Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Συγκλονίζει η Χριστίνα Βίδου: Η 13χρονη κόρη μου με ρώτησε «μαμά, θα πεθάνει ο μπαμπάς;»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καθιστώντας αυτήν τη στιγμή ιδανική για επιβράδυνση. Μπορείς να επωφεληθείς από αυτό το χρονικό διάστημα για να επαναπροσανατολιστείς. Θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αν εξετάσεις το αν οι πράξεις σου θα έχουν πραγματικό νόημα, καθώς αυτό σου δίνει ένα σκοπό και μια κατεύθυνση. Επίσης δεν είναι εύκολο να δεις τι είναι αλήθεια και τι είναι απλώς μια ψευδαίσθηση επομένως είναι λογικό να δείξεις επιφυλακτικότητα στην κρίση σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον όμως θα πρέπει να είσαι συγκρατημένη απέναντι σε χαρακτηρισμούς και συμπεράσματα.

Ταύρος
Με το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν είναι πάντα εύκολο να δεις έναν ξεκάθαρο δρόμο προς την εκπλήρωση. Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια με τα σχέδιά σου προς το παρόν και ίσως μια αλλαγή κατεύθυνσης ή μια προσωρινή πτώση κινήτρων. Ίσως κάποιος να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου ή να μην είναι εύκολο να εντοπίσεις τι θέλεις. Η μέρα θέλει επιβράδυνση και όχι βιαστικές ενέργειες.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα και ένα τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι καλύτερα να επιβραδύνεις ή να αναπροσανατολίσεις τον εαυτό σου. Εάν αφήσεις την αυξημένη ευαισθησία σου να κυριαρχήσει μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Είναι δύσκολο να δεις ξεκάθαρα μια κατάσταση κυρίως σε επαγγελματικά και δημόσια θέματα και η σύγχυση σχετικά με τη γενική κατεύθυνση της ζωής σου μπορεί να επιδεινώσει μια ένταση στις σχέσεις σου.

Καρκίνος
Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου να απομακρύνεται λίγο από καταστάσεις και πρόσωπα που φαίνεται να απαιτούν πάρα πολύ χρόνο ή ενέργεια. Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει να αναθεωρήσεις τους στόχους σου εάν δεω σε ικανοποιούν πραγματικά ή δεν ευθυγραμμίζονται καλά με τις πνευματικές σου αξίες. Χρησιμοποίηση την ενέργεια σου σε δημιουργικές, εμπνευσμένες, πνευματικά σημαντικές δραστηριότητες. Με αυτήν τη διέλευση είσαι πιο ευαίσθητη και μπορεί να εξαπατήσεις τον εαυτό σου.

Λέων
Συγκρούσεις με ερωτικά ενδιαφέροντα μπορεί να προκύψουν σήμερα αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να οριστούν. Οι εντάσεις σχετικά με τους κοινούς πόρους ή τα οικονομικά μπορεί να είναι μέρος της ημέρας, καθώς τείνεις να απογοητεύεσαι με μια ανισορροπία δυνάμεων. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα και διάθεση. Παρόλα αυτά είναι μια καλή και δραστήρια μέρα για τα επαγγελματικά σχέδιά σου.

Παρθένος
Ίσως χρειαστεί να αναδομήσεις τα πράγματα για να μπορέσεις να τα κατανοήσεις πραγματικά. Το κίνητρο μπορεί να πέσει αν δεν αισθάνεσαι έμπνευση ή δεν είσαι σίγουρη για το επόμενο βήμα σου. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους μπορεί να σε εξαντλούν και να προκαλούν μια σύγχυση ή να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα στο σπίτι που σε επιβραδύνει. Επίσης μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να σκέφτεσαι τι είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα στις σχέσεις και τα σχέδιά σου.

Ζυγός
Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά, παραγωγικά καθήκοντα σήμερα αν και μια αναμφισβήτητα μη πρακτική, αβάσιμη ενέργεια μπορεί να σε εξαντλεί. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η φαντασία μπορεί να τρέχει σε αρνητικά σενάρια για το τι μπορεί να συμβεί ή να ανησυχείς για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η μεταφορά και η επικοινωνία μπορεί να είναι αναξιόπιστες. Επανεκτίμησε τις καταστάσεις σήμερα και μην τις προωθείς.

Σκορπιός
Το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει την ανάγκη να επιβραδύνεις και να επαναξιολογήσεις έναν στόχο ή μια ενέργεια. Μπορεί να νιώσεις λίγο στο σκοτάδι προσωρινά και δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να πιέσεις οτιδήποτε και κανέναν. Πρόσεξε για περιττές αγορές ή υπερβολική ανησυχία και γενικά μην μπερδεύεις τα χρήματα με το συναίσθημα.

Τοξότης
Ο Άρης στο ζώδιό σου προκαλεί ενθουσιασμό και αυξημένη ενέργεια. Ωστόσο σήμερα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να σταματήσεις ή να επιβραδύνεις πιθανότατα λόγω σύγχυσης ή αμφιβολίας. Εναλλακτικά μπορεί να σε παρασύρει σε ένα απρόσιτο όνειρο. Μπορεί επίσης να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις ή που να διοχετεύσεις την ενέργεια σου. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να οπτικοποιήσεις τι πραγματικά θέλεις πριν κάνεις την επόμενη κίνησή σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ονειροπόλα σήμερα καθώς ο Άρης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θολώνοντας το όραμά σου για μια στιγμή. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μαζί της την ανάγκη να επαναξιολογήσεις συγκεκριμένους στόχους ή προσπάθειες ως προς το πόσο σημαντικοί είναι πραγματικά για σένα. Γενικά δεν είναι καλή η στιγμή για συμπεράσματα και αποφάσεις.

Υδροχόος
Με το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ασυγχρόνιστη αν προσπαθήσεις να κινηθείς με γρήγορο ρυθμό. Απόφυγε να εστιάσεις σε ασήμαντα θέματα και προτίμησε να πάρεις μια ανάσα για να σκεφτείς τι μπορεί πραγματικά να σου λείπει. Επειδή ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τομέα των πόρων σου και ο Άρης στον κοινωνικό σου τομέα δεν συνιστάται η ανάμειξη φίλων και επιχειρήσεων ή χρημάτων αυτήν τη στιγμή.

Ιχθείς
Ο Άρης σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να υπάρξουν κάποιες ασυνέπειες ή παρεξηγήσεις τώρα. Μπορεί επίσης να υπάρξει πρόβλημα να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψεις προσωρινά μια ιδέα ή να αποχωρήσεις από ένα πρόβλημα ώστε να το κατανοήσεις καλύτερα. Απόφυγε τις υπερβολές καθώς η δυσαρέσκεια ή η αλλαγή ρυθμού μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις.

Πηγή: Tlife

Ροή Ειδήσεων

21/01/2022 | 23:58

Καιρός 22/01: Η πρόγνωση για το Σάββατο

21/01/2022 | 23:47

Σοφοκλής Τραχανέλλης: Η φλεβική ανεπάρκεια «κόβει» ποιότητα ζωής

21/01/2022 | 23:34

Rapid Test: Που θα γίνουν αύριο οι δωρεάν έλεγχοι

21/01/2022 | 23:15

Αθηναΐς Νέγκα: «Τα πήρε» με την Ανθή Βούλγαρη για το… αστείο στην Παγώνη με τα κόλλυβα

21/01/2022 | 23:01

Φρίκη στο Τέξας: Υποχρέωνε την κόρη της να ζει με το πτώμα του συζύγου της

21/01/2022 | 22:58

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Αδίκως μπλέχτηκε το όνομά μου με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

21/01/2022 | 22:42

Πανελλαδικές 2022: Από καλοκαίρι μόνο ένα μηχανογραφικό θα υποβάλουν οι υποψήφιοι

21/01/2022 | 22:37

Ο 37χρονος ιερέας «ψάρευε» τα θύματά του στο κατηχητικό – Εκβίαζε την ανήλικη πως θα διαρρεύσει προσωπικά βίντεο

21/01/2022 | 22:28

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 82-81: Ένα τρίποντο έκρινε τον αγώνα

21/01/2022 | 22:09

Εκλογή από τη βάση στον ΣΥΡΙΖΑ; Έπεσε και το τελευταίο οχυρό

21/01/2022 | 22:08

Γκίκας Μαγιορκίνης: “Ξορκίζει” τα lockdown και μιλάει για τα εμβόλια

21/01/2022 | 21:55

Σταύρος Μπαλάσκας: Επιστρέφει στην υπηρεσία μετά τα σχόλια για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τη δολοφονία της Κάρολαιν

21/01/2022 | 21:54

Νεκρό βρέφος: Τα έχασαν οι γιατροί όταν είδαν τα εγκαύματα

21/01/2022 | 21:44

Παρασκευής: Αξιόπιστα όλα τα τεστ για την Όμικρον 2

21/01/2022 | 21:43

Σάκης Ρουβάς: Προχώρησε επενδύσεις και στα Τρίκαλα – Το γεύμα και οι… business (ΦΩΤΟ)
Ζώδια: «Μεταβατικό διάστημα…» – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη (BINTEO)
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο κάθε ζώδιο αναλυτικά
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022