσεις την επιπλέον ώθηση για να οργανώσεις τη ζωή σου.

Επιδίωξε να αναζητήσεις τρόπους για να ανανεώσεις τη ζωή σου σε τομείς που έχουν γίνει βαρετοί αλλά δώσε περισσότερη προσοχή για να μην δεσμευτείς υπερβολικά.

Αιγόκερος

Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να εκφράσεις την πιο δημιουργική και παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Το σήμερα έχει να κάνει περισσότερο με το όραμα ενώ το αύριο με την καινοτόμο σκέψη και τις νέες μεθόδους. Οι συμφωνίες τείνουν να είναι αμοιβαία επωφελείς.

Η εκμάθηση νέων πραγμάτων για τις συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικά μέρη. Νέες γνωριμίες και φλερτ προσθέτουν σασπένς στις μέρες σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου και η παραμονή σε γνωστά πράγματα μπορεί να είναι καταπραϋντική, ακόμα και θεραπευτική. Ωστόσο η αναγνώριση της ανάγκη σου για ανανέωση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις.

Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις την τάση να ελέγχεις ή να επιβλέπεις τα πράγματα. Αξιοποιείς περισσότερο τη φαντασία σου ή την ανάγκη σου για λίγη ευγένεια. Το να αφήσεις κάτι να φύγει ή να κάνεις μια συμπονετική πράξη είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Ιχθείς

Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα των επικοινωνιών σου κι έτσι μπορείς να τιμήσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ποικιλία και τόνωση. Είναι καλύτερο να δώσεις στο μυαλό σου πράγματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί και τα οποία είναι νέα και αναζωογονητικά.

Επίσης μπορεί να ανακαλύψεις τρόπους για να ενισχύσεις την πνευματική ευημερία καθώς αποκτάς προσωπική δύναμη αφήνοντας την ένταση ή τις προσπάθειες χειρισμού γεγονότων.

πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

28/06/2022 | 18:47

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο οδηγός λεωφορείου για έκθεση του 11χρονου που δεν φορούσε μάσκα σε κίνδυνο

28/06/2022 | 18:37

Πέννυ Δαλαμπούρα: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανατρέψει τους συσχετισμούς και θα προκαλέσει εκπλήξεις στις εκλογές

28/06/2022 | 18:25

Μακρόν: Η Ρωσία δεν πρέπει να κερδίσει και δεν θα κερδίσει τον πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας

28/06/2022 | 18:11

Ξέσπασε η μητέρα του Γρηγορόπουλου για την αποφυλάκιση Κορκονέα: «Προσβλητική απόφαση για τη μνήμη του Αλέξανδρου»

28/06/2022 | 17:38

Χαλάνδρι: Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε

28/06/2022 | 17:28

ΣτΕ: «Ναι» στα αναδρομικά για περικοπές σε επικουρικές και δώρα- Ποιους αφορά

28/06/2022 | 17:18

Πήλιο: Προσπαθούν να τα ξαναβρούν παπάς και παπαδιά μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό

28/06/2022 | 17:16

Η Μαλέσκου «τα έχωσε» στον Παπανώτα! «Ακραίες και απαράδεκτες θέσεις που προσβάλλουν»

28/06/2022 | 17:08

Ιφιγένεια Τζόλα: Η τηλεφωνική φάρσα στη Δώρα Χρυσικού που…. δεν πήγε πολύ καλά

28/06/2022 | 17:04

Πάτρα: Πέθανε 60χρονος μετά από τσίμπημα σφήκας στην αυλή του σπιτιού του

28/06/2022 | 16:57

Πέμη Ζούνη για Παπακαλιάτη: Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι

28/06/2022 | 16:46

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το τροχαίο-Δεν φορούσε ζώνη ο 18χρονος και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

28/06/2022 | 16:45

Θεσσαλονίκη: «Είχαν νοσηλευτεί και οι δύο σε ιδρύματα», λένε για τη μητέρα και το γιο που έπεσαν με το αυτοκίνητο στον Θερμαϊκό

28/06/2022 | 16:24

Κατερινόπουλος: Tο ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων

28/06/2022 | 16:22

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος του Αστέρη στη σειρά- To τέλος για Αργυρώ και Σταύρο
Τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 28 Ιουνίου
Λίτσα Πατέρα: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επικρίνουν με ευκολία τους δικούς τους ανθρώπους
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα, 27 Ιουνίου
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή, 26 Ιουνίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο, 25 Ιουνίου