Αθήνα

 

27 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Βόλος: Ντυμένη νύφη η 14χρονη που έφυγε από τη ζωή – Πυροβολισμοί και τραγούδια στο Αλιβέρι

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Η σημερινή επιρροή Ερμή – Δία ενθαρρύνει μια ευρύτερη ματιά στον κόσμο σου μετά από χρήσιμη, εστιασμένη προσοχή. Μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς με διάφορα θέματα και είσαι ευφυής, σε εγρήγορση και πειστική.

Η ομιλία, η γραφή και η μελέτη μπορούν να είναι καλοί τρόποι για να ξεπεράσεις το στρες. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να φροντίσεις τις εργασιακές σου εκκρεμότητες. Το συναίσθημα και ο έρωτας κρύβουν εκπλήξεις.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για τη δημιουργία συνδέσεων και για περαιτέρω κατανόηση ενός σύνθετου προβλήματος του παρελθόντος. Ιδέες ή επιχειρηματικά σχέδια που βγάζουν χρήματα μπορεί να ετοιμάζονται. Είναι πιθανό να βρεις νέους τρόπους προσέγγισης παλιών προβλημάτων ή μπορεί να σκοντάψεις σε κάτι που ανακυκλώνεται με επιτυχία και να προσθέσεις αξία στη ζωή σου. Διεκδίκησε δυναμικά τον έρωτα.

Δίδυμοι

Η λήψη αποφάσεων είναι ένα εύκολο θέμα σήμερα. Επίσης, φίλοι απευθύνονται σε σένα για συμβουλές. Έχεις να μοιραστείς περισσότερα από ότι συνήθως και ενδέχεται να επιστρέψεις σε ένα πρόβλημα του παρελθόντος με νέες πληροφορίες συμβάλλοντας στη συμπλήρωση των πραγμάτων.

Η οικοδόμηση σχέσεων και η σύνδεση με τις δικές σου βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μπορεί να είναι ισχυρή. Τόλμησε στον έρωτα και το φλερτ.

Καρκίνος

Οι ενέργειες του σήμερα ευνοούν θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου. Ο στοχασμός, η έρευνα και η διερεύνηση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να εξετάζεις το παρελθόν για να βελτιώσεις το μέλλον. Μια εποικοδομητική συζήτηση με ένα συνεργάτη, γονέα ή προϊστάμενο είναι στο επίκεντρο.

Είναι μια καλή στιγμή για να συνδυάσεις λογική και δημιουργικότητα καθώς και να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα με ρεαλιστική σκέψη.

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη σκέψη με θετικούς όρους και τρόπους. Η δικτύωση και οι συζητήσεις είναι πιο ενδιαφέρουσες και εμπνευσμένες. Αν και μπορεί να ανακαλύψεις χρήσιμες πληροφορίες σήμερα, είναι επίσης πιο εύκολο να αφήσεις στην άκρη τις ανησυχίες και να απολαύσεις πραγματικά τον εαυτό σου.

Οι συμφωνίες δείχνουν να ευνοούνται καθώς και ο έρωτας.

Παρθένος

Μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι πολύ συγκεντρωμένη στο παρελθόν, αλλά βρίσκεις νέους τρόπους να βλέπεις μια κατάσταση που είναι ιδιαίτερα θετικοί και διαφωτιστικοί. Η στρατηγική στα επαγγελματικά ή για επόμενα βήματά σου μπορεί επίσης να είναι ισχυρή τώρα.

Το καλό χιούμορ και η μοναδική σου άποψη ελκύουν τους άλλους. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι νέες εμπειρίες ή πιο ενδιαφέροντα θέματα για να κρατηθείς αφοσιωμένη κι αν δεν τα αναζητήσεις τείνουν να σε βρουν ούτως ή άλλως.

Ζυγός

Τα εκπαιδευτικά ή φιλοσοφικά θέματα θα μπορούσαν να σε γοητεύουν περισσότερο σήμερα και το να μοιράζεσαι ιδέες με κάποιον μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστο.

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία είναι βασικά συστατικά με τη διέλευση Ερμή – Δία στο παιχνίδι και ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση του παρελθόντος μπορεί τώρα να πάρει μια πιο θετική στροφή. Εξασφάλισε στον εαυτό σου ανακουφιστικές δραστηριότητες και ήσυχες στιγμές.

Σκορπιός

Θετική ενέργεια είναι μαζί σου για έρευνα ή αποκάλυψη πληροφοριών που χρειάζεσαι. Η χρήση στρατηγικής είναι φυσική και ωφέλιμη ιδιαίτερα στη δουλειά ή στα θέματα υγείας.

Οι σκέψεις και οι συζητήσεις για κοινούς πόρους και οικονομικά ή οι διαπραγματεύσεις που αφορούν αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν επίσης να έχουν έντονο χαρακτήρα σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση είναι τα κλειδιά για συναισθηματική και ερωτική εξασφάλιση.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να αποκτήσεις προοπτική για ένα θέμα. Οι ανταλλαγές είναι ικανοποιητικές και ενστικτωδώς γνωρίζεις πως να σχετίζεσαι με τους άλλους και αναζητάς ή προσελκύεις άτομα που διεγείρουν την περιέργεια και τις νοητικές ικανότητές σου.

Κοίταξε στο παρελθόν για έργα ή ιδέες που μπορεί να έχεις βάλει σε ένα ράφι. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ξεκαθαρίσματα σε παρόν και παρελθόν.

Αιγόκερος

Τα συναισθήματά σου είναι έντονα σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα, η οποία εναρμονίζεται με τον Ουρανό και τον βόρειο κόμβο. Έχεις θετική διάθεση, είσαι εκφραστική και προνοητική.

Βλέπεις ευκαιρίες παντού γύρω σου και οι δημιουργικές ιδέες αφθονούν. Ταυτόχρονα, η οργάνωση και η ανάλυση είναι υπέρ σου και τα απολαμβάνεις.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ακριβώς προηγούμενο ζώδιο είναι η ώρα να αναγεννηθείς, να επεξεργαστείς, να θεραπεύσεις, να χωνέψεις και να ανανεώσεις το συναισθηματικό πνεύμα σου. Σου αρέσει να βοηθάς και να υποστηρίζεις τους άλλους και οι συνομιλίες είναι πολύ παραγωγικές.

Αυτές οι μέρες είναι ισχυρές για να μάθεις ενδιαφέροντα πράγματα για την ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς

Επενδύεις συναισθηματικά στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις φιλίες και τους στόχους ευτυχίας σήμερα περισσότερο από το συνηθισμένο και η επιπλέον προσοχή που δίνεις σε αυτά μπορεί να σε ωφελήσει πολύ.

Η ομαδική εργασία, οι ομάδες υποστήριξης και η δικτύωση είναι υπέρ σου. Οι συζητήσεις και οι ιστορίες για το παρελθόν μπορούν να εμφανιστούν δυνατά και θετικά.

πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

02/07/2022 | 07:16

Rapid test: Tα σημεία για δωρεάν ελέγχους από τον ΕΟΔΥ το Σάββατο 2 Ιουλίου

02/07/2022 | 07:15

Μπιγιονσέ: Εντυπωσιακή πάνω σε γυάλινο άλογο για τις ανάγκες του νέου της album

02/07/2022 | 07:15

Ρούλα Σταματοπούλου: Mε μαγιό ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της- Δείτε τη φωτογραφία

02/07/2022 | 07:14

Mπράιαν Όστιν Γκριν: Πέμπτη φορά πατέρας ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Φοξ

02/07/2022 | 07:14

ΗΠΑ: Τροποποίηση της νομοθεσίας περί οπλοκατοχής αναφορικά με τα κρυμμένα όπλα

02/07/2022 | 06:55

Τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 2 Ιουλίου

02/07/2022 | 06:41

Αλέκος Παναγούλης: Η ποιητική πλευρά της κορυφαίας μορφής του αντιδικτατορικού αγώνα

02/07/2022 | 06:30

2 Ιουλίου: Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικογράφων

02/07/2022 | 06:23

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο, 2 Ιουλίου

02/07/2022 | 06:00

O καιρός, σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου: 40άρια και δυνατοί άνεμοι

02/07/2022 | 00:53

ΗΠΑ: Διαδηλώσεις στο Οχάιο μετά τον θάνατο Αφροαμερικανού που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς

02/07/2022 | 00:42

Τζορτζ Τσούνης: «Οι καλύτερες ημέρες της Ελλάδας είναι μπροστά μας»

02/07/2022 | 00:25

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Πριν το baby shower, παντρεύτηκαν!

02/07/2022 | 00:19

Ραφήνα – Δολοφονία 42χρονου: Προφυλακιστέοι οι δύο 24χρονοι

02/07/2022 | 00:08

N. Aνδρουλάκης στη Βόρεια Εύβοια: «Αυτός ο τόπος δεν πρέπει να ξεχαστεί»
Τα ζώδια της Παρασκευής, 1 Ιουλίου
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Μαϊου έως 5 Ιουνίου 2022
Τα ζώδια της Πέμπτης, 30 Ιουνίου
Τα ζώδια της Τετάρτης, 29 Ιουνίου
Τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 28 Ιουνίου
Λίτσα Πατέρα: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας