Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα» – Συγκλονίζει η ανάρτησή της

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη όλη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα φέρνει μια εξωστρεφή διάθεση. Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του από τον κοινωνικό σου τομέα σήμερα και θα συνεχίσει να επηρεάζει αυτήν την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 18/2. Αναδύεται η ανάγκη σου για επαφή με τους άλλους και για έργα που σε βοηθούν να αποβάλλεις το άγχος. Αυτή η διέλευση τείνει να αποδυναμώνει τους στόχους καριέρας ή του σχεδίου ζωής. Αυξάνει το ενδιαφέρον σου να βρεις τη χαρά, να συνδεθείς και να συνεισφέρεις. Η ερωτική σου ζωή αποκτά νόημα.


Ταύρος
Με τον Ήλιο να κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος, οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να θέσεις λογικούς στόχους. Θα φέρει περισσότερη δύναμη και προσωπικότητα στη δημόσια ή επαγγελματική σου ζωή. Το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται πιο στενά με την κοινωνική σου θέση, το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα και την ικανότητα σου να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και σε βγάζει από τη μονοτονία.

Δίδυμοι
Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον τομέα του πνεύματός σου νιώθεις πιο εξωστρεφής και περιπετειώδης. Επειδή ο κυβερνήτης σου Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος είναι λογικό να αφιερώνεις χρόνο στις αποφάσεις σου. Ωστόσο είναι μια ισχυρή περίοδος για την καλλιέργεια του πνεύματος σου και να ασχοληθείς με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, βιβλία, πολιτιστικές δραστηριότητες και να συνδεθείς με άτομα που έχουν διαφορετικές ιδέες και κουλτούρες. Μέσα σε αυτά τα ενδιαφέροντα σου κρύβονται εκπλήξεις και για τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητας σου κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες ευνοούν την εστίαση της προσοχής σου σε ειδικά έργα και σχέσεις. Είναι μια εποχή του χρόνου που λαχταράς περισσότερα πράγματα από τη ζωή. Επίσης μπορεί να απαλλάξεις τον εαυτό σου από μια κακή συνήθεια ή συμπεριφορά και να αποκτήσεις περισσότερη προσωπική δύναμη και μια ισχυρότερη αίσθηση ολοκλήρωσης. Νιώθεις ισχυρή έλξη για τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ με όλη σου την ψυχή.

Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για προσωπικά έργα και για τη δημιουργία συνδέσεων. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στο να προσφέρεις την πρακτική σου υποστήριξη κυρίως μέσω πληροφοριών ή των δεξιοτήτων σου. Στρατηγικές για την αύξηση του εισοδήματος σου είναι χρήσιμο να τις καταστρώσεις. Ο Ήλιος διέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα και αυτός ο κύκλος φέρνει την ανάγκη σου για τους άλλους στο προσκήνιο, ιδιαίτερα για έναν σύντροφο. Είσαι πρόθυμη να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις και να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Παρθένος
Ενώ έχεις την τάση να μένεις στο παρασκήνιο για να ανακτήσεις την ενέργειά σου, είναι γενικά μια καλή στιγμή για να χτίσεις την πίστη και την αυτοπεποίθησή σου. Η αξιοποίηση των φυσικών σου ταλέντων γίνεται εύκολα. Επίσης ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του από τον ηλιακό 6ο οίκο σου και μέχρι τις 18/2 οι στόχοι υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς και η εργασία και η καθημερινή ρουτίνα μπορούν να τεθούν σε μεγαλύτερη εστίαση. Γενικότερα παρακινείσαι να ακολουθήσεις και να επιδιώξεις μια πιο οργανωμένη και παραγωγική ζωή.

Ζυγός
Η διάθεση για συνεργασία και η θετική ενέργεια τείνει να ανεβάζει τη διάθεση σου και να αυξήσει την επιθυμία σου για σύνδεση. Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου και θα αντλήσεις έμπνευση για δημιουργικές προσπάθειες, χόμπι και ειδικές σχέσεις τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ήλιος θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 18/2 και είναι μια στιγμή να γιορτάσεις και να εκφράσεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητες και τη στοργή σου. Η αναψυχή και η ψυχαγωγία θα ενισχύσει και τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Με τη μετακόμιση του Ήλιου στον ηλιακό 4ο οίκο σου οι ανέσεις του σπιτιού και της οικογένειας τραβούν το ενδιαφέρον σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Μέχρι τις 18/2 θα υπάρξουν ιδιαίτερες υπενθυμίσεις για τις ρίζες, τη βάση και τους πιο στενούς δεσμούς σου. Τα οφέλη από έναν συνεργάτη μέσα από πληροφορίες που σου δίνει είναι πολύτιμα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανακτά τις ισορροπίες της κι αν είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα επιλογών μέσα από τον αυξημένο αριθμό θαυμαστών σου.

Τοξότης
Η σημερινή Σελήνη ζωντανεύει το πνεύμα σου και είσαι σε πλεονεκτική θέση στη δουλειά σου και το κλειδί είναι πως φαίνεται να βλέπεις τα πράγματα με νέους τρόπους. Η επινοητικότητα σου είναι σε πλήρη ισχύ και καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου αναδεικνύονται οι συνδέσεις, οι σκέψεις, οι σπουδές και το μυαλό σου. Τις επόμενες εβδομάδες θα αποκτήσεις περισσότερη επίγνωση του τι χρειάζεται επισκευή, θεραπεία και βελτίωση.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τη συνεργασία και μπορεί να υπάρξει έντονη αίσθηση αμοιβαίας αρμονίας. Ο Ήλιος ολοκληρώνει την ετήσια διέλευσή του στο ζώδιό σου, περνώντας στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Είναι μια καλή στιγμή να βασιστείς σε πρόσφατες ιδέες και ανακαλύψεις. Μέχρι τις 18/2 ευνοούνται δραστηριότητες που σου υπενθυμίζουν τη σημασία και την ομορφιά της στιγμής. Αντιμετώπισε με περισσότερη διαλλακτικότητα εργασιακά και συναισθηματικά θέματα.

Υδροχόος
Ο Ήλιος σήμερα κατευθύνεται στο ζώδιό σου αφυπνίζοντας το πνεύμα και τα προσωπικά σχέδιά σου. Αυτός ο κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 18/2 είναι πιθανό να τονώσει την αυτοπεποίθησή και την διορατικότητά σου. Εξοικονόμησε χρόνο να επεξεργαστείς σωστά νέες πληροφορίες στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση, είτε είσαι μόνη.

Ιχθείς
Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ξεκινώντας έναν κύκλο στον οποίο χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και την ευκαιρία να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα. Είναι μια κρίσιμη περίοδος για αναζωογόνηση και ανανέωση. Αυτή η διέλευση του Ήλιου φωτίζει την ανάγκη σου για πνευματικά, μη υλικά και συναισθηματικά ζητήματα. Είναι στην ουσία μια προπαρασκευαστική περίοδος, πριν ο Ήλιος περάσει στο δικό σου ζώδιο και ξεκινήσει ένας ακόμα πιο ενδιαφέρον κύκλος για σένα.

Πηγή: Tlife

Ροή Ειδήσεων

18/05/2022 | 19:36

Survivor – Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επιβεβαίωσε ότι «αρπάχτηκε» με την Βρισηίδα για όσα είχε πει στο ξενοδοχείο

18/05/2022 | 19:33

Μπόμπα για την απόκτηση των παιδιών της: «Τους πρώτους 2 μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»

18/05/2022 | 19:15

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Τεμάχισαν νεογέννητα γατάκια και τα έβαλαν σε πιάτο σίτισης των αδέσποτων!

18/05/2022 | 19:08

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής – Πρώτη η Αχτσιόγλου στην Αττική-Ποιοι εκλέγονται ανά Περιφέρεια

18/05/2022 | 19:00

Γιώργος Γιαννόπουλος: Στη φυλακή ο ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών

18/05/2022 | 18:56

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε (και) από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της – Τι τής απάντησε

18/05/2022 | 18:43

Βίλια: Βρήκαν τον δολοφόνο της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα

18/05/2022 | 18:41

Υπερήφανος ο Νίκος Παπανδρέου για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: «Απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης»

18/05/2022 | 18:37

Survivor – Ρουβάς για Μαρτίκα-Βρισηίδα: «Εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα…»

18/05/2022 | 18:27

Καλλιάνος: Μην σας ξεγελά η λιακάδα στην Αττική, έρχονται βροχές τις επόμενες ώρες και αισθητή πτώση θερμοκρασίας

18/05/2022 | 18:22

Πάτρα – Η συζήτηση Δασκαλάκη με γιατρό: «Μ’ ενδιαφέρει μόνο η Τζωρτζίνα και τίποτα άλλο, είναι όλη μου η ζωή»

18/05/2022 | 18:05

Τι συζητήθηκε στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ζητεί να μάθει η Κουμουνδούρου

18/05/2022 | 18:02

Το Digital Rotational Program του CDI της Pfizer συνεχίζεται για 2η χρονιά!

18/05/2022 | 18:00

Πάτρα 3 παιδιά: «Έφαγαν» όλα τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς – Απλήρωτοι λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ

18/05/2022 | 17:51

Αποκάλυψη Στ. Θεοδωράκη για Τσίπρα: Το 2015 μας είχε ενημερώσει ότι δυστυχώς ο Πούτιν δεν μπορεί να μας βοηθήσει
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
Aυτά τα 3 ζώδια είναι κατά του γάμου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου