Αθήνα

 

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

O Ερντογάν χαρακτήρισε… «δεύτερη άλωση» την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Το πρώτο μισό της ημέρας η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι δύσκολη και οι χαλαρές θέσεις και τα συναισθήματα δεν είναι τα αγαπημένα σου. Προηγούμενα θέματα ή ενοχές μπορεί να αναδυθούν και να παρέμβουν στο παρόν. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα ή μια σχέση και έλλειψη αξιόπιστων απαντήσεων. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε εξαιρετική θέση να εξασφαλίσεις ή να οργανώσεις έναν τομέα της ζωής σου. Βλέπεις την αξία της προετοιμασίας αυτήν τη στιγμή για αυτό επωφελήσου.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της ημέρας περιπλέκεται από μια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα που μπορεί να σε κάνει να διαβάσεις λάθος τα σήματα ή να αντιμετωπίσεις κάποιον που αναζητά την αλήθεια. Μπορεί να υπάρξουν έντονες διαθέσεις κυρίως επειδή τα βλέμματα μπορεί να εξαπατούν και να μην βλέπουν καθαρά αυτήν τη στιγμή. Δώσε στον εαυτό σου επιπλέον χρόνο για να επεξεργαστείς τα πράγματα. Αυτή η κάπως άβολη ενέργεια μπορεί να σε παρακινήσει να βελτιώσεις σημαντικά τους ευάλωτους τομείς της ζωής σου.

Δίδυμοι
Μια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Στόχος να αποφύγεις τη σπατάλη χρόνου και ψυχικής ενέργειας σε θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Αν ωστόσο το να νιώθεις λίγο παράξενα σε παρακινεί να κάνεις βελτιώσεις τότε είσαι σε εξαιρετική φόρμα. Μπορεί να μην είναι εύκολο να δεις την πρόοδο αλλά τα μικρά βήματα μετράνε και είναι πιο φυσικό όσο κυλά η μέρα.

Καρκίνος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου θα θελήσεις να απολαύσεις κάποια απελευθέρωση φιλοδοξιών, έντασης ή πίεσης. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξεις μακριά από αυτά τον εαυτό σου. Μπορεί να υπάρξει ένας αγώνας ή κάποιο άγχος όμως είναι κάτι προσωρινό. Επίσης η ανισορροπία μπορεί να οδηγήσει σε μια καλή μέση λύση. Τα να κρατήσεις λίγο πίσω τα πράγματα μπορεί να σε οδηγήσει να τραβήξεις θετική ενέργεια και να θεραπεύσεις μέσα από ανακουφιστικές ήσυχες δραστηριότητες.

Λέων
Μια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου. Υπάρχει έντονη εστίαση στις σχέσεις, αλλά υπάρχει και αντιφατική ενέργεια μαζί σου και μέχρι να μάθεις τι σε ενοχλεί μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις το συναισθηματικό κέντρο σου. Αργότερα σήμερα η σαφήνεια επανέρχεται και τα πράγματα βελτιώνονται.

Παρθένος
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να μην καταλαβαίνεις ολόκληρη την ιστορία. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι κολλημένη στο παρελθόν. Έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτές τις μέρες και μπορεί να μην νιώθεις πάντα παρόν με τους άλλους και αυτό είναι πλέον προβληματικό. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με διευκρινήσεις και ειλικρινείς επικοινωνίες. Το να κάνεις μικρές βελτιώσεις στη ζωή ευνοείται ιδιαίτερα σε συναισθηματικό, νοητικό και σωματικό επίπεδο.

Ζυγός
Το να βλέπεις και τις δυο όψεις του νομίσματος είναι δύναμη σου, αλλά μπορεί να σε κάνει και αναποφάσιστη. Το πρώτο μισό της ημέρας η επιλογή μεταξύ εναλλακτικών μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολη από το συνηθισμένο. Οι σαφείς επιλογές δεν είναι απλές προσωρινά. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις κάποιες εξελίξεις. Καθώς η μέρα προχωρά νιώθεις πιο προσγειωμένη και απολαμβάνεις το να εστιάζεις στο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Η σκέψη σου γίνεται πιο ρεαλιστική και πρακτική οδηγώντας σε μέτριες, κατάλληλες ενέργειες που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι απίθανο να μην νιώσεις ότι ξεπερνάς το πρόγραμμά σου. Είναι δύσκολο να διαχωρίσεις την προσωπική σου ζωή και τις ευθύνες σου κάτι που οδηγεί σε κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεται πολύ πιο εύκολο να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις και τον εαυτό σου με επιτυχία. Οι άνθρωποι είναι δίκαιοι, συνεργάσιμοι και υποστηρικτικοί. Η ατρόμητη αντιμετώπιση συναισθηματικών ζητημάτων μπορεί να είναι ισχυρή και αρκετά πρακτική και ουσιαστική.

Τοξότης
Το πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι ιδανικό για να λάβεις σταθερές απαντήσεις και μπορεί να χάσεις λίγη από την εμπιστοσύνη σου σε ένα σχέδιο ή άτομο. Μικτά μηνύματα αφθονούν και ίσως είναι καλύτερο να διατηρήσεις το καθεστώς και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή. Στην πραγματικότητα η σαφήνεια έρχεται πολύ πιο εύκολα όσο προχωρά η μέρα. Η επικοινωνία ωστόσο ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή και μπορείς να βάλεις εσύ τα όρια.

Αιγόκερος
Το πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι ιδανικό για να εμπιστευτείς τις αντιλήψεις σου ή να κάνεις μια ομαλή σχέση. Προσπάθησε να μην υπολογίζεις σε κάποιον να διεκπεραιώσει μια δική σου υπόθεση. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεται πιο φυσικό να αφήσεις στην άκρη δύσκολα ζητήματα και να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Η ταξινόμηση ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και η επιχειρηματική σου αίσθηση γίνεται πιο έντονη. Ο ενθουσιασμός και η προθυμία σου να εργαστείς για να πετύχεις τις επιθυμίες σου επηρεάζουν θετικά το εισόδημα, την εργασία αλλά και την υγεία σου.

Υδροχόος
Στο πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι εύκολο να βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις ή τις εξελίξεις. Δεν έχεις αρκετή εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό. Είναι καλύτερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις με βάση αυτό που αισθάνεσαι αυτήν τη στιγμή. Καθώς η μέρα προχωρά οι συνθήκες στρέφονται υπέρ σου. Υπάρχουν ωραίες ευκαιρίες για δημιουργική παραγωγικότητα και ουσιαστικές σχέσεις. Προσεγγίζεις τον κόσμο με ισορροπημένο τρόπο.

Ιχθείς
Η έλλειψη ενός σταθερού σχεδίου μπορεί να είναι η ρίζα του προβλήματος κάποιων σχεδίων το πρώτο μισό της ημέρας. Είναι εύκολο να αισθανθείς αποσυντονισμένη ως αποτέλεσμα. Τα ρομαντικά ενδιαφέροντα είναι αντιφατικά και τα μηνύματα ανάμεικτα. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε αόριστες ανησυχίες και αμφιβολίες να σε κρατήσουν πίσω, αλλά ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη στιγμή για να δηλώσεις ή να επεξεργαστείς περίπλοκα συναισθήματα.

Πηγή: Tlife

Ροή Ειδήσεων

31/01/2023 | 10:00

Πορεία των ιδιοκτητών Ταξί στο κέντρο της Αθήνας

31/01/2023 | 09:45

Σκρέκας – Ηλεκτρικό ρεύμα: Με 40 ευρώ ανά μεγαβατώρα η επιδότηση για το 90% των νοικοκυριών τον Φεβρουάριο

31/01/2023 | 09:44

Αναστασάκης, αντιπτέραρχος: Εκπαιδεύεσαι όπως θα πολεμήσεις- Δεν έχεις χρόνο αντίδρασης σε ύψος 100 μ.
230131093355

31/01/2023 | 09:36

Ίμια: Οι γυναίκες που θρήνησαν τους συζύγους τους πριν 27 χρόνια – «Έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα και είμαι υπερήφανη που υπήρξα γυναίκα του»

31/01/2023 | 09:26

Άση Μπήλιου: Είναι σε σχέση εδώ και 30 χρόνια! Τι αποκάλυψε

31/01/2023 | 09:23

Το «καρφί» της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Υπήρξε περίοδος που ήμουν σε εκπομπή και δεν περνούσα καλά»

31/01/2023 | 09:08

ΔΝΤ: Υψηλότερη η παγκόσμια ανάπτυξη το 2023 παρά τις κρίσεις

31/01/2023 | 09:00

Χαμός στο Survivor: Φωτιά στην καλύβα των Μαχητών – Η Ασημίνα με κινητό; – Φεύγουν οι παίκτες από το συμβούλιο  

31/01/2023 | 08:59

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου περί επανασύνδεσης
gripi iosi kryologima

31/01/2023 | 08:37

Με αυξημένο κίνδυνο Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον συνδέονται οι νοσηλείες για γρίπη

31/01/2023 | 08:37

Μητσοτάκης: Τα μηνύματά για την ελληνική οικονομία από την Ιαπωνία

31/01/2023 | 08:23

Νίκος Κοκλώνης: Απέκτησε τα δικαιώματα της «The Daily Mirror»

31/01/2023 | 08:22

ΟΠΕΚΑ: Τα επιδόματα που καταβάλλονται σήμερα

31/01/2023 | 08:03

Φίλιππος Καμπούρης: Ποιος είναι ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης που μήνυσε τον Τατσόπουλο

31/01/2023 | 08:01

Survivor: Συγκίνησε ο Στέλιος Χανταμπάκης για τα παιδιά του – «Να χαίρονται τα παιδάκια μου και ας μην τρώω»
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023
Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου
Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για 30 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου
Tα ζώδια σήμερα Δεύτερα
200104085251 zodiac signs astrology zodia provlepseis 1280x631 1280x631
Τα ζώδια της Κυριακής
Τα ζώδια του Σαββάτου