Αθήνα

 

11 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

onasi 2
Χρίστινα Ωνάση: Η δραματική ζωή της μοναχοκόρης του Αριστοτέλη

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 13 Ιουνίου 2020- Τι λέει για το ΣΚ η Άση Μπήλιου

«Όλα είναι μπερδεμένα λόγω Ποσειδώνα, η καλύτερη λύση είναι μία βόλτα για να χαλαρώσετε. Δεν είναι μέρες για να παίρνετε σοβαρές αποφάσεις» προειδοποίησε η Άση Μπήλιου κάνοντας τις προβλέψεις Σαββατοκύριακου:

Δείτε επίσης

Καιρός: Πώς θα είναι σήμερα, Σάββατο 13 Ιουνίου
Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη – «Θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση…»

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 13 Ιουνίου 2020) για όλα τα ζώδια από το Tlife.gr:

Κριός
Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα και στο επίκεντρό σου έρχονται μια νέα ιδέα για το παρελθόν ή μια αίσθηση του τι πρέπει να διακόψεις, ενώ ο κόσμος των ονείρων σου γίνεται πιο δραστήριος. Επίσης μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη για λίγο επιπλέον χρόνο για προσωπικές δραστηριότητες που σε τρέφουν σε πνευματικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Φρόντισε να αποφορτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη να αφήσεις πίσω σου τις σκιές του παρελθόντος.

Ταύρος
Νέες ιδέες, σχέδια ή οράματα για το μέλλον μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε παρακινήσουν σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια ασάφεια ή μυστήριο με ένα φίλο ή ένα συνεργάτη, ή ένα γεγονός, μια συνάντηση ή μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Είναι η στιγμή για να ανανεώσεις το πάθος στην ερωτική σου ζωή αλλά και στους στόχους και επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε το να κλειστείς στον εαυτό σου και πες ναι σε νέες προκλήσεις.

Δίδυμοι
Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται σήμερα στον τομέα της καριέρας σου είναι καιρός να ανοίξεις την καρδιά σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να σκεφτείς νέους τρόπους, έτσι ώστε να δώσεις νόημα στη ζωή σου. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ξεφύγεις από τις ευθύνες της σχέσης με τον αγαπημένο σου, όμως να θυμάσαι πως αυτό έχει και τα ρίσκα του. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίζεις παράλληλα παιχνίδια και μην εκτίθεσαι.

Καρκίνος
Αν και δεν είναι η ιδανική στιγμή για την υπογραφή συμβάσεων ή την ανάληψη εργασίας που απαιτεί προσοχή σε γεγονότα και αριθμούς, είναι μια μεγάλη μέρα για δημιουργική έκφραση όμως η σημερινή. Ψάχνεις επίσης εμπειρίες που προσθέτουν περισσότερο νόημα στη ζωή σου και που τρέφουν το πνεύμα σου. Είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον ή να ανοίξεις μια νέα προοπτική που μπορεί να σε παρακινήσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Πρόσθεσε άρωμα ρομαντισμού και πάθους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις όνειρα και να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

Λέων
Η σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα συνεχίζει να προκαλεί βαθιά συναισθήματα και επιθυμίες και βρίσκεις τρόπους για να προσθέσεις περισσότερη φαντασία, ρομαντισμό ή και πνευματικότητα στη ζωή σου. Η επιθυμία για στενή σχέση με κάποιον ή για πνευματική σύνδεση, μπορεί να είναι ισχυρότερη από ποτέ για αυτό και έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τις ανάγκες σου να σε οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες υπογραμμίζουν την ανάγκη σου για τους άλλους, τραβώντας μάλλον ονειρικά συναισθήματα για κάποιον ή για μια σχέση. Οι ανάγκες των σχέσεών σου είναι στο επίκεντρο, για αυτό καλά θα κάνεις να αφιερώσεις χρόνο σε αυτούς που αγαπάς και κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα τη μέρα σου, αφήνοντας για λίγο πίσω τις σκοτούρες και τις σκέψεις του παρελθόντος.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προβάλλουν και να υποστηρίξουν τη φαντασία ή την ονειροπόλησή σου. Θα είσαι πολύ πιο παραγωγική εάν οι προσπάθειές σου είναι ενδιαφέρουσες, εμπνευσμένες ή και δημιουργικές. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και ονειρευτείτε μαζί το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και όχι να σκέφτεσαι τι δεν έκανες καλά στο παρελθόν.

Σκορπιός
Ο Άρης και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στον τομέα της χαράς σου σήμερα και αναζητάς έμπνευση. Με τον Άρη σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη από τα μέσα Μαΐου, έχεις την τάση να δράσεις και να ασχοληθείς με τις δημιουργικές και ρομαντικές σου αναζητήσεις. Μέσα σε αυτήν την καλή σου διάθεση συμπεριέλαβε και τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βραδιά από κάθε άποψη.

Τοξότης
Η σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες επιθυμίες, ιδιοτροπίες, παρορμήσεις και καταστάσεις. Όλα αυτά τα πράγματα μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση από τη μία πλευρά αλλά από την άλλη, μπορεί να υπάρχει έμπνευση, καθώς αναζητάς περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να νιώθεις ότι περνά μια κρίση, όμως είναι στο χέρι σου να αποκαταστήσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να ασχοληθείς απόψε με τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Ο Άρης και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου, ξυπνώντας μια έντονη επιθυμία να μάθεις, να συνδεθείς ή να θέσεις σε εφαρμογή μια μοναδική ιδέα. Εάν αισθάνθηκες μια αυξημένη επιθυμία για κάτι πιο ενδιαφέρον, ασυνήθιστο ή δημιουργικό για να τραβήξεις το μυαλό σου τις τελευταίες ημέρες, πιθανότατα οφείλεται σε αυτήν τη διέλευση. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να μετατραπεί σε μοναδική αρκεί να το επιδιώξεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις χιλιάδες πράγματα να κάνεις απόψε κι έτσι δεν σου μένει χρόνος για αναπολήσεις και αναζητήσεις.

Υδροχόος
Ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα, μεγαλώνοντας την επιθυμία σου να θέσεις τα όνειρά σου σε προτεραιότητα και δράση. Είναι προτιμότερο να μην εστιάσεις πάρα πολύ σε αυτό που σου λείπει όσον αφορά στις ανάγκες, τις επιθυμίες σου αλλά σε αυτά που έχεις κατακτήσει μέχρι σήμερα. Η βραδιά διαθέτει μαγεία από μόνη της κι έτσι αν βάλεις κι εσύ το χεράκι σου προβλέπεται να περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, απόλαυσε την ισχύ σου απέναντι στους άλλους.

Ιχθείς
Ο Άρης κινείται σε ευθυγράμμιση με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο σήμερα, τραβώντας τόσες πολλές διαφορετικές επιθυμίες και παρορμήσεις στην επιφάνεια που μπορεί να μην γνωρίζεις από πού να ξεκινήσεις. Τα συναισθήματά σου είναι τόσο δυνατά που μπορεί να αισθανθείς ευτυχία, ανησυχία ή ακόμα και αποθάρρυνση. Στο χέρι σου είναι να τα χαλιναγωγήσεις και να απολαύσεις τη μέρα.

Περισσότερες ειδήσεις:

Ντοκουμέντο από την σύλληψη της 35χρονης! Προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: Φοροελαφρύνσεις, έκπτωση φόρου, αύξηση δόσεων και ανακοινώσεις για το πρόγραμμα Συν-Εργασία

Θεσσαλονίκη: Φοβούνται απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας! «Έλα να σου δώσω κάτι για την μαμά» της φώναξε άγνωστη

Ροή Ειδήσεων

(1200 × 600 px)

12/12/2023 | 00:02

12 Δεκεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης

12/12/2023 | 00:01

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου

12/12/2023 | 00:01

O καιρός της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου
291587157 2185271684975666 6147512933199975973 n

12/12/2023 | 00:01

Νίκος Σταυρίδης: Ο μεγάλος κωμικός από το Βαθύ που αγαπούσε με πάθος τον Ολυμπιακό

12/12/2023 | 00:01

Eορτολόγιο: Σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου η μεγάλη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνος

11/12/2023 | 23:14

Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: «Ήταν να πω το ναι σε εκείνο το ριάλιτι κι ας γινόμουν ρεζίλι, τα λεφτά ήταν αρκετά»
screenshot 25

11/12/2023 | 23:02

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν υπάρχει κανένα beef, κάποια πράγματα καλό είναι να λέγονται για να λύνονται

11/12/2023 | 22:53

Ηράκλειο: Με σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο από την ανοξαιμία η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ – Σε δύο εβδομάδες το μέγεθος της ζημιάς

11/12/2023 | 22:34

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος της REDS η Ιωάννα Δρέττα
screenshot 22

11/12/2023 | 22:26

Δημήτρης Πετρόπουλος για το πρόβλημα της υγείας του: Χάλασε μια συνεργασία, δεν ήταν βέβαιο ότι θα ζω μέχρι την πρεμιέρα

11/12/2023 | 22:02

Ειδική αποζημίωση στους αστυνομικούς που απασχολούνται στα μέτρα ασφαλείας αθλητικών αγώνων

11/12/2023 | 21:47

Πολωνία: Ο Ντόναλντ Τουσκ εξελέγη νέος πρωθυπουργός της χώρας
screenshot 19

11/12/2023 | 21:34

Ναταλία Αργυράκη: «Η Ναταλία Γερμανού έχει και καλές και πιο σκοτεινές στιγμές»

11/12/2023 | 20:54

Τέμπη: «Δεν έφτασες ποτέ αλλά σε περιμένω ακόμη – Σ’ αγαπάω όσο δεν φαντάζεσαι και μου λείπεις τόσο πολύ» – Το σπαρακτικό κείμενο της μητέρας του 21χρονου Τάσου

11/12/2023 | 20:40

Παύλος Γερουλάνος: «Υπάρχει ο δρόμος των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων τού ΠΑΣΟΚ, απέναντι σε μια κουρασμένη Κυβέρνηση»
Τα ζώδια της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου
zodia
Tα ζώδια της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου
istock 1372910783
Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο
zwdia astrologikes provlepseis gia ola ta zodia simera 13 01 sostoi kata lathos
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
zodia tis gis kai sxeseis astrology4u 1499x1000
Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο
679467 zodia2
Tα ζώδια του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου