Αθήνα

26 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα» – Συγκλονίζει η ανάρτησή της

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η ανάγκη να παράγεις και να ασχοληθείς με τη δουλειά ή τα καθήκοντά σου μπορεί να εμφανιστεί έντονα τώρα και είσαι σε φόρμα για δραστηριότητες στρατηγικής και οικοδόμησης εμπιστοσύνης, τόσο σε πρακτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και ίσως ακόμα να χρησιμοποιήσεις και τα δυο δημιουργικά. Ενώ σήμερα έχει να κάνει περισσότερο με την εστίαση στις μικροδουλειές παρά την ευρύτερη εικόνα, αυτή η βδομάδα είναι δυνατή για να απολαύσεις τη φιλόδοξη πλευρά σου. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχει τα σκαμπανεβάσματά της.


Ταύρος
Προτιμάς ασφαλείς και άνετες ή οικείες καταστάσεις νωρίς σήμερα μετά από τις οποίες είσαι έτοιμη να εκφραστείς και να μοιραστείς τον εαυτό σου. Ίσως είναι καλύτερο για εσένα να επιτρέψεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να απελευθερωθεί από την ένταση ή την πίεση. Θα μπορούσε επίσης να νιώσεις λίγο διχασμένη μεταξύ των προσωπικών συμφερόντων σου και της δέσμευσής σου προς κάποιον. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις το άγχος να επηρεάσει τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η μέρα ξεκινά με έντονη κίνηση και μπορεί να νιώσεις ευχάριστα τονωμένη ψυχολογικά. Ωστόσο η επιθυμία να κολλήσεις στο σπίτι ή να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις είναι έντονη. Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού για μερικές μέρες αναδεικνύοντας την ανάγκη σου να δώσεις περισσότερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή και το συναίσθημα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία υποδηλώνει κάποιον αγώνα που δίνεις με τον εαυτό σου, αλλά είναι κάτι προσωρινό.

Καρκίνος
Έχεις την τάση να λαχταράς τα γνωστά και προβλέψιμα σήμερα, αλλά η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και η περιέργειά σου σε οδηγεί στον σωστό δρόμο. Μπορεί να αισθάνεσαι ευχάριστα απασχολημένη, αν και το να καταφέρεις να συγκεντρωθείς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Η επιθυμία για λίγο περισσότερο χρόνο με μια σχέση ή ένα έργο είναι βέβαιο πως θα ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα έτσι ώστε η ζωή σου να μην γίνει βαρετή. Ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέζεις πολύ τα πράγματα ειδικά αυτά που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή.

Λέων
Ξεκινάς τη μέρα με τη συνεχή παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες τείνουν να κυριαρχούν. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου και είναι πιθανό να θελήσεις να αφήσεις μερικά από αυτά τα συναισθήματα στην άκρη, έτσι ώστε να μπορέσεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σου ή να απολαύσεις έναν πιο προβλέψιμο ρυθμό. Η υπερβολική οικονομική δαπάνη μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, ενώ η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις σε σχέση με το παρελθόν.

Παρθένος
Ενώ χρειάστηκε να ανακτήσεις την ενέργεια και το πνεύμα σου τις τελευταίες μέρες, η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιό σου και σε αναζωογονεί. Αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση και πάθος. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανήσυχες στιγμές με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία. Πρόσεξε τον πειρασμό να το παρακάνεις και να οδηγηθείς σε υπερβολές. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί επίσης να είναι υπερβολικές, όμως δεν είναι δύσκολο να θέσεις τα όριά σου. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Η μέρα ξεκινά με μια ελαφριά νότα και προχωρά ήσυχα. Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου τονίζοντας την ανάγκη σου για προβληματισμό ή για απομόνωση. Είναι μια καλή στιγμή να εστιάσεις την προσοχή σου στα παρασκήνια. Η αντίθεση Σελήνης – Δία σε ενθαρρύνει να απολαύσεις το να είσαι απασχολημένη. Μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή αρκεί να χαλαρώσεις.

Σκορπιός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου αρχίζεις να δίνεις προτεραιότητα στην κοινωνική σου ζωή και την προσωπική σου ευτυχία. Αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα είναι λογικό να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με ανάλαφρες δραστηριότητες. Συμβαίνουν πολλά στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να σου είναι δύσκολο να ισορροπήσεις τα πολλά ενδιαφέροντά σου. Μοίρασε σωστά τον χρόνο σου και μην αμελείς υποχρεώσεις σου.

Τοξότης
Ξεκινάς τη μέρα χωρίς να θέλεις να νιώθεις δεμένη με τίποτα. Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου και οι φιλοδοξίες σου χτίζονται. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να παραμείνεις σε εγρήγορση και να δώσεις προσοχή στις προτεραιότητές σου. Στην προσωπική σου ζωή δεν είναι εύκολο να κάνεις ταχυδακτυλουργικά και να πετύχεις όλα όσα θέλεις να πετύχεις. Οι υπενθυμίσεις των κανόνων και των ευθυνών σου μπορεί να χρησιμεύσουν ως χρήσιμο σημείο ελέγχου.

Αιγόκερος
Ξεκινάς τη μέρα δρώντας αντανακλαστικά, αλλά καθώς η μέρα προχωρά μια πιο προοδευτική και εξωστρεφής ενέργεια είναι μαζί σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς έχεις την τάση να λαχταράς συναισθηματικό ενθουσιασμό ή δέσμευση. Έχεις μεγαλύτερη όρεξη από ότι συνήθως για νέα ενδιαφέροντα ή για την ανάπτυξη των υπαρχόντων. Νιώθεις ευχάριστα φιλόδοξη κι αυτό ανεβάζει την παραγωγικότητά σου.

Υδροχόος
Αναζητάς ενδιαφέρουσες συνδέσεις και ψυχαγωγία καθώς ξεκινάς τη μέρα. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και επιθυμείς τη συμμετοχή σε ένα έργο ή μια ιδέα. Το να ξετυλίξεις ένα μυστήριο από το παρελθόν είναι ισχυρό. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία σήμερα μπορεί να υποδηλώνει μια τάση για υπερβολικές δαπάνες. Με έναν έλεγχο μπορείς να απολαύσεις τα πάντα χωρίς ενοχές.

Ιχθείς
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με περισσότερα από τα συνηθισμένα στο μυαλό σου. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου και η διάθεσή σου γίνεται πιο κοινωνική. Μια ένταση μεταξύ της επιθυμίας σου για συντροφικότητα και της παρόρμησης σου για περισσότερη ανεξαρτησία σου δημιουργεί κυκλοθυμία. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και στις ανάγκες του αγαπημένου σου.

Πηγή: Tlife

Ροή Ειδήσεων

18/05/2022 | 19:56

Έξαλλος ο Τούρκος αντιπρόεδρος για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: «Θέατρο, χειροκροτούσαν όρθιοι οι σύμμαχοί μας»

18/05/2022 | 19:49

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια πίσω από το χρυσό κολιέ της

18/05/2022 | 19:47

Εξαπάτησαν εύπορο ζευγάρι με δήθεν… μάγια! Μία μαύρη γάτα σκοτωμένη, μικρά μπουκάλια με λάδια και πεταμένη ζάχαρη

18/05/2022 | 19:36

Survivor – Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επιβεβαίωσε ότι «αρπάχτηκε» με την Βρισηίδα για όσα είχε πει στο ξενοδοχείο

18/05/2022 | 19:33

Μπόμπα για την απόκτηση των παιδιών της: «Τους πρώτους 2 μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»

18/05/2022 | 19:15

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Τεμάχισαν νεογέννητα γατάκια και τα έβαλαν σε πιάτο σίτισης των αδέσποτων!

18/05/2022 | 19:08

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής – Πρώτη η Αχτσιόγλου στην Αττική-Ποιοι εκλέγονται ανά Περιφέρεια

18/05/2022 | 19:00

Γιώργος Γιαννόπουλος: Στη φυλακή ο ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών

18/05/2022 | 18:56

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε (και) από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της – Τι τής απάντησε

18/05/2022 | 18:43

Βίλια: Βρήκαν τον δολοφόνο της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα

18/05/2022 | 18:41

Υπερήφανος ο Νίκος Παπανδρέου για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: «Απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης»

18/05/2022 | 18:37

Survivor – Ρουβάς για Μαρτίκα-Βρισηίδα: «Εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα…»

18/05/2022 | 18:27

Καλλιάνος: Μην σας ξεγελά η λιακάδα στην Αττική, έρχονται βροχές τις επόμενες ώρες και αισθητή πτώση θερμοκρασίας

18/05/2022 | 18:22

Πάτρα – Η συζήτηση Δασκαλάκη με γιατρό: «Μ’ ενδιαφέρει μόνο η Τζωρτζίνα και τίποτα άλλο, είναι όλη μου η ζωή»

18/05/2022 | 18:05

Τι συζητήθηκε στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ζητεί να μάθει η Κουμουνδούρου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
Aυτά τα 3 ζώδια είναι κατά του γάμου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου